مشاهده نسخه کامل
: بهترین روش برای قفل گذاری روی سی دی
Morteza561
31-05-2010, 15:58
سلام
ببخشید دوستان کسی میتونه عملی ترین روش قفل گذاری روی CD رو توضیح بده؟:21:
البته میدونم هر قفلی که باشه بالاخره میشکنه اما خوب میگن کاچی به از هیچی!:31:
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.:11::40:
Rapidbaz
31-05-2010, 17:42
مرتضی جان فکر نکنم تو این تایپیک ها کسی سرکشی بکنه آخه هر روز که میای همش یه جوره و هیچ تایپیکی بالا نیمده فکر کنم بری یه فروم دیگه بهتر بهت جواب بدن مثل پرشین دون
persiankitty
31-05-2010, 19:37
ما كه تاپيك ها رو مي خونيم حتما انسان نيستيم جزو از ما بهترون محسوب مي شيم. ميدونيد كه خيلي شانس دارند كه مدير نيستم وگرنه ميزاشتم خوشگل 500 تا پست بزنند ، بعد بن ميكردم كه سوزش اساسي داشته باشه ، با 19 تا پست بن كنيم ، دوباره با يك آي دي ديگه و اونوقت 19 پست چرت و پرت ديگه و دوباره بن و داستان ادامه دارد ..
Morteza561
31-05-2010, 20:29
ما كه تاپيك ها رو مي خونيم حتما انسان نيستيم جزو از ما بهترون محسوب مي شيم. ميدونيد كه خيلي شانس دارند كه مدير نيستم وگرنه ميزاشتم خوشگل 500 تا پست بزنند ، بعد بن ميكردم كه سوزش اساسي داشته باشه ، با 19 تا پست بن كنيم ، دوباره با يك آي دي ديگه و اونوقت 19 پست چرت و پرت ديگه و دوباره بن و داستان ادامه دارد ..
نمیدونم چرا این روزها اینقدر اعصاب ها خط خطی شده؟!!؟(خدا رو شکر از اینترنت به هم دسترسی نداریم و گرنه باید اسم کره زمین رو به جای دهکده جهانی میذاشتن دهکده قتل!):31:
دوست عزیزم جناب دکتر persiankitty خواهش می کنم اینقدر زود جوش نیارید. جناب Rapidbaz فرمودند هر روز تاپیک ها تکراری اند و شما میگید من هر روز همه پست ها رو می خونم؟!!؟ این دو تا چه مغایرتی با هم دارند؟
بی خیال از بحث منحرف نشیم.
قفل گذار سی دی ... نبود؟
persiankitty
31-05-2010, 21:05
دوست عزيز ، شما يك قسمت جمله رو خونديد و من سه قسمتش رو
فکر نکنم تو این تایپیک ها کسی سرکشی بکنه
فکر کنم بری یه فروم دیگه بهتر بهت جواب بدن مثل پرشین دون
همچنين زود جوش نياوردم ، در چند روز گذشته به صورت متوالي پست هاي عجيب و غريبي رو شاهد بودم كه در موردش صحبتي هم نكردم . به هر صورت ببخشيد كه از بحث منحرف شديم. فكر مي كنم اين تاپيك بتواند به شما كمك كند :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Rapidbaz
01-06-2010, 04:52
دوست عزيز ، شما يك قسمت جمله رو خونديد و من سه قسمتش رو
همچنين زود جوش نياوردم ، در چند روز گذشته به صورت متوالي پست هاي عجيب و غريبي رو شاهد بودم كه در موردش صحبتي هم نكردم . به هر صورت ببخشيد كه از بحث منحرف شديم. فكر مي كنم اين تاپيك بتواند به شما كمك كند :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این پست ها چرت و پرت نیست دیدیم کسی جواب نمیده گفتیم حداقل یه کم تحریکتون بکنیم شاید دلتون سوخت جواب بنده خدا رو دادین . بعدش فکر نکنم سر زدن خشک و خالی شما واسه فروم بار علمی داشته باشه اگه میتونید جواب مردم رو بدین . خدا رو شکر که مدیر نشدین میگن خدا....رو شناخت و .... بهش نداد . من رو هم میتونید بن کنید چون حداقل یکی بود به فرومتون سر بزنه و محصولاتتون رو بخره دیگه این کار رو هم نمیکنم .بای
پی سی ورد تحریم شد( از طرف خودم-نه دیگه محصولاتتون رو میخرم نه پست میزنم تا شما سوزش نگیرید):18:
persiankitty
01-06-2010, 09:44
شد 20 تا! .
