ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل فن cpu

raptor22
01-06-2010, 10:37
سلام ....
یه مدت این فن cpu صدا میداد به همین خاطر گفتم که بازش کنم یکم گرد گیری کنم ... فن رو باز کردم گردوخاکش رو گرفتم ..برچسب روش رو هم کندم و یکم توش روغن چرخ خیاطی ریختم ... البته برچسب رو دیگه سرجاش نزاشتم ...
فن که گزاشتم سر جاش و کامپیوتر رو روشن کردم همین که صفحه ویندوز میاد یک صدای بوق داد .. ما هم سیستم رو زود خاموش کردیم ... گفتم شاید از سیلیکون رو cpu باشه مثلا دستم خورده باشه یا اینکه درست نبسته باشم دوباره باز کردم و بستم ... درست شد خوشبختانه یعنی بدون مشکل میاد بالا ....
اما حالا بعضی وقت ها مثلا یکم کار سنگین باهاش انجام میدم دوباره صدا میده ...البته هم فکر می کنم یکم فن زیادتر از قبل به خودش فشار میاره .... فنم هم اینه یا یه چیزی شبیه این :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چه کار باید بکنم ؟ اون برچسب روش حتما باید باشه ... اگر نباشه اشکال داره ؟ آخه یه جا تو همین فروم خوندم برچسب رو حتما باید گزاشت ...

amd>intel
01-06-2010, 10:43
اگر بخوام یک راه اساسی بهت پیشنهاد بدم . خرید فن اکستریم 4 کولر مستره . چون عمرش از فنهای استوک بیشتره
الیته این مدل هم خوبه VORTEX 752

raptor22
01-06-2010, 10:53
اگر بخوام یک راه اساسی بهت پیشنهاد بدم . خرید فن اکستریم 4 کولر مستره . چون عمرش از فنهای استوک بیشتره
الیته این مدل هم خوبه VORTEX 752

سلام .. یعنی منظورت اینه که این کارش تمومه که پیشنهاد یه فن داری میدی ؟
این داره کار میکنه فقط یکم کار سنگین میکنم بوق میزنه ...

raptor22
01-06-2010, 14:18
دوستان اگر نظری دارید لطفا بگید .. من نمیدونم کامپیوترم رو روشن بزارم یا نه .... الان دور فنش رو نگاه کردم حدود 2250 تا 2300 بود .. این نرمال برای این مدل از فن ؟ یا نیست ...؟ مدل دقیقش هم اینه : intel E33681-001 ....
بعد دما چقدر باید باشه ؟
ممنون میشم کمک کنید ....

TREASURES
01-06-2010, 20:04
دوستان اگر نظری دارید لطفا بگید .. من نمیدونم کامپیوترم رو روشن بزارم یا نه .... الان دور فنش رو نگاه کردم حدود 2250 تا 2300 بود .. این نرمال برای این مدل از فن ؟ یا نیست ...؟ مدل دقیقش هم اینه : intel E33681-001 ....
بعد دما چقدر باید باشه ؟
ممنون میشم کمک کنید ....

دوست عزیز باید فن رو تعویض کنی اون بوق هم فکر کنم مال دمای سیستمته میتونی یه شات از برنامه ی HWMONITOR برام بگذاری ؟

raptor22
01-06-2010, 20:31
سلام .. امیدوارم همین نرم افزاری که گفتی باشه ...

TREASURES
01-06-2010, 20:50
سلام .. امیدوارم همین نرم افزاری که گفتی باشه ...

خوب دمای سیستمت که خوبه :20: فقط یه نگاهی بکن ببین تو اجرای برنامه ی سنگین که خودت گفتی دما چقدر میشه؟

امير موسر
01-06-2010, 20:51
سلام ....
یه مدت این فن cpu صدا میداد به همین خاطر گفتم که بازش کنم یکم گرد گیری کنم ... فن رو باز کردم گردوخاکش رو گرفتم ..برچسب روش رو هم کندم و یکم توش روغن چرخ خیاطی ریختم ... البته برچسب رو دیگه سرجاش نزاشتم ...
فن که گزاشتم سر جاش و کامپیوتر رو روشن کردم همین که صفحه ویندوز میاد یک صدای بوق داد .. ما هم سیستم رو زود خاموش کردیم ... گفتم شاید از سیلیکون رو cpu باشه مثلا دستم خورده باشه یا اینکه درست نبسته باشم دوباره باز کردم و بستم ... درست شد خوشبختانه یعنی بدون مشکل میاد بالا ....
اما حالا بعضی وقت ها مثلا یکم کار سنگین باهاش انجام میدم دوباره صدا میده ...البته هم فکر می کنم یکم فن زیادتر از قبل به خودش فشار میاره .... فنم هم اینه یا یه چیزی شبیه این :

حالا چه کار باید بکنم ؟ اون برچسب روش حتما باید باشه ... اگر نباشه اشکال داره ؟ آخه یه جا تو همین فروم خوندم برچسب رو حتما باید گزاشت ...

احتمالا خوب تو جاش نیست فن ! کاملا محکم !؟ با دست تکون میدی تکون نمیخوره اصلا !

raptor22
01-06-2010, 21:02
خوب دمای سیستمت که خوبه :20: فقط یه نگاهی بکن ببین تو اجرای برنامه ی سنگین که خودت گفتی دما چقدر میشه؟

یه بازی سنگین اجرا کردم این شد :

احتمالا خوب تو جاش نیست فن ! کاملا محکم !؟ با دست تکون میدی تکون نمیخوره اصلا !

دفعه اول چرا ولی بعدش فیکسش کردم ...
حالا به طور کلی دور فن درست ...معقوله ؟ چقدر باید باشه دور فنش ؟ دمای نرمال سیستم چقدر باید باشه ؟

TREASURES
01-06-2010, 21:21
یه بازی سنگین اجرا کردم این شد :

دفعه اول چرا ولی بعدش فیکسش کردم ...
حالا به طور کلی دور فن درست ...معقوله ؟ چقدر باید باشه دور فنش ؟ دمای نرمال سیستم چقدر باید باشه ؟

دمای سی پی یو رو نگاه کن :13:اوضاع خیته فن میخوای :31:

raptor22
01-06-2010, 22:30
الن دوباره فن رو باز کردم و خمیر سیلیکون زدم .... بعد یه بازی باز کردم و در همون حین هم یه فیلم گزاشتم جواب این شد :

حالا جدای از مشکلات فن ما میشه یه مقدار توضیح در مورد دمای مناسب cpu بدی ... اگر بدی یه دنیا ازت ممنون میشم ....

TREASURES
02-06-2010, 10:08
الن دوباره فن رو باز کردم و خمیر سیلیکون زدم .... بعد یه بازی باز کردم و در همون حین هم یه فیلم گزاشتم جواب این شد :

حالا جدای از مشکلات فن ما میشه یه مقدار توضیح در مورد دمای مناسب cpu بدی ... اگر بدی یه دنیا ازت ممنون میشم ....

خوب حالا دما خوب شد دمای سی پی یو باید کمتر از 50 درجه باشه تو لود فقط الان دمای GPU ت زیاده :31:

raptor22
02-06-2010, 11:36
خوب حالا دما خوب شد دمای سی پی یو باید کمتر از 50 درجه باشه تو لود فقط الان دمای GPU ت زیاده :31:

سلام ....
اگر اشتباه نکنم gpu مربوط میشه به 'گرافیک ...درسته ؟ یعنی مربوط میشه به کارت گرافیکی .... کارت گرافیکی من gforce 9500 gt هست ... الان تو سایت nvidia گشتم در مورد کارت گرافیکیم اینو پیدا کردم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توش نوشته که Maximum GPU Temperature in C هستش 105 درجه سانتی گراد ....
الان gpu من نهایت بشه 70 تا این زیاد هست برای این ؟ یعنی خطرناک هست آیا ؟

payamf1
02-06-2010, 12:44
من وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم صدای خوبی داره اما بعد از مدتی آنچنان صدای فنش زیاد میشه که اعصای واسم نمیزاره و مجبور میشم خاموشش کنم و با لپ تاپ کارمو ادامه بدم.

مشکل اصلی میدونم که از فن CPU هست ولی آیا راه حلی داره یا باید عوض کنم ؟؟؟
اگه یه دونه بخرم چه مارکی خوبه و حدود قیمتش چه قدره؟ (در ضمن من اهل بازی نیستم و فقط برای فیلم ، آهنگ و وب از کامپیوتر استفاده میکنم)

---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

CPU 3.2
Ram 1GB

raptor22
02-06-2010, 12:45
دمای گرافیکت خوبه مشکلی نیست. ولی در مورد cpu اگر فن غیر استوک بگیری بهتره . حیفه این cpu هست با فن استوک
hyper 212 plus از کولر مستر انتخاب خوبیه

سلام ...خیلی ممنون ....منظورت از استوک و غیر استوک چیه ؟ بعد اینی که معرفی کردی چند هست ؟ چون یه فن ارزشش رو نداره که بخوام به خاطرش یه cpu رو به خطر بندازم ....

mhs_837
02-06-2010, 13:03
دمای گرافیکت خوبه مشکلی نیست. ولی در مورد cpu اگر فن غیر استوک بگیری بهتره . حیفه این cpu هست با فن استوک
hyper 212 plus از کولر مستر انتخاب خوبیه

منظورت چیه که حیفه این cpu هست؟چون منم همین cpu رو دارم و تو سایت اینتل خووندم تا 72 درجه بره مشکلی واسش پیش نمیاد.الان گذاشتم رو حالت اتومات تا 3.3 Ghz اوور می شه و دماش نهایتن تا 60 می رسه در لود کامل.به نظر شما این دما زیاده؟البته یه بار تا 4 Ghz اوور کردم که واقعن داشت منفجر میشد:27: و دماش تا 75 هم می رسید با همون فن استوک خودش که مادربرد بوق هشدار می زد!

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

منظورت از استوک و غیر استوک چیه ؟

استوک رو به همون عکس فنی که تو پست اول گذاشتی میگن،همون فن اصلیش.از قیمتا خبری ندارم ولی فکر کنم از 20تومان به بالا باشه

god of war2012
02-06-2010, 19:05
سلام ....

به نظر من عمر خودشه کرده تو بازار قیمتش 8000 تومان یکی دیگه بخر خودتو راحت کن

TREASURES
02-06-2010, 21:23
سلام ....
اگر اشتباه نکنم gpu مربوط میشه به 'گرافیک ...درسته ؟ یعنی مربوط میشه به کارت گرافیکی .... کارت گرافیکی من gforce 9500 gt هست ... الان تو سایت nvidia گشتم در مورد کارت گرافیکیم اینو پیدا کردم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توش نوشته که Maximum GPU Temperature in C هستش 105 درجه سانتی گراد ....
الان gpu من نهایت بشه 70 تا این زیاد هست برای این ؟ یعنی خطرناک هست آیا ؟

درسته چون من خودم یه خورده تو دما حساسم اینو گفتم شایدم مشکلی پیش نیاد ولی به مرور زمان PERFORMANCE ش پایین میاد :46: