ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در آپدیت Avira Premium Security Suite

pcnondaily
30-05-2010, 20:43
من چند وقته (فکر کنم از 25 می) آویرا رو که به روز می کنم، خطا می ده. توی لاگ فایل مینویسه error 537. اگه کس دیگه ای این مشکل رو داره یا راه حلی، لطفا بگه!

Avira Premium Security Suite 10.0.0542 (2010)
REPROT LOG
----------------------------------------------------------------
Avira Premium Security Suite Updater
Complete product update

Creation time: Sun May 30 21: 44 :32 2010

Operating system:
Windows 7 () [6.1.7600] 32 bit

Product information:
Product version: 10.0.0.542
Updater: C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\update.exe 10.0.0.29
Update resource: C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\updaterc.dll 10.0.9.0
Library: C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\update.dll 0.1.0.44
GUI: C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\updgui.dll 10.0.2.0

Temp Directory: C:\ProgramData\Avira\AntiVir Desktop\TEMP\UPDATE\
Backup folder: C:\ProgramData\Avira\AntiVir Desktop\BACKUP\
Installation Directory: C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\
Updater folder: C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\
AppData folder: C:\ProgramData\Avira\AntiVir Desktop\

Proxy settings:
Direct connection

21: 44 :32 [UPD] [INFO] Checking whether newer files are available.
21: 44 :32 [UPD] [INFO] Select update server '[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'.
21: 44 :32 [UPD] [INFO] Downloading of '[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]' to 'C:\ProgramData\Avira\AntiVir Desktop\TEMP\UPDATE\idx\master.idx'.
21: 44 :32 [UPDLIB] [ERROR] Download manager: The function WinINet::[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]() '[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]' failed. Error: A connection with the server could not be established
21: 44 :32 [UPD] [INFO] Select update server '[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'.
21: 44 :32 [UPD] [INFO] Downloading of '[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]' to 'C:\ProgramData\Avira\AntiVir Desktop\TEMP\UPDATE\idx\master.idx'.
21: 44 :32 [UPDLIB] [ERROR] Download manager: The function WinINet::[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]() '[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]' failed. Error: A connection with the server could not be established
21: 44 :43 [UPDLIB] [ERROR] Resolving of host name 'prempeak.avira-update.com' failed. Error: APR does not understand this error code
21: 44 :43 [UPDLIB] [ERROR] No additional servers found, the update will be canceled.
21: 44 :43 [UPD] [ERROR] Generation of update structure failed. UpdateLib delivers error 537.

Summary:
0 Files downloaded
0 Files installed

Sun May 30 21: 44 :43 2010
The update failed!
----------------------------------------------------------------

پیشاپیش از کمکتون ممنون!
:31:

pcnondaily
31-05-2010, 09:21
آقا دمتون گرم که اینقدر کمک می کنید!

Dr Hannibal
31-05-2010, 11:20
وارد تنظیمات آویرا بشو توی قسمت آپدیت 2 قسمت هست به اسم وب سرور و ------ ستینگ اونجا ------ و سرور رو خالی کن و هیچی توی کادر نباشه و حالت معمولی رو انتخاب کن. بعد با یک کانکشن معمولی و بدون ------ یا V_P_N به نت وصل شو اپدیت کن.

pcnondaily
31-05-2010, 11:30
من این کارو کردوم، اما فایده نداره. من توی فروم سایت آویرا هم سرچ کردم، اما اونها هم نمی دونست چی باید بکنن ( واسه اونها هم پیش اومده بود. اما اکثرشون گفته بون با چند بار سعی و تلاش مجدد! مشکلشون حل شده که البته واسه ما نشد!)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr Hannibal
31-05-2010, 11:50
جالبه.

نشد یک بار با ------ اپدیت کن ببین چی میشه ! البته الان چک کردم اپدیت میشه نباید ربطی به IP از این حرفا باشه مثل مکافی اما بازم چک کن اگه نشد.

بک اب گیری از اپدیت ها و نصب مجدد هم راهی هست که میتونی تست کنی.

pcnondaily
31-05-2010, 13:14
من با وی پی این، الترا و هر مدلی که بگی امتحان کردم، اما نشد. همین الان دارم اینو مینویسم، یه پیغام آپدیت فیلد دیگه هم داد! پس الان باید برم دنبال نصب مجدد...
دمت گرم!

pcnondaily
31-05-2010, 13:56
آقا من دوباره هم نصبش کردم، اما آپدیت بازم کار نکرد، ممکنه از ورژنی باشه که دارم؟

Dr Hannibal
31-05-2010, 15:14
آقا من دوباره هم نصبش کردم، اما آپدیت بازم کار نکرد، ممکنه از ورژنی باشه که دارم؟

ورژنت که آخرین ورژن هست. نه باید مشکل این باشه.