Morteza561
01-06-2010, 13:50
در ابتدای مطلب از طولانی شدن پست عذر می خوام ولی چاره ای نبود باید می گفتم.
persiankitty جان الان که داشتم این تاپیک ها رو مطالعه می کردم به این نتیجه رسیدم که دوست عزیزم Rapidbaz همچین بی راه هم نمیگه ها. تو تمامی این تاپیک ها یه وجه مشترک وجود داره اون هم اینه که همه دست به دست هم میدادن تا جواب یکی رو بدند. و نه این که برای همدیگه خط و نشون بکشند.
در هر حال من که حدودا نصف این تاپیک هایی رو که جناب mehdi_7070 زحمتش رو کشیده بودند رو می خوندم راه حل ها خیلی زیادند و نمیشه یه راه حل راحت و بی دردسر از توشون جدا کرد. شما که از نسل همون کاربرای فعالید خودتون چه روشی رو پیشنهاد می کنید؟
نتیجه: به نظر من این P30World همون P30World قبلی نیست و تو این انجمنش فقط شما با چند نفر دیگه موندین دست تنها!
راه حل: فقط و فقط تغییر روش کلی سایت (یه نمونش همون گرد و خاکی که سر انجام پروژه های Visual Basic تو بخش برنامه نویسی به می خواستیم به پا کنیم که اومدن تاپیک رو قفل کردند. پس یه کوچولو هم که شده آزادی بیان بدید.)
تا زمانی که مدیرای انجمن ها فقط بشینند و منتظر باشند تا یکی بیاد پست خلاف قوانین بده و بزنند پست رو حذف کنند یا نویسنده بدبخت رو بن کنند همین آش و همین کاسه است!
البته این فقط مشکل این فروم نیست بلکه خیلی از فروم های فارسی اینطوری شدند غیر از سایت (میترسم اسمش رو بگم چون سایت در برابرشون امنیتی نداره) که روز به روز داره بر قدرت و طرفداراش اضافه میشه.
البته این فقط مشکل این فروم نیست بلکه خیلی از فروم های فارسی اینطوری شدند غیر از سایت (میترسم اسمش رو بگم چون سایت در برابرشون امنیتی نداره) که روز به روز داره بر قدرت و طرفداراش اضافه میشه.
خب دوست عزیز فکر کنم منظورت تیم امنیتی آشیانه باشه که یک بار هم همین فروم پی سی ورلد رو -- کردن . البته قصد خرابکاری نداشتن و هدفشون نشون دادن امنیت پایین سایت بوده که توی سایت zone-h.org هم این نفوذ رو ثبت کردن که آدرسش اینه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
persiankitty
01-06-2010, 19:29
مرتضي جان ، در مورد اين كه اين همون قبلي نيست با شما موافقم. حدود يك سال پيش يك بحث طولاني در اين مورد كرديم. پيشنهادات مختلفي هم شد. مثلا من شخصا با اين كه علاقه اي ندارم ، پيشنهادم اين بود كه قانون 12 انجمن برداشته بشه . يكي ديگه از دوستان موضوع امتياز بندي رو مطرح كردند كه مثلا شما يك فايلي رو ارسال مي كنيد ، بعد بابت دريافتش 5 امتياز درخواست مي كنيد. بعد مي تونيد اين جمع امتيازها رو به پول نزديك كنيد.
در مورد آزادي بيان ، فكر مي كنم خيلي آسون مي گيرند و شايد يكي از دلايل اصلي اين كه من مديريت نكردم و نخواهم كرد همين باشه كه سيستم من خيلي صفر و يكي تر از مديران فعلي و قبلي اين انجمن هست . من از فعاليتم در اين انجمن فقط يك هدف دارم و اون جلوگيري از انتشار اطلاعات غلط هست. در راستاي خيلي از صحبت هايي كه ميشه ، ساكت مي مونم و در راستاي خيلي از صحبت هايي كه ميشه به حرف ميام. هدف من اين نيست كه بيام اطلاعاتم رو انتشار بدم ، چه بسا با توجه به سني كه دارم اون جمله پتكي رو كه جوان تر ها توي سرمون مي كوبند "زكات دانش نشر آن است" رو قبول نمي كنم. اگر هم چيزي رو بدونم ، امكان نداره كه به صورت اتوماتيك بيام و در موردش بحث كنم. حتما بايد كسي تا جايي رفته باشه كه ادامه اش رو بگم.
