ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور آبی روی صفحه هین کار کردن سیستم

personal_68
31-05-2010, 05:01
با سلام خدمت دوستان و اساتید متخصص

من یک سال و 4 ماهه که سیستتمو با این مشخصات خریدم

Main = Asus P5Q

CPU = Intel E8400

Graphic = 8800GT DDR3

Ram = 1x2Gb Crucial DDR2 10066Mhz

Hard = 500Gb Sata Samsung

Power = 400W RedMax

مشکل من اینه که هی کار سیستم یکدفعه ارور آبی میاد روی صفحه و سیستم ریستارت میشه البته وقتی سیستمم تازه بود این مشکلات نبود و تقریباً 1 سالی بدون دردسر استفاده می کردم الان چند ماهیه که هر 3 - 4 روز یک بار این مشکل پیش میاد و البته اینو بگم سیستمم هر روز روشنه و استفاده می کنم ازش.

---------------------------------------------------------------------------------------------

من مشکل رو اولا از هارد نمی دونم چون هارد رو به تازگی عوض کردم باز این مشکل هست.

بعد الان موندم مشکل از مادربورد هست یا رم
من هر دفعه که این مشکل پیش میاد و ریستارت میشه وایمستم تا سیستم بالا بیاد و وقتی اومد بالا می بینم اصلاً گرافیک رو نشناخته و میرم سیستم رو خاموش می کنم و رم رو از مین در میارم جاهاشو عوض می کنم و یا عوض نمی کنم و می بینم درست شده و گرافیک رو شناخته. این یک موردش

اون روز هم همین ارور اومد و دیگه ویندوز بالا نیومد و مجبور شدم ویندوز عوض کنم تا ویندوز بالا بیاد. این هم یک مورد دیگش

امروزم یه ارور اومد روی صفحه ارور معمولی به این نوشه
The Instruction at "0x7e408a80" Referenced memory at "0x7e408a80" the memory

در ضمن این ارور لعنتی چون یکی دو ثانیه میاد روی صفحه نمی فهمم چی نوشته و سریع می ره و فکر می کنم من دو سه تا ارور آبی مختلف هست که میاد بعضی موقع ها.

در ضمن مادربوردم 4 تا اسلات داره و می گن تو اون زرد رنگ ها باشه رم بهتر جواب میده و رم من یک سالی تو همون زرده بود و الان تو مشکی می ندازم چون تو زرده انگار تکرار این ارور آبی بیشتره موندم چی کار کنم مشکل از Main هست یا رم و یا یکی از رم ها و یا اسلات رم و چون که مشکل یه دفعه اود می کنه نمی تونم روی سیستم هزار نفر تست کنم یعنی همین طور منتظر بمونم تا ارور بیاد روی صفحه که ببینم مشکل از چیه.

----------------------------------------------------------------------------------------------

آیا رمم با مین سازگار نیست مینم تا DDR2 1200 ساپورت می کنه و این تازه 1066 هست.

و این که 2 تا رم ها الان توجه کردم یکیش زده 1066Mhz 5 - 5 - 5 - 15 2.2v و یکی 1066Mhz 5 - 5 - 5 - 15 2.0v

الان اون 2.2V رو از روس سیستم در آوردم تا مشکل ببینیم از چیه

در ضمن رم گارانتی آلبالو هست و نمی دونم گارانتیش یک ساله هست یا دوساله اگه یک ساله باشه تموم شده چون 1 سال و 4 ماه داره استفاده می کنم و نمی دونم چه قدر خرج داره البته اگه مشکل از اون باشه اما مین مشکلی نیست و 3 سال گارانتیه دیجیتاله.

در ضمن بایوس برای این مادربورد 6 تایی اومده و من هر دفعه آپدیت ترین رو نصب می کردم و آیا رابطه داره اصلاً فایل بایوس با این چیزا

و یک شکی که دارم پاور هم 400 وات و آیا کمبود وات هم این مشکل رو به وجود میاره

خوب دوستان سرتون رو درد آوردم اگر کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه از گفتنش ممنون.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sharingan
31-05-2010, 08:14
منم این مشکل رو دارم. لطفا یک نفر راهنمایی کنه.

