مشاهده نسخه کامل
: VAIO F Series || ASUS G73Jh || Dell AlienWare
sia abedi
29-05-2010, 12:50
سلام بچه ها من بررسي كه انجام دادم ديدم كه اين سه سري بهترين كانفيگ را بين كل لپ تاپ ها دارند (البته به غير از اپل).من مي خواستم يك لپ تاپ حدود 2 ميليون بخرم مي خواستم بدونم كه شما كدوم سري لپتاپ با اين ميزان هزينه را مي پسنديد يعني منظورم اينه كه با 2 تومن كدوم سري بهتره.(البته يكمي بالا و پاييني قيمت ها مشكلي نداره) مزيت هاش چيه ؟ بدي هاش چيه ؟(اصلا داخل ايران بودنش هم مهم نيست.)
شما هدفتون از خرید لپ تاپ چیه منظورتون از alienware ایشالله m17x هست
اگه گیم بازی میکنید قطعا alienware بهترینه البته از 1800 دلار شروع میشه شما بهتره خودتون موقع کاستمایز گرافیکشو ارتقاع بدید به 5870x2
hamidcrazy2
29-05-2010, 18:22
سلام می تونی روی dell m6500 هم فکر کنی البته اگه به جیب بابات فکر نکنی :31:
hp 2300 هم غیر از کارت گرافیکش که سری گیم نیست .همه چیزش عالیه
mohsenfhm
29-05-2010, 19:25
Dell AlienWare
این مدل در ایران هست ؟؟
REGISTERED-USER
29-05-2010, 19:33
این مدل در ایران هست ؟؟
شاید منظورش 11X هست که دل داره براش بازایابی میکنه ! :27:
reza_e13
29-05-2010, 19:34
alienware رو جایی تو تهران میشناسین سفارش بگیره ؟!
alienware تو ایران نیست اما خیلی راحت گیر میاد ، :31:
چند روز پیش با یک m17x کرا کردم ، خیلی خوبه ! یعنی یکم بهتر از خوبه ف اگه می تونی حتما بخر ، فقط اینو بگم که با وزنش ، قابل حمل نیست
sia abedi
29-05-2010, 19:36
شما هدفتون از خرید لپ تاپ چیه 5870x2
من هدفم برنامه نويسي داخل لينوكس براي شبيه سازي دو بعدي فوتبال ، برنامه نويسي ويندوز گرافيكي(Direct X) و بازي هم مي كنم.نه خيلي افراطي بازي مي كنم ، نه خيلي كم، در حد متوسط
sia abedi
29-05-2010, 19:45
اگه گیم بازی میکنید قطعا alienware بهترینه البته از 1800 دلار شروع میشه شما بهتره خودتون موقع کاستمایز گرافیکشو ارتقاع بدید به 5870x2
سري alienware خودش سه تا سري داره:
M11x , M15x, M17x
اين سري ها هر كدوم يك فرقي از نظر كانفيگي دارن كه M17x خفن ترين كانفيگ را داره(به نظر من بين كل لپ تاپ ها هم بهترين كانفيگ را داره)
M11x كه سيستمش پايينه ، M17x هم كانفيگش عاليه ولي خيلي گرونه ، پس مي مونه M15x كه هم قيمت متوسطي داره(البته يك مقداري رو به بالا) و هم كانفيگ نسبتا خوبي داره پس من اگر بخوام alienware بگيرم M15x مي گيرم(البته دوست دارم M17x هم بگيرم ولي نميشه چون بابام دزد نيست :27: البته دور از جون شما :11: (شوخي كردم ميگن گربه دستش به گوشت نميرسه ميگه پيف پيف بو ميده :46:) )
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
این مدل در ایران هست ؟؟
دوستان عزيز گفتم كه توي ايران بودنش مهم نيست آخر پست اول نوشتم:11: چون من اگر خدا بخواد مي خوام از آمريكا بيارم (يكي از اقوامم)
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
alienware تو ایران نیست اما خیلی راحت گیر میاد ، :31:
چند روز پیش با یک m17x کرا کردم ، خیلی خوبه ! یعنی یکم بهتر از خوبه ف اگه می تونی حتما بخر ، فقط اینو بگم که با وزنش ، قابل حمل نیست
