مشاهده نسخه کامل
: فلشم همه چي رو از بين برد
سلام دوستان من هرچي رو فلشم مي ريزم از بين مي ره يعني ريخته مي شه رو فلش اما اجرا نميشه هم فايل هاي زيپ هم فيلم هام همش ريختم اما هيچ كدوم اجرا نمي شن و وقتي بر گردوندمشون رو كامپيترم بازم اجرا نشدن تو رو خدا كمك كنيد 8گيگ فيلمم از بين رفته تا حالا:19:
مدل فلش
transcend jfv30/32gig
تا حالا چند بار فرمت كردم اما فرقي نكرد
:19::19::19::19::19:
اگه فلشو جديد خريدي و دفعه اوله كه استفاده ميكني بايد بگم كه تقلبيه و هر فايلي توش بريزي قابل بازگشت نيست
اگه فلشو جديد خريدي و دفعه اوله كه استفاده ميكني بايد بگم كه تقلبيه و هر فايلي توش بريزي قابل بازگشت نيست
يعني بايد بندازمش سطل آشغال؟
چطور موقع خريد چند تا آهنگ ريخت بعد پخش كرد؟
mortezaon
29-05-2010, 20:59
سلام دوست من
بيا از روشي كه من مي گم اول امتحان كنيم ببينيم كه مشكل از فلشه يا نه ؟
پوشه به نام amir بساز و بريز تو فلش
اسم سيستم عاملت چيه ؟
سلام دوست من
بيا از روشي كه من مي گم اول امتحان كنيم ببينيم كه مشكل از فلشه يا نه ؟
پوشه به نام amir بساز و بريز تو فلش
اسم سيستم عاملت چيه ؟
سلام دوست عزيز من الان فلشم رو وصل كردم يه new folderساختم به نام amir
ويندوزم هم xp prosp3
mortezaon
29-05-2010, 21:05
خب
داخل پوشه هم يه فايل صوتي يا عكس بريز
بازم پوشه غيب شد
يا نه؟
.
خب
بازم پوشه غيب شد
يا نه؟
.
قرار نيست كه چيزي غيب بشه:31:
ببين هرچي توش مي ريزم توش مي مونه اما اجرا نمي شه فرض كن من يه فيلم cutمي كنم بعد نوشpast مي كنم حالا فيلم اجرا نمي شه:19:
هر كاري هم كني فيلم بر نمي گرده
حالا من فولدر ساختم هي توش مي رم و هي در مي يام اما چيزي غيب نمي شه:31:
mortezaon
29-05-2010, 21:11
براي عكس و mp3 هم وقتي اونا را داخل فلش ميريزي اجرا نميشن؟
براي عكس و mp3 هم وقتي اونا را داخل فلش ميريزي اجرا نميشن؟
نه عزيز عكش و كليپ و آهنگ آجرا مي شن حالا دارم يه فيلم مي ريزم ببينم اون چي مي شه
واسه فيلم گير مي ده هم سرعت به طور وحشتناك پايين هم بعد از كپي كردن فيلم اجرا نمي شه:19:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عكس و آهنگ هم خراب شد فكر كنم تا چند مين ديگه كليپ هم از بين بره
mortezaon
29-05-2010, 21:30
دوست من متاسفانه فلشت نيم سوز شده و قابل تعمير نيست
اين سري از فلش ها را از بانه ميارن
من هم چند ماه پيش يه دونه از اين مدل ها از دوستم كه از بانه آورده بود به قيمت 15000 تومن خريدم
و به اندازه 1 ميليون حرص خوردم اول كه يه عكس ريختم توش 45 دقيقه طول كشيد تا كپي كنه
بهتره بندازيش دور چون رو اعصابت راه ميره
.
golmohammadi
31-05-2010, 00:04
به نظر منم اینا که ارزون هستند زود خراب میشند
یه بار هم یکیشو اوردند پیشم
مثلا 4.3 گیگ اطلاعات کپی میکردم
وقتی درش میاوردم و دوباره وصل میکردم با کمال تعجب میشد 4 گیگ
خلاصه خود بخود پاک میشد
حالا مال شما پاک نمیشه فقط ایراد میگیره
میشه بگی وقتی بازش میکنی چه ارور یمیده ؟
ممکنه ویروسی هم شده باشه
بهتره اولش یه فرمت بکنی
و حداقل ببری رو یه سیستم دیگه فایل بریزی ببینی درست اجرا میشه
بعد نتیجه را اعلام کن
f-secure
31-05-2010, 00:38
دوست من متاسفانه فلشت نيم سوز شده و قابل تعمير نيست
اين سري از فلش ها را از بانه ميارن
من هم چند ماه پيش يه دونه از اين مدل ها از دوستم كه از بانه آورده بود به قيمت 15000 تومن خريدم
و به اندازه 1 ميليون حرص خوردم اول كه يه عكس ريختم توش 45 دقيقه طول كشيد تا كپي كنه
بهتره بندازيش دور چون رو اعصابت راه ميره
.
