مشاهده نسخه کامل
: لطفا کمکم کنید چطوری از شر SVchost.exe خلاص بشوم
ali131025
30-05-2010, 00:37
لطفا به دادم برسید SVchost.exe واقعا دیوانم کرده
اینترنت 256 محدود گرفتم هر روز هم ترافیکم را کنترل میکنم اما اون روز دیدم با اینکه دانلود نداشتم نزدیک 500 مگ دانلود کرده هر راحی را رفتم تا بدونم کدوم برنامه دانلود کرده دیدم هیچ برنامه دانلود نمیکنه فکر کردم ویروسه نود 32 ورژن 4.2.40 را زدم چند روزی درست شد بعد بازهم شروع کرد بیخودی دانلود کردن این دفعه ویندوز را هم عوض کردم ولی بازهم درست نشد تقریبا از همه آنتی ویروسها بعد از آپدیت استفاده کردم باز هم ویروسی نشان داده نشد و همینطوری بیخود بی جهت دانلود میکنه الان هم کاسپر اسکای دارم باز هم درست نشده و با زدن کاسپر متوجه شدم که SVchost.exe داره دانلود میکنه هر راهی رفتم تا بتونم اینو متوقف کنم نشد که نشد الان هم با وجود این نمیتونم به اینترنت وصل بشوم در زیر هم عکسی گذاشتم که فقط SVchost.exe داره دانلود میکنه خواهشا کمکم کنید چطوری از شرش خلاص بشوم و اینکه همه برنامه ها خوب کار میکنن سیستم هم خیلی عالی کار میکنه فقط همینه که اذیتم میکنه توی کامپیوتر دیگه هم آزمایش کردم نه مودم اشکال داشت نه شرکت فقط توی همین کامپیوتر مشکل داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali131025
30-05-2010, 13:47
از دوستان کسی نیست کمکم کنه خیلی دیوانم کرده
دوست من svhost ویروس نیست.. اگه هم ویروس باشه خودش رو داخل این فایل کپی می کنه...
یکی از فایل های سیستمی کام ِ ...
شما الان با این مشکل مواجه هستین که ترافیکتون برای خودش کم میشه..؟
ali131025
30-05-2010, 18:19
آره مشکلم همینه که ترافیکم خود به خودی کم میشه عاملش هم همین svhost هستش قبلنا اصلا چنین مشکلی نداشتم تازگی ها پیدا شده در ضمن توی کامپیوترهای دیگه اصلا مشکل ندارم تو همین کامپیوتر مشکل دارم
hellbrain666
30-05-2010, 18:32
سلام
من هم همین مشکل رو تو وین 7 دارم گاهی وقتا با تعویض ویندوز درست میشه گاهی هم از همون ابتدا...
تعدادشون هم تو تسک منیجر کم نیست !
mortezaon
30-05-2010, 18:32
سلام دوست من
من از يكي شنيده بودم
كه اين ويروسي هست كه هنگام نصب ويندوز وارد سيستم ميشه
متاسفانه اگر بخواي پاكش كني سيستم بعد از 30 ثانيه ريستارت ميشه
.
من فکر کنم اگه یک فیروال قوی مثل Outpost Firewall Pro (2) داشته باشی کهجوری تنظیمش کنی که برای هر اتصال به اینترنت ازت اجازه بگیره میتونی اجازه دانلود بهش ندی
ali131025
30-05-2010, 19:24
من فکر کنم اگه یک فیروال قوی مثل Outpost Firewall Pro (2) داشته باشی کهجوری تنظیمش کنی که برای هر اتصال به اینترنت ازت اجازه بگیره میتونی اجازه دانلود بهش ندی
نصبش کردم الان چطوری نزارم به اینترنت وصل بشه
hellbrain666
30-05-2010, 20:09
خب راهی نیست که کلا از بین ببیریمش ؟ (منظور جلوگیری از فعالیتش تو اینترنت نیست)
عجیب نیست که یکبار هست و یکبار نه؟
داداش برو تو network activity و بعد رو ش کلیک کن و general رو انتخاب کن و بعد block all activity رو انتخاب کن و اگه شد بگو
Mahdi.p30
30-05-2010, 20:19
شما ویندوزتون چیه؟؟
منظورم سرویس پکش هست
آخه منم یه ویندوز از یه سایتی دانلود کردم همین مشکلو داره
ali131025
30-05-2010, 20:38
داداش برو تو network activity و بعد رو ش کلیک کن و general رو انتخاب کن و بعد block all activity رو انتخاب کن و اگه شد بگو
توی network activity چیزی برای بلک کردن نشون نداده
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
خب راهی نیست که کلا از بین ببیریمش ؟ (منظور جلوگیری از فعالیتش تو اینترنت نیست)
عجیب نیست که یکبار هست و یکبار نه؟
وقتی سونو نصب کردم همیشه هستش موندم چیکار کنم الان هم مجبورم همیشه کانکت دیسکانکت بشوم
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
شما ویندوزتون چیه؟؟
منظورم سرویس پکش هست
آخه منم یه ویندوز از یه سایتی دانلود کردم همین مشکلو داره
فکر نکنم به ویندوز ربط داشته باشه چون قبلا xp روی همین سیستم نصب بود اونجا هم همینطوری میشد ویندوزم هم سون شرکت پرنده چیزی روش ننوشته
داداش همون رو که میگفتی دانلود می کنه رو تو network می بینی رو ش کلیلک کن یک صفحه باز میشه و بعد بقیه رو که نوشتم
Mahdi.p30
30-05-2010, 20:50
فکر نکنم به ویندوز ربط داشته باشه چون قبلا xp روی همین سیستم نصب بود اونجا هم همینطوری میشد ویندوزم هم سون شرکت پرنده چیزی روش ننوشته
چرا اتفاقا مربوطه