چند كيلو ئه ؟m15x چطور؟
سلام می تونی روی dell m6500 هم فکر کنی البته اگه به جیب بابات فکر نکنی :31:
hp 2300 هم غیر از کارت گرافیکش که سری گیم نیست .همه چیزش عالیه
نه دوست عزيز من گرافيك خوب هم مي خوام
دوست عزیز شما گفتید تو ایران بودنش برام مهم نیست رو همین حساب من m17x پیشنهاد دادم:11: در ضمن شما گفتید 2 ملیون یه ذره این ور اون ور تر فک کنم m17x هم 1799 دلار شروع می شه
sia abedi
29-05-2010, 21:53
دوست عزیز شما گفتید تو ایران بودنش برام مهم نیست رو همین حساب من m17x پیشنهاد دادم:11: در ضمن شما گفتید 2 ملیون یه ذره این ور اون ور تر فک کنم m17x هم 1799 دلار شروع می شه
دوست عزيز m17x از 1799 $ شروع ميشه خودتون هم داريد ميگيد بعد اگر يك سيستم خوب باهاش كانفيگ كني خيلي ميره بالا.حتي به 4000$ هم ميرسه بد اون موقع بايد برم بانك بزنم:27: :11:
hamidcrazy2
29-05-2010, 21:56
راستی روی Hp envy 15 هم می تونی فکر کنی. خیلی خفنه تنها عیبش اینه که dvd rom اکسترناله. ولی همه چیزش زیادی بالاست.
گرافیکش هم ati 5830 هستش. رمش هم از 6 تا 16 هستش. بدنش هم منیزیم هستش. تو ایران هم هستش. حدود 2500 در میاد (متوسطش)
راستی hp 2300 کارت گرافیکش geforce GT 320 1 gig up to 4200 هستش ها. فکر نکن کمه.
ولی بازم فقط dell m6500 با 16 گیگ رم و سوپر کارت گرافیک 4 هسته ای fx 3800 geforce البته مدل ati 7300 هم قابل سفارش هست. cpu i7 920 و 1500 گیگ هارد.
x-lichking
29-05-2010, 22:22
اگر که پردازش خیلی براتون مهمه سری پرسشن دل چیز خوبی هست .
اگر که گرافیک مهمه سری G ایسوس چون گرافیک خوبی دارن اما پردازش در حد یکم زیر عالی هستند .
اگر هر دو تا مهمه آلینویر چون سی پی یو قوی تری داره .
مشلا دل هر چی میاد دم دستش توی نوت بوک هاش جا میده .
فکر کنم از چند روز دیگه i7 980X رو هم به سی پی یو هاش اضافه کنه . :31: .
قطعا این سه مدل که گفتم قابل حمل و نقل نیستن و خیلی سنگین هستند چون از 4 کیلو بیشتر هستند .
سونی سبک تر از اینا هست .
در حد 3.1 هست سونی .
به نظرم برای شما حمل و نقل مهم نباشه .
اگر که حمل و نقل مهم نیست براتون با 2 میلیون یه دسکتاپ توپ میشه بست .
برای رندر و کار های گرافیکی سنگین هم انویدیا پایدار تر از ای تی آی هست و بهترین سری برای رندر گرفتن هم Quadro Fx هست .
موفق باشید .
Mehrdad092000
29-05-2010, 22:49
شما اين سه اپتابي كه زديد در يه حد نيستن
mx17 نوتبوكايه خوبين
g73هم براي بازي عاليه قابله حملم هست
ولي سري fسوني اصلن از نظر گرافيك در حد اين دو مدل نيست
x-lichking
29-05-2010, 23:09
mx17 نوتبوكايه خوبين
موافقم .
گرافیک سونی در حد اینا نیست ولی ضعیفم نیست .
میشه بین عالی و خوب قرارش داد .
ولی اون دو مدل دیگه گرافیکشون در حد عالی هست و قابل مقایسه با سونی نیستند .
ولی صفحه نمایش بسیار بهتری نسبت به اون دو مدل دیگه داره .
Mehrdad092000
29-05-2010, 23:21
نه
g73هم فول اچ دي هست
اصلن سوني در حد مقايسه با اينا نيست
g73
واقا عاليه
x-lichking
29-05-2010, 23:44
نه
g73هم فول اچ دي هست
اصلن سوني در حد مقايسه با اينا نيست
g73
واقا عاليه
آره .
فول اچ دی هست .
