مشاهده نسخه کامل
: بهترین در بین مینی ها !!!
سلام دوستان
میخواستم ببیمن بین این مینی لپتاپ ها کدمشون از همه بهتره؟ (تا 400 تمن بالاترین استفاده و کارایی را داشته باشه)
این مینی ها اصلا گیم هم باز می کنن (مثلا چه بازی؟ مافیا 1 ... مکس پین2)
ایسوز Eee Pc 1001 بهتره یا Dell Mini 1010 یا...
و این که اگه زیاد روشن باشن مشکلی براشون می نمی اد مثلا 15 ساعت در روز :27::8:
اصلا ارزش داره آدم مینی بگیره یا بهتره با افزایش بدجه رفت سراع لپ تاپ های معمولی
با تشکر
mortezaon
30-05-2010, 23:42
سلام دوست من
بزرگترين مشكل ميني ها همان نداشتن سي دي رام هست
البته من با مدل دل موافقم
.
king.james
31-05-2010, 17:40
سلام دوست عزیز، تاپیکت رو که می خوندم یاد 1ماه پیش خودم افتادم که همین سوالات رو داشتم (تاپیکاش هنوز هست)
من دنبال یک نت بوک بودم که صفحش بزرگ و HD باشه (تو این 10 اینچی ها 10دقیقه بیشتر نمیشه کار کرد انقدر که کوچیکه) ،سبک باشه ،بشه باهاش بازی کرد، طول عمر باتریش بالا باشه، کمترداغ کنه، رمش هم 2گیگ باشه و Windows 7 Ultimate هم بشه روش نصب کرد (آخه اکثر نت بوک ها به خاطر رم پایینش Win7 starter رو میکشه که در مقابل Ultimate هیچی برای گفتن نداره) یک مورد خیلی خوب تو اینترنت پیدا کردم: Packard bell Dot M/A که تمام فاکتور های منو داشت حتی صفحش 11.6 و HD هست!
king.james
31-05-2010, 18:20
Packard bell Dot M/A
AMD Athlon Neo X2 L310 1.2 Mhz
11.6" WXGA LED Screen
LCD 11.6-Inch TFT WXGA 1366x768
Ram 2GB
Hard 320 GB
ATI Mobility Radeon X1270 128 up to 1024 Shared
802.11g Wireless LAN , Bluetooth
وزن 1.4 کیلوگرم
عمر باتری بر اساس سایت 8 ساعت ولی در عمل بین 5تا6 ساعت روی Balance راحت جواب میده! (6 Cell)
در ضمن Cpu با ابن که 1.2 هست ولی بر اساس تست هایی که انجام شده از 1.6 Intel رتبه بیشتری کسب کرده و در واقع برابر 1.7 هستش..
راستی کی بورد هم خیلی برای من مهم بود که سایزش استاندارد باشه که فوق العادس برای تایپ و برنامه نویسی
king.james
31-05-2010, 18:42
عکس ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سوالی داشتی بپرس من اینجا تست می کنم بهت میگم، در مورد اون سوالتم به نظر من نت بوک صد البته ببهتر از لپتاپه چرا که به خاطر وزنه سبکش (هم وزن 2تا کتاب) به راحتی حمل میشه ولی لپتاپ.. من نظرم اینه که آدم یک Pc خوب داشته باشه+ یک لپتاپ و در آخر این که بعضی روزا به خاطر دانلود تا 20ساعت هم این نت بوک من روشنه و چون کم داغ میکنه من هیچ مشکلی باهاش ندارم! شاد باشی...
mortezaon
31-05-2010, 19:01
سلام انتخاب باهوشي بود
ولي ايكاش اسنها درايور سي دي هم داشتند
.
king.james
31-05-2010, 21:10
اتفاقاً این جوری بهتره چون اگه درایو داشته باشه سنگین میشه این طوری یک درایو Extranal براش می گیری که هر موقع لازم داشتی بهش وصل کنی، بهتر نیست؟!!!
ممنون دوست عزیز بابت توضیحاتت
خیلی خوبه ولی متاسفانه برندش اونقدر معروف نیست
kevin1023
06-06-2010, 13:38
مشكل اينجاست كه بيشترين نت بوك ها از cpu atom استفاده ميكنن و براي اون كارهاي كه گفتي بخوبي عمل نميكنن
king.james
06-06-2010, 19:23
دوست عزیز این برند تو آسیا و آمریکا معروف نیست ولی در اروپا جزو معروف ترین و با کیفیت ترین برندهاست.. از نطر من بهترین نوت بوکیه که میتونی تو این رنج قیمت بخری.. البته اینو بگم که Packard bell زیر مجموعه Acer هستش! اگه خواستی من می تتونم با این دوستم هماهنگ کنم اگه موجود داشت بهت خبر بدم
کلا سی پی یو های AMD مورد استفاده بر روی نت بوک ها بهتر از مشابه های Intel پاسخگو هستند و همچنین الان اکثر شرکت ها مدل های مشابه را تولید می کنند ، مثل ایسر و لنوو که در ایران نیز موجوده..
