PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش آپدیت و فلش کردن نوکیا N900 (آخرین ورژن V 10.2010.19-1.002 )

M@hdi-B
01-06-2010, 08:51
با سلام.

از اونجا که بعضی از دوستان سوالات و مشکلاتی در مورد آپدیت و فلش کردن ان900 داشتن تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم.

این فریمور و در واقع آخرین فریمور ان900 که بیست و پنجم می ریلیز شد + آموزش با چند روز تاخیر خدمت شما.

برای آپدیت سه راه وجود داره:

1-از طریق گوشی

دوستانی که می خوان از طریق گوشی اپدیت کنن به قسمت App Manager رفته و بعد روی گزینه آپدیت کلیک کنند حجم فایل 113 مگابایت هست.

2-از طریق Nokia Software Updater

این برنامه که از طرف نوکیا منتشر شده برای کسانی است که به یه فلش ساده و بی دردسر راضی هستن.. دوستان می تونن آخرین ورژن این برنامه رو دانلود و بعد آپدیت کنند حجم دانلود 187 مگابایت هست.

البته باید ذکر کنم که راه اول و دوم تغییرات زیادی رو اعمال نمی کنه و کسانی که خواستار آپدیت کامل هستن باید از راه سوم استفاده کنن

3-از راه Vanilla

این راه از بهترین و البته پردردسر ترین راه هاست ولی من به شخصه این راه پیشنهاد می کنم.

اول شما فریمور اصلی رو از لینک زیر دانلود می کنید.

RX-51_2009SE_10.2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته دقت کنید که ورژن گلوبال رو دانلود کنید.

و بعد شما باید فایل زیر رو از لینک زیر دانلود کنید.

RX-51_2009SE_10.2010.13-2.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.bin

توجه کنید که حتما هر دو فایل رو دانلود کنید در غیر اینصورت تغییرات بصورت کامل انجام نخواهد شد.

البته فایل اول حجمش 179 مگابایت و فایل بعدی 249 مگابایت هست.

بعد از دانلود شما برنامه Flasher 3.5 رو دانلود کنید. می تونید این برنامه رو از لینک زیر دریافت کنید.

بعد از نصب Flasher 3.5 شما فایل های دانلودی رو در مسیر زیر کپی کنید:

البته این مسیر پیش فرض هستش و اگر برنامه رو در محل دیگه ای نصب کرده باشین این مسیر نیز تغییر میکنه.

CMD ویندوز خود را با تایپ کردن در قسمت Run اجرا کنید.و بعد این دستور رو وارد کنین:

گوشی رو خاموش کنید و با نگه داشتن کلید U و وارد کردن کابل USB به حالت فلش مود ببرید(کلید را تا زمانی که گوشی بالا آمده و علامت USB در گوشه سمت
راست نمایش داده بشه نگه دارید)

دستور زیر را وارد کنید:

گوشی شما بعد از فلش اولیه بالا نخواهد اومد حالا نوبت فایل دوم است.البته CMD رو نبندید و در اون تایپ کنید:

اگر تمامی مراحل رو درست رفته باشین با پیغام زیر مواجه میشید:

و بعد از ریستارت گوشی شما فلش و اپدیت شده.

نکات:

1-گوشیتون رو حتما فول شارژ کنید.

2-گوشی رو در بین مراحل فلش روشن و یا کابل رو جدا نکنید.

3- هیچ مسئولیتی در قبال خاموش شدن گوشی و یا کرش گوشی نداشته تمامی خطر ها بر عهده خودتون هست.

منبع: موبایلستان به نقل از Sahand.Si عزیز

M@hdi-B
01-06-2010, 19:12
1-بخش ovi store قابل دسترس میشه
2-بازیهای جدید بخش او وی آی و لول های جدید بازی Angry Birds
3-قابلیت چت فیس بوک اضافه شده
4-اضافه شدن Video Call به اسکایپ
5-قابلیت عمودی شدن وب بروزر
6-اضافه شدن کشور ایران به لیست کشورها
7-اضافه شدن Voice Mail
8-کدهای Ussd هم عمل می کنن و براحتی می تونید سیم کارت ایرانسل رو شارژ کنید
9-در قسمت دوربین Night Mode اضافه شده
10-در قسمت منو گزینه More حذف شده و تمام برنامه ها تو یه لیست قرار می گیرن
11-از فایل منجر می تونید همه فایلها رو بلوتوث کنید و نیاز به برنامه ندارید
12-سرعت گوشی هم عالی شده و تاچشم نرمتر کار می کنه شارژ گوشی هم بهینه شده.

Saman-tci
01-06-2010, 21:17
1-از طریق گوشی

دوستانی که می خوان از طریق گوشی اپدیت کنن به قسمت App Manager رفته و بعد روی گزینه آپدیت کلیک کنند حجم فایل 113 مگابایت هست.

از طریق خود گوشی 113 مگ ...!!!! چه خبره ..؟ فکر کنم اینجا رو اشتباه میکنی مهدی جان چون فکر کنم نهایتاً حجمی که از رطیق گوشی باید دانلود و نصب بشه نهایتاً 10 مگ باشه .. نظرت چیه .؟

M@hdi-B
02-06-2010, 07:12
از طریق خود گوشی 113 مگ ...!!!! چه خبره ..؟ فکر کنم اینجا رو اشتباه میکنی مهدی جان چون فکر کنم نهایتاً حجمی که از رطیق گوشی باید دانلود و نصب بشه نهایتاً 10 مگ باشه .. نظرت چیه .؟

parslord
04-06-2010, 16:15
سلام
لطفا يكي بگه n900 رو چطوري با pc suit به كامپيوتر وصل كنيم براي آپديت برنامه هاش

M@hdi-B
05-06-2010, 10:59
سلام
لطفا يكي بگه n900 رو چطوري با pc suit به كامپيوتر وصل كنيم براي آپديت برنامه هاش

سلام.

آپدیت برنامه هاش؟ اگه منظورتون آپدیت فریمور هست شما اول برنامه پی سی سوئیت رو نصب کن بعد که کابل رو به گوشی وصل می کنی حالت PC Suite mode رو انتخاب کن.

در ضمن کاملترین آپدیت روش وانیلا هست که به پی سی سوئیت احتیاج نداره ولی برای نصب درایورهای کابل باید نصب باشه.

paradox_boy
05-06-2010, 11:02
سلام آقا مهدی گل من وقتی میخوام گوشمو از همین تریق فلش و آپدیت کنم و وقتی برنامه فلشر داره کارشو انجام میده یک دفعه یو اس پی دیسی میشه چه باید کرد ؟ ویندوزمم هم تازه عوض کردم:41:

M@hdi-B
05-06-2010, 19:49
سلام آقا مهدی گل من وقتی میخوام گوشمو از همین تریق فلش و آپدیت کنم و وقتی برنامه فلشر داره کارشو انجام میده یک دفعه یو اس پی دیسی میشه چه باید کرد ؟ ویندوزمم هم تازه عوض کردم:41:

سلام.

ویندوزت چیه؟؟ درایورهای کابل رو نصب کردی؟ یا حداقل پی سی سوئیت رو نصب کردی؟

paradox_boy
06-06-2010, 00:16
اکسپی 64 بیت نصب کردم و PC SUIT هم نصب کردم ول درایور های کابل رو ندارم که نصب کنم اگه لینک واسه دانلود داره واسم بزاری ممنونت میشم و من باید ویندوز 32 بیت نصب کنم ؟ راهنماییم کنی ممنونت میشم:41:

paradox_boy
06-06-2010, 09:15
این ارورو بهم میده (syitable USB device not found,waiting. ) چه کنم ؟

M@hdi-B
06-06-2010, 09:27
اکسپی 64 بیت نصب کردم و PC SUIT هم نصب کردم ول درایور های کابل رو ندارم که نصب کنم اگه لینک واسه دانلود داره واسم بزاری ممنونت میشم و من باید ویندوز 32 بیت نصب کنم ؟ راهنماییم کنی ممنونت میشم:41:

درایورهای کابل همراه با پی سی سوئیت نصب می شن.

من با ویندوز 32 بیتی این کار رو کردم و اطلاعی ندارم ...حالا شما این درایور رو هم نصب کن ببین جواب میده:

paradox_boy
06-06-2010, 10:47
ببخشید من وقتتو میگیرم من وقتی گوشیو خاموش میکنم و دکمه u رو میگیرم و پورت usb رو به گوشی و سیستم وصل میکنم گوشی روشن نمیشه یه حالت کمرنگی nokia مینویسه ولی روشن نمی شه آیا باید همین حالت باشه یا کامل باید روشن شه ؟

M@hdi-B
06-06-2010, 19:39
ببخشید من وقتتو میگیرم من وقتی گوشیو خاموش میکنم و دکمه u رو میگیرم و پورت usb رو به گوشی و سیستم وصل میکنم گوشی روشن نمیشه یه حالت کمرنگی nokia مینویسه ولی روشن نمی شه آیا باید همین حالت باشه یا کامل باید روشن شه ؟

خواهش می کنم دوست من وظیفمه :20:

درسته همین حالت باید باشه...فقط ببین گوشه سمت راست علامت یو اس بی هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

paradox_boy
06-06-2010, 23:12
سلام آقا دستت درد نکنه خیلی کمکم کردی انشاءالله بتونیم جبران کنیم تووو بندرعباس:11:

M@hdi-B
07-06-2010, 11:01
سلام آقا دستت درد نکنه خیلی کمکم کردی انشاءالله بتونیم جبران کنیم تووو بندرعباس:11:

خواهش.

آپدیت کردی؟؟

paradox_boy
07-06-2010, 11:50
خواهش.

آپدیت کردی؟؟

اره دستت درد نکنه یه دنیا ممنون راستی مهدی جان یه مسنجر به جز فرینگکه بشه هیدی یاهومو باهاش on کنم سراغ نداری بهم معرفی کنی ؟:whistle:

paradox_boy
07-06-2010, 12:21
اره دستت درد نکنه یه دنیا ممنون راستی مهدی جان یه مسنجر به جز فرینگکه بشه ایدی یاهومو باهاش on کنم سراغ نداری بهم معرفی کنی ؟:whistle:

راستی راهی برای مخفی کردن فیلم وعکس هست ؟
این اپدیت جدید کیبورد فارسی نداره؟ چه باید کرد؟

pejman001
07-06-2010, 12:43
آقا من هرکار میکنم نمیتونم آپدیت کنم ویندوزم سون 64 بیتی اون فایل رو هم که گفتین من دانلود کردم ولی بی فایده بود
نرم افزار pc suit حتما باید نصب بشه؟
درضمن روی ویندوز سون 32 بیتی و ویندوز ایکس پی 32 بیتی هم امتحان کردهم بازم همین مشکل رو داشتم البته pc suit رو نصب نکردم
ممنون میشم یه راهنمایی بکنین کلی ترافیک سوزوندم اینارو دانلود کردم حالا بی فایده :((

M@hdi-B
07-06-2010, 19:27
اره دستت درد نکنه یه دنیا ممنون راستی مهدی جان یه مسنجر به جز فرینگکه بشه هیدی یاهومو باهاش on کنم سراغ نداری بهم معرفی کنی ؟:whistle:
خواهش می کنم.
اسم مسنجر یادم نیست قبلا نصب کرده بودم...اگه پیداش کردم پستمو ویرایش می کنم:46:
پ.ن: Pidgin Internet Messenger

راستی راهی برای مخفی کردن فیلم وعکس هست ؟
این اپدیت جدید کیبورد فارسی نداره؟ چه باید کرد؟
چرا نداره؟....ukeyboard رو از مخازن دانلود و نصب کن

آقا من هرکار میکنم نمیتونم آپدیت کنم ویندوزم سون 64 بیتی اون فایل رو هم که گفتین من دانلود کردم ولی بی فایده بود
نرم افزار pc suit حتما باید نصب بشه؟
درضمن روی ویندوز سون 32 بیتی و ویندوز ایکس پی 32 بیتی هم امتحان کردهم بازم همین مشکل رو داشتم البته pc suit رو نصب نکردم
ممنون میشم یه راهنمایی بکنین کلی ترافیک سوزوندم اینارو دانلود کردم حالا بی فایده :((
پی سی سوئیت رو به خاطر اینکه درایورهای کابل همراش نصب میشه باید نصب کنید...وقتی پی سی گوشی رو نشناسه که نمیشه آپدیت کرد.

مشکلتون کجاست؟ cmd اجرا نمیشه درسته؟ موقع باز کردن cmd روش راست کلیک کن و روی Run as Administrator کلیک کن.

یا اگه مشکل دیگه ایه توضیح بده:20:

پ.ن: اینا رو نصب کن ببین مشکلت حل میشه.

Nokia Connectivity Cable Driver V7.1.27.0

Nokia_Flashing_Cable_Driver

pejman001
07-06-2010, 19:32
cmd اجرا میشه اما همون ارروری که دوستمون باهاش مشکل داشت رو منم دارم
این اررور:

هرکاری تونستم کردم رو 3تا ویندوز هم امتحان کردن pc suit هم نصب کردن اون درایوری که شما دادینم نصب کردم ولی بازم نشد
درضمن اون درایوری که شما دادینو وقتی نصب میکنم تمام درایورای ویندوز از کار میوفته و حتی usb هم کار نمیکنه یعنی کلا برد مادربرد از کار میوفته
ممنون میشم کمک کنید

pejman001
07-06-2010, 19:35

دقیقا با این اررور مواجه میشم

M@hdi-B
07-06-2010, 19:50
cmd اجرا میشه اما همون ارروری که دوستمون باهاش مشکل داشت رو منم دارم
این اررور:

هرکاری تونستم کردم رو 3تا ویندوز هم امتحان کردن pc suit هم نصب کردن اون درایوری که شما دادینم نصب کردم ولی بازم نشد
درضمن اون درایوری که شما دادینو وقتی نصب میکنم تمام درایورای ویندوز از کار میوفته و حتی usb هم کار نمیکنه یعنی کلا برد مادربرد از کار میوفته
ممنون میشم کمک کنید

شما اول دستور رو تو cmd بزن و اینتر کن....بعد کلید u رو نگه دار و کابل رو بزن ببین جواب میده.

pejman001
07-06-2010, 20:22
بازم جواب نداد وقتی usb رو وصل میکنم
2 تا درایورو میشناسه یکی هم که اسمش تقریبا اینه Update (USB MOD) نمیشناسه
اون 2تا درایوری هم که تو پسته قبلتون دادینو دانلود و نصب کردم ولی بازم جواب نداد
از اون روش هم که اول دستور رو بزنم بعد کابل رو وصل کنم هم رفتم ولی بازم... :((
اگه راه دیگه ای هم هست بگین خواهشن، ممنونتون میشم

M@hdi-B
07-06-2010, 21:06
بازم جواب نداد وقتی usb رو وصل میکنم
2 تا درایورو میشناسه یکی هم که اسمش تقریبا اینه Update (USB MOD) نمیشناسه
اون 2تا درایوری هم که تو پسته قبلتون دادینو دانلود و نصب کردم ولی بازم جواب نداد
از اون روش هم که اول دستور رو بزنم بعد کابل رو وصل کنم هم رفتم ولی بازم... :((
اگه راه دیگه ای هم هست بگین خواهشن، ممنونتون میشم
راه دیگه ای به نظرم نمی رسه...با یه سیستم دیگه امتحان کن یا نهایتا ایکس پی 32 بیتی بریز.

جسارت نباشه .... کابل رو به گوشی خاموش وصل می کنی دیگه نه؟

pejman001
07-06-2010, 21:23
آره دیگه خاموش
ولی من تو ایکس پی 32 بیتی هم امتان کردم بی فایده بود
بازم ممنون باهاش ور میرم ببینم میشه کاریش کرد یا نه

pejman001
07-06-2010, 21:53
حدودا چقدر طول میشکه یعنی زمان آپدیت چقدره؟
چون من بالاخره تونستم یه کارایی بکنم اما تو مرحله اول ok میشه اما تو مرحله دوم گیر میکنه و جلو نمیره یعنی فعلا که نرفته :((

M@hdi-B
08-06-2010, 08:54
کلا 3-4 دقیقه.

یعنی الان فریمور رو زدید و سر مانیلا گیر می کنه؟؟ عجب حکایتی شده:13:

بازم بذارید من از چند نفر بپرسم خبرشو بدم:46:

paradox_boy
08-06-2010, 12:37
سلام آقا مهدی جواب سوالی که راهی واسه مخفی کردن فیلم و عکس بود رو بهم ندادی توو ورژن قبلی گوشی من عکسامو توو پوشهای به نام tem توو فایل منیج میریختم دیگه توو پوشهی ایمجم نبود ولی الان نمیشه چه کنم:41:

M@hdi-B
08-06-2010, 18:51
سلام آقا مهدی جواب سوالی که راهی واسه مخفی کردن فیلم و عکس بود رو بهم ندادی توو ورژن قبلی گوشی من عکسامو توو پوشهای به نام tem توو فایل منیج میریختم دیگه توو پوشهی ایمجم نبود ولی الان نمیشه چه کنم:41:

سلام.

من اصلا این راهی هم که شما گفتین تست نکرده بودم که ببینم الان میشه یا نه.

اگه برنامه ای در این رابطه یافتم خبر می دم.:46:

paradox_boy
12-06-2010, 13:53
سالام اقا مهدی
از وقتی اپدیت کردم وقتی که وارد app manager میشم و وقتی شروع به اپدیت میکنه بعد از چند لحظه ارور application list partially refreshed.some catalogues unavailable.check catalogue details رو بهم میده و یه دکمه details هم فعاله که وقتی میزنی دباره شروع به اپدیت میکنه اما از دو سه تا از کاتالوگام ارور میگیره چه باید کرد ؟
راستی فیلتر شکن هم واسه گوشی سوراغ داری ؟
با تشکر

sada
12-06-2010, 16:25
منم مشکل داشتم با همون پیغام پیدا نشدن یو اس بی ولی رفتم با ویندوز ویستا 32 امتحان کردن از اول فلش کردم درست شد.
شاید کمکی به بعضی از دوستان بکنه.
----------------------------------------------
خودم هم یه سوال داشتم.می خواستم ببینم این که گفتید بخش ovi هم باز میشه منظورتون توی مخازن بود؟
توی مخازن ولی من بازی angry bird رو ندیدم.

