مشاهده نسخه کامل
: بازیابی اطلاعات پارتیشن
با سلام خدمت دوستان 'گرامی . شدیدا به کمکتان احتیاج دارم . من قصد داشتم با برنامه نورتون گاست تحت داس از پارتیشن ویندوز درایو C ایمیج گرفته روی درایو D قرار دهم که یک مرحله را اشتباه رفتم و هنگام کار برنامه سیستم را ریست کردم . هنگام بالا آمدن ویندوز شروع به رفع خطای درایو D کرد اما هنگامی که ویندوز بالا آمد دیدم که درایو D من باز نمی شود و این خطا را می دهد "
D:/ is not accessible . و در ادامه The file or directoy is corrupted and unreadable را نشان می دهد و همچنین میزان فضای آزاد و استفاده شده درایو را صفر نشان می دهدو فرمت فایل از حالت NTFS به فرمت RAW تغییر پیدا کرده است .
من اطلاعات مهمی در این درایو داشتم . خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید . آیا راهی برای بازگرداندن این اطلاعات است .
کسی تا الان جواب نتوانست بدهد مجبور شدم هارد را فرمت کنم و بعد با یک برنامه ریکاوری اطلاعات را برگردانم . تا الان که زیاد موفق نبوده ام و اکثر برنامه هایی که امتحان کردم فایل هایی پیدا می کنند اکثرا بی استقاده است . مخصوصا اینکه در پیدا کردن فیلم های با فرمت MKV و فرمت exe بسیار ضعیف و شاید بگویم اصلا نمی توانند این فایل ها را ریکاوری کنند . خیلی ناراحت هستم و اعصابم بهم ریخته است . اطلاعات هم که پیدا کردم به صورت پراکنده و با نام های جدید هستند . دوست دارم این نرم افزار نورتون گاست را .......................... البته تقصیر خودم هم هست که با دقت ایمیج گیری نکردم اصلا فکر نمی کردم این طور شود .
راستی من بخشی از هارد را هنوز فرمت و پارتیشنبدی نکرده ام . نمی دانم بعد از این اتفاق خواستم از طریق خود Disk Managment ویندوز پارتیشنبدی و فرمت کنم و درایو جدید بسازم . روی قسمت unallocated کلیک راست کردم قسمت ساختن پارتیشن غیرفعال شده بود با برنامه پارتیشن مجیک هم امتحان کردم نشد نظرتون راجب به این قضیه چیست ؟
arman665
02-06-2010, 19:58
این قضیه شما رو من هم با هارد اکسترنال تجربه کردم و کل اطلاعاتم پر پر شد !
اگه می خواین ریکاوری کنید هاردتونو با نرم افزار Active file recovery تمام فایل ها از جمله mkv بر میگرده
amd>intel
02-06-2010, 23:08
easy recovery:RAW RECOVERY
toose2008
02-06-2010, 23:28
با Recover_My_Files برش گردون اگه نشد میوفتی تو خرج اونم احتمال داره برگزده
جناب pouyans واقعا یک تشکر ویژه از شما دارم . چون من اکثر برنامه بازیابی را امتحان کردم خیلی نامنظم اطلاعات را برمی گردانند . این برنامه ویژگی های بسیار خوبی دارد . مطلبی باید خدمت دوستان عرض کنم در مورد قسمتی از هارد را که تا به حال پارتیشنبدی نکرده بودم و بعد از آن اتفاق تاسف بار غیر فعال شده بود و با هیچ برنامه ای نتوانستم پارتشنبدی کنم رفتم سراغ سی دی نصب وندوز تا از طریق فرمت و پارتیشنبدی سی دی ویندوز این کار را انجام دهم . برای همین نصب ویندوز را تا مرحله فرمت هارد و پارتیشنبدی انجام دادم . از انجا به بعد سی دی را از سی دی رام خارج کردم و دستگاه را ریست کردم . اما چشمتان روز بد نبیند وقتی سیستم بالا آمد با ارور روبرو شد که نمی تواند سیستم عامل را لود کند . وقتی بررسی کردم دیدم ویندوز روی درایو C غیرفعال شده مجبور شدم دوباره در قسمتی که فرمت و پارتیشنبدی جدید را انجام دادم ویندوز را نصب کنم . ویندوز جدید که بالا آمد متوجه شدم تمام درایو های من از بین رفته است . دیگر از این بدتر نمی توانستم خرابکاری کنم . اما این دفعه صبر کردم و درایو های غیرفعال شده را مانند دفعه قبل فرمت نکردم . و با پیشنهاد دوست عزیزمان جناب pouyans برنامه Active file recovery از وب دانلود کردم و خوشبختانه درایوها با اطلاعاتشان و به همان نظم اولیه و ذره ای کم و کاست قابل بازیابی بودند به جز درایو D قبلا فرمت کرده بود . اما حسرت خوردم که ای کاش زودتر با این برنامه آشنا شده بود و صبر بیشتری می کردم تا دوستان بنده را راهنمایی کنند و درایو D را که قبلا غیرفعال شده بود و ویندوز حجم فضای پر و خالی آن را صفر و فرمت آن را RAW نشان می داد فرمت نمی کردم . چون بعد از فرمت خیلی از اطلاعات از بین رفته بود و خیلی ها به صورت پراکنده و نامنظم بازیابی کردم و خیلی ها هم بازگردانی نشد .