من با فایروال ویندوز تا حالا کار نکردم اما میدونم میشه باهاش دسترسی برنامه ها رو مثل فایروال معمولی قطع کرد نکنه مشکل از اونجاست...

اما حتما key آویرا رو عوض کن و اینی که من میذارم رو تست کن این الان که کار میکنه.

با این key تست بگیر نتیجه رو بگو.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pcnondaily
31-05-2010, 16:31
با لایسنس جدید هم نشد. من فایروال اویرا و ویندوز رو هم خاموش کردم، اما نشد. مسئله اصلی اینه که قبل از 25 می آپ می شد. از 25 می ارور داد و دیگه آپ نشد. یه بار هم آفلاین آپش کردم، شاید درست شه، اما نشد. دیگه واقعا سر در نمیارم!:41:
هر چی هست، توی همون error 537 هست. من نمی فهم این کد مربوط به چیه!
شاید هم از ویندوز باشه، توی این فروم های اویرا که نگاه می کردم، یکیشون گفته بود مشکل پ ر ا ک س ی ممکنه باشه، و اون بابا هم مشکلش همینجوری حل شده بود. اما واسه من نشد! به گمونم باید ویندوزو عوض کنم!

Dr Hannibal
31-05-2010, 17:16
نباید احتیاج باشه ولی معلوم نیست مشکل از کجاست.

یک بار ------ خود ie رو چک کنید. اونم کادر هاشو از بین ببر یا بدون ------ کن.

cdp
31-05-2010, 18:01
سلام
قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنی اینو یه امتحانی بزن:(ضرری نداره :46:)
بعضی مواقع وقتی برنامه رو با ویندوز uninstall میکنی اون برنامه کامل پاک نمیشه و یه سری اطلاعاتش هنوز داخل رجیستری و فولدر temp باقی میمونه من پیشنهاد میکنم با یه برنامه Uninstaller (ترجیحاً َAdvanced Installer) اویرا رو پاک کنی تا به طور کامل پاک شه و بعد دوباره نصبش کن!

از اینجا میتونی Advanced uninstaller رو دانلود کنی:(توضیحاتشم بخونی بد نیست!)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای کار باهاش هم توی صفحه اصلی برنامه روی uninstall programs کلیک کن بعد برنامت رو انتخاب کن و روی دکمه Uninstall کلیک کن بعد از صفحه uninstaller خود برنامه یه صفحه دیگه باز میشه که باید روی next کلیک کنی تا دنبال اون فایل های زائد بگرده بعد اگه چیزی پیدا کرد توی صفحه بعدیش نشون میده که باید تیک کنارشون رو بزنی و رویclean کلیک کنی...

* موفق باشی *

pcnondaily
31-05-2010, 18:51
امتحان کردم، توی IE همه چیزو بررسی کردم و هیچی نموند!
با AUP هم یه بار پاکش کردم، اما نشد!
انگار که جادو شده، دیگه واقعا روی اعصابه!

Dr Hannibal
31-05-2010, 19:48
امتحان کردم، توی IE همه چیزو بررسی کردم و هیچی نموند!
با AUP هم یه بار پاکش کردم، اما نشد!

مشکل از سرویس اینترنتت هم نیست چون با ------ باید اپدیت میشد.

موافقم.

cdp
01-06-2010, 10:41
تنظیماتش رو ریست کن ببین چی میشه...
F8 رو بزن و پایین صفحه روی Default values کلیک کن...

pcnondaily
01-06-2010, 11:14
تنظیماتش رو ریست کن ببین چی میشه...
F8 رو بزن و پایین صفحه روی Default values کلیک کن...
دیگه کاری نمونده که نکرده باشم، اینم امتحان کردم، چندتا لایسنس مختلو امتحان کردم، سه بار از اول به روش های مختلف نصبش کردم، فایروال ها رو خاموش کردم، سیف مود بالا آوردمش، آفلاین آپدیتش کردم، با پ ر و ک س ی امتحانش کردم...
نشد که نشد. من به گمونم یا مشکل از این اکانتیه که دارم (ADSL 256Kb) یا از ویندوز. حالا باید در اولین فرصت برم سراغ ویندوز!