M@hdi-B
12-06-2010, 20:14
سالام اقا مهدی
از وقتی اپدیت کردم وقتی که وارد app manager میشم و وقتی شروع به اپدیت میکنه بعد از چند لحظه ارور application list partially refreshed.some catalogues unavailable.check catalogue details رو بهم میده و یه دکمه details هم فعاله که وقتی میزنی دباره شروع به اپدیت میکنه اما از دو سه تا از کاتالوگام ارور میگیره چه باید کرد ؟
راستی فیلتر شکن هم واسه گوشی سوراغ داری ؟
با تشکر
سلام.
والا من به این ارور تا حالا برنخوردم.
این مشخصات کاتالوگهاست..چک کنین ببینین درسته:

Nokia Applications

Nokia System Software Updates

Ovi

در ضمن مخزنهای extras و extras-devel و extras-testing رو با نصب این فایلها و بدون دردسر می تونید اضافه کنید:

منم مشکل داشتم با همون پیغام پیدا نشدن یو اس بی ولی رفتم با ویندوز ویستا 32 امتحان کردن از اول فلش کردم درست شد.
شاید کمکی به بعضی از دوستان بکنه.
----------------------------------------------
خودم هم یه سوال داشتم.می خواستم ببینم این که گفتید بخش ovi هم باز میشه منظورتون توی مخازن بود؟
توی مخازن ولی من بازی angry bird رو ندیدم.
من مخزن Ovi و اضافه کردم ولی تو بخش برنامه هام اضافه نمیشه...دیگه نمی دونم مشکل از کجاست.

این فایل install بازی angry birds

اینم لول های اضافش:

من تمومش کردم:31: سه لول 21مرحله ای داره:46:

scott_tomes
13-06-2010, 21:18
اقا مهدی یه کمکی بهمون بکن برای درست کردن این وایالیس یو اس بیمون :(

Jimboo_Hecktor
01-07-2010, 15:13
گوشی من مشکل پیدا/کرده/تمام/فایلهای/توی/application manager هر/کدوم/چندتاشدن/مدیاپلیر/به/من/میگه/no song در/صورتی/که/کلی/اهنگ/وفیلم/دارم/بهم/میگه/unable to send or recive message device storage full در/صورتی/که/نصف/بیشتر/حافظه/خالیه/خلاصه/کلی/به/هم/خورده/ازروی/خود/گوشی/هم/نمیشه/اپدیت/یا/فلش/کرد/چون/ارور/فول/مموری/بهم/میده/اگه/فلش/کنم/درست/میشه؟plz help me fast

M@hdi-B
01-07-2010, 16:26
گوشی من مشکل پیدا/کرده/تمام/فایلهای/توی/application manager هر/کدوم/چندتاشدن/مدیاپلیر/به/من/میگه/no song در/صورتی/که/کلی/اهنگ/وفیلم/دارم/بهم/میگه/unable to send or recive message device storage full در/صورتی/که/نصف/بیشتر/حافظه/خالیه/خلاصه/کلی/به/هم/خورده/ازروی/خود/گوشی/هم/نمیشه/اپدیت/یا/فلش/کرد/چون/ارور/فول/مموری/بهم/میده/اگه/فلش/کنم/درست/میشه؟plz help me fast

صد در صد درست میشه.

قبلش هر چی تو مموری داخلی گوشی داری به کام انتقال بده چون حافظه داخلی هم فرمت میشه.

Jimboo_Hecktor
01-07-2010, 17:14
thanks alot

Farshid72
05-07-2010, 22:32
سلام دوسته عزیز
من سی دی نرم افزار تو کارتون گوشیم نبود که حالا من PC suit از کجا بیارم.البته ماله n73 رو دارم می تونم اونو نصب کنم ؟؟؟البته اونم نرم افزار nokia software update رو ندارم.
در مورد نرم افزار هایی هم که گفتی چون حجم بالایی دارن وقت نکردم بگیرمشون ولی به همین زودیا انارو هم می گیرم که آپ دیت کنم.
همین الان من گوشیمو خاموش کردم و وصل کردم به pc الان که ویندوfile:///C:/Users/Farshid/Desktop/Capture.JPGزم سون هست و دو تا درایور رو داره پیدا می کنه اینا هستن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

file:///C:/Users/Farshid/Desktop/Capture.JPG

M@hdi-B
06-07-2010, 06:26
سلام .

پی سی سوئیت همون ان73 رو نصب کن اگه ج نداد این ورژن تقریبا جدیده:

نیازی به NSU نیست.

نکته: قبل از اینکه پی سی سوئیت رو دانلود کنی 2 تا درایور تو پست 19 همین تاپیک گذاشتم اونا رو داننلود و نصب کن باید ج بده:46:

Jimboo_Hecktor
06-07-2010, 11:36
آقا من اومدم مرحله اول رو انجام دادم ولی مرحله دوم که میرسه بهم ارور
suitable usb device not found waiting...
میده حالا میگی باید چه کار کنم ؟

Jimboo_Hecktor
06-07-2010, 13:25
این که اصلا با اون چیزی که اول نوشتید یکی نمی شه ایراد نداره چون همین جا که میرسه گیر می کنه جلوتر نمی ره.
قسمت اول خوب انجام شد ولی این دومی اینطوریه

حالا اگه بتونی راهنماییم کنی خیلی دیگه خیلی چاکریم

parniyan.1990
06-07-2010, 19:20
خواهش می کنم.
اسم مسنجر یادم نیست قبلا نصب کرده بودم...اگه پیداش کردم پستمو ویرایش می کنم:46:
پ.ن: Pidgin Internet Messenger

چرا نداره؟....ukeyboard رو از مخازن دانلود و نصب کن

پی سی سوئیت رو به خاطر اینکه درایورهای کابل همراش نصب میشه باید نصب کنید...وقتی پی سی گوشی رو نشناسه که نمیشه آپدیت کرد.

مشکلتون کجاست؟ cmd اجرا نمیشه درسته؟ موقع باز کردن cmd روش راست کلیک کن و روی Run as Administrator کلیک کن.

یا اگه مشکل دیگه ایه توضیح بده:20:

پ.ن: اینا رو نصب کن ببین مشکلت حل میشه.

Nokia Connectivity Cable Driver V7.1.27.0

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNokia_Flashing_Cable_Driver

in file 2vomi ro nemishe dl kard site eror mide

M@hdi-B
06-07-2010, 20:20

لینک جدید:

آقای Jimboo_Hecktor شما هم صفحات قبل رو مرور کنید بد نیست.

این فایل رو نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه:

parniyan.1990
06-07-2010, 20:28
7-اضافه شدن Voice Mail

dametun garm man flash va update kardam albate ba dle driver ha va moshkelam hal shod
mamnun.
faghat ye chizi agar mitunid ye listi az esme barnamehaee ke lazeme dl beshe az app mangr bezarid chon man dafeye ghabli be khatere dle ye seri barnameha gushim beham rikht
mamnun misham

Farshid72
09-07-2010, 16:49
dametun garm man flash va update kardam albate ba dle driver ha va moshkelam hal shod
mamnun.
faghat ye chizi agar mitunid ye listi az esme barnamehaee ke lazeme dl beshe az app mangr bezarid chon man dafeye ghabli be khatere dle ye seri barnameha gushim beham rikht
mamnun misham
شما بهتره به فروم اصلب Nokia n900 مراجعه کنید.
با تشکر.
__________________________________________________ ___________________________
امضا

Farshid72
15-07-2010, 11:32
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگوشی رو خاموش کنید و با نگه داشتن کلید U و وارد کردن کابل USB به حالت فلش مود ببرید(کلید را تا زمانی که گوشی بالا آمده و علامت USB در گوشه سمت

سلام
من فایل هایی رو که گفتید دانلود کردم ولی :
1- مشکل در تایپ توی cmd دارم.ببینید :
من تو ابن آدرس نصبش کردم برنامه flasher رو :
C:\Program Files (x86)\maemo\flasher-3.5
2-من وقتی گوشی رو در حالت خاموش وصل می کنم علامت usb بالا سمت راست میاد ولی علامتش با شکلش با شکلی که شما گذاشتید فرق داره.
3-من وقتی گوشیو وصل می کنم به بار در حالت خاموش می تونم فابل های تو گوشی رو ببینم ولی وقتی گوشیو وصل می کنم و کلید u رو فشار می دم تنها شکل usb میاد (که با شمل شما فرق داره) و دیگه تو کامپیوتر کنار ساعت چیزی نمیاد (یعنی نمی شه فایل هارو دید و حتی گوشی شارژم نمی کنه)
اگه می شه زودجواب بدین با تشکر.

M@hdi-B
15-07-2010, 16:14
سلام.

احتیاج نبود تمام پست اول رو نقل قول کنید.

من یه علامت شبیه به اون علامت براتون گذاشتم که توجیه بشید.

وقتی گوشی رو با گرفتن u به پی سی وصل می کنید به حالت فلش مد میره و نمی تونید به فایلها دسترسی داشته باشید.