نیم سوز معنی ندارد برای قطعات الکترونیکی
سیم پیچ ندارند که نیم سوز شه
اشکال این فلش داشتن چیپهای تقلبیه.واسلام
این فلشها را نخرید.پولش مهم نیست 2 تومان یا 20تومان هر چی.فلش خوب ocz بود که بدلیل تحریم نایاب شد و فعلاً پاتریوت.اینا تقلبی ندارند.اگه برای اطلاعاتی که روشون میریزد ارزش قائلید این فلشهای متفرقه را مفت هم بدهند نگیرید (کو گوش شنوا)
ببخشید ولی مردم از کجا بفهمن فلش اصله یا تقلبی؟ وقتی اون فروشنده یه قیمت مناسب در قبال جنس میده هر کی باشه قبول میکنه...
الآنم اینقدر هست جنس تقلبی که نمیشه تشخیص داد...
این فلشها را نخرید.پولش مهم نیست 2 تومان یا 20تومان هر چی.فلش خوب ocz بود که بدلیل تحریم نایاب شد و فعلاً پاتریوت.اینا تقلبی ندارند.اگه برای اطلاعاتی که روشون میریزد ارزش قائلید این فلشهای متفرقه را مفت هم بدهند نگیرید (کو گوش شنوا)
به نظر منم اینا که ارزون هستند زود خراب میشند
یه بار هم یکیشو اوردند پیشم
مثلا 4.3 گیگ اطلاعات کپی میکردم
وقتی درش میاوردم و دوباره وصل میکردم با کمال تعجب میشد 4 گیگ
خلاصه خود بخود پاک میشد
حالا مال شما پاک نمیشه فقط ایراد میگیره
میشه بگی وقتی بازش میکنی چه ارور یمیده ؟
ممکنه ویروسی هم شده باشه
بهتره اولش یه فرمت بکنی
و حداقل ببری رو یه سیستم دیگه فایل بریزی ببینی درست اجرا میشه
بعد نتیجه را اعلام کن
ممنون كه توجه كرديد فلش رو بهم هديده دادن:31:امتحانشم كرده بودند موقع خريد اما از اونجا كه آهنگ رو پخش مي كنه و مدتي اون رو حفظ مي كنه كسي چيزي متوجه نشده بوده:31:تازه ويروسي هم بود كه من فرمتش كردم 3بار:31:رو يه سيستم ديگه هم اجراش كردم مشكلي نداشت:31:بعدش فكر كردم سالمه و 8 گيگ فيلمي كه دانلود كرده بودم پريد دوستام بيشتر ناراحت شدن:27:
بابا هديه بود:31: تا مدت كوتاهي هم فايلو نگه مي داره
ببخشید ولی مردم از کجا بفهمن فلش اصله یا تقلبی؟ وقتی اون فروشنده یه قیمت مناسب در قبال جنس میده هر کی باشه قبول میکنه...
الآنم اینقدر هست جنس تقلبی که نمیشه تشخیص داد...
اينك حرفه حسابيه آخه شكلشون يكيه همه جا هم يه قيمت نيست هركي هرچي دوست داشت مي زنه تازه حالا مگه قيمت زياد نشونه ي سالم بودنه شايد يكي خواست قيمت زياد بده بعد بگه همين جا امتحانش مي كنيم اگه درست بود پس نمي گيرم
تازه من كادو گرفتم دلم نمي ياد به طرف بگم فلشت به درد نخور بود :41:
f-secure
31-05-2010, 19:07
اينك حرفه حسابيه آخه شكلشون يكيه همه جا هم يه قيمت نيست هركي هرچي دوست داشت مي زنه تازه حالا مگه قيمت زياد نشونه ي سالم بودنه شايد يكي خواست قيمت زياد بده بعد بگه همين جا امتحانش مي كنيم اگه درست بود پس نمي گيرم
قالی میخوای بخری یا فلش؟؟
گفتم که... فلش فقط ocz یا پاتریوت
بقیه 98درصد تقلبی ممکنست تقلبی باشد
تقلبیم نباشه بپای ایندو مارک نمیرسد در سرعت و کیفیت.بنچمارکها را بروید ببینید تا متوجه شید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.