مشاهده نسخه کامل
: راهنمائي خريد تلوزيون از بانه
omid.par
01-06-2010, 14:51
:41:سلام دوستان ميخوام برم بانه براي خريد تلوزيون سامسونگ LCD وخيلي هم نميخوام هزينه كنم احتمالا" تا 800 الي 900 هزار تومان ولي موندم چه مدلي خوبه و اينكه ازنظر نوبودن و سالم بودن سرم كلاه نره لطفا" راهنمائي كنيد
t_tanhayam
01-06-2010, 17:33
:41:سلام دوستان ميخوام برم بانه براي خريد تلوزيون سامسونگ LCD وخيلي هم نميخوام هزينه كنم احتمالا" تا 800 الي 900 هزار تومان ولي موندم چه مدلي خوبه و اينكه ازنظر نوبودن و سالم بودن سرم كلاه نره لطفا" راهنمائي كنيد
خوب در مورد سامسونگ مدلها تقريبا معلومه با قيمتتون b650 ,c650 ميتونه بهترين گزينه ها باشه البته اگه 32 ميخواين
در مورد كلاه رفتن اخه اين چه حرفيه/مگه بچه اين ؟ اين همه دوستان اينجا زحمت ميكشن براي ادمهايي مثل من وشماست ديگه كه كاملا امار چيزي وكه ميخوايم در بياريم و بعد بريم بخريي ok?:46::10:
mortezaon
01-06-2010, 17:38
سلام دوست من اشتباه نكن
من 50 اينچ پاناسونيك خريدم خيلي خوب بود تا اينه نوسان برق اونو سوزود
ولي با گارانتي بانيان الكترونيك برامون عوض كردند و به عنوان عذر خواهي شركت پاناسونيك به نمايندگي بانيان الكترونيك يه مدل بالاترشو به ما دادن چون اون مدل قبلي كه داشتيم تو بازار موجود نبود به نظر من هر چي را با گارانتي اصلي بگير نمي دوني چه حالي شده بوديم كه تلوزيون دو ميليوني ما سوخته بود نصف تصوير داشت نصف نداشت
البته اين رودند تعويض حدودا 1 ماه طول كشيد
ولي از من به شما نصيحت 200 يا 300 تومن ارزش نداره كه بدون گارانتي از بانه تلوزيون بخري هيچ ارزوني بي دليل نيست
.
t_tanhayam
01-06-2010, 18:19
سلام دوست من اشتباه نكن
ولي با گارانتي بانيان الكترونيك برامون عوض كردند و به عنوان عذر خواهي شركت پاناسونيك به نمايندگي بانيان الكترونيك يه مدل بالاترشو به ما دادن چون اون مدل قبلي كه داشتيم تو بازار موجود نبود به نظر من هر چي را با گارانتي اصلي بگير نمي دوني چه حالي شده بوديم كه تلوزيون دو ميليوني ما سوخته بود نصف تصوير داشت نصف نداشت
ولي از من به شما نصيحت 200 يا 300 تومن ارزش نداره كه بدون گارانتي از بانه تلوزيون بخري هيچ ارزوني بي دليل نيست
.
تا حدودي با حرفتون موافقم ولي اختلاف خيلي بيشتر از اينهاست واقعا كه خدا رو خوش نمياد :46:
يك مقدار دقت بيشتر بكنيد مطمئنا مشكلي پيش نخواهد اومد
titanium_zarin
01-06-2010, 20:39
منم از بانه خريدم...
خوب چشمات و باز كن و بخر...مشكل واسه همه پيش مياد...چه گارانتي چه بي گارانتي ...
حتما اول تاييد كن چي ميخواي بعد برو كه سرگيجه نگيري ....
ebi66_boukan
01-06-2010, 21:08
سلام دوست من اشتباه نكن
.
آقا شما نماینده بانیان الکترونیک نیستید؟؟؟هر جا میرم شما با قرمز نوشتید بانیان الکترونیک.اینجا فقط دوستان دارن راهنمایی میکنن و نه تبلیغ.احساس میکنم شما دارید تبلیغ میکنید.
مطمئن باشید هر نمایندگی دیگری هم بود وظیفش بود که تی وی سوخته رو عوض کنه پس با وجود این همه پول دریافتی برای گارانتی کار آنچنان مهمی نکرده.فقط به تعهداتش عمل کرده.
t_tanhayam
01-06-2010, 23:08
سلام دوست من اشتباه نكن
.
دوست گلم
در مورد گارانتي شايد شما يكي از خوش شانس ها باشي مثل خيلي هاي ديگه ولي بد شانس هايي هم داريم كه گارانتي بدردشون نخورده
در مورد ارزون بي دليل نيست يك مقدار بايد تيونينگ كرد :46::10:
rezapazahr
02-06-2010, 00:13
سلام دوست من اشتباه نكن
.
شدیدا و قویا تایید میشه ...
به نظر من با این بودجه سفر به بانه به زحمتش نمی ارزه مگه اینکه بخای واسه تفریح هم بری. یا 70 الی 100 تومن بالاتر تو همین تهران میتونی بدون گارانتیشو بگیری.
معمولا از منو مخفی تلوزیونا ساعات کارکرد رو میشه در اورد و با پخش عکسهای یه دست سفید هم میتونید پیکسل سوخته هارو چک کنید. سعی کنید تا اونجا که میشه بذارید تلوزیون تو مغازه روشن بمونه و چندبار هم خاموش و روشنش کنید تا اگه ایرادات دیگه ای هم داره خودشو نشون بده.
t_tanhayam
02-06-2010, 11:22
فقط نكته اي كه ميمونه در مورد پيكسل سوخته اگه با صفحه سفيد چك كنيد نقاط سياه رو ميبينيد
يادش بخيذ چندتايي رو با زدن ضربه اروم به صفحه در همون قسمت برطرف كرديم
نقاط نوراني مشكل اصليه به نظر من ولي در كل مراقب جفتشون باشيد :46:
اره تو تهران هم هستند شركتهايي كه با احتساب قيمت كرايه ميفروشند و ميتونيد از اونها نيه كنيد يكم دردسرش كمترم هست
سلام.
دوستان اگر نکاتی برای خرید میدونن خواهشن مطرح کنن که بعضی ها که تجربه ندارن هم بدونن .
ممنون ازتون .
t_tanhayam
03-06-2010, 09:07
سلام.
دوستان اگر نکاتی برای خرید میدونن خواهشن مطرح کنن که بعضی ها که تجربه ندارن هم بدونن .
ممنون ازتون .
بيشتر نكات گفته شده در تاپيك هاي مختلف و همين جا يك مقدار هم بايد وقت صرف كنيد و سرچ كو چو لويي بزنيد
البته همه دوستان اينجا پاسخ گو هستند ولطف دارند :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.