ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال عاجزانه در مورد دیتابیس

rezasat
31-05-2010, 14:07
با سلام
من سایت خودم را از یک سرور به یک سرور دیگه انتقال دادم و بک آپ من شد در حدود 2 گیگ - سروری به من گفت که شما فایلهای پابلیک اچ تی امل را انتقال بده و دیتابیس را دستی ایمپورت کن ولی بیشتر از 45 مگ توی پی اچ پی مای ادمین به من اجازه نمیده در حالی که دیتابیس من حدود 1/8 گیگ هستش و یک از دوستان راهنمایی کردن که تیکه تیکه کن و انتقال بده در حالی که با نوت پد و یا وورد اجازه باز کردن نمیده من سوالم اینه که چطور میتونم بازش کنم و 45 مگ - 45 مگ انتقالش بدم؟ و آیا راه دیگری هم وجود داره؟

tazphoenix
31-05-2010, 17:00
باید اسکریپت BigDump رو تو هاستت نصب کنی و از طریق اون این کار رو انجام بدی خیلی آسونه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا 10 کیلو حجم داره.

rezasat
01-06-2010, 22:38
سلام داداش من مممنونم از راهنماییتون ولی با این برنامه نشد میتونید منو راهنمایی کنید که با چه برنامه ای میتونم این sql یا دیتابیس را باز کنم؟

DaRiOuShJh
01-06-2010, 23:03
البته اینم اضافه کنم که این قبیل کارها معمولا بر عهده ی پشتیبانی سرور هست که بک آپ ها رو از سرور قدیم بیاره و روی سرور جدید extract کنه

ولی متاسفانه بعضی از سرور ها ی ایرانی از این کار شونه خالی میکنند

rezasat
02-06-2010, 01:07
منو راهنمایی کنید که با چه برنامه ای میتونم این sql یا دیتابیس را باز کنم؟

---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

منظورم اینه که با نودپد یا وورد و یا با برنامه دیگه بتونم بازش کنم؟

---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

منظورم اینه که با نودپد یا وورد و یا با برنامه دیگه بتونم بازش کنم؟

DaRiOuShJh
02-06-2010, 01:52
شما نیازی به باز کردنه فایل sql ندارید چون با این حجمی که گفتید اگه با notepad ویندوز باز کنید هنگ میکنه
میتونید با برنامه های دیگه مثله Notepad++ و hex editor و .... باز کنید ولی برای چی میخواید باز کنید؟