من سرویس پک 2 دستکاری نشده XP از 3 4 سال پیش داشتم ، به هیچ وجه این مشکلو نداشتم ، ولی سرویس پک 3 دستکاری شده از سایت P30day دانلود کردم ، اون اولاش این مشکلو داشت ولی بعد از چند بار بلاک کردن با فایروال ESET ، حالا دیگه فعالیتی نداره (البته شاید چیزی رو غیرفعال کردم و درست شده ولی دقیقا یادم نیست چکار کردم)
روی ویندوز 7 هم فکر میکنم این مشکل وجود داشت ولی من ویندوز 7 روی برای دکور گذاشت ، اینترنت زیاد باهاش نمیرم!:27:
بعید میدونم ویروس باشه
آپدیت ویندوزت که غیرفعاله؟؟
راستی نمینویسه که به چه سایتی وصل میشه؟؟
با ESET ، آدرس آی پی یا سروری که داره ازش دانلود میکنه رو مینویسه
ali131025
30-05-2010, 20:58
داداش همون رو که میگفتی دانلود می کنه رو تو network می بینی رو ش کلیلک کن یک صفحه باز میشه و بعد بقیه رو که نوشتم
وقتی بلاکش میکنم کل اینترنت سیستمو بلاک میکنه
ali131025
30-05-2010, 21:03
چرا اتفاقا مربوطه
من سرویس پک 2 دستکاری نشده XP از 3 4 سال پیش داشتم ، به هیچ وجه این مشکلو نداشتم ، ولی سرویس پک 3 دستکاری شده از سایت P30day دانلود کردم ، اون اولاش این مشکلو داشت ولی بعد از چند بار بلاک کردن با فایروال ESET ، حالا دیگه فعالیتی نداره (البته شاید چیزی رو غیرفعال کردم و درست شده ولی دقیقا یادم نیست چکار کردم)
روی ویندوز 7 هم فکر میکنم این مشکل وجود داشت ولی من ویندوز 7 روی برای دکور گذاشت ، اینترنت زیاد باهاش نمیرم!:27:
بعید میدونم ویروس باشه
آپدیت ویندوزت که غیرفعاله؟؟
راستی نمینویسه که به چه سایتی وصل میشه؟؟
با ESET ، آدرس آی پی یا سروری که داره ازش دانلود میکنه رو مینویسه
آی پی همونیه که تو عکس گذاشتم توی اولین پست الان هم کاسپرو نصب کردم چون اگه دوباره نود را نصبش کنم فکر کنم مثل قبل هنگ میکنه
Mahdi.p30
30-05-2010, 21:28
آی پی همونیه که تو عکس گذاشتم توی اولین پست الان هم کاسپرو نصب کردم چون اگه دوباره نود را نصبش کنم فکر کنم مثل قبل هنگ میکنه
همونیه که نمیدونم به کدوم سایت وصل میشه اذیتم میکنه
مشخصات آی پی که بهش وصل میشه اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چه ربطی به آلمان داره ، معلوم نیست
مشکوک میزنه
ولی اینطور نیست که با بلاک کردنش کل اینترنتت بلاک بشه ، چون یکی از این svchost.exe ها مربوط به اینترنته که اگه بلاک بشه ، اینترنت قطع میشه
البته همشون از یک فایل هستن
با کاسپر اگه میتونی همون یکی که داره دانلود میکنه رو بلاک کن ، به بقیشون کاری نداشته باش
ali131025
30-05-2010, 21:37
مشخصات آی پی که بهش وصل میشه اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا چه ربطی به آلمان داره ، معلوم نیست
مشکوک میزنه
ولی اینطور نیست که با بلاک کردنش کل اینترنتت بلاک بشه ، چون یکی از این svchost.exe ها مربوط به اینترنته که اگه بلاک بشه ، اینترنت قطع میشه
البته همشون از یک فایل هستن
با کاسپر اگه میتونی همون یکی که داره دانلود میکنه رو بلاک کن ، به بقیشون کاری نداشته باش
من اگه دانلود تو سایتهای خارجی نباشه به سایتهای خارجی نرفتم اونم آلمان
فکر کنم علتش این بوده که من کل svchost.exe را بلاک کردم چون راستش ندونستم کدومشونه داره دانلود میکنه اما تو کاسپر svchost.exe نه روش راست کلیک میشه نه با دابل کلیک عمل میکنه چطوری میتونم از طریق کاسپر بلاکش کنم
Mahdi.p30
30-05-2010, 21:50
من اگه دانلود تو سایتهای خارجی نباشه به سایتهای خارجی نرفتم اونم آلمان
فکر کنم علتش این بوده که من کل svchost.exe را بلاک کردم چون راستش ندونستم کدومشونه داره دانلود میکنه اما تو کاسپر svchost.exe نه روش راست کلیک میشه نه با دابل کلیک عمل میکنه چطوری میتونم از طریق کاسپر بلاکش کنم
نه خب ویندوز مشکل داره
یه ویندوز دیگه بگیر نصب کن
البته دستکاری نشده و با کرک درست و حسابی!
من با کسپر کار نکردم ولی eset هم مشکل هنگ کردن برام نداره و به راحتی با راست کلیک روی فایل بلاکش میکنم
یه زمانی فایروال ZoneAlarm نصب میکردم ، که برای هر برنامه ای که میخواست به اینترنت وصل بشه ، یه پیغام اون پایین میداد و آی پی و پورتی که قرار بود ازش استفاده بشه رو می نوشت و کسب اجازه میکرد و میتونستی تیکش رو بزنی که دیگه برای اون فایل با اون آی پی ، یا اجازه نگیره و از اینترنت استفاده کنه یا برای همیشه اونو بلاک کنه
درسته یه زمانایی موی دماغ بود ، ولی بدرد الان شما میخوره
ali131025
30-05-2010, 21:51
فقط همین قسمتی که روش آبی و دورش خط کشیدم را بلاک کردم اینترنت کل سیستم بلاک شد
ali131025
30-05-2010, 21:58
نه خب ویندوز مشکل داره
یه ویندوز دیگه بگیر نصب کن
البته دستکاری نشده و با کرک درست و حسابی!
