مشاهده نسخه کامل
: گوشی Samsung B3210 CorbyTXT
sorena_hi
31-05-2010, 12:26
به نظر شما این گوشی چطوره؟
Samsung B3210 CorbyTXT
ضمن اینکه فروشنده میگفت گوشی های سامسونگ نهایتا دو الی سه روز شارژ نگه میدارند ولی من دیدم باطری این لیتیومیه و بالتبع بهتر از باطری های دیگه در کل از نظر صدا و کیفیت پخش به نظر شما چطوره؟
perjixen
31-05-2010, 13:11
3210 !!!
گوشيه خوبيه ... ولي يه جاهايي نقطه ضعف داره !!
اگه بخوام دقيق بگم ، با يه گوشيه هم قيمت يا هم ردش قياسش كنم ديگه ... درسته .؟! با gw300 الجي قياس ميكنم.
اولين پارامتري كه بشه بش اشاره كرد ... السيدي گوشي هست ... درسته 2.2 از لحاظ ابعادي مناسبه ... ولي از لحاظ پيكسل بندي 220 در 176 هست كه نسبت به نمونههاي استاندارد ، اونم در حال حاضر كمي نااميد كننده ست ، اين رو با السيدي 2.4 اينچيه 320 در 240 همون gw300 قياس كنيد. جدا از اينكه الان 320 در 240 يه جورايي استاندارد عرف حساب ميشه.
جدا از السيدي ، دكمههاي اصلي اين گوشي هست ... جايي كه فقط 4 تا دكمه (2 تا براي انتخاب ، 2تا براي تماس) داريد ؛ باز اين رو با GW300 قياس كنيد كه 6 تا دكمه (2 تا انتخاب ، 2 تا تماس ، قفل -شايد مهم به نظر نياد- و از همه مهمتر task maneger).
در ارتباط با اين دكمهها ... به كارايي خودتون بر ميگرده ... ولي سامسونگ امكانات ابتدايي براي كليدهاي اين گوشي تعبيه كرده.
از لحاظ ظاهري ، هيچ شكي هم نيست كه پيروزي با سامسونگ هست.
ميمونه بحث مولتي مديا ... كه به نظر مياد سامسونگ خوب عمل كرده ... البته من در اين باره چيزي نميدونم ... ولي درباره gw300 اطلاعات به نسبت كاملتري دارم.
و اما باطري ... من با اين گوشي كار نكردم ؛ ولي از روي تجربه كار با گوشيهاي سامسونگ و ميزان توان باطري ... فكر ميكنم با يه كارايي حرفهايي (اسمس ، موزيك و عكس) راحت تا 2 روز رو جواب بده.
:46:
راستي ، آواژورت خيلي نازه :31:
sorena_hi
01-06-2010, 16:57
بین این گوشی و w705 موندم البته خیلی با هم توفیر دارند. این درسته که کلا گوشیهای سامسونگ زود شارژ خالی میکنند به نسبت بقیه؟
دوست عزیز این مدل رو من پیشنهاد نمیدم!یا نوکیا e63 بگیر!یا w705!
perjixen
02-06-2010, 08:42
بین این گوشی و w705 موندم البته خیلی با هم توفیر دارند. این درسته که کلا گوشیهای سامسونگ زود شارژ خالی میکنند به نسبت بقیه؟
اول اينكه اين w705 كلاسش با اون تكس فرق ميكنه ... !!! شما چه ملاكي از گوشي براتون مهمه.؟!
و اما در باطري ... يه چيز يادتون باشه ... كلاً برند اسئي تو مصرف باطري فوقالعادست !! و هيچ برندي ديگه هم به پاش نميرسه. مصرف باطري در گوشيهاي سامسونگ هم معموليه !!!
دوست عزیز این مدل رو من پیشنهاد نمیدم!یا نوکیا e63 بگیر!یا w705!
منم با اين پيشنهاد موافقم ... چون اصلا روش فكر نشده !! :31:
e63 تقريبا دو برابر تكست قيمت داره ... w705 هم قيمتش با اون نميخونه.
-----
كاش تاپيك رو توي قسمت دلاليه فروم :27: (همون مشاور خريد گوشي) ميزديد :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.