شخصا دنبال بن كردن كسي نيستم ، چون فايده اي نداره ، چون اكانت فروم فارسي ارزشي نداره ... خيلي راحت ميشه يك اكانت ديگه درست كرد يا اصلا نخوند. نمي دونم شايد اين از اعتماد به نفس زيادي من باشه كه معتقدم ، وجودم بيشتر از نبودنم سودمند هست. در نتيجه سعي مي كنم با كسي درگير نشم ، كل كل نكنم ، اما اون قسمت آخر كه از همه مهم تر هست ، اين هست كه سعي مي كنم بي راه حرف نزنم. من به هيچ وجه نمي خوام نمونه بيارم .
در مورد قفل گذاري و راه حل كه فرموديد ، بستگي داره كه شما بخواهيد در چه سطحي از بازار كار كنيد. ما كار تجاري سي دي 300 تومن داريم ، كار سي دي 30 هزار تومن هم داريم. با توجه به شرايط ، تيراژ ، قيمت تمام شده ، كيفيت محصول ، قفل گذاري هاي مختلفي با روش هاي مختلف پيشنهاد مي كنم.
شما ممكنه بخواهيد يك برنامه حسابداري سي دي دو ميليون تومن بفروشيد كه تحت شبكه كار بكنه و يا ممكنه بخواهيد آموزش رايت با نرو 9 رو بفروشيد كه 2000 تومن باشه و كپي و غير كپي اش براي كسي فرقي نداشته باشه . به اين صورت كلي كه شما سوال كرديد نمي شه جواب قاطعي داد. اما با توجه به اينكه بارها و بارها موضوع توليد و تكثير و قفل گذاري سي دي رو تجربه كردم ، شايد بتونم بگم كه هر كاري مي كنيد ، به اين موضوع توجه داشته باشيد كه سوني و فيليپس در سال 1980 سي دي رو ساختند. الان حدود 30 سال از اولين استاندارد سي دي ( Audio CD ) گذشته و در طول اين مدت بارها و بارها ، درايوها و قابليت هاي اونها و به همين دليل Firmware درايوها تغيير كرده ، در نتيجه در روش هايي كه از استاندارد فاصله كمي دارند جستجو كنيد تا در آينده 50 درصد از سي دي هاي فروش رفته اتون مرجوع نشه .
به طور كلي اين كه چه كسي و به چه روشي سوال ميپرسه ، در جواب گرفتنش خيلي تاثير داره ... شما اگر توي همين تاپيك بپرسيد چطور ميشه دي وي دي هاي King رو كپي كرد ، در جا بسته ميشه .
Morteza561
01-06-2010, 20:25
مرتضي جان ، در مورد اين كه اين همون قبلي نيست با شما موافقم. حدود يك سال پيش يك بحث طولاني در اين مورد كرديم. پيشنهادات مختلفي هم شد. مثلا من شخصا با اين كه علاقه اي ندارم ، پيشنهادم اين بود كه قانون 12 انجمن برداشته بشه . يكي ديگه از دوستان موضوع امتياز بندي رو مطرح كردند كه مثلا شما يك فايلي رو ارسال مي كنيد ، بعد بابت دريافتش 5 امتياز درخواست مي كنيد. بعد مي تونيد اين جمع امتيازها رو به پول نزديك كنيد.
