مشاهده نسخه کامل
: با کدوم نسخه ی مکس راحت ترید؟!
N O V A L I S
30-05-2010, 22:29
سلام..
از دوستانی که تو نظرسنجی شرکت می کنن می خوام اولویت انتخاب رو با ملاک های :
- کمترین Bug ،
- کمترین Crash ، (به خصوص به هنگام استفاده از سیستم های نسبتا ضعیف تر)
- و سریع ترین رندر،
تعیین کنند؛ ضمنا اگر خواستید، در غالب یه پست به این نسخه ها رتبه بدید (رتبه اول تا چهارم) :
* مکس 2008
* مکس 2009
* مکس 2010
* مکس 2011
ویرایش : رتبه ها رو هم با همین ملاک ها بدید! (به عبارت دیگه معنای این رتبه ها نفی برکات جدیدتر نسخه های جدیدتر نیست!!)
ممنونم.. :10:
Mostafa 3D
30-05-2010, 22:54
یعنی چی ؟؟؟؟ :18:
این سوال معنی نداره !!! :13:
آخه آدرم مگه دیونست ورژن 2011 که کلی امکانات روش اضافه شده رو ول کنه بره سراق مثلا 2008 حالا مثلا اگه ورژن 2011 خیلی هم باگ داشته باشه ولی بالاخره hotfix میاد و مشکلاتش حل میشه .
N O V A L I S
30-05-2010, 23:02
شما فرض کن پشت سیستم ضعیفی داری کار می کنی!
اولویت هائی رو برای انتخاب گفتم.. هر چی نسخه ها بالاتر می رن System Requirements که خود Autodesk پیشنهاد می کنه بالاتر می ره..
سیستمی که من تو خونه دارم سیستم قوی ای هست، ولی خیلی جاهها نه از آدم انتظار کار حرفه ای رو دارن که این امکانات جدید رو ازش استفاده کنیم و نه سیستمش رو!
ضمنا همین نسخه ی 2010 که همه ی الحاقاتش هم اومده همچنان قربانی میده!! اینجا می تونی سر درد بگیری، اگر واقعا تا حالا نگرفتید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mostafa 3D
30-05-2010, 23:06
اولویت هائی رو برای انتخاب گفتم.. هر چی نسخه ها بالاتر می رن System Requirements که خود Autodesk پیشنهاد می کنه بالاتر می ره..
سیستمی که من تو خونه دارم سیستم قوی ای هست، ولی خیلی جاهها نه از آدم انتظار کار حرفه ای رو دارن که این امکانات جدید رو ازش استفاده کنیم و نه سیستمش رو!
ضمنا همین نسخه ی 2010 که همه ی الحاقاتش هم اومده همچنان قربانی میده!! اینجا می تونی سر درد بگیری، اگر واقعا تا حالا نگرفتید :
ببین اگه آدم سیستم خیلی پایین هم داشته باشه مجبور به استفاده از ورژن های پایین میشه و اختاری در کار نیست که ببینه با کدوم بیشتر حال میکنه :27: به طور مثال اگه همه آدم ها سیستم ابر رایانه داشتند قطعا همه جدید ترین ورژن رو انتخاب میکردن
mortezaon
30-05-2010, 23:09
من با شما موافقم ولي سيستم من هم قوييه
ولي وقتي رو آيكون 2008 كليك مي كنم با 3 شماره بالا مي ياد
در حالي كه با نسخه هاي بالاتر بايد
كلي بشمارم
.
Mostafa 3D
30-05-2010, 23:11
من با شما موافقم ولي سيستم من هم قوييه
ولي وقتي رو آيكون 2008 كليك مي كنم با 3 شماره بالا مي ياد
در حالي كه با نسخه هاي بالاتر بايد
كلي بشمارم
.
خب شما اگه الان نسخه 4 تری دی مکس رو هم نصب کنی سریع باز میشه اما این دلیل بر مشکل داشتن یا خراب بودن ورژن 2011 نیست
mortezaon
30-05-2010, 23:19
خب شما اگه الان نسخه 4 تری دی مکس رو هم نصب کنی سریع باز میشه اما این دلیل بر مشکل داشتن یا خراب بودن ورژن 2011 نیست
نه دوست من اشتباه نكن من منكر امكانات بيشتر 2011 نيستم
براي مثال من فتوشاپ را با نسخه 7 شروع كردم الان هم از نسخه 7 استفاده مي كنم و عي مي كنم تمام ابزار هاي اضافه شده در فتوشاپ جديد و تو خود فتوشاپ 7 دستي ميسازم
در مورد تري دي مكس 2008 هم همچين نظري دارم خيلي سبكه و در ضمن يه خروار پلاگين براي اين نسخه تو بازار هست
.
