مشاهده نسخه کامل
: عينک سه بعدی ؟
Alishmas
31-05-2010, 23:26
تو يکی از سايت های ايرانی اين رو ديدم :
خرید پستی عینک سه بعدی
اگر هيجان را دوست داريد!اگر دوست داريد فيلم هاي خود را سه بعدي ببينيد همانند سينماهاي سه بعدي! اگر دوست داريد بازي هاي كامپيوتر سه بعدي انجام دهيد! عينك سه بعدي به همراه یک دی وی دی شامل كليپ ، كارتون و تصاویر سه بعدي + نرم افزار درايور سه بعدي ساز كامپيوتر با كم ترين قيمت نسبت به سایر فروشگاه ها ... نکته قابل توجه در مورد این عینک ها این است شما می توانید با نصب درایور سه بعدی (مخصوص همه کارت گرافیک های کامپیوتری) و با داشتن عینک سه بعدی آناگلیف تمام بازی را به صورت کاملا سه بعدی (مجازی) دنبال کنید و از بازی های کامپیوتری بیشتر لذت ببرید. راهنمای نصب بازی و درایور سه بعدی داخل دی وی دی نصب بازی موجود است. تجربه استفاده از عینک های سه بعدی بسیار لذت بخش و تعجب بر انگیز برای کاربران میباشد. این عینک مناسب با هر نوع مانیتور میباشد و با شیشه های مخصوص فیروزه ای و قرمز بسیار شیک بوده و با استاندارد بین المللی انگلستان میباشد. این پکیج ارزشمند همراه با یک دی وی دی شامل انیمیشن ها ، بازی ها ، تصاویر و کلیپ های کوتاه سه بعدی برای متقاضیان برای زمان محدود با قیمت فوق العاده استثنایی 7000 تومان ارسال خواهد شد.
عينک های که باهاش فيلم سه بعدی ميبينن هميناست ؟ چون قيمت اين عينک فقط 7000 تومان بود خيلی تعجب کردم !
ميخواستم ببينم فقط تبليغاته يا نه ؟
واقعا میشه 3D ببینی ؟
از کجا باید بخری لینکشو بزار.../
بهترین برند تو این زمینه برند nvidia هست که میتونید تو سایتش ببینید ! ...
majid_sd2009
09-06-2010, 21:27
من یک تبلیغ تو میهن دانلود دیدم زده بود 6500
سفارش دادم نوشته بین 2 تا 7 روز میاد
الان یک روز گذشته: دی
ولی کی جا خوندم که یکی خودش با طلق رنگی آبی و قرمز برای خودش ساخته بود و میگفت کار میکنه
sajad-tnt
10-06-2010, 10:03
من یک تبلیغ تو میهن دانلود دیدم زده بود 6500
سفارش دادم نوشته بین 2 تا 7 روز میاد
الان یک روز گذشته: دی
خوشبختم . منم دیروز از همونجا خریدم . ببینیم چی از آب درمیاد؟؟!!:31:
ولی تو فروشگاه زیر دوتا عینک داشت و 4تا دی وی دی فیلم و ... با قیمت8 تومان، حالا نمیدونم قضیش چیه؟؟ اصله یا نه؟:46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Alishmas
10-06-2010, 10:23
من بيشتر تو سايت های دانلود فيلم ديدم ، که قيمتش حدود 7000 تومان بود . شما 6500 خوب خريديد.
فقط لطفاً وقتی به دستتون رسيد بياين اينجا توضيح بديد .
ببينيد اگه واقعاً عمل ميکنه و جالبه تا ما هم بخريم ، چون قيمتش که خيلی مناسبه !
Iman_m123
10-06-2010, 10:31
سلام
والله تا اونجایی که من میدونم عینک سه بعدی فقط یه جور داره که با حدود 200 تومن میشه درستش کرد !
یه طلق آبی و یه طلق قرمز رو میبرید و یه فریم عینک هم میسازد و مثل شکل زیر میچسبونید ، تموم شد رفت ( سینما های 3D هم همینجوری هستن )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کی جا خوندم که یکی خودش با طلق رنگی آبی و قرمز برای خودش ساخته بود و میگفت کار میکنه
کار میکنه :31:
YAHYA-PRO
10-06-2010, 17:20
[QUOTE=Iman_m123;5042012]سلام
والله تا اونجایی که من میدونم عینک سه بعدی فقط یه جور داره که با حدود 200 تومن میشه درستش کرد !
