ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ارتباط بین هارد اکسترنال 500 گیگ وسترن دیجیتال مدل my passport essential با سینمای خانواده

gonbad city
31-05-2010, 17:51
سلام
دوستان من یه هارد اکسترنال 500 گیگ وسترن دیجیتال مدل my passport essential دارم فرمتش هم NTFS ولی به ----- یا سینمای خانواده وصل میکنم نمیشناسه در حالی که دوست من seagate 500 گیگ داره فرمتش هم NTFS که راحت وصل میشه لطفا راهنماییم کنید که آیا وصل کردن وسترن دیجیتال روش خاصی داره ؟
با تشکر

amd>intel
01-06-2010, 08:13
قاعدتا نباید مشکلی باشه . اگر با یک روش فرمت شده باشن

gonbad city
01-06-2010, 16:54
قاعدتا نباید مشکلی باشه . اگر با یک روش فرمت شده باشن

ولی متاسفانه بر خلاف قاعده فعلا که من مشکل دارم. میشه راهنمایی کاربردی کنید نه از روی احساس
ضمنا فرمت جفتشون هم کارخونه ایه و قابل تغییر به فت هم نیست .
من همچنان منتظر جواب دوستان هستم.

amd>intel
02-06-2010, 08:51
برای شروع از کابلی نویز گیر دار استفاده کنید . راهنمائی از روی احساس رو نشنیده بودیم که شنیدیم

gonbad city
02-06-2010, 11:33
[/COLOR]
برای شروع از کابلی نویز گیر دار استفاده کنید . راهنمائی از روی احساس رو نشنیده بودیم که شنیدیم
:11::11::11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11:
میشه واضحتر توضیح بدید کابل نویز گیر دار!!!
با هارد های دیگه کار میکنه ولی با وسترن دیجیتال کار نمیکنه مشکل فقط از ارتباط بین این هارده ولی با بقیه مشکلی نداره یعنی به چه دلیل از کابل نویز گیردار باید استفاده کنم؟
در ضمن اینو جدی می گم میشه لطف کنین بگین کابل نویز گیر دار چیه ؟ من واقعا نمی دونم

همچنین قصد توهین ندارم ولی اگه اینو بخونین ( قاعدتا نباید مشکلی باشه ) نظر منو در مورد راهنمایی از روی احساس تایید میکنین البته اگه منصفانه فکر کنین.
با تقدیم احترام گنبد سیتی