Mostafa 3D
30-05-2010, 23:24
نه دوست من اشتباه نكن من منكر امكانات بيشتر 2011 نيستم
براي مثال من فتوشاپ را با نسخه 7 شروع كردم الان هم از نسخه 7 استفاده مي كنم و عي مي كنم تمام ابزار هاي اضافه شده در فتوشاپ جديد و تو خود فتوشاپ 7 دستي ميسازم
در مورد تري دي مكس 2008 هم همچين نظري دارم خيلي سبكه و در ضمن يه خروار پلاگين براي اين نسخه تو بازار هست
.
خب ببین این یک اشتباه محض !!!
مثل این میمونه که مثلا شما بخوای یه پوستر خیلی حرفه ای رو طراحی کنی بعد بری از Paint ویندوز برای این کار استفاده کنی .
mortezaon
30-05-2010, 23:29
خب ببین این یک اشتباه محض !!!
مثل این میمونه که مثلا شما بخوای یه پوستر خیلی حرفه ای رو طراحی کنی بعد بری از Paint ویندوز برای این کار استفاده کنی .
شما هم دارين بد مقايسه مي كنيد
من بين فتوشاپ 7 و cs 5
شما بين فتوشاپ و paint !
.
Mostafa 3D
31-05-2010, 00:03
شما هم دارين بد مقايسه مي كنيد
من بين فتوشاپ 7 و cs 5
شما بين فتوشاپ و paint !
.
من به عنوان مثال گفتم
بین فتوشاپ 7 و cs5 تقاوت های خیلی زیادی هستش و طرح نهایی رو که شما از فتوشاپ cs5 بدست میارید رو هرگز نمیتونید با فتوشاپ 7 درست کنید !!!...
mortezaon
31-05-2010, 00:40
من به عنوان مثال گفتم
بین فتوشاپ 7 و cs5 تقاوت های خیلی زیادی هستش و طرح نهایی رو که شما از فتوشاپ cs5 بدست میارید رو هرگز نمیتونید با فتوشاپ 7 درست کنید !!!...
حرفتو قبول دارم
ولي اگه طرف كاربلد باشه ميتونه با همون نرم افزار مدل پائين هم خروجي خوبي بده
بحثمون از موضوع تاپيك خارج شد با اين اوصاف :10:
.
الان من دارم با 2010 کار میکنم حس میکنم خیلی از دنیا عقبم ...
همیشه جدیدترین بهترینه
حوب من یه عادتی دارم اینکه وقتی میشینم پا سیستم دلم میخواد همه چی جدید باشه
هفته ای چند بار آنتی ویروسو آپدیت میکنم
ویندوزو آپدیت میکنمو اینا
عقیدم اینه که اون ملتی که دارن ورژنهای جدیدو میسازن ، دارن زحمت میکشن که کاربر ها راحت تر باشن
توی یه محیط مدرن تر احساس بهتری پیدا میکنم
برای همین خیلی سریع با ورژن های جدید نرم افزار ها خو پیدا میکنم
جالبه که بگم وقتی دیدم با زیبراش 3.5 مشکل دارم روی move ، کلا حالم گرفته شد : دی
مجبور شدم 3.1 رو انتخاب کنم
به هر حال فکر میکنم وقتی میخوای بهتر بودن یه ورژنو انتخاب کنی نباید بنا رو به سیستم ضعیف بزارید
مثلا هیچ کسی وقتی یه بازیه برترو انتخاب میکنه ، ملاکشو اجرای بازی توی سیستم ضعیف نمیزاره
;)
Borhan72
31-05-2010, 23:20
من خودم از 2008 به خاطر :
1. سبك بودنش
2. سريع تر رندر كردنش
3. ساپورت كامل و سريع وی ری
و ديگر هيچ :31:
ولی فاحش ترين مشكلش اينه كه فرمت obj رو خوب ساپورت نميكنه....