در مورد آزادي بيان ، فكر مي كنم خيلي آسون مي گيرند و شايد يكي از دلايل اصلي اين كه من مديريت نكردم و نخواهم كرد همين باشه كه سيستم من خيلي صفر و يكي تر از مديران فعلي و قبلي اين انجمن هست . من از فعاليتم در اين انجمن فقط يك هدف دارم و اون جلوگيري از انتشار اطلاعات غلط هست. در راستاي خيلي از صحبت هايي كه ميشه ، ساكت مي مونم و در راستاي خيلي از صحبت هايي كه ميشه به حرف ميام. هدف من اين نيست كه بيام اطلاعاتم رو انتشار بدم ، چه بسا با توجه به سني كه دارم اون جمله پتكي رو كه جوان تر ها توي سرمون مي كوبند "زكات دانش نشر آن است" رو قبول نمي كنم. اگر هم چيزي رو بدونم ، امكان نداره كه به صورت اتوماتيك بيام و در موردش بحث كنم. حتما بايد كسي تا جايي رفته باشه كه ادامه اش رو بگم.
شخصا دنبال بن كردن كسي نيستم ، چون فايده اي نداره ، چون اكانت فروم فارسي ارزشي نداره ... خيلي راحت ميشه يك اكانت ديگه درست كرد يا اصلا نخوند. نمي دونم شايد اين از اعتماد به نفس زيادي من باشه كه معتقدم ، وجودم بيشتر از نبودنم سودمند هست. در نتيجه سعي مي كنم با كسي درگير نشم ، كل كل نكنم ، اما اون قسمت آخر كه از همه مهم تر هست ، اين هست كه سعي مي كنم بي راه حرف نزنم. من به هيچ وجه نمي خوام نمونه بيارم .
در مورد قفل گذاري و راه حل كه فرموديد ، بستگي داره كه شما بخواهيد در چه سطحي از بازار كار كنيد. ما كار تجاري سي دي 300 تومن داريم ، كار سي دي 30 هزار تومن هم داريم. با توجه به شرايط ، تيراژ ، قيمت تمام شده ، كيفيت محصول ، قفل گذاري هاي مختلفي با روش هاي مختلف پيشنهاد مي كنم.
شما ممكنه بخواهيد يك برنامه حسابداري سي دي دو ميليون تومن بفروشيد كه تحت شبكه كار بكنه و يا ممكنه بخواهيد آموزش رايت با نرو 9 رو بفروشيد كه 2000 تومن باشه و كپي و غير كپي اش براي كسي فرقي نداشته باشه . به اين صورت كلي كه شما سوال كرديد نمي شه جواب قاطعي داد. اما با توجه به اينكه بارها و بارها موضوع توليد و تكثير و قفل گذاري سي دي رو تجربه كردم ، شايد بتونم بگم كه هر كاري مي كنيد ، به اين موضوع توجه داشته باشيد كه سوني و فيليپس در سال 1980 سي دي رو ساختند. الان حدود 30 سال از اولين استاندارد سي دي ( Audio CD ) گذشته و در طول اين مدت بارها و بارها ، درايوها و قابليت هاي اونها و به همين دليل Firmware درايوها تغيير كرده ، در نتيجه در روش هايي كه از استاندارد فاصله كمي دارند جستجو كنيد تا در آينده 50 درصد از سي دي هاي فروش رفته اتون مرجوع نشه .
به طور كلي اين كه چه كسي و به چه روشي سوال ميپرسه ، در جواب گرفتنش خيلي تاثير داره ... شما اگر توي همين تاپيك بپرسيد چطور ميشه دي وي دي هاي King رو كپي كرد ، در جا بسته ميشه .
با عرض سلام
با تشکر از حرف های واقعا به جا و کاملی که زدید و هر گونه شک و شبهه رو برداشتید تا این بحث تموم شه.
در مورد قفل خدمتتون عرض کنم، ترکیب چهار هدفه. شاید یکم مسخره باشه ولی اینهاست:
1- این سی دی رو من خودم قفلش رو شکوندم(به قول دوستان اسم قفلش کرک ماستر بود!) حالا می خوام بین دوستام پخشش کنم ولی نمی خوام طوری باشه که به صورت عمومی تا یه سال دیگه بازار پر شه از این نسخه رایتی(نسخه اورجینال=10000تومان)
2- اگه بتونم یه قفل قابل توجه روش دست و پا کنم می خوام یه نسخه برای شرکت سازنده اش بفرستم تا تو نسخه های بعدی اصلاحش کنند(این طوری یکم وجدانم راحت تر میشه. به قول معروف می خوام کاری کنم که نه سیخ بسوزه نه کباب)
3- تو دوستای من یکم (هم معنی کنجکاو چی بود؟ آهان ف ض و ل!) زیاده و نمی خوام به محض رسیدن سی دی به دستشون بشینند سر رایت کردنش. یکم هم اونها اذیت بشن بد نیست.