من با کسپر کار نکردم ولی eset هم مشکل هنگ کردن برام نداره و به راحتی با راست کلیک روی فایل بلاکش میکنم
یه زمانی فایروال ZoneAlarm نصب میکردم ، که برای هر برنامه ای که میخواست به اینترنت وصل بشه ، یه پیغام اون پایین میداد و آی پی و پورتی که قرار بود ازش استفاده بشه رو می نوشت و کسب اجازه میکرد و میتونستی تیکش رو بزنی که دیگه برای اون فایل با اون آی پی ، یا اجازه نگیره و از اینترنت استفاده کنه یا برای همیشه اونو بلاک کنه
درسته یه زمانایی موی دماغ بود ، ولی بدرد الان شما میخوره
برای اینکه بفهمم مشکل از چیه هر کاری میکنم صبر کنین ZoneAlarm را نصب کنم (البته بعد از سرچ کلی)ببینم چی میشه در ضمن من وقتی با دانلود منیجر دانلود میکنم svchost دانلود نمیکنه ولی وقتی هیچ کاری با اینترنت ندارم برا خودش دانلود میکنه
ali131025
30-05-2010, 22:03
مثل اینکه حجمش زیاده باید تا فردا صبر کنم
mehrdad38
30-05-2010, 22:07
نحوه پاک کردن ويروس Virus Win32/Jeefo يا SVCHOST.EXE
بعلت وجود ويروسي مخرب به اسم Jeefo که با نام SVCHOST.EXE البته در شاخه ديگري غير از فايل اصلي ساکن مي شود و اقدام به خرابکاري تمام فايلهاي اجرايي exe مي کند .
اکثر انتي ويروس ها SVCHOST.EXE را به عنوان ويروس مي شناسند . در حالي که SVCHOST.EXE ويروس نيست بلکه ويروس فايل ديگري مي باشد که خود را به اين نام در اورده است .
اين ويروس باعث مي شود که برنامه ها درست اجرا نشوند . و طولاني بودن زمان الودگي سيستم باعث از کار افتادن سيستم عامل مي شود.
نحوه پاک کردن ويروس
ابتدا سعي کنيد System Restore را غير فعال کنيد .
براي اين کار ابتدا روي my computer راست کليک کنيد و سپس properties را بزنيد از پنجره باز شده به تب
System Restore رفته و تيک گزينه Turn off System Restore on all drives را بزنيد و بعد پنجره را ok کرده و به سوال پرسيده شده جواب مثبت دهيد .
حال ابتدا با زدن سه کليد ترکيبي ctrl + alt + delete وارد Task Manager شويد و به تب Processes رفته و از اوجا فايل SVCHOST.EXE در حال اجرا توي ويندوز را پاک مي کنيم .
البته در تب Processes شما حداقل 4 تا يا بيشتر SVCHOST.EXE در حال اجرا مي بينيد که بايد با برنامه هاي مديريت پروسه هاي Task Manager بتونيد اين فايل را تشخيص دهيد . زيرا اين برنامه ها مسير پروسه هاي اجرايي را در Task Manager نشان مي دهند . اين فايل بيشتر خود را با نام يوزر که در ان هستيد (Log On) اجرا مي کند .
حال به مسير C:\WINDOWS رفته و فايل SVCHOST.EXE را پاک مي کنيم .
البته شما نبايد فايل اصلي SVCHOST.EXE را که در مسير C:\WINDOWS\System32 قرار دارد را پاک کنيد .
بعد از اين کار سيستم را ريستارت کنيد .
سپس سيستم را در حالت safe mode راه اندازي کرده و انتي ويروس jeefogui را اجرا کنيد .
ممکن است بعد از اين عمليات بعضي از فايلهاي exe شما از کار بيفتند که شما بايد دوباره برنامه انها را نصب کنيد .
ali131025
30-05-2010, 22:14
الان هم نمیدونم output fire wall چیکار کرده که همه allow هستند ولی فقط فایرفاکس به نت وصل میشه بقیه بلک شدند مسنجرها گوگل کروم بلاک شده
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
نحوه پاک کردن ويروس Virus Win32/Jeefo يا SVCHOST.EXE
بعلت وجود ويروسي مخرب به اسم Jeefo که با نام SVCHOST.EXE البته در شاخه ديگري غير از فايل اصلي ساکن مي شود و اقدام به خرابکاري تمام فايلهاي اجرايي exe مي کند .
اکثر انتي ويروس ها SVCHOST.EXE را به عنوان ويروس مي شناسند . در حالي که SVCHOST.EXE ويروس نيست بلکه ويروس فايل ديگري مي باشد که خود را به اين نام در اورده است .
اين ويروس باعث مي شود که برنامه ها درست اجرا نشوند . و طولاني بودن زمان الودگي سيستم باعث از کار افتادن سيستم عامل مي شود.
نحوه پاک کردن ويروس
ابتدا سعي کنيد System Restore را غير فعال کنيد .
براي اين کار ابتدا روي my computer راست کليک کنيد و سپس properties را بزنيد از پنجره باز شده به تب
System Restore رفته و تيک گزينه Turn off System Restore on all drives را بزنيد و بعد پنجره را ok کرده و به سوال پرسيده شده جواب مثبت دهيد .
حال ابتدا با زدن سه کليد ترکيبي ctrl + alt + delete وارد Task Manager شويد و به تب Processes رفته و از اوجا فايل SVCHOST.EXE در حال اجرا توي ويندوز را پاک مي کنيم .
البته در تب Processes شما حداقل 4 تا يا بيشتر SVCHOST.EXE در حال اجرا مي بينيد که بايد با برنامه هاي مديريت پروسه هاي Task Manager بتونيد اين فايل را تشخيص دهيد . زيرا اين برنامه ها مسير پروسه هاي اجرايي را در Task Manager نشان مي دهند . اين فايل بيشتر خود را با نام يوزر که در ان هستيد (Log On) اجرا مي کند .
حال به مسير C:\WINDOWS رفته و فايل SVCHOST.EXE را پاک مي کنيم .
البته شما نبايد فايل اصلي SVCHOST.EXE را که در مسير C:\WINDOWS\System32 قرار دارد را پاک کنيد .
بعد از اين کار سيستم را ريستارت کنيد .
سپس سيستم را در حالت safe mode راه اندازي کرده و انتي ويروس jeefogui را اجرا کنيد .
ممکن است بعد از اين عمليات بعضي از فايلهاي exe شما از کار بيفتند که شما بايد دوباره برنامه انها را نصب کنيد .
