ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : asus یا hp

iman111
29-05-2010, 13:06
سلام دوستان .میخوام یه لپ تاپ بگیرم ولی بین دو مارک اچ پی و ایسوس گیر کردم.
به نظر شما کدومشون کیفیت ساخت بهتر و دوام بیشتری داره؟

x-lichking
29-05-2010, 22:23
قطعا ایسوس . :31: .

sp10
29-05-2010, 22:48
only asus.....:5:

Mehrdad092000
29-05-2010, 22:50
asus بيشتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

REGISTERED-USER
29-05-2010, 23:13
فقط اچ پی ! این جدول مسخره هم وردارید معلوم نیست کی کشیده پخشش کرده تو نت !

الان اچ پی اوله و کیفیت خوبی هم داره ... هر کی داشته و خراب شده به نظرم عرضه نگهداری نداشته (بلا نسبت صاحابش!!!)

Mehrdad092000
29-05-2010, 23:23
فقط اچ پی ! این جدول مسخره هم وردارید معلوم نیست کی کشیده پخشش کرده تو نت !

الان اچ پی اوله و کیفیت خوبی هم داره ... هر کی داشته و خراب شده به نظرم عرضه نگهداری نداشته (بلا نسبت صاحابش!!!)
بريد نت تحقيق كنيد
شما بگيد hp
ضمنا تو فروم يكم محترم تر پست بديد

REGISTERED-USER
29-05-2010, 23:43
این جدول بر این اسا ساخته شده که کی لپ تاپ با کیفیت میزنه ! قیمت هم بهیچ وجه در نظر گرفته نشده!

دوم اینکه این امار مسخره رو از برگرداندن لپ تاپ ها و قبول کردن شرکت ها به تعمیر آن ها اخذ شده ! همه می دونند HP بهترین سرویس ها رو در کل جهان میده و کوچکترین اشکالات را تقبل و آن ها را رفع میکنه ! آمار تعمیرات و گارانتی بالاست پس این امار هم میره بالا ! بعد تعداد لپ تاپ های فروخته شده رو هم حساب کنید ! ایسوز توی فروش ته لیسته ، بعد میخوای بهترین کیفیت رو نداشته باشه ؟ تولید کم ، QC بالاتر !

الان ایسر دو تا مونده به آخریه مسخره است با کیفیت لپ تاپ ها را در محدوده cheap میزنه ! اگه میخواست مثل ایسوز با 950 لپ تاپ بزنه بهترین رو میزد !

آمار از سال 2005 تا 2008 هست! الان سال 2010 هستیم و جدیدترین امار باز هم HP از لحاظ فروش و سرویس اوله !

ضمنا تو فروم يكم محترم تر پست بديد شما اماتوری برو لحن ات رو اصلاح کن ! :دی

Mehrdad092000
30-05-2010, 05:19
این جدول بر این اسا ساخته شده که کی لپ تاپ با کیفیت میزنه ! قیمت هم بهیچ وجه در نظر گرفته نشده!

دوم اینکه این امار مسخره رو از برگرداندن لپ تاپ ها و قبول کردن شرکت ها به تعمیر آن ها اخذ شده ! همه می دونند HP بهترین سرویس ها رو در کل جهان میده و کوچکترین اشکالات را تقبل و آن ها را رفع میکنه ! آمار تعمیرات و گارانتی بالاست پس این امار هم میره بالا ! بعد تعداد لپ تاپ های فروخته شده رو هم حساب کنید ! ایسوز توی فروش ته لیسته ، بعد میخوای بهترین کیفیت رو نداشته باشه ؟ تولید کم ، QC بالاتر !

الان ایسر دو تا مونده به آخریه مسخره است با کیفیت لپ تاپ ها را در محدوده cheap میزنه ! اگه میخواست مثل ایسوز با 950 لپ تاپ بزنه بهترین رو میزد !

آمار از سال 2005 تا 2008 هست! الان سال 2010 هستیم و جدیدترین امار باز هم HP از لحاظ فروش و سرویس اوله !

شما اماتوری برو لحن ات رو اصلاح کن ! :دی
خودتون ميگيد Hp بهترين سرويسو ميده
الان تو كوروم كشور هستي شما؟
ايران
پس هرچي لپتاپ رفر هست اغلب وارد كشور هاي مثل ايران ميشه
رفر هم = با خرابيه بيشتر
تو سرويس hp شكي نيست اما نه تو ايران

شما درست ميگي ما اماتور
شما پروفشنال برو خوش باش:46:

x-lichking
30-05-2010, 07:44

شما اماتوری برو لحن ات رو اصلاح کن ! :دی
به این حرف ها گوش ندین .
برای ما که ایران هستیم ایسوس حتی از سونی هم بهتره و بیشتر پشتیبانی میشه .
موفق باشید .

mortezaon
30-05-2010, 07:48
من هم با hp موافقم

.

amd>intel
30-05-2010, 07:54
اگر خارج از ایران بودیم HP ولی اینجا اسوس به دلیل خدمات خوب