4- این سی دی طوریه که بعد از نصب چهار فایل در system32 ایجاد می کنه به نام های: Chkcdx16.dll ، CHKCDX32.dll ، CHKCDXNT.dll ، CHKCDXPL.dll ، chkdsk.exe که اتوران برنامه با ارسال درخواست به یکی از این فایل ها اصل یا تقلبی بودن + درایو مجازی رو تشخیص میده. حالا من اگه بتونم این قفلش رو از کار بندازم و قفل خودم رو برای شرکت بفرستم فکر کنم بیشتر حال کنند!
در ضمن من چند سالی میشه که برنامه نویسی VB کار می کنم و یه چیزایی (در حد بچه ها) بارمه! اگه جایی نیاز به برنامه نویسی داشت مشکلی نیست.
نکته: این سی دی رو طوری ایمیج گرفتم که حتی یک بایتش (که چه عرض کنم یک نانو بایتش!) با سی دی اورجینال مو نمیزنه. پس به صورت طبیعی نسخه پخش شده هم این قفل رو به همراهش داره. اما به نظر من که امنیت این قفل فی نفسه پایینه و ارزش خاصی نداره. نظر شما در این باره چیه؟
نتیجه: (میگن) آن چه شرط بلاغت بود با تو گفتم حالا شما لطف کنید یه سرچی تو تجربیات چندین و چند سالتون در باره قفل گذاری این سی دی بزنید اگر براتون مقدور بود اینجا به اشتراک بذارید.
یاز هم به خاطر طولانی شدن پست معذرت می خوام...
persiankitty
02-06-2010, 07:34
تجربيات چندين و چند ساله ام من رو به اين نتيجه رسونده كه اگر نرم افزاري رو لازم دارم برم خريداري كنم. اگر نرم افزاري رو لازم ندارم از كرك شده اش استفاده نكنم. اگر تعداد محدود ميخواهيد اين سي دي را به دوستانتان بدهيد ، يكي از برنامه هاي معمولي مثل َArmadillo را براي قفل گذاري به صورت Activation استفاده كنيد و به دوستانتان كد فعال سازي بدهيد. در مورد گزينه 4 راه براي رسيدن به خدا زياد هست . اما جدا اين سوال رو بايد در انجمن هاي كركينگ بپرسيد ، ما اين جا فعاليتي در زمينه نرم افزارهاي ايراني نداريم. حتي شما دوست عزيز.
Morteza561
02-06-2010, 08:48
در مورد گزينه 4 راه براي رسيدن به خدا زياد هست . اما جدا اين سوال رو بايد در انجمن هاي كركينگ بپرسيد ، ما اين جا فعاليتي در زمينه نرم افزارهاي ايراني نداريم. حتي شما دوست عزيز.
اشکالی نداره اصلا بحث من سر این چهارمیه نبود و فقط می خواستم به شرکتش ضعف برنامشون رو نشون بدم.
در مورد پیشنهادتون فقط یه نکته ای هست اون هم این که من این ایمیجی که از سی دی گرفتم رو مجبورم برای حفظ قفل قبلی بدون تغییرات رایت کنم.
شما نرم افزاری رو می شناسید که این کار رو انجام بده؟(ویرایش فایل ایمیج با کمترین تغییرات)
در مورد خرید نرم افزار هم اگر قیمتش مناسب باشه مشکلی ندارم. اگه برنامه مفیدی در این زمینه میشناسید که بشه از طریق سایت و یا در شهرستان تهیه کردش ممنون میشم معرفی کنید.
با تشکر...
sefareshcrack
22-06-2010, 01:55
با سلام :
برنامه نگهبان روایت 5 نرم افزار قفل گذار آن کرک شده وبه صورت کامل قابل اجرا می باشد .