اما من با نرم افزار یاد شده امتحان کردم چیزی دیده ام این نرفزارها می توانند فرمت های مشهور و با سابقه بازیابی کنند و فرمت های جدیدتر مانند MKV را نمی توانند بازیابی کنند . دوستان اگر راه حلی دارند خواهشمندم پیش پای بنده بگذارند .
خواهش می کنم دوست عزیز. خوشحالم که مفید واقع شد
چون من خودم هم ازین نرم افزار نتیجه گرفته بودم
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
در ضمن شما اگر نرم افزار رو اپدیت کنید تمام فایل ها بازگردانی می شود . من خودم تمامی پسوند ها از جمله mkv را باز گردانی کردم
من در داخل برنامه ورژن 7.3 گزینه آپدیت پیدا نکردم . در خود سایت برنامه هم در مورد فایل های Mkv جستجو کردم چیزی پیدا نکردم . اگر امکان دارد بیشتر مرا راهنمایی کنید . لینک سایت این نرم افزار را می گذارم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم با همین ورژن یک ترابایت هاردمو که حداقل 500 گیگش فیلم بود و اکثرشون هم MKV بودن رو تمام و کمال برگردوند
شما بعد ازین که درایو D رو فرمت کردین احتمالا داخلش چیزی کپی نکردین؟؟؟
یک فایل با حجم خیلی کم را برنامه اینترنت منیجر رو سیستم کپی کرد ولی حجم خیلی پایین بود . همچنین یادآور می شوم که این برنامه فایل های MP3 و AVI را به راحتی بازیابی کرد اما نمی دانم چرا فایل های MKV را نتوانست .
نباید بعد از فرمت کردن دیگه چیزی توش کپی میکردین.
دوست عزیز این نرم افزار را هم امتحان کنید
امیدوارم با این نرم افزار مشکلتان حل شود.....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه خیلی ضعیف است فایل های معمول را هم نتوانست پیدا کند . فکر کنم باید بی خیال MKV ها بشوم .
danydevil
20-07-2010, 17:16
man yek seri film haye khanevadegie besyar besyar mohem dashtam ke be eshtebah anhara delete kardam.to ro khoda mano rahnemaie konid chejoori va ba che barnamei anha ra bargardanam.rasti format tamame anha mkv boode ast.
danydevil
20-07-2010, 17:22
من یکسری فیلم های خانوادگی مهم با فرمت mkv داشتم که اشتباها پاک کردمشون.لطفا بگید چطوری و با چه نرم افزاری برگردونمشون.تو رو خدا راهنماییم کنید.فیلم ها خیلی مهمند:41::41::41:
asadifarshad7
24-07-2010, 01:20
امروز خاستم کی از درایو هارو با استفاده از خود ویندوز 7(دیسک منیجمنت) پاک کنم
بعد از پاک کردن آه از نهادم بلند شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون درایو که دیلیت کرده بودم با یه درایو 100 گیگیم ترکیب شد و با هم پاک شدند
تا حالا 3 تا نرم افزارو چک کردم
Recover My Files 4.6.6.830
GetData Recover My Files
و
R-Studio Data Recovery
ولی حتی درایوم نمیشناسن حالا ریکاوری کردن بماند.
اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون.