مشاهده نسخه کامل
: یه پیشنهاد دارم
BEHZAD2007
30-05-2010, 13:58
سلام به همه ی دوستان خوب p30 راستش من تو فروم های دیگه دیدم که وقتی کسی سوالی رو مطرح میکنه
یعنی واسه خودش یه تاپیک ایجاد میکنه بچه های انجمن میان جوابشونو میدن و یه درصدی میزنه که هر چقدر بالا باشه جواب مورد نظر هستش منظورمو میفهمید یعنی به بهترین جواب بالاترین درصد تعلق میگیره که این درصدارو
مدیران سایت میزنن منم میخواستم بگم که همچین چیزی تو سایت ما هم بشه خیلی عالی میشه و یه چیز دیگه
بعضی از تاپیک ها 100 صفحه دارن و ادم نمیتونه همشو بخونه یه قانونی تصویب کنید که کسی تاپیک آموزشی و یا
هر چیز دیگه ای میزنه خلاصه مطلب و نکات کلیدی و کلا هز چیزی که مهمه تو صفحه اول تاپیک بزنه اینطوری خیلی عالی میشه با تشکر از همه ی دوستان
vahid_vaezinia
30-05-2010, 17:57
جواب همیشگی مدیران اینجا به این نوع مسائل :
ترافیک زیاده - روی سرور فشار میاد !
البته در این مورد من هم موافق نیستم ! این جنگولک بازی ها به P30 نمیاد :دی
BEHZAD2007
30-05-2010, 19:39
جون خودم خیلی خوبه به اون کاربر نگاه کنید با اینترنت ذغالی بیاد همه ی صفحه های تاجیک رو بخونه یا حتی بخواد سیو کنه
کلی وقتشو میگیره حداقل در مورد گزینه دوم که باید یه فکری کنید چون کل تاپیک های این انجمن به جز اندک همشون بی سرو تهن
ممنون
بی باک بی بال
30-05-2010, 19:46
خوب تظر سنجی که داریم :31:
Hadi King
30-05-2010, 20:03
چون کل تاپیک های این انجمن به جز اندک همشون بی سرو تهن
سلام دوســت عزيز چون شما تايپك ها رو دنبال نكرديـد و نخونديـــد براتون بي سر و تــه هستش :5:
ولي براي من عاليـــه و همه تايپك ها انجمن نظم به خصوصي به خودشون دارن :20:
موفق باشيد!:40:
caca_caca888
30-05-2010, 20:16
نظر اولتون كه يه چورايي هست.
از هر پست كه بيشتر تشكر شده باشه يا اينكه يه مدير ازش تشكر كرده باشه. معلوم ميشه كه پست يا جواب خوبي بوده
نظر دومتونم كه هستش خوب.تاپيكايي كه مهمن و 100 صفحه دارند معمولا نكات و قوانينش تو پست اول هستند.
vahid_vaezinia
30-05-2010, 22:18
در مورد نظر دومتون ! :
مگه طرف بیکاره که وقتی یه تاپیک زد هر روز بره ببینه چه خبره و نکات رو به صفحه اول اضافه کنه!
این طوری ممکنه کسی که تاپیک رو زده از دیال آپ استفاده کنه و طبیعت به ... میره :دی
خیر دوست عزیز عملی نیست !
caca_caca888
30-05-2010, 22:40
در مورد نظر دومتون ! :
مگه طرف بیکاره که وقتی یه تاپیک زد هر روز بره ببینه چه خبره و نکات رو به صفحه اول اضافه کنه!
این طوری ممکنه کسی که تاپیک رو زده از دیال آپ استفاده کنه و طبیعت به ... میره
خیر دوست عزیز عملی نیست !
دمت گرم:31:
خيلي از تاپيكايي كه الان استفاده ميشن براي سال 2006 هست.
يارو براي اينكه تاپيكش پاك نشه بايد هر روز بياد اينترنت تاپيكشو چك كنه:31:
حالا ميبيني يارو ميميره به بچه هاش وصيت ميكنه بيان تاپيكشو چك كنن:31:
BEHZAD2007
31-05-2010, 11:11
سلام دوستان در مورد نظر اول مثلا تو تاپیکی یکی میاد سوال میکنه و هر کسی که بهترین جواب رو داده باشه حالا یا از طرف مدیران
یا از طرف بچه های انجمن کنارش بنویسه که بهترین پاسخ مثلا با درصد 80 اینطوری طرف گیج نمیشه واسه من که اطلاعات کمی دارم خیلی میتونه کمک کنه
در مورد دومی حداقل این کارو نمیکنید یه Pdf چیزی ازش بسازید تا آدم مجبور نشه کل تاپیک 100 صفحه ای رو بگرده بازم از دوستان تشکر میکنم و یه چیز دیگه از مدیران محترم میخوام که اگه دومی نشه اولی رو انجام بدند ممنون
caca_caca888
31-05-2010, 12:12
توجه نكردي عزيز من
پيشنهاده اولت با همين تعداد تشكرها معلوم ميشه.
اگه يه مديري تشكر كنه يعني خيلي خوبه كه اونا پسنديدند.
اگرم خوب نباشه هيچكس ازش تشكر نميكنه.