در زیر لیست قیمتهای این نرم افزار آمده است: ((((( که نگهبان میده ))))
1- قفل گذار به همراه ShellProtector با لیسانس یکساله 7.500.000 ریال
2- قفل گذار به همراه ShellProtector با لیسانس 6ماهه 5.000.000 ریال
3- قفل گذار به همراه ShellProtector با لیسانس 3ماهه 3.500.000 ریال
4- قفل گذار به همراه ShellProtector با لیسانس 15اجرا 4.000.000 ریال
5- قفل گذار به همراه ShellProtector با لیسانس 50اجرا 8.000.000 ریال
لازم به ذکر است که نرم افزار قفل گذار به همراه راهنمای فارسی، آموزش اولیه یکساعته در شرکت و پشتیبانی در طول مدت قرارداد ارائه می گردد.
ضمنا امکان تغییر لوگو قفل به نام دلخواه و یا عدم نمایش لوگو چک قفل نیز وجود دارد.
نگارش 5 نرم افزار قفل گذار دارای سیستم هوشمند تشخصی کپی و جلوگیری از اجرای نرم افزارهای کپی شده بوده لذا در عین سازگاری بسیار بالا با انواع درایوها، قابلیت کپی آن نیز هم اکنون مقدور نمی باشد
افرادی گه علاقه مند به تهییه این برنامه هستند می تونند با ایمیل زیر تماس بگیرند و قیمت هم فوق العاده ارزان وتوافقی .
sefareshcrack@yahoo.com
فروش محدود
موفق باشید.
من قکر کنم بهترین روش اینه که یه قسم حضرت عباس پرینت کنی بچسبونی روی سی دیت:20:
sefareshcrack
26-06-2010, 20:53
سلام .
mimic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست عزیزم : شوخی یا جدی هرچی که بود !!! درست نبود !!!!
فقط کپی برداری توی ایران نیست !!! کشوهرای دیگه هم باید بیان هرچی دارن رو بزارن روی کارهای خودشون !!!
به شدت از حرف دوست عزیزم تاسف می خورم !!! persiankitty ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز مدیران لطفا ملاحضه کنید .
یا حق .
سلام .
mimic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست عزیزم : شوخی یا جدی هرچی که بود !!! درست نبود !!!!
فقط کپی برداری توی ایران نیست !!! کشوهرای دیگه هم باید بیان هرچی دارن رو بزارن روی کارهای خودشون !!!
به شدت از حرف دوست عزیزم تاسف می خورم !!! persiankitty ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز مدیران لطفا ملاحضه کنید .
یا حق .
عزیزم پس شما هم اخلاقیات را درک میکنید!
باورم نمیشه به جون سبیلم :31:
hamidnazari
04-07-2010, 11:40
برای قفل گذاری روی سی دی اگه میخوای حداقل برای چند ماه قفلشو نشکنن. به نظر من باید از نرم افزارهای ناشناخته استفاده کنی یا هم که میتونی تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که خودت هم میدونی چه سایتیه توش سورس کد آماده برای قفل گزاری رو فایل و سی دی هستش که میتونی با کمی تغییر یه قفل گذار شخصی درست کنی.
اینو به این جهت میگم که هم با ویژوال بیسیک آشنایی هم اینکه اکثر کرکر های ایرانی از رو اموزش های سایت های خارجی یاد میگیرن که چطوری فلان قفل رو بشکنن و حالا اگه شما یه قفل ناشناس و شخصی درست کنی دست خیلی ها رو میبندی.
و بهترین روش استفاده از چند روش قفل گزاری است.
میتونی تو سایت پلنت دنبال این واژه ها باشی:secure cd+encrypt
این همه هم دعوا نکنید. کاش به جای این همه نوشتن بیهوده سوال های بیجواب رو پاسخ رو میدادید.تا حالا که کسی تو پی سی ورلد پاسخی برای سوالهام نداده!
اینم سایت منه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Morteza561
04-07-2010, 13:49
دست گلت درد نکنه داداش همین که هدفت این بوده که راهنمایی کنی خیلی خوبه. خودم الان دارم روش کار می کنم. تا چند وقت دیگه قفل میاد بیرون :31:
در ضمن امیدوارم بتونید یه روز برای خودتون یه سایت توپ راه بندازید. :10:
با سلام
بالاخره بهترین قفل روی CD چیه؟
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
لطفا یه آموزش تصویری از قفل گذاری روی سی دی با یکی از برنامه ها بذارین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.