مشاهده نسخه کامل
: کمک برای تبدیل پولیگان به سابدی
smspersia
30-05-2010, 08:07
شرمنده اگه کلماتو فارسی می نویسم ( مایا روی این سیستم ندارم )
من سمت چپ یه کاراکترو کامل ساختم وقتی پولیگان تو سابدی میزنم تبدیل میشه . ولی وقتی قرینه (میرور ) می کنم وتبدیل میزنم (پولیگان تو سابدی ) نتیجه رو داخل Command Feedback می نویسه صفر - خودم اومدم یه کپی ازش گرفتمو دستی گره هاشو مارچ کردم تبدیلشو که زدم ارور زد -
اول از همه مدلتو کنترل کن ببین موقع merge کردن مدل درست merge شده یعنی مثلا بعضی نقاط ممکنه merge نشده باشند به خاطر مقادیری که توی Threshold وارد میکنی.
بعد هم حتما قبل از تبدیل History مدلت رو پاک کن.
اگه جواب نداد همون مدل نصفه رو تبدیل کن و بعد از گزینه Mirror خود Subdiv استفاده کن.
smspersia
30-05-2010, 10:51
خیلی ممنون از لطفت
همه رو با هم merge کردم . دو دونه ام اینکارو انجام دادم ولی بازم نشد
history رو همیشه پاک میکنم (مطمئنم)
ولی من نمی خوام تبدیلش کنم به subdy می خوام بفهمم چراوقتی کپی هم ازش می گیرم با دست merge میکنم (کمباین کردم ) بازم نمیشه ؟
فکر کنم باید مقدار حجمشو بیشتر کنی...
توی قسمت تبدیل به subdiv یه مقداری نوشته که فکر کنم پیش فرضش 32 شما اونو بیشترش کن فکر کنم درست بشه...
smspersia
31-05-2010, 07:35
آخه وقتی تبدیلش می کنم داخل این Command Feedback نتیجه صفر می نویسه هیچ کاری انجام نمیده
مشکل مقدار subdiv نبود تا اخر بردمش همون شد باز
خیلی ممنون از لطفت
همه رو با هم merge کردم . دو دونه ام اینکارو انجام دادم ولی بازم نشد
history رو همیشه پاک میکنم (مطمئنم)
ولی من نمی خوام تبدیلش کنم به subdy می خوام بفهمم چراوقتی کپی هم ازش می گیرم با دست merge میکنم (کمباین کردم ) بازم نمیشه ؟
combine کردن و merge کردن دو تا چیز متفاوته ها؟
smspersia
31-05-2010, 10:48
وقتی دیدم تبدیل نمیشه اومدم یه کپی گرفتم قرینهو و combine کردم بعدشhistory زدمو ،دستی گره هارو merge کردم بازم تبدیل نشد .نه که نشد شد - ولی یه مشکل دیگه پیدا کرد اونم اینه که تو رندر دیگه نمایشش نمی داد
G LADIATOR
31-05-2010, 11:18
وقتی این ارور توی کامند میاد...برو کامند رو کامل بازش کن..میبینی تو یه خط طولانی کلی عدد نوشته...
اون خط رو کامل کپی کن و همونجا پیستش کن و اجراش کن(مثل وقتی که میخوای یه اسکریپت رو اجرا کنی)
این کارو که انجام میدی مدلت باید انتخواب شده باشه....
بعدش درس میشه و میتونی بکنیش سابدیو....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.