همین راه حلو نه ولی یکی مشابه این بود رفتم وقتی تو محیط cmd می نوشتم attrib -h -r -s scvhost.exe در جواب مینوشت not found منم بیخیالش شدم
Mahdi.p30
30-05-2010, 22:20
الان هم نمیدونم output fire wall چیکار کرده که همه allow هستند ولی فقط فایرفاکس به نت وصل میشه بقیه بلک شدند مسنجرها گوگل کروم بلاک شده
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
همین راه حلو نه ولی یکی مشابه این بود رفتم وقتی تو محیط cmd می نوشتم attrib -h -r -s scvhost.exe در جواب مینوشت not found منم بیخیالش شدم
نه اینکه اون نیست
این ویروس برای 4 5 سال پیشه و فکر کنم همه آنتی ویروسها شناساییش میکنن
مشخصش هم اینه که توی دایرکتوری C:\windowns شما فایل svchost.exe رو میبینی ، در حالی که باید توی system32 باشه
الان توی تاسک منیجر من 8 تا svchos.exe هست که همشون از همون فایلی هستن که توی system32 موجوده
saeed774
30-05-2010, 22:29
Svchost.exe از فايل هاي اصلي سيستم هست که يکي از وظايف اون کنترل نت و وصل شدن به اينترنت هست . هر برنامه اي که بخواد به اينترنت وصل بشه با کمک اين فايل با نت ارتباط برقرار ميکنه .
شما ببينيد چه برنامه اي نصب کرديد که خودش رو به هنگام وصل بودن به نت آپديت ميکنه ؟ يا همين آپديت خود ويندوز ، شما از کنترل پنل و بخش Automatic Update آپديت رو غير فعال کنين . از برنامه هاي معمول هم که خودش رو آپديت ميکنه برنامه Acrobat Reader هست .
ali131025
30-05-2010, 22:38
اینو مطمئنم که هیچ برنامه ای آپدیت نمیکنه آپدیت سیستم هم غیر فعال کردم تو قسمت آپدیت برنامه ها توی کنترل پنل هم هیچ برنامه ای جز آفیس که همون روز اول آپدیتی داشت آپدیت نکرده
svchos.exe برا من یازده تا هستش برا همه فرق میکنه یا باید ثابت باشه
ali131025
30-05-2010, 22:53
Mahdi.p30 میشه لطفا تنظیمات zone alarm را بگین
Mahdi.p30
30-05-2010, 22:59
Mahdi.p30 میشه لطفا تنظیمات zone alarm را بگین
تنظیم چی؟
من پارسال داشتم ، الان فقط خاطراتش مونده!:31:
اون ورژنی از فایروالش که من داشتم ، هر برنامه که میخواد کانکت بشه ، یه baloon tip اون پایین میومد که آیا اجازه میدی این وصل بشه یا نه
حالا نمیدونم ورژن های جدیدش هم اینطوری هست یا نه؟
تنظیمی نداره ، نصب کن ، ری استارت کن ، برنامه کار میکنه
ali131025
30-05-2010, 23:37
الان 10 دقیقه بود که درست شده بود بعد که زدم سایتو بیاره دوباره شروع کرد به دانلود کردن
ali131025
30-05-2010, 23:49
خدایا من بدبخت بیچاره را از دست کرمهای ویندوز 7 در امان نگه بدار
7 هم مثل دیوانه ها شده جنون داره هر کاری دلش میخواد میکنه برا خودش دانلود میکنه ولی نمیدونم کجا
saeed774
31-05-2010, 14:57
برنامه اي بنام Trojan Remover هست با اون سيستم رو اسکن کن . خود برنامه تشخيص ميده کدوم Svchost.exe آلوده هست .
ali131025
31-05-2010, 19:22
قبلا Trojan Remover نصب کردم ولی هیچ چی نشون نداد
alarme zone هم تو ویندوز سون نصب نشد
Dr Hannibal
31-05-2010, 19:33
قبلا Trojan Remover نصب کردم ولی هیچ چی نشون نداد
alarme zone هم تو ویندوز سون نصب نشد
تروجان با SVchost.exe یکی شده. این کاری که میگم رو بکن.
همین الان آخرین ورژن آویرا رو دانلود کن. سپس ویندوز رو عوض کن( همین 7 رو بریز ) بدون اینکه روی فایلی یا درایوی دبل کلیک بکنی ( خیلی مهمه ) آویرا رو نصب کن و آپدیت کن.
پس چی شد ؟ وقتی برای اولین بار ویندوز بالا اومد بدون اینکه حتی درایوری نصب کنی فلشی به سیستم بزنی و یا هرچی دیگه
مای کامپیوتر رو باز کن اونم فقط با کلیک راست سپس open همین. همیشه کلیک راست کن سپس open بعد برسی به فایل نصب اویرا اونو نصب کن و فورا اپدیتش کن. بعد اسکن کن کامل کامل. هوش مصنوعی آویرا رو موقع نصب high کن که احتمال پیدا کردنش بالا بره.
بعد از اسکن هرچی پیدا کرد پاک کن. نگو این کرکه این فلانه پاک نکنم.
بعد سیستم رو ریست کن بالا بیا.
picher_s
31-05-2010, 19:52
درود
قصد جسارت ندام اما...
یعنی چی؟! مگه ویروسه یا Rootkite که خودش رو با Svchost یکی کنه؟!!!
مای کامپیوتر رو باز کن اونم فقط با کلیک راست سپس open همین.
به هیچ عنوان!!! زیرا دستورات مربوط به راست کلیک هم داخل Autorun میتونه نوشته بشه! مثله کظم غیضه خودمون.
فقط از تو RUN.
شما Combofix رو اجرا کن و گطارشش رو اینجا Paste کن.
پیروز باشید.