ولی کیفیت تفاوت داره .
G73 واقعا چیر خفنی هست .
hamidcrazy2
30-05-2010, 08:41
just HP envy 15 کسی رو حرف من حرف نزنه :27:
sia abedi
30-05-2010, 16:25
راستی روی Hp envy 15 هم می تونی فکر کنی. خیلی خفنه تنها عیبش اینه که dvd rom اکسترناله. ولی همه چیزش زیادی بالاست.
گرافیکش هم ati 5830 هستش. رمش هم از 6 تا 16 هستش. بدنش هم منیزیم هستش. تو ایران هم هستش. حدود 2500 در میاد (متوسطش)
دوست عزيز اين لپ تاپي كه شما گفتين از نظر ظاهري واقعا شيك بود شبيه مك بوك پروئه ولي اگر بلو ري داشت خيلي بهتر بود ، سي پي يوش از اين لپتاپ هايي كه در عنوان تاپيك نام برده شده پايين تره ، ولي گرافيك بسيار خوبي داره ، رمش هم پايين تره و در كل از اونجايي كه من نمي خوام خيلي كار گرافيكي خفني انجام بدم پس فكر نميكنم زياد براي من مناسب باشه البته واقعا ممنونم كه نظرتون را گفتين:11:
راستی hp 2300 کارت گرافیکش geforce GT 320 1 gig up to 4200 هستش ها. فکر نکن کمه.
همچين مدلي را من داخل سايت اچ پي نديدم ميشه بيشتر راهنمايي كنيد
ولی بازم فقط dell m6500 با 16 گیگ رم و سوپر کارت گرافیک 4 هسته ای fx 3800 geforce البته مدل ati 7300 هم قابل سفارش هست. cpu i7 920 و 1500 گیگ هارد.
اين كه ديگه لپ تاپ نيست سوپر لپ تاپه:18:. منو بگو فكر كردم الين وير بهترين باشه . حيف ، حيف كه بابام دستش تو كار نيست(نخواستم سياسيش كنم كه بهم گير بدن) وگرنه يك كانفيگ خوب از اين لپ تاپ را ميگرفتم
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
اگر که پردازش خیلی براتون مهمه سری پرسشن دل چیز خوبی هست .
فكر كنم ديگه بايد توي امضام بنويسم كه بابا دزد نيست :27: آخه اين خيلي گرونه:18:
همش اين لپ تاپ هاي خوب را به آدم نشون ميديد آدم دلش غش ميره:5:
اگر که گرافیک مهمه سری G ایسوس چون گرافیک خوبی دارن اما پردازش در حد یکم زیر عالی هستند .
يكي خوب بگه تو چه سايتي ميشه قيمت ها لپ تاپ هاي ايسوس را ديد و اون ها را كانفيگ كرد آخه توي سايت اصليش كه بخشي براي اين كار قرار نداده بودند:41:
اگر هر دو تا مهمه آلینویر چون سی پی یو قوی تری داره .
خودم يكي از آيتم هاي مورد نظرمه البته m115x
خون هر چيزش به من نخوره جيبم به درخواست كمپاني ميخوره:20:
سونی سبک تر از اینا هست .
در حد 3.1 هست سونی .
اولين آيتم خودم هم سوني بود چون سبك ، زيبا ، همه پسند ، شيك ، كيفيت خوب ، كانفيگ نسبتا خوب و...
هنوز هم دلم ميخوادتش:40:حالا با هم قرار محضر اگر كه خدا بخواد بگيرمش:27: ولي يك شرط داره از همه نظر هايي كه ميخوام از لپ تاپ هايي كه شما سفارش ميديد بهتر باشه
اگر که حمل و نقل مهم نیست براتون با 2 میلیون یه دسکتاپ توپ میشه بست .
موفق باشید .
نه كمي تا قسمتي ابري مهمه ولي در حد كولاك مهم نيست ولي در اون حدي كه بين كيس و لپ تاپ بخوام يكي را انتخاب كنم بايد بگم لپ تاپ وگرنه يك ابر كامپيوتر آبي ام مي گرفتم
برای رندر و کار های گرافیکی سنگین هم انویدیا پایدار تر از ای تی آی هست و بهترین سری برای رندر گرفتن هم Quadro Fx هست .
موفق باشید .
:18:شما خودتون گفتيد كه اي تي آي بهتره !