يه خرده كه بيشتر فعاليت كني با روحيات افراد آشناتر ميشي.
و ميفهمي كه تشكر اين آقا از اون پست يعني چي...
میتونه پیشنهاد مناسبی باشه ولی معایبی هم داشت که بعضیهاش رو ذکر کردن .................
ولی من فکرمیکنم همچین کاری برای p30world و این همه اطلاعات سخته ولی میتونه به جستجو مفید تو انجمن کمک کنه............
من کار بقیه بخش ها ندارم ولی انجمن علمی تا اونجایی که تونستیم همین کارو کردی و اکثر تاپیک ها فهرست تو پست اول دارن
مخصوصا تاپیک هایی که خودم زدم و موضویی هستن
vahid_vaezinia
02-06-2010, 23:50
آفرین محمود خان ! تو یک استوره ای :دی
آره ! راس میگه ! وضعیت تاپیک های انجمن علمی خیلی خوبه ! اگه مدیران هر بخش به تاپیک های مهم بخش خودشون رسیدگی کنن نظم بیشتری توی انجمن ایجاد میشه
:دی
سلام،یه مشکل برام پیش اومده.....ولی اول توضیح بدم میدونم شاید اینجا جای مطرح کردن مشکل نیست اما باورکنید هرچی گشتم جای بهتری پیدا نکردم(پوزش می خوام).....اما درموردمشکل......مطلبی درمورد دین پست کردم....وبعدازمدتی یک پیام عجیب دریافت کردم......توی اون ازمن خواستن در مورد دین بحث نکنم.....ولی بایدبگم1-من بحث نکردم فقط درکمال ادب واحترام ومنطق نظرات وداشته های علمی خودم رو به صورت جواب درآوردم......2-گیرم من اشتباه کرده باشم.بسیارخوب من را منطقی راهنمایی کنید!!!نه اینکه ازمن بخواهید اظهار نظرنکنم......بخداخسته شدم ازبس کلمه حرف نزن روشنیدم...آخه من دردلم روبه کی بگم......باورکنید اصلا قصدتوهین،زی پاگذاشتن قوانین انجمن یا از این حرف هارو ندارم.............دلم خیلی گرفت........واقعا از صمیم قلبم برای همه مون متاسفم...........................:41:
vahid_vaezinia
03-06-2010, 08:51
صحبت کردن در مورد مسائل دینی - مذهبی در انجمن ممنوعه !
دلیلشم واضحه ! >>> احتمال ایجاد درگیری لفظی ، توهین و ...
خیلی از این موارد پیش اومده که از یک جواب ساده ( حتی ساده تر از جواب شما ) درگیری پیش اومده !
پس سعی کنید از بحث های دینی دوری کنید ...
...
مدیر بخش احتمالا خسته بوده یه چیزی گفته :دی شما به دل نگیر ! ازین بدتر ها خواهی دید !
شاد باشی ;)
...
مدیر بخش احتمالا خسته بوده یه چیزی گفته :دی شما به دل نگیر ! ازین بدتر ها خواهی دید !
شاد باشی ;)
مگه پادگانه . همه لطف انجمن ها به کاربراشون هست پس باید یک فکری به حال این افراد بشه ! من با پیشنهاد مطرح شده در تاپیک خیلی موافق هستم باید سیستم امتیاز دهی فعال بشه و بشه پست ها را بر اساس امتیاز مرتب کرد.
vahid_vaezinia
03-06-2010, 13:26
حکومت نظامی برادر من :دی حکومت نظامی :دی
اینا چیزی نیس ! یکم بالا تر بری بیشتر آشنا میشی :دی
کاربرا چه موافق باشن چه نباشن نظر آخر نظر مدیره !
به نظر من این جنگولک بازی ها به P30 نمیاد !
همین تشکر هم که بعد قرنی فعال شد تعجب انگیز بود !!!
محمد درست میگه ! ارزش هر پست با تعداد تشکری که ازش شده مشخص میشه ! میتونی اینطوری پست ها رو جدا کنی...
شاد باشی دوست عزیز ;)
nafe-bandar
03-06-2010, 14:19
اگه بحث درصد باشه سليقه اي ميشه!
همچنين اينطوري پست هاي قديميتر مطمئنا درصد يسشتري كسب مي كنن بعدش جديدا بايد آبو با آب چكون بخورن :31:
چون مطمدنا اطلاعات جديد اكثرا مفيدترن
عملي نيست
موفق باشيد ...
BEHZAD2007
03-06-2010, 23:05
سلام دوستان ولی انصافا قبول کنید که تو بعضی تاپیک ها این مشکل رو داریم الان دیگه طرف حال نداره دکمه تشکر رو بزنه
مثلا تو تاپیک راهنمایی برای خرید گوشی یا قطعات کامپیوتری هر کی میاد نظر خودشو میگه و میره و اون کسی که تاپیک رو باز کرده میمونه چی کار کنه این موضوعی که میگم واسه ی خیلی از تاپیک ها صدق میکنه
ممنون
nafe-bandar
03-06-2010, 23:47
الان دیگه طرف حال نداره دکمه تشکر رو بزنه
مگه دكمه ي تشكر زدن هم حوصله مي خواد؟:31:
ميزني همون موقع هم ثبت ميشه ديگه داشي :45:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.