aydin_eb7777
31-05-2010, 08:41
سلام دوست عزیز
این پیغام خطا که معروف به پیغام مرگ ویندوز هست به چند دلیل اتفاق می افته که شایعترین این مشکل مربوط به رم دستگاه میشه و در مرحله دوم مربوط به هارد میشه و سرانجام مربوط به نوسان برق میشه که به پاور بستگی داره و ممکنه که یک لحظه برق به درستی به رم یا هارد نرسیده باشه به هر حال شما باید اول از همه رم را تست کنید به این صورت که فقط یکی از رمها را داخل سیستم قرار بده و با سیستم کار کن تا ببینی بازم صفحه مرگ ظاهر میشه یا نه, انشاالله که مشکلت حل میشه
در مورد آپدیت بایوس هم بگم که بهترین و حرفه ای ترین کار ممکن را انجام دادی یعنی همیشه آخرین ورژن را نصب کردی و تاثیر زیادی روی بهتر کار کردن سیستم داره
و یک پیشنهاد: حتماَ پاور سیستم را به 600وات ارتقا بده چون این مشخصات سیستم حد اقل پاور 500 وات واقعی نیاز داره که من پیشنهاد دادم که 600وات نصب کنی
موفق باشی

amd>intel
31-05-2010, 08:55
به نظر من پاورت در مرور زمان به دلیل فشاری که روش بوده ضعیف شده . شما یک پاور 600 وات تهیه کنید . پیشنهاد من کولر مستر silent pro 600 m

یک شات با برنامه hwmonitor بذاری اینجا ممکنه خیلی بیشتر کمک کنه

kasravvv
31-05-2010, 09:26
منم این مشکل دو بار برام پیش اومده که هر دو از رم بوده. دفه اول رم رو بردم گارانتی عوض کردم و درست شد. گاهی اوقات فقط کافیه که رم ها در بیاری و چند دقیقه بزاری بیرون بمونه یا مثلا جای دوتا رم رو عوض کنی. به هر حال مهم ترین دلیلش می تونه از رم باشه که به خاطر جمع شدن بار الکتریکی توی خودش باعث میشه این اتفاق بیفته و ارور صفحه آبی بده.

personal_68
31-05-2010, 09:56
با تشکر از دوستان

الان پاور مناسب با این سیستم چی هست بخرم و هم ارزون باشه و هم مناسب با این فشار برق و این چیزا -- از 60 تومان بیشتر نشه؟

الانم اون یکی رم که ولتش 2.2 بود رو درآوردم و اون 2.0 ولته روی سیستمه و داره کار می کنه فعلاً برای محکم کاری هم شده سیستم رو می برم پیش متخصص ببینم مورد از مین هست یا رم

بچه ها آیا متخصص ها می فهمن رم یکیش مورد داره و یکیش سالمه یا نه که بفرستم برای گارانتی؟

در ضمن یه سوالی دارم من تو این 1 سال و 4 ماهی که سیستم رو استفاده کردم همیشه تنظیمات Main در حالت Auto بود و تازه فهمیدم که در حالت اوتو از 1066 مگاهرتزی که باید بده برای رم فقط Main Asus 800 مگاهرتز رو در حالت Auto میده و رفتم حالت دستی گذاشتم روی 1066 و به قسمت تنظیمات دیگه رم مثله این اعداد 5 - 5 - 5 - 12 دست نزدم و سرعت به صورت چشمگیری افزایش یافته.

آیا کاره درستی کرده ام و روی سیستم مشکلی پیش میاره یا نه و یا داغ می کنه؟

Sharingan
01-06-2010, 07:43
سلام دوست عزیز
این پیغام خطا که معروف به پیغام مرگ ویندوز هست به چند دلیل اتفاق می افته که شایعترین این مشکل مربوط به رم دستگاه میشه و در مرحله دوم مربوط به هارد میشه و سرانجام مربوط به نوسان برق میشه که به پاور بستگی داره و ممکنه که یک لحظه برق به درستی به رم یا هارد نرسیده باشه به هر حال شما باید اول از همه رم را تست کنید به این صورت که فقط یکی از رمها را داخل سیستم قرار بده و با سیستم کار کن تا ببینی بازم صفحه مرگ ظاهر میشه یا نه, انشاالله که مشکلت حل میشه
در مورد آپدیت بایوس هم بگم که بهترین و حرفه ای ترین کار ممکن را انجام دادی یعنی همیشه آخرین ورژن را نصب کردی و تاثیر زیادی روی بهتر کار کردن سیستم داره
و یک پیشنهاد: حتماَ پاور سیستم را به 600وات ارتقا بده چون این مشخصات سیستم حد اقل پاور 500 وات واقعی نیاز داره که من پیشنهاد دادم که 600وات نصب کنی
موفق باشی

ممنون. :20:

amd>intel
01-06-2010, 07:54
سعی کن برای پاور بیشتر هزینه کنی . حداقل 100 تومن بذار براش کنار . بایوس مادربرد هم اگر میتونی اپ دیت کن .

