PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چهجوری اینجوری شه

h1and1saman
31-05-2010, 15:47
دوستان من می میخوام کاری کنم که دیگه هیچ برنامه ای رو ویندوزم نصب نشه
راه های زیادی رو امتحان کردم و حتی چندتا برنامه که این کار رو میکنند اما همشون یه جاشون می لنگه

برنامه هایSTOP SOFTWRAE INSTALLETION--INSTALL BLOCK اگه اسماشون درست زده باشم
البته از طریق Local Security Policy هم تونستم کارایی بکنم که راحترینش اینه group policy-computer configuration-windows settings-security settings-software restriction policies-security levels
سمت راست disallowed رو default قرار میدم-اشکالش اینه که دیگه زیادی گیر میده دهن طرف رو سرویس می کنه اگه راه بهتری میدونید کمک کنید

البته همون مسیر در قسمت additional Rules هم میشه قسمت های مورد نظر رو تعریف کرد اما چون من این کار رو باید رو چندین سیستم انجام بدم یکم وقت گیر و طاقت فرسا خواهد بود که من حال و حوصلشو ندارم و دنبال راه منطقی تر و راحترم
البته اگه بتونید کمک کنید چه جوری تنظیماتی که واسه این سیستم می کنم رو ذخیره و رو یستم دیگه پیداش کنم هم کارمو راه مندازه(رو یکی انجام میدم رو بقیه مثل کپی کردن بشه)منتظرمااااااااااا

کمککککککککککککککککککککککک کک کنید دوستان خوبم

h1and1saman
31-05-2010, 17:55
و ما همچنان چشم در انتظار-یکی یه چی بگه دلمون خوش باشه یکی بیاد الکی بگه چنین چیزی نمی شه بهتره از این که کسی جواب نده-یه تکونی بدید همه چی درست می شه

joe_satriani
31-05-2010, 18:35
يه يوزر ليميت بسازيد و حالش و ببريد :31:

saeed774
31-05-2010, 21:32
يه يوزر ليميت بسازيد و حالش و ببريد :31:

بهترين و راحت ترين روش همينه . البته تو اين روش هم برنامه هاي پرتابل کار خواهند کرد .

براي کافي نت ميخواي ؟

h1and1saman
01-06-2010, 14:48
دوست اولا تشکر به خاطر جوابتون
این کارو کردم ولی خیلی از برناه ها از جمله پرتابل ها به راحتی نصب می شن واسه همین باید تدابیر بیشتری رو ببینم
بله دوست عزیز برای کافی نت می خوام چون همش میان دانلود منیجر نصب میکنند گند می زنند به سرعت سیستم های دیگه

mortezaon
01-06-2010, 15:02
شما كافي نتي ها چرا اين قدر از دانلود ديگران متنفريد
كافي نت براي همينه ديگه :5:
ولي من چند تا برنامه مديريت كافي نت مي شناسم كه ايراني هستند و لي گرون هستند

.

h1and1saman
01-06-2010, 20:46
نه من با دانلود كزدن بد نيستم اتفاقا كاملا آزاد و رايگان كردم ولي مشكلم با داناود منيجره كه وقتي يكي ازش استفاده ميكنه سرعت كلاينت هاي ديگه رو خراب ميكنه-از اين برنامه ها يكي گرفتم اما جلوي نصب رو نمي گيره اسمشم نمي گم تا تبليغات مفتكي نشه
اگه راه حلي داشتيد دريغ نكنيد مرسي