PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارت گرافیک 3D

sinashahab
29-05-2010, 13:49
سلام دوستان

می خواستم بدونم کسی از شما می تونه درباره ی کارت گرافیک 3D برای من توضیحی بده ؟؟:8:

چند وقتی هست که دنبالش هستم ولی می خواستم به طور دقیق تر بدونم به چه وضعی هست.:31:
مثلا شامل چه وسایلی هست ؟ کیفیتش چطوره ؟ میشه باهاش بازی کرد ؟

توی تنظیمات کارت گرافیک خودم یه قسمت به نام 3D Stereoscopic هست که با فعال کردن اون تصاویر به هم میریزه ولی با دو تا طلق میشه اونا رو به صورت تقریبا سه بعدی دید .
حالا اون کارت های گرافیک که مخصوص 3D هستن به همین صورت کم کیفیت دیده میشه تصاویر ؟؟؟
یا اینکه واقعا خودتو توی اونجا میبینی ؟؟؟:10:

راستی هر کس نظر میده لطفا پایینش بنویسه که تجربه کرده یا نه !!!:19:

sinashahab
29-05-2010, 14:48
راستی یادم رفت بگم :

دیدن عکس های سه بعدی یه چیز تکرار نشدنی هست . با این که من عینکم از طلق هست ولی خیلی حال میده .

تنها مشکل من در اینه که کیفیتش زیاد خوب نیست و زیاد سه بعدی نیست . مخصوصا در بازی .

نظر بدید دوستان لطفا !!

JEskandari
29-05-2010, 18:44
همه سیستمهای 3D نیاز به مانیتور مخصوص همراه با عینک مخصوص دارند.

اونهم که شما میگید 3D Vision Discover هست که مانیتور مخصوص نمیخواهد ولی نیاز به عینک
مخصوص آناگلیف دارد . برای اون عینک ها هم توی اینترنت جستجو کن عینک مخصوص سه بعدی
حتما تبلیغات یک بنده خدایی را که توی ایران اون عینکها را میفروشه میبینی .

sinashahab
29-05-2010, 22:19
خوب میدونم .

الان مانیتور من پشتیبانی می کنه . چون ازش دو تا سیم خروجی بیرون میاد و من خوندم اونایی که دو تا داشته باشن پشتیبانی می کنن.

حالا می خواستم بدونم اون عینک مخصوص و اون یه دستگاه بقلش چیه ؟؟؟
میشه باهاش بازی کرد ؟؟ کیفیتش خوبه ؟؟ قیمتش چنده ؟؟

amirpers
03-06-2010, 12:04
من هم دقيقا نمي دونم كه براي ديدن سه بعدي حتما مانيتور سه بعدي احتياجه يا نه ؟!
درايور انويدياي 3 بعدي هم اونقدر ورژنهاي مختلف داره كه آدم گيج ميشه و نمي دونه كه كدوم يكي رو بايد دانلود كنه.

Stream
03-06-2010, 12:15
خوب میدونم .

الان مانیتور من پشتیبانی می کنه . چون ازش دو تا سیم خروجی بیرون میاد و من خوندم اونایی که دو تا داشته باشن پشتیبانی می کنن.

حالا می خواستم بدونم اون عینک مخصوص و اون یه دستگاه بقلش چیه ؟؟؟
میشه باهاش بازی کرد ؟؟ کیفیتش خوبه ؟؟ قیمتش چنده ؟؟
برای تجربه خوب 3D مانیتور شما باید 120 هرتز باشه چون تصاویر 3D فعلی همگی Interlaced هستند، و ربطی به یک یا دو ورودی نداره. نیاز به عینک های مخصوص که Shutter دارند هم هست مثل NVIDIA 3D Vision .

کیفیتش هم نسبت به اینی که شما الان با عینک آناگلیف می بینید خیلی بهتره، ولی کیفیت ایده آلی نیست و شما به هیچ وجه به قول معروف خودتون رو توی بازی/فیلم نمی بینید.