اما مشکلشون یکی قیمت بالاتر و دیگری نیز ، مصرف باتری بیشتر هست ........
mohammad.karimmi
07-06-2010, 11:29
خیلی ممنونم
مطالبت خیلی خوب بود مرسی
Old_Chater
08-06-2010, 12:48
دوستان ميني لپ تاپ دل با قيميت 450 چطوره؟واسه چت و موسيقي و وبگردي؟
Old_Chater
08-06-2010, 13:22
راستي براي نصب ويدوز ميني لپ تاپ ها با اينكه سي دي رم ندارن چيكار بايد كرد؟
mortezaon
08-06-2010, 19:05
براي نصب ويندوز ه مي توني ار سي دي اكسترنال استفاده كني و هم
يه برنامه اي هست كه ميشه سي دي ويندوز را توي فلش ريخت و با فلش مموري ويندوز نصب كرد تو يكي ازا اين تاپيك ها ديده بودم
.
tarfan1364milad
11-06-2010, 15:27
عکس ها:
بازم سوالی داشتی بپرس من اینجا تست می کنم بهت میگم، در مورد اون سوالتم به نظر من نت بوک صد البته ببهتر از لپتاپه چرا که به خاطر وزنه سبکش (هم وزن 2تا کتاب) به راحتی حمل میشه ولی لپتاپ.. من نظرم اینه که آدم یک Pc خوب داشته باشه+ یک لپتاپ و در آخر این که بعضی روزا به خاطر دانلود تا 20ساعت هم این نت بوک من روشنه و چون کم داغ میکنه من هیچ مشکلی باهاش ندارم! شاد باشی...
سلام دوست من
یه چند تا سوال داشتم
اول اینکه تی بازی ها کدوم need for speed رو میشه نصب کرد؟امتحان کردی؟most wanted ?pro street?carbon?
نرم افزار چی در چه حد جواب می ده؟4تا نرم افزار بیشتر سافت سرعت پیدا نمیکنه؟مثلا word 2007+nero 8+avg antivirus+dvd player اگه همزمان روش باشه چه حلتی واسش پیش میاد؟امتحان نکردی؟"
لیست بازی هایی رو هم که نصب کردی اگهم شه با چند تا عکس واسم بذاری ممنون میشم
در ضمن خیلی خوشگله مبارکت باشه
king.james
12-06-2010, 19:38
خیلی ممنونم
مطالبت خیلی خوب بود مرسی
خواهش میکنم دوست من..
دوستان ميني لپ تاپ دل با قيميت 450 چطوره؟واسه چت و موسيقي و وبگردي؟
شما چرا میخوای دل بگیری؟ به نظر من با این پولی که میخوای بدی این نت بوک که معرفی کردم بهترینه چون من خیلی تحقیق کردم دارم بهت میگم، دل صفحش خیلی کوچیکه و رمش 1گیگه که نمیشه 7 نصب کرد و گرافیکش که 32 هست ولی اون کارایی که گفتی برات انجام میده برای نصب ویندوز هم همون طوری که دوستمون گفتن میتونی رو فلش بریزی و boot رو بذاری روی USB، موفق باشی
سلام دوست من
یه چند تا سوال داشتم
اول اینکه تی بازی ها کدوم need for speed رو میشه نصب کرد؟امتحان کردی؟most wanted ?pro street?carbon?
نرم افزار چی در چه حد جواب می ده؟4تا نرم افزار بیشتر سافت سرعت پیدا نمیکنه؟مثلا word 2007+nero 8+avg antivirus+dvd player اگه همزمان روش باشه چه حلتی واسش پیش میاد؟امتحان نکردی؟"
لیست بازی هایی رو هم که نصب کردی اگهم شه با چند تا عکس واسم بذاری ممنون میشم
در ضمن خیلی خوشگله مبارکت باشه
من زیاد فرصت نکردم باهاش بازی کنم ولی fifa 06 رو که داشتم ریختم روش خیلی راحت و روون اجرا میکرد بدون پرش..:10:
wahid2003vj
12-06-2010, 21:06
Packard bell Dot M/A
AMD Athlon Neo X2 L310 1.2 Mhz
11.6" WXGA LED Screen
LCD 11.6-Inch TFT WXGA 1366x768
Ram 2GB
Hard 320 GB
ATI Mobility Radeon X1270 128 up to 1024 Shared
802.11g Wireless LAN , Bluetooth
وزن 1.4 کیلوگرم
عمر باتری بر اساس سایت 8 ساعت ولی در عمل بین 5تا6 ساعت روی Balance راحت جواب میده! (6 Cell)
در ضمن Cpu با ابن که 1.2 هست ولی بر اساس تست هایی که انجام شده از 1.6 Intel رتبه بیشتری کسب کرده و در واقع برابر 1.7 هستش..
راستی کی بورد هم خیلی برای من مهم بود که سایزش استاندارد باشه که فوق العادس برای تایپ و برنامه نویسی
این لب تاب ساخت کدوم شرکت هست؟
لینک سایت سازنده لب تاب رو داری؟
king.james
12-06-2010, 21:45
این لب تاب ساخت کدوم شرکت هست؟
لینک سایت سازنده لب تاب رو داری؟
اولاً این نت بوکه نه لپتاپ و اما ساخت شرکت Packardbell هست که در واقع زیر مجموعه ACER در اروپا هستش.. سایتش هم همون packardbell.com هست، سوال دیگری بود بنده در خدمت هستم دوست من
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.