جي فورس چه طوره ؟ با كووادرو چه فرق هايي داره
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
mx17 نوتبوكايه خوبين
خوب آخه سوني هم سيستم پاييني نداره
چشم هر سه تاشون را گرفت گفتم از اينا شروع كنيم تا به بقيه برسيم
در آخر يك چيزي ميگم براي همه دوستاني كه لطف ميكنن به اين تاپيك سر ميزنن:11:
من افراطي بازي نمي كنم و از طرفي هم لپ تاپ با گرافيك پايين نمي خوام اگر بخوام انتخاب كنم هم پردازش مي خوام ، هم كيفيت ال سي دي ، زيبايي ، سبك بود ، با دوام و ... و پردازش را به گرافيك ترجيح ميدم(البته در اكثر مواقع مگر اينكه مورد خاص باشه و واقعا گرافيك حياتي تر از پردازش باشه)چون به نظر من پردازش هستش كه همه چيز را از قبيل گرافيك خفن ميكنه
asbphoenix
30-05-2010, 16:48
ASUS G73Jh
یه نگاهی بش بنداز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sia abedi
30-05-2010, 19:55
ASUS G73Jh
یه نگاهی بش بنداز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين گزينه جز اصلي ترين گزينه هاست.
hamidcrazy2
30-05-2010, 21:47
Hp 2300 که خودم دارمش خیلی خفنه در واقع مدل فول پورت هستش و فبنگرپرینت مودم 4 تا usb داره .الان تو تهران 1600 هستش. و دو تا تاپیک تو همین سایت در مورد این لپتاب نوشته شده. به نظر من از لجاظ قیمت و کانفیگ رقیب نداره.
سری envy 15 هم سیستمش خیلی خفنه و می تونی تا 16 گیگ رم روش نصب کنی (نمی دونم چرا گفتی رمش کمه ؟)cpu هم سفارشیه و از i3 تا i7 میتونی واسش سفارش بدی و دو تا هارد 500 هم میشه روش نصب کرد. کلا جز معدود مدل های Hp هستش که فول hd هستش. من خودم تو پایتخت باهاش کار کردم چیز جالبیه (اون مدل 16 گیگ رم داشت). چیدمان دکمه هاش هم فرق فوکوله. در ضمن گفتم که این مدل dvd rom نداره و باید جدا بگیری حالا دوست داشتی blueray بخر. ولی بلوری خیلی ضعیف گرون و بی استفادس و تو خوندن dvd های خش دار مشکل داره.
Mehrdad092000
30-05-2010, 23:34
g73
شك نكن
عاليه واقا
sia abedi
31-05-2010, 08:08
Hp 2300 که خودم دارمش خیلی خفنه در واقع مدل فول پورت هستش و فبنگرپرینت مودم 4 تا usb داره .الان تو تهران 1600 هستش. و دو تا تاپیک تو همین سایت در مورد این لپتاب نوشته شده. به نظر من از لجاظ قیمت و کانفیگ رقیب نداره.
من همچين مدلي توي سايت اچ پي نديدم بيشتر راهنمايي ميكنيد؟
از 2300 همچين مدلي را پيدا كردم .منظورتون همينه؟
HP Pavilion dv6t-2300 CTO Entertainment Notebook PC
Hp 2300
سری envy 15 هم سیستمش خیلی خفنه و می تونی تا 16 گیگ رم روش نصب کنی (نمی دونم چرا گفتی رمش کمه ؟)cpu هم سفارشیه و از i3 تا i7 میتونی واسش سفارش بدی و دو تا هارد 500 هم میشه روش نصب کرد. کلا جز معدود مدل های Hp هستش که فول hd هستش. من خودم تو پایتخت باهاش کار کردم چیز جالبیه (اون مدل 16 گیگ رم داشت). چیدمان دکمه هاش هم فرق فوکوله. در ضمن گفتم که این مدل dvd rom نداره و باید جدا بگیری حالا دوست داشتی blueray بخر. ولی بلوری خیلی ضعیف گرون و بی استفادس و تو خوندن dvd های خش دار مشکل داره.
نه حق با شما هست ميشه رمش را بيشتر كرد من نديدم
x-lichking
31-05-2010, 10:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما خودتون گفتيد كه اي تي آي بهتره !
جي فورس چه طوره ؟ با كووادرو چه فرق هايي داره
خوب ای تی آی که در ایسوس G73 هست خیلی قوی هست .
من منظورم این بود که سری Quadro FX در رندر پایدار تر از ای تی آی ها هست مخصوصا اگر که با اینتل هماهنگ بشند .
من Quadro FX رو برای دسکتاپ پیشنهاد کردم چون توی نوت بوک خیلی کم پیدا میشن و اگر هم که پیدا بشند قیمت های بالایی دارند .
معمولا توی بیشتر بنچ مارک ها Quadro FX 3800M امتیاز های بهتری نسبت به 5870 میگره .
ولی شما اگر که برات گرافیک خیلی مهم فقط برو دنبال G73 که حرف نداره .
البته اگر که با شکل ، وزن و ... مشکل ندارید .
موفق باشید .
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
HP کانفیگ های خوبی داره .
ولی باید به این هم توجه کنید که برای رندر گرفتن و گرافیک دوام نمیاره .
من تا حالا انوی رو ندیدم ولی مدل DV6 که بیشتر واسه سشوار خوبه تا برای کار های دیگه . :31: .
البته در کار های سبک پایدار هستن اما لود بگیریم ازشون داغ میکنند بد .
وگرنه اچ پی هم کانفیگ های خوبی داره .
موفق باشید
hamidcrazy2
31-05-2010, 11:54
برای رندر گرفتن hp 2300 واقعا عالی عمل می کند. من خیلی باهاش رندر می گیرم. این سری فقط تو کارهای game داغ می کند و برای رندر گرفتن اینا اصلا به روی خودش نمیاره. اینا تست شده جانم. (خودم تستوندمش) از لحاظ کانفیگ و عملکرد حرف نداره و سری g73 فقط کارت گرافیکش از این مدل قویتره و البته دارید پولش رو هم می دید دیگه. برای کارای مهندسی و 3d max این hp عالیه.
تو سایت hp هم به این نام هستش HP Pavilion dv6t-2300 CTO Entertainment Notebook PC
cto سری سفارشیه دیگه
x-lichking
31-05-2010, 12:01
برای رندر گرفتن hp 2300 واقعا عالی عمل می کند. من خیلی باهاش رندر می گیرم. این سری فقط تو کارهای game داغ می کند و برای رندر گرفتن اینا اصلا به روی خودش نمیاره. اینا تست شده جانم. (خودم تستوندمش) از لحاظ کانفیگ و عملکرد حرف نداره و سری g73 فقط کارت گرافیکش از این مدل قویتره و البته دارید پولش رو هم می دید دیگه. برای کارای مهندسی و 3d max این hp عالیه.
تو سایت hp هم به این نام هستش HP Pavilion dv6t-2300 CTO Entertainment Notebook PC
cto سری سفارشیه دیگه
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
گرافیک 5870 ati اصلا با fx 3800 قابل مقایسه نیست .( قیمت این کارت برای Pc حدود 2 میلیون هستش)
fx 3800 با ati 7300 مقایسه میشه.
توی اچ پی ما تسلیم هستیم . :31: .
شاید من درست بلد نبودم باهاش کار کنم یا رندر خیلی سنگین گرفتم .
ولی کارت گرافیک نه .
مدل 3800M دقیقا یه رتبه پایین تر از 5870 هست .
قیمت 5780 در حال حاظر 450 تا 500 هست .
قیمت 3800M آخرین باری که من قیمت کردم 900 تومان بود که فکر کنم فعلا پیدا هم نشه .
سری Quadro FX فقط برای رندر گرفتن هستند و پایداری بسیار بالایی دارند .
موفق باشید .
hamidcrazy2
31-05-2010, 12:19
خوب شما با سیستم ضعیف hp رندر گرفتید نه با Hp 2300 :8:
x-lichking
31-05-2010, 12:27
خوب شما با سیستم ضعیف hp رندر گرفتید نه با Hp 2300 :8:
نه .
با همین مدل گرفتم .
یه رندر با رزولوشن 1920 در 1080 که عکس یه ماشین بود .
یادم نیست چقدر طول کشید .
ولی فن که پرواز میکرد .
دمای سی پی یو هم تا 91 رفت ولی کولپد نداشتم .
کارت گرافیک ولی خیلی داغ نشد .
حدود 70 اینا رسید .