شما فایلها در همون مسیری که برنامه فلشر رو نصب کردید کپی کنید و دستورات رو کپی پیست کنید ( حالا مسیرتون هر چی اضافه داره مثل همون x86 که نوشتید به دستور اضافه کنید)

l3ita
04-08-2010, 17:05
سلام منم همين مشكل بقيه كه اين ارور رو ميده
Suitable USB device not found, waiting
دارم تمام درايو ها و كارايي كه گفتين رو انجام دادم ولي فرقي نكرد
لطفا راهنمايي كنين

l3ita
05-08-2010, 17:13
روي يه سيستم ديگه با ويندوز 7 امتحان كردم درست شد
ممنونم :11:

saeed-toni
06-08-2010, 16:05
hala in :2:ukeyboard bade nasb koja raft:31::31:

DARINS
23-08-2010, 16:15
سلام گوشیمو امروز اپدیت کردم ولی اس ام اس هامو تو pc suite پیدا نمی کنه چکار باید بکنم؟

aydin_eb7777
23-08-2010, 20:44
سلام گوشیمو امروز اپدیت کردم ولی اس ام اس هامو تو pc suite پیدا نمی کنه چکار باید بکنم؟
------
شما باید احتیاجات برنامه Nokia PC Suite را تو گوشیت نصب کنی به صورتی که می گم
گوشی را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و برنامه Nokia PC Suite را اجرا کن بعد از شناخته شدن گوشی توسط برنامه برو به منوی بالای برنامه قسمت Help و بعد Install PC Suite Support یا Reinstall PC Suite Support را بزن و پیغامی روی گوشیت میاد که باید تایید کنی تا نصب بشه
موفق باشی

DARINS
23-08-2010, 22:15
سلام گوشیمرو امروز اپدیت کردم البته با خود گوشی ولی اس ام اس هامو نمیشناسه چیکار باید بکنم؟

n3tc4t
24-08-2010, 19:54
سلام دوستان،
من 2 ماهی هست که این گوشی رو گرفتم، واقعا از n900 راضیم، 90 درصد نیازهای اینترنتیمو برطرف کرده، دیگه طرف pc نمیرم!!:31:
به اونایی هم که دنباله تکنولوژی هستن میگم حتما این شاهکاره نوکیا رو بخرن، به دلیل open source بودن هرکاری که فکرشو بکنیدمیتونید باهاش بکنید:46:
بچه ها من یه سوال داشتم، همه چیزه n900 رو فهمیدم، فقط موندم چجور وارد فولدر root, home, user بشم، هرکسی میدونه لطف کنه راهنماییم کنه، دو روششو میخوام: هم از راه کامبیوتر هم از گوشی، چطور وارد فولدر روت بشم؟:5:
مرسی:11:
هر سوالی هم در مورد n900 داشتید، بگین، خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم:6:

n3tc4t
25-08-2010, 19:02
salam
dostan age mishe tozih bedin ke chetor ye file ro to directory systemi n900 copy konim? man mikham ye file java ro to foldere home/root copy konam, bad ba barnameye MicroEmulator ejrash konam, akhe in barname faghat folderaye systemi ro mishnase, lotf konid rahnamaeim konid, mamnon misham:46:

persiansunsets
25-08-2010, 21:22
برنامه filebox رو از مخازن.به روت و همه جای گوشی دسترسی پیدا کن

hamed..
25-08-2010, 23:32
سلام دوستان. اگه میشه به من بگین که چه جور فیلم رو روی گوشیم به اجرا در بیارم؟؟!

n3tc4t
26-08-2010, 18:55
سلام .
دوستان من بعضی از برنامه ها رو که از مخازن نصب میکنم، به منوی گوشیم اضافه نمیش، نمیدونم کجا میرن!!! مثل Flashlight - gtest - Open --- و ...
اگه راهنمای کنید ممنون میشم:46:

hamed..
26-08-2010, 21:14
کسی نیست جواب بده؟؟

persiansunsets
27-08-2010, 17:46
بعد از فلش وانیلا گوشیم هیچ مموری کارتی نمیشناسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کمک!! !!!!!!! کاملا با وانیلا فلش کردم اما رم نمیخونه دیگه !!!!!!!!!!!!! کمک !

persiansunsets
27-08-2010, 17:55
گوشیم بعد از فلش وانیلا رم نمیشناسه

mr_khodaei2008
27-08-2010, 18:15
سلام دوستان
من اين گوشي را خريدم ولي فارسي نداره
درواقع ميخوام فارسي بنويسه همين قدر برام كافيه ايا با اين اپديت كه تو پست اول گفتن انجام بدم گوشي فارسي ميشه؟

هر راهي هست بهم بگين ممنون

persiansunsets
27-08-2010, 18:31
ابتدا فونت thai.ttf رو نصب کن.سپس برنامه ukeyboard رو نصب کن.بعد توی تنظیمات گوشی قسمت text input زبان دوم را پرشین انتخاب کن.
اگه مشکل داشتی به همین آیدی یاهو پیام بده یا....9399405400
اینجا کسی جواب نمیده

M@hdi-B
27-08-2010, 20:49
سلام دوستان
من اين گوشي را خريدم ولي فارسي نداره
درواقع ميخوام فارسي بنويسه همين قدر برام كافيه ايا با اين اپديت كه تو پست اول گفتن انجام بدم گوشي فارسي ميشه؟

هر راهي هست بهم بگين ممنون
دوست عزیز جای این سوال اینجاست؟؟؟ جواب سوالتون:

ابتدا فونت thai.ttf رو نصب کن.سپس برنامه ukeyboard رو نصب کن.بعد توی تنظیمات گوشی قسمت text input زبان دوم را پرشین انتخاب کن.
اگه مشکل داشتی به همین آیدی یاهو پیام بده یا....9399405400
اینجا کسی جواب نمیده

قرار نیست سوالی که بارها تکرار شده و جواب اون هم داده شده دوباره جواب داده بشه .. دوستان باید یه کم هم به خودشون زحمت بدن سرچ کنن.

شما هم پستتو ویرایش کن اینجا جای شماره رد و بدل کردن نیست.

hossein 1133
03-09-2010, 03:04
سلام به همه میخواستم بگم ما که حرفه ای نیستیم ونمیتونیم این اپدیت جدید رو با vanilla انجام بدیم جایی هست که این کار رو برامون انجام بدن ؟

M@hdi-B
03-09-2010, 08:47
سلام به همه میخواستم بگم ما که حرفه ای نیستیم ونمیتونیم این اپدیت جدید رو با vanilla انجام بدیم جایی هست که این کار رو برامون انجام بدن ؟

سلام.

لازم نیست حرفه ای باشی دوست من .. آموزش رو با دقت بخون خودت انجام بده.

مطمئن باش خدمات موبایلی ها آپدیت از طریق گوشی رو هم بلد نیستن چه برسه فلش از این روش:46:

aydin_eb7777
03-09-2010, 10:37
سلام.

لازم نیست حرفه ای باشی دوست من .. آموزش رو با دقت بخون خودت انجام بده.

مطمئن باش خدمات موبایلی ها آپدیت از طریق گوشی رو هم بلد نیستن چه برسه فلش از این روش:46:
----------
کاملا درسته و تایید می شه

faridmousavi
03-09-2010, 11:18
سلام فایل اول رو دان کرد ولی دومی رو نکرد
کدوم ورژنflasherباید نصب کنم

M@hdi-B
03-09-2010, 12:00
سلام فایل اول رو دان کرد ولی دومی رو نکرد
کدوم ورژنflasherباید نصب کنم

درسته لینک خرابه .. آپلود شد:

پست اول هم ویرایش شد:46:

KAZIFASA
04-09-2010, 17:28
سلام ، آقا دمت گرم ، درست شد

---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

7-اضافه شدن Voice Mail

اقا دمت گرم حال کردم مرسی

faridmousavi
04-09-2010, 18:05
سلام
اول برنامه رو نصب کردم فایل ها رو کپی کردم
یو اس بی رو زدم گوشی شناخت ولی کامپیوتر نه
بعد
cmdرو اجرا کردم دستور را کپی وبعد پیست کردم بعد enterرو زدم
اروردادflasher_3.5 is not recognizedas internal or external command

faridmousavi
04-09-2010, 18:13
خیلی ممنون حل شد آپدیت کردم

faridmousavi
04-09-2010, 18:18
تمام برنامه هام که بعدا دان کردم پاک شده

M@hdi-B
04-09-2010, 20:53
خیلی ممنون حل شد آپدیت کردم
خوشحالم:46:

تمام برنامه هام که بعدا دان کردم پاک شده

منظورت قبلا هست؟ خب طبیعتا پاک میشن دیگه .. بدی این گوشی اینه دیگه .. سورس همه برنامه هاش موجود نیست.

faridmousavi
05-09-2010, 10:44
بعد از آپدیت گو بلوتوث هد ست رو نمیشناسه چه کنم

faridmousavi
05-09-2010, 10:51
بعد ازآپدیت گوشی بلوتوث هنذفری رو نمیشناسه چه کنم
برای رستارت کردن گوشی توxterminalچی بزنم

M@hdi-B
05-09-2010, 21:05
بعد از آپدیت گو بلوتوث هد ست رو نمیشناسه چه کنم
والا نمی دونم:13:

بعد ازآپدیت گوشی بلوتوث هنذفری رو نمیشناسه چه کنم
برای رستارت کردن گوشی توxterminalچی بزنم

برنامه rootsh رو نصب کن .. بعد این دستور رو بزن:

root اینتر reboot اینتر

faridmousavi
12-09-2010, 18:46
ببخشید تو این آپ دیت kmplayerرو از کجا دان کنمapp mana gerنبود
,

mohammadfghj
20-09-2010, 20:30
آقا مهدی یک مرد تو دنیا باشه تویی

alamouti
27-09-2010, 16:11
سلام
من اینترنت وایرلس با سرعت 512 دارم میخوام از طریق گوشی آپدیت کنم کسی میتونه مراحلش رو دقیق بگه
از راه های دیگه امکانش رو ندارم
آیا برای آپدیت از طریق گوشی باید بک آپ بگیرم
لطفا سریع کمکم کنید

aydin_eb7777
27-09-2010, 20:02
سلام
من اینترنت وایرلس با سرعت 512 دارم میخوام از طریق گوشی آپدیت کنم کسی میتونه مراحلش رو دقیق بگه
از راه های دیگه امکانش رو ندارم
آیا برای آپدیت از طریق گوشی باید بک آپ بگیرم
لطفا سریع کمکم کنید

دوست عزیز اگر می خوای از ADSL توی گوشیت استفاده کنی باید مودم وایرلس ADSL داشته باشی و نیازی هم به بکاپ نیست

soosan khanoom
30-09-2010, 14:44
Salam bache ha.
Mishe ba barname nokia software updater gooshie khamo0sh ro flash kard!?