یه طلق آبی و یه طلق قرمز رو میبرید و یه فریم عینک هم میسازد و مثل شکل زیر میچسبونید ، تموم شد رفت ( سینما های 3D هم همینجوری هستن )
دادا خودتو کور نکن
آخه این چه کارایی هست میکنید این طلق ها با طلق اصلی فرق دارن :18:
fouad-pes
10-06-2010, 18:13
یه وقت نرید با این تلق و ملقا عینک بسازیدا!! خیلی واسه چشم ضرر داره و حتی گفته شده که خطر کور شدن زیاده!
از همین عینکا برید بخرید خیلی مطمئن تره. چند نکته د مورد عینک دست ساز هم بگم:
آموش ساخت عینک دست ساز 3 بعدی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون جور که توی لینک بالا می بینید، اون کاغذ شیرینی آبی که کمی مایل به رنگ سبز هم هست، هم برای دیدن رنگ آبی و هم سبز کاربرد داره. کاغذ قرمز زنگ هم واسه رنگ های قرمز. همون جوری که میدونید ما دو تا چشم داریم!! و برای دیدن تصاویر باید 3 رنگ رو بینیم. یعنی قرمز و آبی و سبز. برای همین رنگ سبز با آبی در آمیخته شده تا این دو رنگ رو با یک چشم و رنگ قرمز هم با چشم دیگه ببینیم.
Iman_m123
10-06-2010, 18:26
باشه ببخشید :31:
ولی خب اونهایی هم که با سی دی های سه بعدی عرضه میشه دقیقا همینجوری هستا
JEskandari
13-06-2010, 07:14
خوب این فقط مدل آناگلیف هست که توی دنیا از دور خارج شده
عینکهای مکانیکی و همچنین پولاروید سه بعدی هم هست که امروزه
بکار میرن ولی نیاز به مانیتور مخصوص دارند.
amirpers
14-06-2010, 16:51
والا ما كه نفهميديم عينك سه بعدي ساختن جواب ميده يا نه ؟ براي ديدن فيلم يا بازي سه بعدي آيا بايد مانيتور سه بعدي داشت يا نه ؟
من جايي هم خوندم كه عينك سه بعدي اصل بالاي صد هزار تومنه و اين تبليغاتي كه ميشه خالي بنديه.
عینکها و تجهیزات 3D دو نوع هستن Passive و Active؛ Passive همین عینکهای تلقیه که از نظر عمق 3D و مخصوصاً نمایش رنگها اصلاً جالب نیستن، عینکها و نمایشگرهای Active مثل همین تلویزیونهای سامسونگ و LG و پاناسونیک و... که الان تبلیغشون رو میکنن که خوب عینکهای گرون قیمتی هم دارن، رویه این عینکهای Active در اصل دو تا پنل LCD هست و عمق بهتری دارن و در نمایش وضوح و رنگها هم خیلی بهتر عمل میکنن و ضررهای احتمالی اون عینکهای مقوایی رو هم ندارن به صورت بیسیم هم به تلویزیون متصل میشن، برای کامپیوتر هم Nvidia یه پک داره 3D Vision و تو بعضی از بازیهای جدید هم از این تکنولوژی Nvidia پشتیبانی میشه البته LCDتون هم باید از 3D Vision پشتبانی کنه البته یه پک 3D Vision Discover هم داره که خوب همون تکنولوژی Passive هست و کیفیت مناسبی نداره.
با تمام این اوصاف تکنولوژی 3Dهای Active هم متفاوته یعنی اون چیزی که شاید تو یه برند خاص میبینید تو یه برند دیگه ممکنه با کیفیت متفاوتی ببنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
satagoosh
06-07-2010, 15:12
عینکی که تو سایت ها میدن با هم فرق داره؟(از نظر کیفیت)
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
مثلا irancd و mihan
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
چون وقتی با مال irancd نیگا میکنم یکم قرمزی تو فیلم دیده میشه ولی دوستم میگه با عینک جوانه پویا اینطوری نیس
satagoosh
06-07-2010, 15:37
کسی هست جوابمو بده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.