ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک رایت AVI روی DVD

Dj_aghamajid
01-06-2010, 09:13
سلام
اگه فایل های AVI رو روی DVD کپی کنم در سینمای خانگی پخش میشه؟
اصلا AVI , DivX با هم فرق میکنند یا نه؟
اگه اینجوری اجرا نمیشه چیکار باید بکنم تا درست شه؟ برنامه خاصی میخواد؟ اگه آره یه دونه معرفی کنید که اگه قراره رندر کنه زیاد وقت گیر نباشه!
ممنون از لطفتون

specter-1369
01-06-2010, 13:49
سلام
اگه فایل های AVI رو روی DVD کپی کنم در سینمای خانگی پخش میشه؟
اصلا AVI , DivX با هم فرق میکنند یا نه؟
اگه اینجوری اجرا نمیشه چیکار باید بکنم تا درست شه؟ برنامه خاصی میخواد؟ اگه آره یه دونه معرفی کنید که اگه قراره رندر کنه زیاد وقت گیر نباشه!
ممنون از لطفتون
مسلما اگر سینمای خانگی شما قادر به اجرای این فرمت باشه پخش میشه، AVI با Divx دو مقوله ی کاملا جدا هستند divx یک کدک تصویری ایست و برای فشرده سازی فیلم با کیفیت بالا مورد استفاده قرار میگیرد. اگر اطمینان دارید پخش کننده شما فرمت AVI رو ساپورت میکنه دیگه چه نیازی به تبدیل هست؟

Dj_aghamajid
01-06-2010, 18:58
مسلما اگر سینمای خانگی شما قادر به اجرای این فرمت باشه پخش میشه، AVI با Divx دو مقوله ی کاملا جدا هستند divx یک کدک تصویری ایست و برای فشرده سازی فیلم با کیفیت بالا مورد استفاده قرار میگیرد. اگر اطمینان دارید پخش کننده شما فرمت AVI رو ساپورت میکنه دیگه چه نیازی به تبدیل هست؟
من نگفتم سینمای خانگی Avi پخش میکنه ولی میدونم divX رو پخش میکنه! پس بنظر شما این دو تا با هم فرق میکنن! خوب اگه اینطوره پس حتما باید تبدیل به DVD یا DivX بشه ! برای اینکار چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید که هم ساده باشه و هم تبدیلاتش زمانبر نباشه!

specter-1369
01-06-2010, 19:05
شما می تونید از نرم افزار قدرتمند Allok Video to MP4 Converter استفاده کنید.

mortezaon
01-06-2010, 19:08
با چه نرم افزاري كپي كردي
بايد تبديل به دي وي دي بشه

.