M@hdi-B
30-09-2010, 17:37
Salam bache ha.
Mishe ba barname nokia software updater gooshie khamo0sh ro flash kard!?

سلام.

لطفا فارسی تایپ کنید.

با پی سی سوئیت که کامل آپدیت نمیشه .. بهترین راه همینه:46:

ViruSsS
03-10-2010, 17:06
سلام اقا مهدی ببخشید که این رو میگم اما avatareton خیلی خشن هستش

M@hdi-B
03-10-2010, 20:57
سلام اقا مهدی ببخشید که این رو میگم اما avatareton خیلی خشن هستش

اسپم می دی؟:31:

اتفاقا خیلی آدم جالبیه .. کنسرت 2006 یانی رو ببینی متوجه می شی :46:

ViruSsS
03-10-2010, 22:25
بازم سلام اقا مهدی من خیلی وقت نیست که n900 رو خریدم الان اون برنامه flasher که گوفتین Download کنم به شکله Fir Fox شده کتیک که میکنم باز میره برا Download میشه راهنمایی کنید؟

نمی تونم فارسی بنویسم برا نوشتن هر متن 1ساعت باید بنویسم:41:

ViruSsS
04-10-2010, 02:25
ببخشید اقا مهدی منم با این مشکل روبرو هستم
syitable USB device not found,waiting.
همهی صفحه ها رو خوندم که شاید چیزی پیدا کنم که نخوام شما رو به زحمت بندازم اما نشود چیزی پیدا نکردم

ViruSsS
04-10-2010, 09:43
اقا مهدی شما گفتین این رو نسب کنیم درست میشه اما اینکه چیزی نیست که Download بشه

خرابه؟

M@hdi-B
04-10-2010, 09:52
ببخشید اقا مهدی منم با این مشکل روبرو هستم
syitable USB device not found,waiting.
همهی صفحه ها رو خوندم که شاید چیزی پیدا کنم که نخوام شما رو به زحمت بندازم اما نشود چیزی پیدا نکردم

چه زحمتی وظیفست.

درایور کابل رو نصب کردید؟

ViruSsS
04-10-2010, 11:09
چه زحمتی وظیفست.

درایور کابل؟

نمیدونم چی هست؟
:13:

ViruSsS
04-10-2010, 11:47
چه زحمتی وظیفست.

درایور کابل? نمیدونم چی هستش؟

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

درایور کابل? نمیدونم چی هستش؟

نه :41:
همون Pc Suit?

ViruSsS
04-10-2010, 11:53
نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون Pc Suit?

ViruSsS
04-10-2010, 21:45
اققا مهدی اگه میشه بگید چی هستش

ViruSsS
04-10-2010, 21:51
درایور گوشی رو گفتین به یک نفر که از اینجا Download کنه اما آینجا که چیزی برای Download نیست

monagoharjoo
05-10-2010, 19:11
سلام و خسته نباشید من گوشیمو با فلش وانیلا آپدیت کردم اما نمیدونم چرا زنگ موبایلم موقعی که کسی تماس میگیره قطع شده و فقط ویبره میزنه و من اصلا نمیفهمم کی بهم زنگ میزنه خواهشن کمک کنید

M@hdi-B
05-10-2010, 20:37
لینک جدید:

ViruSsS
05-10-2010, 22:46
لینک جدید:

لینکی که دادید روDownload کردم اما بازم نشود
دیگه مهم نیست ازتون ممنونم که راهنمایی کردین
انشالا یروزی بتونم جبران کنم

ViruSsS
06-10-2010, 01:13
نمی دونم گوشی چش شده اصلا کار نمی کنه فقط وقتی کابل رو وصل می کنم چرغ زرد بالاش روشن می شه
باید بدم تعمیر گاه؟

soosan khanoom
07-10-2010, 15:37
سلام به همگی من فایل اول که مربوط به فلش گلوبال هستش رو نمیتونم دانلود کنم .
همش وسطش گیر میکنه . یا feiled میده.
آقا مهدی من فکر کنم باید بدم با 40 تومان درست کنم.
هر جای دیگه ای هم که بردم یا میگن ریسیت میکنیم یا میگن بزار (به عنوان موش آزمایشگاهی) یه 2 هفته روش کار کنیم شاید درست شد .
حالا اگه link جدید سراغ دارید لطفا بزارین..

ahmadgboy
19-10-2010, 22:28
salam agha mehdi
man gooshimo be raveshe vanila up kardam ve be tore kamel flash shod ama oon tghirat roosh emal nashod masalan na fire fox nasb mishe na baziye angry birds chikar konam khaheshan komak konid

ahmadgboy
24-10-2010, 22:46
مهدی جان جواب ندادی میشه کمک کنی ؟

bad_stu
25-10-2010, 18:46
دوستانی که می خوان آپ دیت کنن کمی دست نگه دارن آپ دیت جدیدتر ارائه شده امروز...

M@hdi-B
25-10-2010, 20:37
مهدی جان جواب ندادی میشه کمک کنی ؟

دوست عزیز تو پروفایل پرسیده بودین ج دادم:46:

armin2020
28-10-2010, 01:19
من تو قسمت اپدیت گوشیم اپدیت جدید که حجمش 87.5 ولی میخوام اپدیت کنم میگه بک اپ بگیر هر چی میگیرم نمیزاره اپدیت کنم میشه کمک کنید :11: من میخوام با گوشی دانلود کنم اگه میشه کمک کنید

soroush20
01-11-2010, 11:52
جون داداش فلشش عرق آدمو در مياره.

mechanic68
01-11-2010, 14:00
خواستم بپرسم که چه جوری با خود گوشی آپدیت کنم گوشی رو چون بک آپ گیری می خواد اما هر کاری کردم نمیشه
ممنون میشم اگه کمک کنید

barnav
02-11-2010, 11:46
سلام بر همگی دوستان
راست مییگن واقعا فلش کردن این گوشی برای من هم سخت بود .کما اینکه من تاپیک رو حداقل 6 بار از اول تا اخرش خوندم تا اینکه .....
دوستان چند نکته ریز وجود داره که اگر رعایت کنین حتما موفق میشین .
1- ویندوزی که دارین باهش کار میکنین حتما باید ویندوز xp با سرویس پک 3 باشه . سرویس پک هم باید مال خود همون ویندوز باشه .
2- این دو نرم افزار اخر رو که دارین نصب میکنین گوشی نباید به کامپیوتر وصل باشه . وقتی نصب کامل شد بعد میتونین این کار رو بکنین .
3- در مورد باطری زیاد نگران نباشین چون وقتی به کامپیوتر وصل میکنین گوشیتون شروع به شارپ شدن میکنه .
در مر حله دوم یادتون باشه که زود نا امید نشین و کمی صبر کنین و عجله نکین .

امید وارم تونسته باشم کمکی بکنم .

barnav
02-11-2010, 11:56
سلام به کلیه دوستا ن

درسته قبول دارم فلش کردن واقعا کار مشکلی هستش .اما نه وقتی که بلد باشی.
لطفا موارد زیر رو چک کنین
1- آیا ویندوزتون ویندوز xp با سرویس پک 3 هستش ؟
اگر نیست اصلا به خودتون زحمت ندین که فایده نداره .
2- در موقع نصب دو نرم افزار جهت نصب درایور .
آیا توجه کردین که گوشی در موقع نصب برنامه نباید وصل باشه ؟

3- در ریختن برنامه انهم در مرحله دوم سریع تصمیم نگیرین و کمی مکث کنین . البته کمی مکث .منظورم البته در کشیدن کابل و اینحرفهاست . پیدا کردن درایورها شاید در مرحله دوم چیزی حدود 20 تا 25 ثانیه شاید طول بکشه. پس کمی مکث کنین .(البته این مورد برای من بود شاید برای شما دوستان نباشه .

4-در مورد باطری خیلی نگران نباشین جون بلافاصله که موبایلتون به کامپیوتر (از طریق کابل ) وصل میشه خودش شروع به شارژ میکنه

باز هم اگر هم فکری لازم بود در خدمتم .

mechanic68
02-11-2010, 18:57
من گوشی رو به روشی که گفتین آپدیت کردم خیلی بهتر شد
الان آپدیت جدید اومده می خوام آپدیت کنم اگه بگین چجوری خوبه
چون این پکیج آپدیتش 190مگابایت حجم داره و در ضمن اون دو تا فایل آپدیت به صورت Combined هستن
می خوام با خود گوشی آپدیت کنم که می خواد بک آپ بگیره و بعد از گرفتن بک آپ دیگه هیچ اتفاقی نمی افته و خلاصه آپدیت نمیشه خواستم اگه می تونین راهنمایی کنید که با خود گوشی آپدیت کنم

barnav
03-11-2010, 10:08
خوب در جواب دوست خوبمون هم چند تا مورد هست
1- در مورد گوشیهایی که جدید خریداری شدن به احتمال زیاد ورژنشون بالا هست و صرقا باید مخازنشون رو پر کنند .
2- آپگرید از طریق گوشی انهم در ایران کمی مشکل هستش مخصوصا اگر برای اولین بار باشه
چون سایت های نوکیا و سایتهای وابسته کلا ایران رو تحریم کردن بنابر این وصل شدن به اونها از طریق گوشی (اونهم برای بار اول )صرفا از طریق استفاده از پیروکسی سرور ها امکان پذیره . اگر در تاپیکهای دیگه نگاه بکنین به خوبی روش استفاده از پیروکسی و اتصال از طریق گوشی براتون گفته شده .
با تشکر
3- زیاد به این روش دل نبندین . چون روش وانیلا:
1- مطمئن تره
2- مدت زمان خیلی کوتاهتری رو میبره
3-در صورت یکبار انجام دادن دیگه اینکار براتون فوق العاده ساده میشه .
پس بنظر من بهتره که همین الان با این مشکلتون مواجه بشین و سعی کنین اونو حل کنین .

mehad
04-11-2010, 13:42
سلام
ببخشید‌لینک‌اول‌که‌۱۷۹م گ‌هست‌کامل‌دانلود‌نمیشه ‌لطفا‌کمک‌کنید.
اگه‌میسه‌لینک‌کمکی‌بذار ید

mo3in.
05-11-2010, 22:28
من تو قسمت اپدیت گوشیم اپدیت جدید که حجمش 87.5 ولی میخوام اپدیت کنم میگه بک اپ بگیر هر چی میگیرم نمیزاره اپدیت کنم میشه کمک کنید :11: من میخوام با گوشی دانلود کنم اگه میشه کمک کنید

منم همین مشکلو دارم

gigilgoogool
07-11-2010, 00:34
سلام آقا مهدي ... خيلي ممنون از اين راهنمايي كامل و جامع...
من گوشيمو با اين روش flash كردم و هيچ مشكلي نداشتم...از شما ممنونم كه اينقدر زحمت كشيدين..

shervin_aleta
07-11-2010, 10:18
لطفا لینک آخرین ورژن آپدیت رو قرار دهید
با سپاس

Ehsank2
15-11-2010, 16:37
سلام مرسی از تلاش زیادتون لطف کردین

mr_khodaei2008
16-11-2010, 17:57
سلام

دوستان ايا ورژني جديدتر از اين ورژن كه تو پست اول تاپك گذاشتن هست ؟

اگه هست ميشه لينك دانلود فايلها را بزارين

Ehsank2
18-11-2010, 16:16
سلام

دوستان ايا ورژني جديدتر از اين ورژن كه تو پست اول تاپك گذاشتن هست ؟

اگه هست ميشه لينك دانلود فايلها را بزارين
نه جدیدتر از این ورژن هنوز نیومده

javad13
28-11-2010, 19:06
دوست عزیز دست شما درد نکند من با راهنمایی شما انجام دادم و گوشی من آپدیت شد متشکرم

DAVOODPAPEH
08-12-2010, 05:07
man font farsim pak shode chekar konam.komakam konid nokia n900

UsMILEisMILE
12-12-2010, 20:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داخلش میرم هر چی که رمزرو میزنم دوباره میگه کد 15 رقمی رو وارد کنید لطلا راهنمایی کنید

swas
14-12-2010, 01:10
میشه برای آپدیت 20.2010 لینک مستقیم بزارین با سایر لینک ها؟

یا حداقل لینک راپیدشیر بزارین تا طو راپید باز تبدیل کنیم ..

چون یه بار تا 175 مگابایت دانلود کردم یعنی 93 درصد و بعد error داد ..!!

ممنون میشم

sajigivilix
12-01-2011, 13:51
سلام من اپ ۱۱۳مگی رو گرفتم الان یه اپ ۸۷ یا۸۵ مگی هست میگه باید بک اپ بگیری وقتی بکاپ میگیرم دیگه ادامه نمیده از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن

Farshid72
13-01-2011, 22:28
سلام دوسته عزیز
شما اگه از طریق update گوشی متوجه این آپدیت شدی بهتره بود کامل می خوندی که نوشته یا با nsu یا با flasher

alawe
14-01-2011, 17:32
سلام
مشکلی واسم پیش اومده میشه کمک کنید.
n900من دیگه روشن نمیشه.ویبره شروع رو میزنه ودوباره خاموش و ویبره و خاموش و....
چیکار کنم؟

hitboy7
19-01-2011, 01:30
سلام به همه دوستان

دوستان گوشی من دچار یه مشکل شده زمانی مه مدیا پلیر می رم هیچ فایل اونجا نیست. و باید ار فایل منیجر فایل باز کنم

raminjoooon
22-01-2011, 15:02
سلام این اسامیه ابدیت ها بر چه اساسیه مثلا ورزن گوشیه من 10.2010.19.1003هست ولی ورژنی که شما میگید اخرش 2 هست کدوم قوی تره.
ممنون.
یه سوال دیگه اطلاعاتمون را چه جوری ذخیره کنیم که از بین نره مخصوصا پیاما و شماره ها؟؟؟

sada
25-01-2011, 07:40
با سلام
توی اون سایت که فایل ها رو دانلود می کنی اینو زدی به روزترین (latest) آپدیت.همینو دان کنم یا باید صبر کنم بازم؟
RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin

hadyhoda
31-01-2011, 13:42
سلام
من بعدزا آپديت يك مشكل دارم كه كيبورد مجازي فارسي ميشه و لي كيبورد گوشيرو نمي تونم با كنترل اسپيس فارسي كنم كسي تا حالا اين مشل براش پيش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

torghoundy
04-02-2011, 22:54
سلام
من تمام مراحل رو به موفقیت طی کردم اون پیغام تاییدی آخر رو هم گرفتم اما گوشی خودش ریستارت نشد و من اینکار رو انجام دادم
الان گوشی به محض بالا اومدن ریستارت میشه.
دوباره اینکار رو انجام دادم حالا او ۴ تا نقطه ای که هنگام بوت شدن گوشی نمایش داده میشه هست و گوشی بالا نمید یعنی در همون حالت بوت شدن میمونه.

torghoundy
04-02-2011, 22:59
سلام
من تمام مراحل رو با موفقیت طی کردم و اون پیغام تاییدی آخر رو هم داد اما بعد از اتمام کار گوشی خودش ریستارت نشد و من اینکار رو کردم اما الان گوشی به محض بالا اومدن ریستارت میشه.
اینکار رو دوباره انجام دادم و گوشی در حال بوت شدن میمونه دقیقاْ جای همون چند تا نقطه ای که نشانگر لود شدن گوشی هست از همونجا بیشتر جلو نمیره.

p4076
09-02-2011, 10:45
سلام آقا مهدی
من فایل اولی و ریختم بعد گوشیو از pcخارج کردم.حالا دیگه هر کاری میکنم pc نمیشناسدش
میشه راحنماییم کنین
ممنون

mm222
23-02-2011, 15:21
سلام من usa رو دارم global واجبتر و بهتره؟علتش چیه؟آیا مشکلی پیش میاد؟

hamidrezatafreshi
23-04-2011, 07:43
[سلام خسته نباشید ؟ویندوز من 7 و pc suit را هم نصب کردم ولی وقتی خواستم گوشیمو آپدیت کنم همو کارایی که را که نوشته بودید به ترتیب انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد میشه یه کم بیشتر توضیح بدید وقتی گوشی داره آپدیت میشه تو قسمت cmdچی نوشته میشه یا گوشی چه حالتی میشه

farshidn900
05-05-2011, 07:50
با سلام خدمت دوستان من میخواستم این کار رو کنم ولی بهم گفتن اگه با فلشر 3.5 خطرناکه و اگه گوشی با کامپیوتر(غیر از باکس)فلش بشه خاموش میشه واز ای حرفا لطفا شما بگین با فلشر 3.5 خطرناکه مرسسسسسسسسسسسسسسسسسی

farshidn900
05-05-2011, 07:53
سلام این که میگن فلش باید با باکس باشه و با کامپیوتر خطرناکه اونم واسه ان900 یعنی چی من که نمیدونم یکی میگه خوبه یکی میگه بده

behrooz.shie
19-05-2011, 00:07
سلام این که میگن فلش باید با باکس باشه و با کامپیوتر خطرناکه اونم واسه ان900 یعنی چی من که نمیدونم یکی میگه خوبه یکی میگه بده

کلان فلش تمام گوشی ها با باکس مربوت به خودشونه !
این که میان با کامپوتر فلش میکنن همه باکس های کرک شده ها روش های خاصی که خوب به باکس هیچ وقت نمیرسه !

farid_badboy
19-05-2011, 04:15
سلام به همه
من یه kernel رو گوشبم نصب کرده بودم ولی گوشیم گیر میکرد اومدم از تو x-terminal پاکش کزدم و ریستارت کردم و دیگه گوشیم بالا نیومد
اگه کسی راه حلشو بلده لطفا کمکم کنه
خودم که راهی جز فلش به ذهنم نرسید
ویندوزم سونه میشه با flasher 3.5 فلش کنم ؟
و اینو هم بگم که از تو سایتی که ورژن میگیرن خوندم که اول باید از تو cmd کد نصب فلش وانیلا رو بدیم بعد فریمور اصلی یا combined
در حالی که تو این تاپیک بر عکسش رو نوشته بودین ...

behrooz.shie
26-05-2011, 00:02
سلام به همه
من یه kernel رو گوشبم نصب کرده بودم ولی گوشیم گیر میکرد اومدم از تو x-terminal پاکش کزدم و ریستارت کردم و دیگه گوشیم بالا نیومد
اگه کسی راه حلشو بلده لطفا کمکم کنه
خودم که راهی جز فلش به ذهنم نرسید
ویندوزم سونه میشه با flasher 3.5 فلش کنم ؟
و اینو هم بگم که از تو سایتی که ورژن میگیرن خوندم که اول باید از تو cmd کد نصب فلش وانیلا رو بدیم بعد فریمور اصلی یا combined
در حالی که تو این تاپیک بر عکسش رو نوشته بودین ...
خوب دیگه kernel نصب کردی :14:

farid_badboy
26-05-2011, 04:11
نه نصب بود اومدم پاکش کردم
حالا هم گوشیم روشن نمیشه
بقیه سوالم رو هم جواب ندادین

tarannomi
18-06-2011, 13:50
با سلام من می خوام گوشی n900 خودمو از طریق memo flasher آپدیت کنم ویندوزم 7 است . لطفا راهنمایی کنید . ممنونم .

behrooz.shie
29-06-2011, 14:49
با سلام من می خوام گوشی n900 خودمو از طریق memo flasher آپدیت کنم ویندوزم 7 است . لطفا راهنمایی کنید . ممنونم .
در همین تایپک گفته شده :20:
موفق باشید

sahand000
25-07-2011, 11:02
نه درست میگه حجمش 113 مگ هست

soroush20
01-08-2011, 10:35
سلام

behrooz.shie
02-08-2011, 16:10
نه درست میگه حجمش 113 مگ هست
:31:

سلام

اگر منظور تون برنامه های که نصب کردین رو گوشی هست که با خود گوشی اپدیت میشه و ربطی به این تایپک نداره :46:

behrooz-sky
11-08-2011, 18:07
دوستان يه راهنمايي ساده
عوض اينكه اون همه نوشته مربوط به اسم فايل فلش رو در cmd وارد كنين فايل اولتون رو به bin.1 تغيير نام بدين و دموي رو به 2.bin
حالا در برنامه فلشر تايپ كنيد flasher-3.5.exe -F 1.bin -f و براي فايل دوم هم به همين ترتيب

golabi2
12-08-2011, 17:42
دوستان يه راهنمايي ساده
عوض اينكه اون همه نوشته مربوط به اسم فايل فلش رو در cmd وارد كنين فايل اولتون رو به bin.1 تغيير نام بدين و دموي رو به 2.bin
حالا در برنامه فلشر تايپ كنيد flasher-3.5.exe -F 1.bin -f و براي فايل دوم هم به همين ترتيب
آورین آورین غیلی غوب

Tourang
19-08-2011, 20:12
با سلام.

از اونجا که بعضی از دوستان سوالات و مشکلاتی در مورد آپدیت و فلش کردن ان900 داشتن تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم.

این فریمور و در واقع آخرین فریمور ان900 که بیست و پنجم می ریلیز شد + آموزش با چند روز تاخیر خدمت شما.

برای آپدیت سه راه وجود داره:

1-از طریق گوشی

2-از طریق Nokia Software Updater

این برنامه که از طرف نوکیا منتشر شده برای کسانی است که به یه فلش ساده و بی دردسر راضی هستن.. دوستان می تونن آخرین ورژن این برنامه رو دانلود و بعد آپدیت کنند حجم دانلود 187 مگابایت هست.

البته باید ذکر کنم که راه اول و دوم تغییرات زیادی رو اعمال نمی کنه و کسانی که خواستار آپدیت کامل هستن باید از راه سوم استفاده کنن

3-از راه Vanilla

این راه از بهترین و البته پردردسر ترین راه هاست ولی من به شخصه این راه پیشنهاد می کنم.

اول شما فریمور اصلی رو از لینک زیر دانلود می کنید.

RX-51_2009SE_10.2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM

البته دقت کنید که ورژن گلوبال رو دانلود کنید.

و بعد شما باید فایل زیر رو از لینک زیر دانلود کنید.

RX-51_2009SE_10.2010.13-2.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.bin

توجه کنید که حتما هر دو فایل رو دانلود کنید در غیر اینصورت تغییرات بصورت کامل انجام نخواهد شد.

البته فایل اول حجمش 179 مگابایت و فایل بعدی 249 مگابایت هست.

بعد از دانلود شما برنامه Flasher 3.5 رو دانلود کنید. می تونید این برنامه رو از لینک زیر دریافت کنید.

بعد از نصب Flasher 3.5 شما فایل های دانلودی رو در مسیر زیر کپی کنید:

البته این مسیر پیش فرض هستش و اگر برنامه رو در محل دیگه ای نصب کرده باشین این مسیر نیز تغییر میکنه.

CMD ویندوز خود را با تایپ کردن در قسمت Run اجرا کنید.و بعد این دستور رو وارد کنین:

گوشی رو خاموش کنید و با نگه داشتن کلید U و وارد کردن کابل USB به حالت فلش مود ببرید(کلید را تا زمانی که گوشی بالا آمده و علامت USB در گوشه سمت

دستور زیر را وارد کنید:

گوشی شما بعد از فلش اولیه بالا نخواهد اومد حالا نوبت فایل دوم است.البته CMD رو نبندید و در اون تایپ کنید:

اگر تمامی مراحل رو درست رفته باشین با پیغام زیر مواجه میشید:

و بعد از ریستارت گوشی شما فلش و اپدیت شده.

نکات:

1-گوشیتون رو حتما فول شارژ کنید.

2-گوشی رو در بین مراحل فلش روشن و یا کابل رو جدا نکنید.

3- هیچ مسئولیتی در قبال خاموش شدن گوشی و یا کرش گوشی نداشته تمامی خطر ها بر عهده خودتون هست.

منبع: موبایلستان به نقل از Sahand.Si عزیز
خیلی خیلی ممنون چون باعث شدید گوشی n900 من که بلوتوثش از کار افتاده بود حالا دوباره فعال بشه:8:

SMSTAK
19-08-2011, 20:43
سلام سیم کارت رو نمیشناسه و روش یک خط قرمز زده چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

l3ita
20-08-2011, 13:44
آپديت جديدتر از اين نيومده؟

behrooz.shie
28-08-2011, 02:10
آپديت جديدتر از اين نيومده؟
نه خیر اگر بباد هم همه متوجه مبشن !

farshidmahjour
19-09-2011, 14:48
سلام
این ارورو بهم میده (syitable USB device not found,waiting. ) چه کنم ؟ ویندوزم XP 32 بیتی و PC SUITE ,درایور های گوشیم وصله و این ارور رو تو نصب VANILLA میگیره ؟

behrooz.shie
20-09-2011, 14:37
سلام
این ارورو بهم میده (syitable USB device not found,waiting. ) چه کنم ؟ ویندوزم XP 32 بیتی و PC SUITE ,درایور های گوشیم وصله و این ارور رو تو نصب VANILLA میگیره ؟
درایور مربوت به گوشی رو نشناخته
از اخرین نسخه ش استفاده کنید

farshidmahjour
21-09-2011, 11:40
سلام چطوری میتونم فایل های deb دانلود شده رو روگوشیم نصب کنم

Sara-Goli
28-09-2011, 15:44
سلام من از طریق خود گوشی که می خوام آپدیت کنم ، وقتی میرم تو قسمت app maneger گزینه update رو که می زنم ، وقتی که آپدیت تمام میشه میزنه Application list partially refreshed.
Some catalogues unavailable .
Chek catalogue details.
باید چکار کنم ؟ آخه الان ورژن گوشیم 10.2010.19-1.003 هستش :42::23:

farshidmahjour
05-10-2011, 14:47
سلام میشه آخرین درایور رو برام بگذارید

behrooz.shie
07-10-2011, 00:24
سلام چطوری میتونم فایل های deb دانلود شده رو روگوشیم نصب کنم
مربوط به اینجا نمیشه سوالتون
ولی اگر که گوشیتونو اپدیت کنید به راحتی از طریق فایل منینجر میشه این کارو کرد :20:

سلام من از طریق خود گوشی که می خوام آپدیت کنم ، وقتی میرم تو قسمت app maneger گزینه update رو که می زنم ، وقتی که آپدیت تمام میشه میزنه Application list partially refreshed.
Some catalogues unavailable .
Chek catalogue details.
باید چکار کنم ؟ آخه الان ورژن گوشیم 10.2010.19-1.003 هستش :42::23:
شما داری App maninger رو اپدیت میکنی
اون هم اپدیت میشه فقط بعضی از مخازن رو نمیشناسه که ممکنه به دلیل تحریم باشه !