موفق باشید .
hamidcrazy2
31-05-2010, 12:51
پس چرا من رندر میگیرم در ابعاد 12000 در 6000 با رزولیش 700 pixel/inchi با نرم افزار catia هیچ مشکلی پیش نیومد؟ ولی 2 ساعت طول کشید.
مشخصات hp 2300 شما چی بوده؟ آخه کانفیگ های متفاوتی داره
در رندر کارت گرافیک و رم نقشی ندارند. فقط cpu قربانی میشه
شرمنده همینطوری میپرم وسط ولی اگه کسی فروشگاهی رو میشناسه که g73 رو بفروشه بهم معرفی کنه ... 100% میخوامش ..با پیغام خصوصی
reza_e13
31-05-2010, 13:39
منم دنبال g73 هستم تا چند هفته دیگه میرم سنگاپور از اون جا می خوام بگیرم. تنها لپتاپ بهتری که الان تو نظرم هست alienware هست که البته وقتی کاستومایزش کنیم خیلی شاخ و از طرفی دیگه زیادی گرون می شه ! یه برتری دیگه ایسوس اینه که تو تهران می تونی از گارانتی بین المللیش استفاده کنی ! به این نکته خیلی دقت کن. چون اگه alienware بگیری و یه موقع به مشکلی بخوری به این راحتی نمی تونی از گارانتی اون استفاده کنی
sia abedi
31-05-2010, 16:05
منم دنبال g73 هستم تا چند هفته دیگه میرم سنگاپور از اون جا می خوام بگیرم. تنها لپتاپ بهتری که الان تو نظرم هست alienware هست که البته وقتی کاستومایزش کنیم خیلی شاخ و از طرفی دیگه زیادی گرون می شه ! یه برتری دیگه ایسوس اینه که تو تهران می تونی از گارانتی بین المللیش استفاده کنی ! به این نکته خیلی دقت کن. چون اگه alienware بگیری و یه موقع به مشکلی بخوری به این راحتی نمی تونی از گارانتی اون استفاده کنی
مگه ايسوس نمايندگي بين المللي داخل تهران داره ؟ شما پرسيدي ميشه يا نه كه اين كار را كرد؟
reza_e13
31-05-2010, 20:02
مگه ايسوس نمايندگي بين المللي داخل تهران داره ؟ شما پرسيدي ميشه يا نه كه اين كار را كرد؟
اره من یکی از دوستام سری گیم ایسوس داره و می گه که خیلی راحت از گارانتی بین المللی او تو تهران می تونه استفاده بکنه (و استفاده کرده) !
Mehrdad092000
01-06-2010, 22:27
كارتنشو نگه ميدارنا
اگه بخواي بياره گمرك ميخوره
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
داره
نمايندهاش تو سايت خود ايسوز هستن
reza_e13
02-06-2010, 11:17
كارتنشو نگه ميدارنا
اگه بخواي بياره گمرك ميخوره
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
داره
نمايندهاش تو سايت خود ايسوز هستن
کارتنشو نمیارم. برای استفاده از گارانتی انگار فقط از رو سریال خود دستگاه چک می کنند. همین
sia abedi
03-06-2010, 19:14
بچه ها راستي نگفتيد كجا ميشه قيمت G73 را در آمريكا ديد؟
بهترين كانفيگش چنده؟
كانفيگ تقريبي زير چنده:
ram 8GB
graphic:بهترينش
cpu:820QM with 8 mb cash
بهترين كانفيگش چنده؟
كانفيگ تقريبي زير چنده:
ram 8GB
والا تا اونجا که من میدونم بهترینش همون JH هست با گرافیک 5870 (بهترین در حال حضر در دنیا /البته رو لپتاپ)
قیمتشم میتونی از سایتهای :
ebay.com
amazon.com
bestbuy.com
مشاهده کنی ... فکر کنم حدوده 1500-1600 دلاره !!!!
