ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی شرکت های بازیسازی دنیا

Arrowtic
31-05-2010, 20:07
خوب از شرکت معروف و مشهور Ubisoft شروع میکنم:
تاریخچه و معرفی شرکت Ubisoft

در اولين سال شروعش اين شركت برنامه آموزشي تفريحي درست كرد. اين شركت براي كنسولهاي PC و آميگا و آتاري و Amstrad شروع به ساخت بازي كرد. در همين زمان با شركت هاي بزرگ اروپايي و امريكايي نظير Elite - EA - Sierra - Novalogic و LucasArts شريك شد. سال 1989 تا 1991 اين شركت مشغول گسترش دامنه فروش خودش توي دنيا بود. اين شركت بالاخره در سال 1994 اولين استوديوهاي بازيسازي خودش رو در فرانسه و روماني تاسيس كرد. نتيجه اين كار توليد بازي فوق محبوب Rayman بود كه در سال 1995 توليد شد. اين شركت در سال 1996 با كمپانيهاي بزرگ كارتون يعني Warner Bros و Disney شريك شد.
در سال 1997 و 98 اين شركت دو استوديوي بازيسازي در چين و كانادا و دو زير مجموعه در مراكش و ايالات متحده تاسيس كرد. سالهاي 2000 و 2001 از سالهاي مهم براي يوبي سافت به شمار مياد كه توي اون چندين شركت زيرمجموعه يوبي سافت شدن كه اين شركتها رو مي بينين:

1. RedStorm كه براي خلق بازيهاي Tom Clancy's مشهوره.
2. Blue Byte كه براي بازيهاي Settlers و سري Battle Isle مشهوره.
3. Game Studio كه براي خلق بيش از 80 بازي معروف هستن كه از جمله اون بازيها ميشه به ChessMaster - Prince of Persia و Myst اشاره كرد.

توي اين سال آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید راه اندازي شد. سالهاي 2002 و 2003 براي يوبي سافت جنبه كسترش و تبليغات داشت. توي اين سالها بازيهاي Tom Clancy's Ghost Raecon و Tom Clancy's Splinter Cell و Rayman 3 درست شدن كه خيلي محبوب شدند. بازيهاي آنلاين با بازي Shadowbane به يوبي سافت اضافه شد. توي سال 2004 شركت آرم خودش رو عوض كرد. علت اين كار شادماني براي فروخته شدن 1 ميليون واحد بازي بود. اين سال يكي از بهترين سالهاي يوبي سافت بود كه توي اون بازيهاي Splinter Cell و Prince of Persia: Sands of Time و Far Cry و Beyond Good and Evil و Ghost Raecon 3 هر كدوم جوايز زيادي رو از آن خودشون كردند. توي اين سال دو تا استوديوي Tiwak و Wolfpack به جمع استوديوهاي يوبي اضافه شدند.
استوديوي تازه كار Montreal رو كه همه ميشناسيد؟ سازنده شماره دوم و سوم شاهزاده ايراني و شماره سوم و چهارم اسپلينتر سل. البته در پروژه شاهزاده ايراني 3 استوديوي Kazablanka هم همكاري كرده بود. در حال حاضر يوبي سافت 14 استوديوي بازيسازي داره كه بيشتر در اين ژانرها فعاليت دارند: اكشن سوم شخص نقش آفريني آنلاين اكشن اول شخص شبيه سازي ماجراجويي
اين شركت از معدود شركتهايي بود كه سودش توي سال بيشتر شده بود. در حالي كه كمپاني هاي بزرگ بازيسازي مثل EA و ATARI ضررهاي زيادي رو متحمل شدند. پر فروشترين بازيهاي يوبي سافت تا اين لحظه به اين ترتيب هستند:

1. سري بازي ‌Rayman كه 15 ميليون واحد فروخته شده
2. Splinter Cell كه بيش از 12.5 ميليون واحد فروخته شده
3. Rainbow Six كه 12.5 ميليون واحد فروخته شده
4. Myst كه 11 ميليون واحد فروخته شده
5. Ghost Raecon كه بيش از 8.5 ميليون واحد فروخته شده
6. Prince of Persia كه بيش از 5 ميليون واحد فروخته شده
7. ChessMaster كه 5 ميليون واحد فروخته شده
8. Settlers كه 5 ميليون واحد فروخته شده
9. Brothers in Arms كه 1.7 ميليون واحد فروخته شده

ضمنا اين شركت تا كنون بيش از 1000 بازي توليد كرده است که می توان با جرات گفت که فقط تعداد بسیار کمی با فروش بدی مواجه شدند و همه بازیها را فروش خوبی رو به رو شدند.
منبع:انجمن راک استار

rasoolyas
31-05-2010, 21:32
از نظر من بهترین شرکت هست.

Arrowtic
01-06-2010, 09:21
اینم شرکت معروف بلیزارد(شرکت مورد علاقه ی منه!) کهاطلاعات زیادی ازش در نیوردم ولی هر چی میدونم مینویسم بعدا آپدیت میکنم پستو.
شرکت بلیزارد بدون شک در زمینه ی بازی های MMO و استراتژیک در صدر هستش.این شرکت بازی های معرکه ای ساخته که هنوزم خیلی ها مثل خودم بازی میکنن.
1.اولین سری بازی های Warcraft هستن که شرکتو معروف کردن.این بازی از روی کتاب وارکرفت نوشته شده.اولین نسخش که تحت داس بود سال 1994 اومد اونم به نام Warcraft:Humans & Orcs که بسیار فروش خوبی داشت.
بعد در سال 1995 نسخه ی دوم Warcraft II: Tides of Darkness که از روی کتابی به همین نام ساخته شد اومد.بعد اولین بسته ی الحاقی این بازی با نام Warcraft II: Beyond the Dark Portal که بازم کتابش همینه اومد.(کتاب هر دوشون ترجمه شده و منم دارمشون!).بعدشم که بسته ای که قابلیت بازی آنلاین میداد به نام Warcraft:Battle.net Edition اومد.در کل نسخه ی دو هم فروش خیلی خوبی داشت ولی نه مثل اولی.و اما شاهکار این شرکت:
Warcraft3:Reign Of Chaos بودش که با داستان عالی عرضه شد و به قدری استقبال شد ازش که نسخه الحاقی با نام Warcraft3:The Frozen Throne اومدش که مردمو به وجد اورد و بلیزارد و کریس متزن(خالق داستان وارکرفت و نویسنده ی بسیاری از کتاب های وارکرفت) رو معروف تر از پیش کرد.در این نسخه (کلا نسخه ی 3) Campaign های زیادی بودش.هم برای نقش مثبت ها هم برای اتحاد ها و هم برای نقش منفی ها!در Reign Of Chaos شخصی به نام آرتاس معرفی شد که پرنس لردران بود ولی پس از اتفاقاتی به سمت نقش منفی اصلی داستان(لیچ کینگ) رفتش و خدمتگذار اون شد و پدرش یعنی شاه لردران رو کشت و ...! و در نهایت هم ایلیدن استورم ریج یکی از شخصیت های اصلی وارکرفتو شکست داد و لیچ کینگ شد.این نسخه به قدری در اینترنت محبوبیت کسب کرد که بلیزارد شروع کرد به ساخت سری دیگری از وارکرفت به نام World Of Warcraft که فقط تحت اینترنت بود.این بازی هم که اومد خیلی موفق شد و نسخه های الحاقی WOW:Burning Crusade و WOW:Wrath Of The Lich King اومدن که تا الآن نسخه ی آخر محبوب ترین بازی آنلاین تاریخ شناخته شده و 9 میلیون نفر قانونی بازی میکننش که هر روز بیشتر میشن.(در نسخه ی آخر بالاخره آرتاس کشته شد)در حال حاضر هم نسخه ی جدید این سری در حال ساخت هستش به نام WOW:Cataclysm که ماجرای بازگشت نلثاریون(مرگبال) اژدهای خبیث هستش که تو کتاب ها ازش حرف های زیادی اومده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه قدر تایپ کردم!!:19:
2.سری بازی Diablo که دو نسخش اومد و سبکش شبیه WOW بود ولی آنلاین نبود و در اصل بهتره بگم RPG بود.الآن هم نسخه ی سوم داره میاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3.یکی دیگه از شاهکارهای بلیزارد که در جشونواره ی BlizzCon در سال 2009 (درباره جشنواره میگم) معرفی شد StarCraftII هستش که نسخه ی یکش بسیار محبوب بودش و الآن هم خیلی ها آنلاین بازی میکننش.
___
از موتور بازی های این شرکت چیزی به دست نیوردم.
___
جشنواره ی بلیزکن:BlizzCon نام جشن سالیانه Blizzard است که به معرفی وقایع یکسال گذشته بازی‌های ساخت این شرکت می‌پردازد. ضمن اینکه معمولا در این رویداد چند دمو از بازی‌های درحال ساخت و سینماتیک‌های جذاب و فوق‌العاده‌ای از عناوین منحصربفرد این شرکت همچون World of Warcraft نمایش داده می‌شوند. این جشن در Anaheim Convention Center برگزار می‌شود و به نوعی گردهمایی طرفداران پرشمار و وفادار Blizzard از سرتاسر دنیا محسوب می‌شود. در اینجا به بررسی اجمالی رویدادهای مربوط به سه عنوان پرطرفدار این شرکت به نام‌های StarCraft II، World of Warcraft و Diablo III در Blizzcon2009 پرداختیم.
___
این شرکت بازیسازان بسیار زیادی داره و از قسمت های مختلفی برای بازیسازی تشکیل شده.
___
خدا چه قدر نوشتما!:19:
جاویدان باشید