همیشه گفته شده بهترین روش اپدیت اپدیت از راه سوم است :46:
شما هم سعی کنید با اون روش اپدیت کنید تا با خود گوشی

farshidmahjour
14-12-2011, 23:30
سلام گوشی رو آپ دیت کردم علامت یه آچار وقتی میخوام گوشی رو روشن کنم میاد اولش
لطفا راهنمایی کنید

behrooz.shie
17-12-2011, 02:41
سلام گوشی رو آپ دیت کردم علامت یه آچار وقتی میخوام گوشی رو روشن کنم میاد اولش
لطفا راهنمایی کنید

وای !
گوشیتون رفته تو حالت R&D مود !!
وصلش کنید به فلشر و این مود رو خاموش کنید

farshidmahjour
17-12-2011, 13:24
سلام اگر لطف کنید توضیح بیشتر بدبد چطوری از حالت مود خارج کنم؟
لینک آخرین درایور گوشی رو هم برام بگذارید ممنون

rahrahi
18-06-2012, 21:42
من فقط ميخوام صفحه كليدم فارسي شه و بتونم شارژ ايرانسل رو وارد كنم

نميخوام اپديت كنم اخه ميترسم و زياد وارد نيستم گوشيو خراب ميكنم!

rahrahi
19-06-2012, 13:09
نميشه بصورت تصوير اموزش اپديتها رو بديد خصوصا روش سوم؟

behrooz.shie
13-07-2012, 22:45
من فقط ميخوام صفحه كليدم فارسي شه و بتونم شارژ ايرانسل رو وارد كنم

نميخوام اپديت كنم اخه ميترسم و زياد وارد نيستم گوشيو خراب ميكنم!

این جور که پیداست شما از ورژن های خیلی قدیمی دارید استفاده میکنید !
وقتی که N900 خریدید باید تمام این هارو هم به جون بخرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما آپدیت کنید گوشی رو مگر نه تقربا مثل 1100 میشه کاربردش!!!

داداشی جونم
14-08-2012, 01:34
salam
man n900 daram va serialesh parideh v HARKARI MIKONAM FLASH NEMISHEH VA ERORRE OPTION MIDEH
ANTENESH PARIDEH VA VAGHEAN KHASTAM KARDEH
KOMAKAM KONID LOTFAAN

arshia_star
20-08-2012, 01:44
سلام
من گوشيم رو اپديت كردم و ورژنش الان اينه:RX-51_2009SE_10.2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM
اول اينكه اگه بخوام به يه ورژن بالاتر اپديت كنم كدومش رو دان كنم؟
دوم اين كه بعد اپديت گوشيم ديگه رو app manager هنگ ميكنه و ديگه لود نميكنه يعني تا وسطاش ميره و ميمونه!!!
سوم اين كه گوشيم تا مرحله اول پيش رفت و ديگه با وانيلا فلش نشد ارور داد:update faild!

arshia_star
22-08-2012, 17:08
كسي نــــــــــــــــــيست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:45:

ali@tala
04-09-2013, 13:38
با سلام خدمت سروران گرامی من ان 900 رو طبق دستور اساتید فلش کردم اما الان گوشی تمام متن هاش به شکل مربع کوچیک در اومدند و به محض بالا اومدن گوشی ریست میشه لطفا کمک کنید خیلی خیلی فوریه :n28: با تشکر

این هم پیغام برنامه در زمان فلش

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Program Files\maemo\flasher-3.5>flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_10.2010.19-1_
PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f
flasher v2.5.2 (Sep 24 2009)

RX-51_2009SE_10.2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin: %m

C:\Program Files\maemo\flasher-3.5>flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_10.2010.13-2.
VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.bin -f -R

Image 'mmc', size 255947 kB
Version RX-51_2009SE_10.2010.13-2.VANILLA
USB device found found at bus bus-0, device address \\.\libusb0-0001--0x0421-0x0
105.
Found device RX-51, hardware revision 2204
NOLO version 1.4.14
Version of 'sw-release': RX-51_2009SE_20.2010.36-2.002_PR_002
Booting device into flash mode.
Suitable USB device not found, waiting.
USB device found found at bus bus-0, device address \\.\libusb0-0001--0x0421-0x0
1c8.
Raw data transfer EP found at EP2.
Image(s) flashed successfully in 35.312 s (7248 kB/s)!

C:\Program Files\maemo\flasher-3.5>

m3hrdad.x
29-10-2013, 11:58
سلام
من گوشيم رو اپديت كردم و ورژنش الان اينه:RX-51_2009SE_10.2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM
اول اينكه اگه بخوام به يه ورژن بالاتر اپديت كنم كدومش رو دان كنم؟
دوم اين كه بعد اپديت گوشيم ديگه رو app manager هنگ ميكنه و ديگه لود نميكنه يعني تا وسطاش ميره و ميمونه!!!
سوم اين كه گوشيم تا مرحله اول پيش رفت و ديگه با وانيلا فلش نشد ارور داد:update faild!

آخرین ورژن RX-51_2009SE_21.2011.38-1.003_PR_COMBINED_003_ARM

تو app manager شما کاتالوگها اضافه شدن ؟ چه کاتالوگهایی ؟ چون خیلیهاشون برای ما تحریم شدن و از کار افتادن..
شما روش فلشت چطوریه ؟ ویندوزت چیه ؟ دقت کن باتریت پر باشه

m3hrdad.x
29-10-2013, 12:06
با سلام خدمت سروران گرامی من ان 900 رو طبق دستور اساتید فلش کردم اما الان گوشی تمام متن هاش به شکل مربع کوچیک در اومدند و به محض بالا اومدن گوشی ریست میشه لطفا کمک کنید خیلی خیلی فوریه :n28: با تشکر

این هم پیغام برنامه در زمان فلش

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Program Files\maemo\flasher-3.5>flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_10.2010.19-1_
PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f

RX-51_2009SE_10.2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin: %m

C:\Program Files\maemo\flasher-3.5>flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_10.2010.13-2.
VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.bin -f -R

Image 'mmc', size 255947 kB
Version RX-51_2009SE_10.2010.13-2.VANILLA
105.
Found device RX-51, hardware revision 2204
NOLO version 1.4.14
Version of 'sw-release': RX-51_2009SE_20.2010.36-2.002_PR_002
Booting device into flash mode.
Suitable USB device not found, waiting.
1c8.
Raw data transfer EP found at EP2.
Image(s) flashed successfully in 35.312 s (7248 kB/s)!

C:\Program Files\maemo\flasher-3.5>

جناب باز باید فلش کنید
فقط شما لطف کن ورژن گلوبال و آخرین ورژن وانیلا و کمباین رو دانلود کن و با برنامه maemo flasher اول با وانیلا و بعد کمباین فلش بزن/اینجوری فلش کلی حساب میشه و گوشیت مثه روز اول میشه
اسم فایل رو هم سرچ کن

RX-51_2009SE_10.2010.13-2.VANILLA_PR_EMMC_MR5gig_ARM

RX-51_2009SE_21.2011.38-1.003_PR_COMBINED_003_ARM

zahra 68
22-01-2014, 00:17
با سلام
میخواستم کمی در مورد n900 بگم
اگه صحبتای بنده رو غلو نمیدونید باید بگم که این گوشی معرکه است واسه خودش مردیه.28 گیگ حافظه داخلی دوربین 5 مگا پیکسلی با شفافیت عالی داره.واسه خودش نوت بوکیه.جون میده واسه وب گردی.مسنجرم داره شفافیتشم خیلی بالاس.تنها عیبش اینه که نرم افزارش اندروید نیس و کمی سنگینه نسبت به گوشی های جدید.ولی باید بگم اگه کسی دنبال یه گوشی باکلاس و با امکانات زیاد میخواد و نمیخواد زیاد هزینه کنه n900 کیس مناسبیه

zahra 68
22-01-2014, 00:30
دوست عزیز برید داخل منو appmanager رو انتخاب قسمت download در قسمت allگزینه ukeyboard را پیدا و نصبش کن بعد برو تنظیمات قسمت text input در گزینه 1st language زبانpersian رو انتخاب کنید حالا میتونید اس ام اس فارسی بنویسید
نکته قبل همه این کارا گوشیت باید به اینترنت متصل باشه

zahra 68
22-01-2014, 00:34
دوست عزیز برید داخل منو appmanager رو انتخاب قسمت download در قسمت allگزینه ukeyboard را پیدا و نصبش کن بعد برو تنظیمات قسمت text input در گزینه 1st language زبانpersian رو انتخاب کنید حالا میتونید اس ام اس فارسی بنویسید
نکته قبل همه این کارا گوشیت باید به اینترنت متصل باشه

:n05: