مشاهده نسخه کامل
: مشکله جدید با کسپر لطفا کمک کنید
mohsenpj
31-05-2010, 07:41
با سلام
من چند روزه که کسپر آخرین ورژن رو نصب کردم ولی به یه مشکل جدید برخوردم.
هر چی فایله زیپ و رار ZIP and RAR چه با پسورد چه بدون پسورد رو دانلود میکنم پس از دانلود برای EXTRACT کردنشون خطای CRC یا Wrong password میزنه.
میدونم ظاهره قضیه اینه که چه ربطی داره.
ولی بعد از unistall کردن کسپر همه چی درست شد..
چند بار نصب و unistall کردم ولی مشکل فقط با کسپر میاومد و میرفت.
به نظر شما مشکل چیه . چطور میشه حلش کرد؟؟
با تشکر از همه دوستان
Dr Hannibal
31-05-2010, 11:31
کسپر رو باز کن ستینگ کلیک کن پایین سمت راست برنامه یک قسمت هست به اسم ریستور.... اون رو بزن تا تنظیمات پیش فرض برگرده. یک بار دیگه یک فایل دانلود کن و تست بگیر.
وارد app control ش هم بشد و اونجا فایل های zip که پسوند Exe هستند رو چک کنید دسترسی بهشون رو نبسته باشه که البته اگه ریستور کنی تنظیمات درست میشه.
برای اطمینان یک نسخه خوب از وین رر رو هم نصب کن بعد تست بگیر. البته موقعی که داری اینم دانلود میکنی باید کسپر خاموش باشه که مشکل بر نخوری همونطوری که گفتی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین
فایل رو دانلود کن ببین اینم نمیتونی باز کنی ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohsenpj
31-05-2010, 12:13
drhaniball عزیز دستت درد نکنه ممنونم از راهنماییتون.. امتجان کردم ظاهرا که همه چی درست شده.در ضمن همچنان مشکله فایرواله که دو پورت قابل دید و دو پورت باز هستش وجود داره. امیدوارم که دوباره اون مشکل پیش نیاد چون خیلی دانلودها رو از دست دادم..
بازم متشکرم
mohsenpj
31-05-2010, 12:18
راستی ببخشید توی application control کدوم قسمت میتونم بررسی کنم که دسترسی به چه نوع فایلها با پسوندهای مختلفی محدود هستند یا نه؟ مثله همون مثاله بالا که گفتید. شرمنده من نتونستم پبداش کنم. ممنونم میشم اگه توضیح بدید برام.
31-05-2010, 15:41
راستی ببخشید توی application control کدوم قسمت میتونم بررسی کنم که دسترسی به چه نوع فایلها با پسوندهای مختلفی محدود هستند یا نه؟ مثله همون مثاله بالا که گفتید. شرمنده من نتونستم پبداش کنم. ممنونم میشم اگه توضیح بدید برام.
بالا گفتم برای فایل های اجرایی هست یعنی exe که توی این مواقع باید فایل رو کاملا آزاد کنید تا مشکل حل بشه.
حالا مثلا برای یک فایل EXE
شما این قسمت کسپرسکی برو
setting > firewall > setting
اینجا ایکون رو پیدا کن و تیک های شبکه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای شبکه بود.
حالا برای دسترس بودن و نبودن.
روی Application Activity کلیک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا در پنجره ی باز شده از قسمت Category داخل لیست All را انتخاب کن.
سپس فایل exe مورد نظر رو انتخاب کن و جز گروه trusted کنیدش که با کلیک راست این اختیار رو بهتون میده. که اگه فایلی به شکل exe زیپ شده باشه این قسمت میتونه براش مفید باشه تا دسترسی بهش ازاد شه.
ر ضمن همچنان مشکله فایرواله که دو پورت قابل دید و دو پورت باز هستش وجود داره
نمیدونم برای شما چرا این شکل هست. می تونید یک فایروال دیگه استفاده کنید. مثلا آنتی ویروس کسپرسکی + فایروال دیگه. ( من comodo رو ترجیح میدم )
mohsenpj
31-05-2010, 16:09
drhaniball عزیز دستت درد نکنه. واقعا استفاده بردم. بسیار ممنونم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.