TREASURES
01-06-2010, 11:09
با تشکر از دوستان

الان پاور مناسب با این سیستم چی هست بخرم و هم ارزون باشه و هم مناسب با این فشار برق و این چیزا -- از 60 تومان بیشتر نشه؟

الانم اون یکی رم که ولتش 2.2 بود رو درآوردم و اون 2.0 ولته روی سیستمه و داره کار می کنه فعلاً برای محکم کاری هم شده سیستم رو می برم پیش متخصص ببینم مورد از مین هست یا رم

بچه ها آیا متخصص ها می فهمن رم یکیش مورد داره و یکیش سالمه یا نه که بفرستم برای گارانتی؟

در ضمن یه سوالی دارم من تو این 1 سال و 4 ماهی که سیستم رو استفاده کردم همیشه تنظیمات Main در حالت Auto بود و تازه فهمیدم که در حالت اوتو از 1066 مگاهرتزی که باید بده برای رم فقط Main Asus 800 مگاهرتز رو در حالت Auto میده و رفتم حالت دستی گذاشتم روی 1066 و به قسمت تنظیمات دیگه رم مثله این اعداد 5 - 5 - 5 - 12 دست نزدم و سرعت به صورت چشمگیری افزایش یافته.

آیا کاره درستی کرده ام و روی سیستم مشکلی پیش میاره یا نه و یا داغ می کنه؟

دوست عزیز تنظیماتی رو که چنج کردی به روز اولش در بیار یعنی دیفالت کن به احتمال 10000000000000 درصد مشکلت همون رم هست که فرکانسشو دست زدی چون من تو چند تا سایت خارجی این مشکل رو دیدم که به دلیل اینکه رم رو دست زده بودن همین ارور رو میداد شما وقتی که فرکانس رو زیاد میکنی باید تایمینگ ها رو عوض کنی ولتاژ رو هم بیشتر کنی که همون تغییرش ندی بهتره :31:

personal_68
01-06-2010, 23:22
دوستان الان یکی از رم ها رو انداختم این یکی دوروزه موردی پیش نیموده براش البته تنظمیات ه
رم هم روی همون 1066Mhz هست ، فکر کنم مشکل از یکی از رم هاست البته باید پاور هم عوض کنم شاید اصلاً با پاور درست شد

در مورد م ادربورد هم نظری ندارم که اونم مورد داره یا نه؟

mortezaon
01-06-2010, 23:26
به نظر من هم مشكل پاور هست

.

cmosavi
28-03-2014, 11:01
دوستان من این مشکل رو دارم ولی فقط تو خونه خودمون.

من سیستم رو بردم خونه یکی از دوستان دیگه و همچنین پیش یکی که تعمیر کار هست و مثلاً بردم پیشش که بگم این مشکل رو داره...
در حالی که اصن پیش هیچکدوم این ارور صفحه آبی نیومد ولی تو خونه خودمون هر بار که روشن میکنم این ارور میاد!!!
...
ولی یه روش عجیبی پیدا کردم برا خلاص شدن از دستش
اونم اینکه هر موقع سیستم رو روشن میکنم، یه 5ثانیه بعدش، کلید پاور رو میزنم و برق سیستم رو قطع میکنم و دوباره روشن میکنم.
بعدش دیگه این مشکل نیست.

بنظرتون این چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟
دیگه کلافه ام کرده به قرآن...
هر بار باید از پشت دستمو دراز کنم بزنم به کلید پاور...

TREASURES
28-03-2014, 12:53
دوستان من این مشکل رو دارم ولی فقط تو خونه خودمون.

من سیستم رو بردم خونه یکی از دوستان دیگه و همچنین پیش یکی که تعمیر کار هست و مثلاً بردم پیشش که بگم این مشکل رو داره...
در حالی که اصن پیش هیچکدوم این ارور صفحه آبی نیومد ولی تو خونه خودمون هر بار که روشن میکنم این ارور میاد!!!
...
ولی یه روش عجیبی پیدا کردم برا خلاص شدن از دستش
اونم اینکه هر موقع سیستم رو روشن میکنم، یه 5ثانیه بعدش، کلید پاور رو میزنم و برق سیستم رو قطع میکنم و دوباره روشن میکنم.
بعدش دیگه این مشکل نیست.

بنظرتون این چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟
دیگه کلافه ام کرده به قرآن...
هر بار باید از پشت دستمو دراز کنم بزنم به کلید پاور...
تاپیک مربوط به 4 سال پیشه لطفا تاپیک جدید ایجاد کنید