در ضمن من تا حالا ندیدم جی73 ایسوس سی پی یو 820 داشته باشه ...:41:
Mehrdad092000
04-06-2010, 12:06
بهترين كانفيگش چنده؟
كانفيگ تقريبي زير چنده:
ram 8GB
گرافيك همونه
شما فقط ميتوني cpu 820بكني
با رم 8
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
بهترين كانفيگش چنده؟
كانفيگ تقريبي زير چنده:
ram 8GB
واسه گارانتي كارتونم لازمه
sia abedi
04-06-2010, 12:40
گرافيك همونه
با رم 8
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
شما نگران اون نباش من يا نميخرم يا اگر بخرم با كارتون همه چيزش وارد مي كنم چون يكي برام ميارتش نه ميفرستتش
sia abedi
04-06-2010, 12:48
گرافيك همونه
با رم 8
شما نگران اون نباش من يا نميخرم يا اگر بخرم با كارتون همه چيزش وارد مي كنم چون يكي برام ميارتش نه ميفرستتش
بچه ها دست همتون درد نكنه من ديگه انتخاب كردم حالا به دلايلي كه اصلي ترينش اينه كه اون فاميلمون كه ميخواد از آمريكا مياد 29تير مياد پس اگر حدود 20 تير سفارش بدم خوبه كه تا اون موقع هم لپتاپ دست فاميلمون در آمريكا برسه
پس چون امكان داره تا يك ماه ديگه يك مدل جديد تر بياد و بازار را زير و رو كنه تا اون موقع دست نگه ميدارم روزي كه لپتاپ دستم رسيد بهتون اطلام ميدم چي خريدم( توي همون تاپيك)
اگر بازم هم كسي نظري داشت توي همين تاپيك بگذاره
اگر هم بازم ازتون سوال داشتم همينجا مي پرسم فعلا انتخاب من بين سه لپتاپ ايسوس ،الين وير و سوني سري اف است حالا بايد امتحانام تموم بشه تا بتونم دقيق تر بررسي كنم ولي گرايشم بيشتر به سمت ايسوس و بعدش سونيه
Mehrdad092000
05-06-2010, 22:04
بچه ها دست همتون درد نكنه من ديگه انتخاب كردم حالا به دلايلي كه اصلي ترينش اينه كه اون فاميلمون كه ميخواد از آمريكا مياد 29تير مياد پس اگر حدود 20 تير سفارش بدم خوبه كه تا اون موقع هم لپتاپ دست فاميلمون در آمريكا برسه
پس چون امكان داره تا يك ماه ديگه يك مدل جديد تر بياد و بازار را زير و رو كنه تا اون موقع دست نگه ميدارم روزي كه لپتاپ دستم رسيد بهتون اطلام ميدم چي خريدم( توي همون تاپيك)
اگر بازم هم كسي نظري داشت توي همين تاپيك بگذاره
اگر هم بازم ازتون سوال داشتم همينجا مي پرسم فعلا انتخاب من بين سه لپتاپ ايسوس ،الين وير و سوني سري اف است حالا بايد امتحانام تموم بشه تا بتونم دقيق تر بررسي كنم ولي گرايشم بيشتر به سمت ايسوس و بعدش سونيه
خوبیه نیومده ها
من گفتم که شما بدونی همین
شما داری میزنی
هر کاری دوست دارید انجام بدید
sia abedi
06-06-2010, 12:16
بابا چرا ناراحت ميشي من آشنا توي گمرك دارم كه هر وقت اين فاميلمون مياد تهران اون باراش را رد ميكنه براي همين من به آشنامون سپردم كه برام با كارتونش رد كنه
آخه آدم 2 میلیون هم به لپتاپ پول می ده؟!؟؟!:41:..
Mehrdad092000
06-06-2010, 21:28
بابا چرا ناراحت ميشي من آشنا توي گمرك دارم كه هر وقت اين فاميلمون مياد تهران اون باراش را رد ميكنه براي همين من به آشنامون سپردم كه برام با كارتونش رد كنه
اخه شما یجوری گفتین
خدا ازین آشناها زیاد بده
آقا پیشاپیش مبارک باشه
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
آخه آدم 2 میلیون هم به لپتاپ پول می ده؟!؟؟!:41:..
اره
لپتاپی که باحال باشه ادم میده
farhad200
15-07-2010, 23:52
اين G73 همه گير شده من منتظرم بياد يکي بخرم
babakwind
21-07-2010, 16:25
:18: قیمتش نجومی میشه!
