ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال پوشه فونت

modirmasool
31-05-2010, 12:11
سلام دوستان
میخواستم ببینم راهی هست که پوشه فونت رو به یه درایو دیگه منتقل کرد یا یه جوری باشه که برای استفاده از فونت ها بتونیم اون ها رو در پوشه ای غیر از پوشه فونت ویندوز بریزیم؟
آخه میدونین من خیلی با فونت های مختلف کار میکنم و حجم درایو ویندوزم به همین خاطر خیلی زیاد شده و مسئله دیگه هم اینه که وقتی خیلی فونت تو پوشه ی فونت ها باشه، مدت زمان نسبتا زیادی طول میکشه که پوشه رو باز کنیم.
ممنون.

joe_satriani
31-05-2010, 18:40
يعني اينكه فونت هاي داخل درايو سي رو داخل يه پوشه اي ديگه منتقل كنيد؟‌
بله كه ميشه
به درايو C برويد و بعد پوشه windows و بعد پوشه Fonts. حالا فونتايي كه ميخوايد منتقل كنيد رو select كنيد و بعد ctrl+c يا به منوي Edit برويد و بعد گزينه ي copy رو انتخاب كنيد

سپس به پوشه ي مورد نظر رفته و اونجا ctrl+v رو فشار بديد

موفق باشيد.

modirmasool
03-06-2010, 23:55
يعني اينكه فونت هاي داخل درايو سي رو داخل يه پوشه اي ديگه منتقل كنيد؟‌
بله كه ميشه
به درايو C برويد و بعد پوشه windows و بعد پوشه Fonts. حالا فونتايي كه ميخوايد منتقل كنيد رو select كنيد و بعد ctrl+c يا به منوي Edit برويد و بعد گزينه ي copy رو انتخاب كنيد

سپس به پوشه ي مورد نظر رفته و اونجا ctrl+v رو فشار بديد

موفق باشيد.

ممنون اما فکر کنم بد موضوع رو مطرح کردم:13:
ببینین من که نمیخوام فونت ها رو کپی کنم. میخوام یه کاری کنم که ویندوز بجای اینکه فونتها رو از پوشه fonts واقع در windows بخونه ، بیاد و از یه پوشه دیگه بخونه!

gonbad city
06-06-2010, 02:04
باید فونت ها در هر مکانی که هستند برای ویندوز رجیستر کنی اگه این مطلبو خوندی و خواستی بگو تا برات برنامه رجیستر کننده فونت ها رو بفرستم

modirmasool
08-06-2010, 13:42
باید فونت ها در هر مکانی که هستند برای ویندوز رجیستر کنی اگه این مطلبو خوندی و خواستی بگو تا برات برنامه رجیستر کننده فونت ها رو بفرستم

ممنون میشم اگه بذارین.

gonbad city
08-06-2010, 14:57
بیا دوست عزیز برات آپلود کردم
کافیه فونتهات هر جا که باشن سلکت آل بزنی و درگ کنی روی برنامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

modirmasool
10-06-2010, 21:59
خدا خیرت بده. واقعا ممنون عزیز.