shadmehrshadow1
30-05-2010, 19:45
من یه چنین چیزی میخوام:
ساعت اول = 17:1
ساعت دوم : 7:11
فاصله زماني= 14 ساعت و 10 دقيقه (اين عدد، طول شب را نشان مي دهد)
نصف طول شب= 7 ساعت و 5 دقيقه.
مقدار نهایی = ساعت اول + نصف طول شب ، که میشه 17:1+ 7:5= 24:6 يعني همان 0:6 بامداد
من میخوام با گرفتن مقدار ساعت اول و دوم جواب 0:6 رو به دست بیاورم . حالا اگه 24:6 هم شد مسئله ای نیست.
ممنون میشم کمکم کنید .
------------------------------------
البته:
وقتی من از کد زیر استفاده میکنم خطای زیر روی میده. چرا ؟ چه جوری رفعش کنم؟
Private Sub ListView1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ListView1.SelectedIndexChanged
Me.Text = ListView1.SelectedItems(0).Index
End Sub
وقتی روی listview کلیک میکنم بعد از چند ثانیه خطاظاهر میشه . یا اینکه وقتی دوبار کلیک میکنم این طوری میشه.
خطا :
InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'index'. Parameter name: index
و اینکه چه جوری میتونیم FontSize یک لیبل رو تغییر داد .
یه کد آماده ندارید که مثل اعلام برنامه های هفته باشه . مثلا توش روز های هفته باشه و بشه توی روزهای هفته اش یک رویداد را ثبت کرد به همراه ساعت و هنگام رسیدن به آن ساعت و روز هر هفته به ما هشدار بدهد
من یه کد از اوقات شرعی دارم که به زبان وبی 6 هستش و خیلی هم خوب کار میکنه و زمان ها رو تقریبا درست نشون میده . ولی وقتی اونو تبدیل به ویبی 2008 کردم . اطلاعات خروجی اون با مقداری تغییر به دست میاد . چرا ؟ چه جوری درست میشه.
البته کد هردو رو توی یک فایل براتون گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت اول = 17:1
ساعت دوم : 7:11
فاصله زماني= 14 ساعت و 10 دقيقه (اين عدد، طول شب را نشان مي دهد)
نصف طول شب= 7 ساعت و 5 دقيقه.
مقدار نهایی = ساعت اول + نصف طول شب ، که میشه 17:1+ 7:5= 24:6 يعني همان 0:6 بامداد
من میخوام با گرفتن مقدار ساعت اول و دوم جواب 0:6 رو به دست بیاورم . حالا اگه 24:6 هم شد مسئله ای نیست.
ممنون میشم کمکم کنید .
------------------------------------
البته:
وقتی من از کد زیر استفاده میکنم خطای زیر روی میده. چرا ؟ چه جوری رفعش کنم؟
Private Sub ListView1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ListView1.SelectedIndexChanged
Me.Text = ListView1.SelectedItems(0).Index
End Sub
وقتی روی listview کلیک میکنم بعد از چند ثانیه خطاظاهر میشه . یا اینکه وقتی دوبار کلیک میکنم این طوری میشه.
خطا :
InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'index'. Parameter name: index
و اینکه چه جوری میتونیم FontSize یک لیبل رو تغییر داد .
یه کد آماده ندارید که مثل اعلام برنامه های هفته باشه . مثلا توش روز های هفته باشه و بشه توی روزهای هفته اش یک رویداد را ثبت کرد به همراه ساعت و هنگام رسیدن به آن ساعت و روز هر هفته به ما هشدار بدهد
من یه کد از اوقات شرعی دارم که به زبان وبی 6 هستش و خیلی هم خوب کار میکنه و زمان ها رو تقریبا درست نشون میده . ولی وقتی اونو تبدیل به ویبی 2008 کردم . اطلاعات خروجی اون با مقداری تغییر به دست میاد . چرا ؟ چه جوری درست میشه.
البته کد هردو رو توی یک فایل براتون گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]