SVchost.exe یکی از فایلهای سیستمی هست اکثر برنامه ها برای اتصال به اینترنت و یا اپدیت ازون استفاده میکنند
احتمال اول این هست که یک برنامه داری که اپدیتش اتوماتیک هست اگه فایروال داری اونم outpost در پایین کنار ساعت روش کلیک راست کن و گزینه setting رو انتخاب کن بعد applictin rulls ( البته املاشو غلط نوشتم اما یک چیزی شبیه همینه )لیست برنامه ها رو میبینی که دارای دو قسمت network و anti leak هست در قسمت network برنامه های که به اینترنت وصل هست سبز رنگ هستند ببین کودوم برنامه ها به شبکه اینترنت وصل میشن ازونجا بلاک کن کاری به انتی لیک نداشته باش
معمولا اکروبات ریدر و برنامه های شبیه این به اینترنت وصل میشن و دانلود میکنند که باید جلوشو بگیری
اما احتمال دوم ویروس هست
من اینها رو پیشنهاد میکنم Malwarebytes' Anti-Malware و همچنین super anti spaywer که در وب سایتش یک نسخه پرتابل به روز وجود داره دانلود کن و یک اسکن بکن
اگه نشد حتما ویندوزتو عوض کن ولی قبلش با یک نسخه تحت داس سیتمتو اسکن کن بعد ویندوز نصب کن
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
SVchost.exe یکی از فایلهای سیستمی هست اکثر برنامه ها برای اتصال به اینترنت و یا اپدیت ازون استفاده میکنند
احتمال اول این هست که یک برنامه داری که اپدیتش اتوماتیک هست اگه فایروال داری اونم outpost در پایین کنار ساعت روش کلیک راست کن و گزینه setting رو انتخاب کن بعد applictin rulls ( البته املاشو غلط نوشتم اما یک چیزی شبیه همینه )لیست برنامه ها رو میبینی که دارای دو قسمت network و anti leak هست در قسمت network برنامه های که به اینترنت وصل هست سبز رنگ هستند ببین کودوم برنامه ها به شبکه اینترنت وصل میشن ازونجا بلاک کن کاری به انتی لیک نداشته باش
معمولا اکروبات ریدر و برنامه های شبیه این به اینترنت وصل میشن و دانلود میکنند که باید جلوشو بگیری
اما احتمال دوم ویروس هست
من اینها رو پیشنهاد میکنم Malwarebytes' Anti-Malware و همچنین super anti spaywer که در وب سایتش یک نسخه پرتابل به روز وجود داره دانلود کن و یک اسکن بکن
اگه نشد حتما ویندوزتو عوض کن ولی قبلش با یک نسخه تحت داس سیتمتو اسکن کن بعد ویندوز نصب کن
ali131025
31-05-2010, 21:15
همین الان آخرین ورژن آویرا رو دانلود کن. سپس ویندوز رو عوض کن( همین 7 رو بریز ) بدون اینکه روی فایلی یا درایوی دبل کلیک بکنی ( خیلی مهمه ) آویرا رو نصب کن و آپدیت کن.
پس چی شد ؟ وقتی برای اولین بار ویندوز بالا اومد بدون اینکه حتی درایوری نصب کنی فلشی به سیستم بزنی و یا هرچی دیگه
مای کامپیوتر رو باز کن اونم فقط با کلیک راست سپس open همین. همیشه کلیک راست کن سپس open بعد برسی به فایل نصب اویرا اونو نصب کن و فورا اپدیتش کن. بعد اسکن کن کامل کامل. هوش مصنوعی آویرا رو موقع نصب high کن که احتمال پیدا کردنش بالا بره.
بعد از اسکن هرچی پیدا کرد پاک کن. نگو این کرکه این فلانه پاک نکنم.
بعد سیستم رو ریست کن بالا بیا.
آویرا را یه بار نصب کردم چیزی نشون نداد پاکش کردم
اگه با ویندوز عوض کردن درست بشه که خیلی خوبه از امشب دانلودش میکنم
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
درود
قصد جسارت ندام اما...
یعنی چی؟! مگه ویروسه یا Rootkite که خودش رو با Svchost یکی کنه؟!!!
به هیچ عنوان!!! زیرا دستورات مربوط به راست کلیک هم داخل Autorun میتونه نوشته بشه! مثله کظم غیضه خودمون.
فقط از تو RUN.
شما Combofix رو اجرا کن و گطارشش رو اینجا Paste کن.
پیروز باشید.
راستشو بخواهی از Combofix چیزی متوجه نشدم نمی دونم چی هستش لطفا میشه توضیح بدین
ali131025
31-05-2010, 21:23
اما احتمال دوم ویروس هست
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
اما احتمال دوم ویروس هست
outpost نصبش کردم ولی موقعی که svchost را بلاک میکردم کل اینترنتم بلاک میشد
همه برنامه هام به جز نرو و آفیس آپدیت هستن آکروبات ریدر هم قبلا نصب بود پاکش کردم اگه برنامه ای آپدیت داشته باشه تو قسمت اپلیکیشن مگه نمینویسه که کدوم برنامه دانلود میکنه
الان هم fortknox را نصب کردم جلوی برنامه host process for windows service که در مسیر system32\svchost.exe هست را گرفتم الان بیخودی دانلود نمیکنه ترافیک ثابت مونده و همه برنامه ها هم به خوبی به اینترنت وصلن
ali131025
31-05-2010, 22:53
لیست همه برنامه هامو تو این عکس گذاشتم آپدیت از آکروبات ریدر هم نیستش چون ورژن 5 را نصب کردم در دقیقه دوم بعد از وصل شدن به اینترنت شروع به آپدیت کرد 2 بار ریستارت کردم همین کار را انجام داد بعدش پاکش کردم باز هم روال قبلی تکرار شد بدون هیچ تغییری الان هم همه برنامه هامو گذاشتم دیگه نمیدونم از اینهاست یا نه
ali131025
31-05-2010, 23:08
این آپدیته هر چی هست زیر سر کاسپر اسکای (البته قبلا نود داشتم باز هم دانلود میکرد) با این همه که آپدیت شده همه برنامه ها به جز کاسپر اسکای را بلاک میکنم دانلود میکنه اما وقتی کاسپر را هم بلاک میکنم همه اینترنت و دانلود بلاک میشه
ali131025
31-05-2010, 23:43
دوستان چرا تنهام گذاشتین یه جوابی بدین لطفا
هر چی هست زیر سر این دوتا عکس هستش لطفا بگین این آدرس و آی پی ها چیه چیز زیادی از آی پی آدرس و چیزهایی که تو این عکس هست سر در نمی آرم
اولش بگم کل اینترنتو بلاک کردم و فقط کانکت شدم بعدش برای کاسپر اسکای ask را فعال کردم بعد از اینکه این دوتا را در عکس پرسید منم yes را زدم شروع به دانلود کرد فقط و فقط همین دوتا که در عکس هست
آیا واقعا این دو ویروس هستند اگه ویروس باشند چرا هیچ آنتی ویروسی حتی آپدیت شده نتونست پیداش کنه اگه ویروس نیست چیه منو دیونه و کلافه کرده
لطفا و خواهشا راهنماییم کنین 4 سال میشه که ویروس ندیدم این چطوری ممکنه وارد سیستمم شده باشد
saeed774
01-06-2010, 21:47
FortKnox 2008 جز فایروال های معتبر هست . شما خودتون این برنامه رو نصب نکردی ؟
شما سعی کنین از ورژن Internet Security کسپر استفاده کنین .