عزیزان مدل ASUS G73Jh انگار کانفیگی هم داره که هارد 500 هست و یه سری چیزهای اضافیش حذف شده و قیمت به 1200 دلار رسیده از این هم خبری دارین؟
اینم نمونش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن این لبتاپ رو از کجا میشه تهیه کرد؟
آخر وارد شد یا نه هنوز؟
Mehrdad092000
26-09-2010, 17:25
عزیزان مدل ASUS G73Jh انگار کانفیگی هم داره که هارد 500 هست و یه سری چیزهای اضافیش حذف شده و قیمت به 1200 دلار رسیده از این هم خبری دارین؟
اینم نمونش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن این لبتاپ رو از کجا میشه تهیه کرد؟
آخر وارد شد یا نه هنوز؟
سلام این مدل خیلی وقته هستش
500 گیگ هارد شده
6 گیگ رم
مانیتورشم فول نیست
قیمتش تو ایران همه مدل هارو نزدیک به یا بالای 2 میلیون هستش
سلام به دوستان عزیز من g73jh با کانفیگه b1 رو دارم cpu:cor i7 740 که از مدله a1 بالاتره
ram:8GB 1333 * vga:1GB ati 5870 GDDR5
Display:17.3 * HDD:1TB
+پک حرفه ایش شامله(موس+هدفون و کوله ی نازش)و مهمتر از همه که کارته گارانتی داره که 2 سال خوده لپ تاپه و 1سال شارژرو باتریشه و برا دبی که ایران داده روش(الماس دبی)18 روز کارکرد پول لازم فوری پول لازم پول لازم اینم Email:xboy_majid@yahoo.com
خواهشا قیمت پرت ندید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینم یکی تازه رسیده:
asus g73jw-3de
با این کانفیگ:
سی پی یو 740 با 6 مگ کش. 8 گیگ رم دی دی ار 3 با باس 1333 و قابل ارتقا تا 16 گیگ و دوال چنل. داشتن 2 تا هارد هیبریدی 7200 دور با 32 مگ کش و داشتن 2 تا اس اس دی 4 گیگ تو هر کدوم از 2 تا هارد درایوهاش که پرفورمنس هارد رو نسبت به هاردهای دیگر برندهای لپ تاپ بین 40 تا 80 درصد بالاتر برده و حد وسط هارد و اس اس دی بازده داره. داشتن بلوری رایتر که تقریبا تو اکثر برندهای دیگه تو این رده قیمت وجود نداره . و بزرگترین مزیت برای یک گیمر داشتن مانیتور 120 هرتز فول اچ دی با قابلیت 3 بعدی و تبدیل فیلم و بازی ها ی 2 بعدی به 3 بعدی. کارت گرافیک 460 با 1.5 گیگ جی دی دی ار 5. داشتن عینک 3 بعدی انویدیا و خروجی اچ دی ام ای ورژن 1.4 که میتونید فیلم و بازی 3 بعدی رو به یک ال سی دی با قابلیت 3 بعدی بفرستید.. داشتن کوله پشتی و ماوس گیمینگ اسوس و مابقی مشخصات عمومی لپ تاپها..... و یک نکته مهم دیگه ریجن امریکای شمالی بودن این مدل که کلا کیفیت ریجن امریکا کیفیت بالاتری نسبت به مابقی کشورها داره.و داشتن بالاترین تکنولوژی خنک کنندگی دوبل در بین تمام برندهای لپ تاپ و بیشترین اواردها و جوایز بین و المللی جهانی در 1 سال گذشته.و کیفیت ساخت بسیار بالا که تو اکثر ریویو های بین المللی در موردش صحبت و تعریف شده.
شمایی که ای لپ تاپو همه جا ازش تعریف می کنی می دونستی بازی های امروزی رو با این گرافیک فرم و کیفیت بالا نمی ده.460 از گرافیکه 5870 4پله عقب مونده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
سلام به دوستان عزیز من g73jh با کانفیگه b1 رو دارم cpu:cor i7 740 که از مدله a1 بالاتره
ram:8GB 1333 * vga:1GB ati 5870 GDDR5
Display:17.3 * HDD:1TB
+پک حرفه ایش شامله(موس+هدفون و کوله ی نازش)و مهمتر از همه که کارته گارانتی داره که 2 سال خوده لپ تاپه و 1سال شارژرو باتریشه و برا دبی که ایران داده روش(الماس دبی)18 روز کارکرد پول لازم فوری پول لازم پول لازم اینم Email:xboy_majid@yahoo.com
خواهشا قیمت پرت ندید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.