keb
01-06-2010, 14:20
مهم ترین شرکت ها رو یادت رفت:

A.K-Kreators

Activision

EA Games & EA Sport

Arrowtic
01-06-2010, 14:24
پارازيت ممنوع!(كيان!چه خبر برگشتي.)
شركت هاي مهم و معروف(نه A-K Kreators ) رو به تدريج ميگم.يه روزه كه نميشه.

pcnondaily
01-06-2010, 17:27
آقا لطفا Capcom ،Square Einx و Konami فراموش نشه!
:31:

Arrowtic
01-06-2010, 18:39
رفقا تاپيك شخصي نيستا!خودتونم اگه شركتي رو ميخوايد معرفي كنيد بكنين.خوشحال هم ميشيم.در هر صورت يه گفتگو هست ديگه!

عادل سلیمی 20
06-07-2010, 16:17
لطفا یه راه بگین که من بتونم با یکی از شرکت های ubisoft یا EA ارتباط برقرار کنم(جدی میگم)
من میخوام یه جوری با ایمیل یا هر راه دیگه ای با مدیرشون یا کارکنان اصلی این شرکت ها ارتباط برقرار کنم .
لطفا کمکم کنید.
ببخشید که پارازیت انداختم

armin_555
06-07-2010, 23:55
امیر جون EA Games هم خوبه دیگه.

keb
07-07-2010, 09:44
لطفا یه راه بگین که من بتونم با یکی از شرکت های ubisoft یا EA ارتباط برقرار کنم(جدی میگم)
من میخوام یه جوری با ایمیل یا هر راه دیگه ای با مدیرشون یا کارکنان اصلی این شرکت ها ارتباط برقرار کنم .
لطفا کمکم کنید.
ببخشید که پارازیت انداختم

باید آدرس ایمیلشون رو بلد باشی بهشون بگی دیگه.

armin_555
07-07-2010, 13:29
باید آدرس ایمیلشون رو بلد باشی بهشون بگی دیگه.
خب این رو که همه می دونن.:20:عادل سلیمی 20 آدرس ایملشون رو می خواد.:46:
تو آدرس ایمیلشون رو داری؟:46:

keb
08-07-2010, 10:23
خب این رو که همه می دونن.:20:عادل سلیمی 20 آدرس ایملشون رو می خواد.:46:
تو آدرس ایمیلشون رو داری؟:46:
نه ندارم. ولی شاید تو سایتش نوشهت باشن. برید نگاه کنین.

armin_555
08-07-2010, 10:31
خب تو که این همه زحمت کشیدی تو سایتش هم می رفتی.:46:
البته این قضیه اصلاً به من مربوط نیست.:31:

ehsan_wwe
17-07-2010, 08:36
بيشتر اينا كه ميگين شركت هاي بازي سازي فقط شركت هاي پخش سيدي هستند
مثل EA ....
konami
و ......

---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------

شركت بازي سازي ميشه thq ميشه ،
مثلا براي بازي گرشاست
t20 games پخش سيديشو به عهده گرفته فن افزار ساختشو

keb
17-07-2010, 10:28
بيشتر اينا كه ميگين شركت هاي بازي سازي فقط شركت هاي پخش سيدي هستند
مثل EA ....
konami
و ......

---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------

شركت بازي سازي ميشه thq ميشه ،
مثلا براي بازي گرشاست
t20 games پخش سيديشو به عهده گرفته فن افزار ساختشو

منظورت از پخش سی دی همون Publisher (ناشر)ه؟

RatAtouille
24-07-2010, 13:06
منظورت از پخش سی دی همون Publisher (ناشر)ه؟

دقيقا منظور همينه .