ali131025
01-06-2010, 23:14
آیا درایورها برا آپدیت دانلود میکنن چون تقریبا مطمئنم که ویروس نیست کامپیوترهای دیگه دانلود نمیکنن فقط این یکیه که دانلود میکنه
درایور مادربوردم از گروه الایتelite group black series 785 هستش ورژن نرم افزاری هم 1.0AM امکان داره که این دانلود بکنه اگه دانلود بکنه چطوری جلوش را بگیرم
ali131025
09-06-2010, 04:59
کسی کمکم نکنه خودم پیداش کردم چاره آخریم این بود که همینطوری بگذارم دانلود بکنه که یه روز این کار را کردم و چند ساعتی دانلود کرد بعدش درست شد الان هم درست شده بدون هیچ مشکلی دارم کار میکنم ویروس اینطور چیزا هم نبود
hessam44
30-07-2010, 11:19
من هم مدت زیادی با این مشکل دست و پنجه نرم کردم. مثلا وقتی داری یه فایل دانلود میکنی ، وقتی استوپش میکنی یا حتی وقتی تموم میشه باز هم داره با همون سرعت یه چیزی دانلود میشه. یا وقتی مرورگرت داره شدید کار میکنه ، حتی وقتی end task می کنی همچنان داره دانلود میشه یه چیزی. درسته که svchost مسوله اینه ولی اگه مثل من کلی باهاش ور رفته باشی متوجه میشی که این کار از طریق خود مرورگر و یا دانلودر داره انجام میشه. اگه از فایروال دانلودر یا مرورگرت رو برای 30 ثانیه بلاک کنی درست میشه./ من تو سایت های خارجی هم خیلی گشتم. خیلیا این مشکلو دارن ولی راهی براش نیست هنوز. مطمئن باشین ویروس و اینام نیست. احتمالا به build ویندوز مربوطه.
سالم mehrdad38 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من مطلبتونو تازه خوندم خیلی جالب بود.من یه مدتی گرفتار این ویروس بودم با هزار بدبختی از آزاراش راحت شدم.دیگه الان آنتی ویروسم اعلامش نمیکنه اما واقعا مطمئن نیستم exe هام آلوده نباشن.بنظر شما اینکاریکه گفتی اگه من هم انجام بدم نتیجه میگیرم
یا بهتره کل exe ها رو پاک کنم تا از فکرشم راحت بشم؟
Iceboy_LOVE
16-08-2011, 21:18
درود ... دوستان سیستم من اینطور که نود 32 در ویندوز XP 64 bit شناخت دچار ویروس Win32/Jeefo-A شده که اسکن کرد طبق عکس زیر و نمیدونم حالا پاک شده یا نه ...( تو ویندوز XP اسکن کرد )
در ویندوز 7 با KIS 2011 آپدیت امروز اسکن کردم در حالت Safe mode و 103 را شناخت . الان که تو حالت عادی ویندوز 7 هستم
سیستم رو فول اسکن کرده اما هیچی پیدا نکرد ه و در قسمت Report کسپر اینا رو نوشته بود که از شما دوستان میخوام بپرسم که از کجا بفهمم به ویروس الوده هستم یا خیالم راحت باشه ؟ !
Disinfected = 99
Delete : 4
Detected : 1 اونم به Jet audio بدبخت گیر داده که من همیشه ازش استفاده میکردم بقیه انتی ویروسها گیر نمیدادن .
عکس زیر از کسپر :
M e i s a m
17-08-2011, 00:01
منم همین مشکل رو دارم
هم svchost هم ekrn ساعتی 200 مگ میگیرن و سرعتم و حجمم رو خوردن
هر کاری هم میکنم درست نمیشه
تو یه هفته 5 گیگ مصرف کردم که شاید 1 گیگش مال خودم بوده
مشکل دانلود الکی هم دارم و همیشه ارسال و دریافتم روشنه و برعکس قدیما گاهی مقدار ارسالم بیشتر از دریافتمه!!
البته نرم افزار های محاسبه مصرف میگن ارسال و دریافت نداشتی ولی داشتم و حجمم کم شده...
حتی اگه هیچ کاری هم نکنم کانکشنم اکتیو هست
جالب اینجاست مثلا یک ساعت میری تو رید کال واست میزنه 200 مگ درصورتی که ماهی 10 مگ هم واسه کسی مصرف نداره
ولی نه ویروس دارم نه اسپای متأسفانه هر کجا میگی همه زود میگن ویروس ویروس ویروس انتی ویروس کن... اینجا هم جای اولی نیست این شکل تاپیکی رو میبینم خیلی ها این مشکل رو دارن و به جواب نرسیدند
هم انتی ویروس هم فایروال دارم و داشتم همیشه ویندوزمم ایکس پی سرویس پک 3 رجیستر شده هست و اتوماتیک اپدیتمم خاموشه
اینترنتم هم پارس انلاین هست
Dr Hannibal
17-08-2011, 13:11
درود ... دوستان سیستم من اینطور که نود 32 در ویندوز XP 64 bit شناخت دچار ویروس Win32/Jeefo-A شده که اسکن کرد طبق عکس زیر و نمیدونم حالا پاک شده یا نه ...( تو ویندوز XP اسکن کرد )
در ویندوز 7 با KIS 2011 آپدیت امروز اسکن کردم در حالت Safe mode و 103 را شناخت . الان که تو حالت عادی ویندوز 7 هستم
سیستم رو فول اسکن کرده اما هیچی پیدا نکرد ه و در قسمت Report کسپر اینا رو نوشته بود که از شما دوستان میخوام بپرسم که از کجا بفهمم به ویروس الوده هستم یا خیالم راحت باشه ؟ !
Disinfected = 99
Delete : 4
Detected : 1 اونم به Jet audio بدبخت گیر داده که من همیشه ازش استفاده میکردم بقیه انتی ویروسها گیر میدادن .
عکس زیر از کسپر :
کسپرسکی بهترین گندزدایی رو داره ، جیفو چیزی نیست که از نظر پنهان بمونه اگه آلودگی وجود داشته باشه عملا سیستم مختل میشه ، شما برای اطیمنان میتونید یک فایل Exe کم حجم زا سیستم جدا کنید و اینجا بذراید تا تست بشه ، اگر شما به جیفو هنوز آلوده باشید exe که اینجا میذارید تزریق شده هست. اگر چک شد و کد تزریق شده ای داخلش نبود شما از لحاظ جیفو پاک هستید .( نه ویروس دیگه )
Dr Hannibal
17-08-2011, 13:16
منم همین مشکل رو دارم
هم svchost هم ekrn ساعتی 200 مگ میگیرن و سرعتم و حجمم رو خوردن
هر کاری هم میکنم درست نمیشه
تو یه هفته 5 گیگ مصرف کردم که شاید 1 گیگش مال خودم بوده
مشکل دانلود الکی هم دارم و همیشه ارسال و دریافتم روشنه و برعکس قدیما گاهی مقدار ارسالم بیشتر از دریافتمه!!
البته نرم افزار های محاسبه مصرف میگن ارسال و دریافت نداشتی ولی داشتم و حجمم کم شده...
حتی اگه هیچ کاری هم نکنم کانکشنم اکتیو هست
جالب اینجاست مثلا یک ساعت میری تو رید کال واست میزنه 200 مگ درصورتی که ماهی 10 مگ هم واسه کسی مصرف نداره
ولی نه ویروس دارم نه اسپای متأسفانه هر کجا میگی همه زود میگن ویروس ویروس ویروس انتی ویروس کن... اینجا هم جای اولی نیست این شکل تاپیکی رو میبینم خیلی ها این مشکل رو دارن و به جواب نرسیدند
هم انتی ویروس هم فایروال دارم و داشتم همیشه ویندوزمم ایکس پی سرویس پک 3 رجیستر شده هست و اتوماتیک اپدیتمم خاموشه
اینترنتم هم پارس انلاین هست
پروسس ekrn مربوط به نود32 میشه ، حجمی که ekrn دانلود میکنه مربوط به حجم دریافتی شما از نت هست.
اینترنت <===> ekrn <===> شما
یک فایروال خوب نصب کنید ، مثلا کمودو ، اوت پست
ببینید این مسیر دریافتی از کجاست ،
اون فایلی که داره ارسال و دریافت میکنه رو اینجا بذارید ، ( مهم ) تا از لحاظ آلودگی تست بشه.
با اسکن با چند نرم افزار نمیتونید بگید از آلودگی هست یا نه.
M e i s a m
17-08-2011, 13:48
پروسس ekrn مربوط به نود32 میشه ، حجمی که ekrn دانلود میکنه مربوط به حجم دریافتی شما از نت هست.
اینترنت <===> ekrn <===> شما
یک فایروال خوب نصب کنید ، مثلا کمودو ، اوت پست
ببینید این مسیر دریافتی از کجاست ،
اون فایلی که داره ارسال و دریافت میکنه رو اینجا بذارید ، ( مهم ) تا از لحاظ آلودگی تست بشه.
با اسکن با چند نرم افزار نمیتونید بگید از آلودگی هست یا نه.
خود نود یه عددی میده کانکشن ویندوز یه عدد و ترافیکمم که کم میشه...
با اویرا اواست کاسپر مکافی نورتون چک کردم و همچنین مسیر مشخصی پیدا کردم کلا فقط الکی ارسال و دریافت دارم
:41::41:
Dr Hannibal
17-08-2011, 14:31
خود نود یه عددی میده کانکشن ویندوز یه عدد و ترافیکمم که کم میشه...
با اویرا اواست کاسپر مکافی نورتون چک کردم و همچنین مسیر مشخصی پیدا کردم کلا فقط الکی ارسال و دریافت دارم
:41::41:
بین این ها بالا گفتید الان فقط کسپرسکی فایروال درستی داره ، کسپرسکی رو باز کنید قسمت نتورک مانتیور ، ببینید چه فایلی دار هاز نت استفاده میکنه ، این چیزی که فرمودید ( هیچ فایلی استفاده نمیکنه ) غیرقابل قبول و اشتباهه.
مثلا دیدید که svchost داره استفاده میکنه ، لطفا از همین فایل یک کپی بگیرید و اینجا بذارید ، اگر به این اسم چند فایل بود همه ی انها رو بذارید.
M e i s a m
17-08-2011, 19:11
بین این ها بالا گفتید الان فقط کسپرسکی فایروال درستی داره ، کسپرسکی رو باز کنید قسمت نتورک مانتیور ، ببینید چه فایلی دار هاز نت استفاده میکنه ، این چیزی که فرمودید ( هیچ فایلی استفاده نمیکنه ) غیرقابل قبول و اشتباهه.
مثلا دیدید که svchost داره استفاده میکنه ، لطفا از همین فایل یک کپی بگیرید و اینجا بذارید ، اگر به این اسم چند فایل بود همه ی انها رو بذارید.
والا درست متوجه نشدم منظورتون چیه ولی کلیش این عکس رو دارم که مال چند روز پیش هست با نود 32
الان نود رو پاک کردم جاش اواست زدم چون به اویرا گیر داد و نتونستم نصب کنم و کسپر هم سنگینه به لپتاپم
الان که اواست ریختم دیگه ارسال و دریافت الکیم تقریبا قطع شده و تو کانکشن ها system هست ولی svchost نیست یعنی یه لحظه اومد بعد رفت :-؟
فقط هنوز متوجه نشدم چرا مقدار ارسال و دریافتم تناسب نداره...
فکر میکنم مثلا به ازای 100 تا دریافت 20 30 تا ارسال باید داشته باشه adsl نه اینکه مساوی باشن
در این مورد هم یه توضیحی بفرمائید لطفا
این یک نمونه از کانکشن الانم با اواست اینترنت سکوریتی
مورد خاصی توش مشاهده میکنید؟
و
از همون اول به این شکل بوده تا الان
M e i s a m
17-08-2011, 19:26
لطفا حذف شود...