Mehrdad092000
30-05-2010, 23:27
منم همينو ميگم ايسوز تو ايران بهتره
قيمت كمتر كيفيت بهتر

omid_o2o3
31-05-2010, 09:47
hp
.............

behmin2003
13-06-2010, 09:37
HP خیلی بهتره ولی خدمات ایسوس تو ایران بهتر از HP است
ضمنا اون جدول رو بریزید دور

sohrab29
05-08-2010, 14:20
ايسوس در ايران بهتر پشتيباني مي شود.
ضمنا كيفيت ساخت بالاتري هم دارد.

pooriya_hp
06-08-2010, 12:50
سلا به همه ی دوستان
من خودم شخصا hp رو پیشنهاد می کنم چون واقعا لپ تاپ های خوبی رو ارائه میده.
asus هم لپ تاپ های خوبی میزنه اما hp یه سروگردن بالاتر هست.
در مورد این جدول مسخره ی که دوستان گذاشتن بگم که: من طی این چند ساله که تو کار تعمیرات هستم تا به حال با برندهای مثل: hp,apple مواجه نشدم.
ولی تا دلتون بخواد با برندهای مثل: dell مواجه شدم.
پس به این جدول اعتماد نکنید که اصلا درست نیست.
در نهایت بگم که hp بهترینه/

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

ايسوس در ايران بهتر پشتيباني مي شود.
ضمنا كيفيت ساخت بالاتري هم دارد.
شما دارید میگید که کیفیت ساخت hp پایین هست ؟؟؟

babialex
06-08-2010, 15:31
من خودم اچ پی دارم اما ایسوس تو این چند ساله بسیار زیاد پیشرفت کرده و کیفیت محصولات نوت بوکش مثل تمام محصولات دیگش عالیه
کیفیت ساخت و خدماتش هم عالیه و ایسوس در حال حاضر به نظرم از اچ پی بهتره
اچ پی هم محصولات خوبی داره اما تنوع مدلهای نوت بوکش تو ایران زیاد نیست و کمی هم دیرتر محصولات به روزش اینجا وارد میشه ولی ایسوس تنوع خوبی داره و خدمات عالی توی ایران ارائه میده
من 4 سال پیش برای دوستم که میخواست برای همیشه بره کانادا زندگی کنه یه لپ تاپ ایسوس از پایتخت گرفتم که هنوزم ازش راضیه و میگه آخ نگفته و همیشه بابت این که براش ایسوس انتخاب کردم ازم تشکر میکنه چون اون موقع مثل الان تو ایران زیاد شناخته شده نبود و فکر نمیکرد انتخاب خوبی باشه واسه همین دو دل بود

به نظرم این برند محبوب تایوانی هیچ وقت هوادارانشو مایوس نکرده :46:

Mehrdad092000
06-08-2010, 16:56
من خودم اچ پی دارم اما ایسوس تو این چند ساله بسیار زیاد پیشرفت کرده و کیفیت محصولات نوت بوکش مثل تمام محصولات دیگش عالیه
کیفیت ساخت و خدماتش هم عالیه و ایسوس در حال حاضر به نظرم از اچ پی بهتره
اچ پی هم محصولات خوبی داره اما تنوع مدلهای نوت بوکش تو ایران زیاد نیست و کمی هم دیرتر محصولات به روزش اینجا وارد میشه ولی ایسوس تنوع خوبی داره و خدمات عالی توی ایران ارائه میده
من 4 سال پیش برای دوستم که میخواست برای همیشه بره کانادا زندگی کنه یه لپ تاپ ایسوس از پایتخت گرفتم که هنوزم ازش راضیه و میگه آخ نگفته و همیشه بابت این که براش ایسوس انتخاب کردم ازم تشکر میکنه چون اون موقع مثل الان تو ایران زیاد شناخته شده نبود و فکر نمیکرد انتخاب خوبی باشه واسه همین دو دل بود

به نظرم این برند محبوب تایوانی هیچ وقت هوادارانشو مایوس نکرده :46:
دقیقا
ایسوز تنوش زیاده عالیم کار کرده

nitro
06-08-2010, 17:08
HP بگیر داداش

armin_punisher6
06-08-2010, 19:32
دوستان مطمئن باشین hp بهترینه.من خودم 6 ماهه و برادرم 4 ساله که اچ پی داریم.توی 4 سال فقط یه بار کارت صوت لپ تاپ داداشم خراب شد اونم بخاطر اینکه اسپیکر وصل بود و پای یکی به سیم گرفت کشیده شد.منم که تا حالا pavilion ام هیچ مشکلی نداشته.من با کلی تحقیق رفتم اچ پی گرفتم چون آدم خیلی وسواسی هستم.اینم بگم جایی که میگیرین خیلی تاثیر داره که اصل بهتون میده یا نه.فینگر پرینت و ریموت کنترل اچ پی هم نباید فراموش کرد که فوق العاده ان.ای کاش یه نظر سنجی هم بین این دو برند تو تاپیکتون میزاشتین.

rezazzzjjj
06-08-2010, 21:53
hp توپه ، از لحاظ كيفيت ساخت حرف نداره