N O V A L I S
02-06-2010, 10:15
ممنونم از دوستان بابت نظرهاتون.. :10:
خوب من به عنوان یه تست سرعت رندر، یه صحنه ی ساده رو "با تنظیمات ثابت"، تو "یه سیستم" و "ویندوز" تو نسخه ی 2009 و 2010 تست کردم.. رندر صحنه تو مکس 2009، 3 دقیقه و 41 ثانیه طول کشید و تو نسخه ی 2010، 4 دقیقه و 44 ثانیه !!
اگر شما هم تو ویندوزتون نسخه های متفاوتی رو دارید با همین شرایط تست هاتون رو اینجا بذارید تا در مورد سرعت به یه نتیجه ی تقریبی و کلی و سرانگشتی ای برسیم..
ممنونم..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب یه چیزی
دو تا رندری دقیقا مثل هم در اومد؟
در ضمن این ضعف سیستم شماست نه مکس 2010
شاید با یه سیستم خوب 2010 سریع تر رندر بگیره ...
و اینکه نسخه منتال ری یکی بوده؟ یا احیانا" vray
N O V A L I S
02-06-2010, 11:10
خوب یه چیزی
دو تا رندری دقیقا مثل هم در اومد؟
در ضمن این ضعف سیستم شماست نه مکس 2010
شاید با یه سیستم خوب 2010 سریع تر رندر بگیره ...
و اینکه نسخه منتال ری یکی بوده؟ یا احیانا" vray
ای بابا..! نمی دونم چرا بعضی دوستان اینجا این قد با اطمینان صحبت می کنند! :46:
بله مثل هم در اومد!
این سی پی یو و رم و گرافیک :
Intel Core i7 920 @2.67GHz,
6 Gb Ram 2000 (3*2Gb) Xtream,
Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR5.
منتال ری یکی بوده..
شما قبلا این تست رو کردید؟!
.:PAR3A:.
02-06-2010, 11:16
منم با هم با 2009 هم با 2010 کار میکنم.
هنوز روی 2009 راحت ترم.
حالا می خوام 2011 بگیرم تو شهرمون گیر نیاوردم..
بله مثل هم در اومد!
منتال ری یکی بوده..
فایل رو بزار یه تست بزنیم ما هم
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
تصویر رفلکت هم بزار
این لینک 2011 البته trial حدودا 700 mb
بله مثل هم در اومد!
منتال ری یکی بوده..
عزیز فایل رو بذار با سیستم AMD یه تست بزنم اوکی پسرخاله؟:10:
Lord-Voldemort
02-06-2010, 13:30
من با 2009 حال میکنم حرف نداره وا قعا عالیهN O V A L I S جان هم راستی میگن ورژن 2010 سرعت رندر حدود 10 برابر رندر نیم ساعته رو 3 ساعت می کنه
N O V A L I S
02-06-2010, 14:12
خوب اون تست اولی رو چون تو 2010 اشتباهی Save کردم دیگه نمیشه استفاده کرد.. یه صحنه ی جدید ساختم. فقط دوستانی که سیستم ضعیفی دارن یا حوصله ی 20 دقیقه زمان رندر رو ندارن Antialiasing رو کم کنند. (فقط یادتوت باشه تو هر 2 یا 3 تا رندرتون یه تنظیم باشه.) این صحنه رو می تونید تو 2009 و 2010 و 2011 تست کنید.. من 2011 هم دارم اما چون تو ویندوز 7 نصبه تستش نکردم..
خدمت بعضی از دوستان عرض کنم که نصبhotfix و سرویس پک و این برنامه ها مشکل مکس 2010 رو حل نمیکنه مشکل از ریشه است برادر!! اکثر برنامه ها و قتی ورژنهاشون بالاتر میره مزخرفتر میشن من خودم با برنامه های زیادی کار میکنم از جمله solidworks-inventor- , .. که اونا هم این مشکلاتو دارن!!
اقا ما که پاک گیج شدیم. یکی میگه 2008 اون یکی میگه فقط 2009 هر کی یه چیزی میگه!!!
بابا تکلیف ما رو روشن کنید کدوم ورژن از همه بهتره مخصوصاً با پلاگین هاش سازگارتره!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.