Iceboy_LOVE
17-08-2011, 19:56
کسپرسکی بهترین گندزدایی رو داره ، جیفو چیزی نیست که از نظر پنهان بمونه اگه آلودگی وجود داشته باشه عملا سیستم مختل میشه ، شما برای اطیمنان میتونید یک فایل Exe کم حجم زا سیستم جدا کنید و اینجا بذراید تا تست بشه ، اگر شما به جیفو هنوز آلوده باشید exe که اینجا میذارید تزریق شده هست. اگر چک شد و کد تزریق شده ای داخلش نبود شما از لحاظ جیفو پاک هستید .( نه ویروس دیگه )
درود
من چند تا فایل Svchost.exe و چند فایل کوچیک EXE رو از طریق سرچ ویندوز 7 کپی کردم در چند تا فولدر گذاشتم و چند تا Svchost.exe بود که اینا چون هم نام بودن در فولدرهای مخلتف گذاشتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه فایل EXE خاصی مد نظرتون هست بگین که اپلود کنم
اینم یه عکس از Task manager
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس از سرچ Svhost.EXE در ویندوز 7 - 64 بیت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Bitdefender 2012 هم چیزی نشناخت
نمیدونم حالا کلا شک دارم از بین رفته یا نرفته :13:
ولی سرعت که مثل همیشه است و افت سرعت نداشتم .. نگران این هستم که نکنه یهو شارژ اینرنتم بپره
Dr Hannibal
17-08-2011, 22:23
والا درست متوجه نشدم منظورتون چیه ولی کلیش این عکس رو دارم که مال چند روز پیش هست با نود 32
الان نود رو پاک کردم جاش اواست زدم چون به اویرا گیر داد و نتونستم نصب کنم و کسپر هم سنگینه به لپتاپم
الان که اواست ریختم دیگه ارسال و دریافت الکیم تقریبا قطع شده و تو کانکشن ها system هست ولی svchost نیست یعنی یه لحظه اومد بعد رفت :-؟
فقط هنوز متوجه نشدم چرا مقدار ارسال و دریافتم تناسب نداره...
فکر میکنم مثلا به ازای 100 تا دریافت 20 30 تا ارسال باید داشته باشه adsl نه اینکه مساوی باشن
در این مورد هم یه توضیحی بفرمائید لطفا
این یک نمونه از کانکشن الانم با اواست اینترنت سکوریتی
مورد خاصی توش مشاهده میکنید؟
و
از همون اول به این شکل بوده تا الان
اصلا به نظر نمیاد طبیعی باشه ، سند خیلی زیاده
به اسم تنهای svchost نمیشه گفت این فایل مشکل داره یا نه ، شما باید یک فایروال خوب نصب کنید ، مثلا قسمت فایروال اواست رو خاموش کنید و در کنارش فایروال کمودو رو نصب کنید با این فایروال مسیر دقیق فایل رو مشخص کنید. از اون فایل کپی بگیرید و اینجا بذارید. این شکل نمیشه کاری از پیش برد.
+ این فایل زیر رو اجرا کنید و ریپورتش رو قرار بدید ببینیم وضعیت سیستم چه شکله:
dds.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
من چند تا فایل Svchost.exe و چند فایل کوچیک EXE رو از طریق سرچ ویندوز 7 کپی کردم در چند تا فولدر گذاشتم و چند تا Svchost.exe بود که اینا چون هم نام بودن در فولدرهای مخلتف گذاشتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه فایل EXE خاصی مد نظرتون هست بگین که اپلود کنم
اینم یه عکس از Task manager
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس از سرچ Svhost.EXE در ویندوز 7 - 64 بیت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Bitdefender 2012 هم چیزی نشناخت
نمیدونم حالا کلا شک دارم از بین رفته یا نرفته :13:
ولی سرعت که مثل همیشه است و افت سرعت نداشتم .. نگران این هستم که نکنه یهو شارژ اینرنتم بپره
دوست عزیز فایل هایی که اینجا قرار دادین هیچ کد مخربی داخلش تزریق نشده بود و در حال حاضر هیچ آنتی ویروس در دنیا اون svchost هارو مخرب شناسایی نمیکنه ، و چون این فایل ها سیستمی هستند قابلیت اجرایی ندارند تا شخصا بازش کنم و تست کنم.
ظاهرا سیستم پاکه ،
موفق باشید
M e i s a m
17-08-2011, 22:49
اون که اره طبیعی نیست ولی چه با نود چه با اواست تنها چیزی که میبینم کانکشن های معمولی هست و هیچ نرم افزار خاصی استفاده نمیکنه
حتی trace هم میزنی میگه نمیتونه چیزی پیدا کنه چون ای پی کانکشن لن سیستمم هست در واقع و خب این طبیعیه ولی چرا ارسال و دریافت مساویه برام سواله
حتی خود نود و کسپر هم عدد های متفاوتی میدن و این وسط معلوم نیست کانکشن ویندوز اشتباه نشون میده یا این نرم افزار ها
مطمئنم هر چیز دیگه ای هم نصب کنم بازم به همین نتایج میرسم
بازم با کمودو تست میکنم و نتیجه رو میگم
ممنون
Dr Hannibal
18-08-2011, 08:34
اون که اره طبیعی نیست ولی چه با نود چه با اواست تنها چیزی که میبینم کانکشن های معمولی هست و هیچ نرم افزار خاصی استفاده نمیکنه
حتی trace هم میزنی میگه نمیتونه چیزی پیدا کنه چون ای پی کانکشن لن سیستمم هست در واقع و خب این طبیعیه ولی چرا ارسال و دریافت مساویه برام سواله
حتی خود نود و کسپر هم عدد های متفاوتی میدن و این وسط معلوم نیست کانکشن ویندوز اشتباه نشون میده یا این نرم افزار ها
مطمئنم هر چیز دیگه ای هم نصب کنم بازم به همین نتایج میرسم
بازم با کمودو تست میکنم و نتیجه رو میگم
ممنون
به این شکل عمل کنید ، بعد از نصب :
ترافیک رو در زمان های مختلف نگاه کنید ، نه یک زمان خاص.
اون فایلی که هم بالا دادن اجرا کنید ، ریپورت رو بذارید.
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.