مشاهده نسخه کامل
: نشناختن رم
N O V A L I S
29-05-2010, 11:37
سلام..
با اجازتون این پست رو از تاپیک دیگه ای که به جواب نرسیده بودم اینجا Paste می کنم :
سیستمی که من تو شرکت الان ازش استفاده می کنم 2 گیگ رم داشت که چند روزه 2 گیگ بهش اضافه کردیم.. اما سه گیگ رم رو بیشتر نمی شناسه (وینذوز 7 - 32 بیت) چون با مکس کار می کنم به این 1 گیگ خیلی احتیاج دارم..
مدل مادربرد ga-ma78lm-s2 هست. (نمی دونم کدوم یکی از نسخه های زیر)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل سی پی یو هم اگر لازمه اینه :
AMD Athlon(tm) II X3 435 Processor (3 CPUs), ~2.9GHz
شنیدم که با فعال کردن تنظیم memory remapping تو تنظیمات بایوس احتمالش هست که مشکلم بر طرف شه و اینکه این تنظیم تو مادربرد های مختلف ممکنه اسم های مختلفی داشته باشه.. من نمی تونم این گزینه رو پیدا کنم.. از چه گزینه ای باید استفاده کنم؟
(Shot های CPUz رو هم اینجا می ذارم - زیاد با Tab هاش آشنائی ندارم البته، حدس می زنم همین ها رو باید می ذاشتم!)
ممنون میشم دوستان راهنمائی کنن..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TREASURES
29-05-2010, 11:44
سلام..
با اجازتون این پست رو از تاپیک دیگه ای که به جواب نرسیده بودم اینجا Paste می کنم :
سیستمی که من تو شرکت الان ازش استفاده می کنم 2 گیگ رم داشت که چند روزه 2 گیگ بهش اضافه کردیم.. اما سه گیگ رم رو بیشتر نمی شناسه (وینذوز 7 - 32 بیت) چون با مکس کار می کنم به این 1 گیگ خیلی احتیاج دارم..
مدل مادربرد ga-ma78lm-s2 هست. (نمی دونم کدوم یکی از نسخه های زیر)
مدل سی پی یو هم اگر لازمه اینه :
شنیدم که با فعال کردن تنظیم memory remapping تو تنظیمات بایوس احتمالش هست که مشکلم بر طرف شه و اینکه این تنظیم تو مادربرد های مختلف ممکنه اسم های مختلفی داشته باشه.. من نمی تونم این گزینه رو پیدا کنم.. از چه گزینه ای باید استفاده کنم؟
(Shot های CPUz رو هم اینجا می ذارم - زیاد با Tab هاش آشنائی ندارم البته، حدس می زنم همین ها رو باید می ذاشتم!)
ممنون میشم دوستان راهنمائی کنن..
سلام ویندوز 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو نخواهد شناخت و ازش استفاده نمیکنه مگه 64 بیتی نصب کنید در ضمن COOL N QUIET داخل ستاپ مادربرد رو غیر فعال کنید
ess_1362
29-05-2010, 11:46
سلام
شما از هر نوع سیستم عامل 32 بیتی که داشته باشید (XP یا 7 یا ویستا یا ...) بیشتر از 3.25 گیگ از رمهای شما را نمی تونه آدرس دهی کنه
این مطلب خیلی روشن و واضح هست
نیازی هم به استدلال خاصی نیست و اگر هم می خواهید از سایت میکروسافت براتون لینک بذارم
حالا چطور دوستان نتونستن شما را راهنمایی کنند دیگه بحثش جداست
پس برای استفاده از 4 گیگ رم شما باید سیستم عامل را به 64 بیت ارتقا بدی که افزایش کارایی محسوسی را هم تجربه خواهید کرد
ضمنا چون مادربرد شما توان آنلاک کردن هسته 4 ام و کش L3 (به مقدار 6 مگ ) را داره می تونید این دو گزینه را هم آنلاک کنید تا توان پردازنده شما بیشتر بشه
N O V A L I S
29-05-2010, 12:38
سلام
شما از هر نوع سیستم عامل 32 بیتی که داشته باشید (XP یا 7 یا ویستا یا ...) بیشتر از 3.25 گیگ از رمهای شما را نمی تونه آدرس دهی کنه
این مطلب خیلی روشن و واضح هست
نیازی هم به استدلال خاصی نیست و اگر هم می خواهید از سایت میکروسافت براتون لینک بذارم
حالا چطور دوستان نتونستن شما را راهنمایی کنند دیگه بحثش جداست
پس برای استفاده از 4 گیگ رم شما باید سیستم عامل را به 64 بیت ارتقا بدی که افزایش کارایی محسوسی را هم تجربه خواهید کرد
ضمنا چون مادربرد شما توان آنلاک کردن هسته 4 ام و کش L3 (به مقدار 6 مگ ) را داره می تونید این دو گزینه را هم آنلاک کنید تا توان پردازنده شما بیشتر بشه
تو تاپیک قبلی این رو گفته بودن، ولی کسی (بیرون تاپیک) به من گفت که فقط تو xp اینطوره و من هم اشاره کردم ولی کسی پاسخی نداد که تو هر ویندوز 32 بیتی این مشکل هست..
مشکل اینه که اگر تو گوگل سرچ فارسی بزنیم "تفاوت ویندوز 32 بیت و 64 بیت" نتایج متفاوتی از "میزان" این آدرس دهی پیدا می کنیم! :13:
مهمترین تفاوت ویندوزهای 32 و 64 بیتی در میزان رم پشتیبانی شده توسط این دو ویندوز است. به طوری که ویندوزهای 32 بیتی ویستا و 7، نهایتاً 4 گیگ رم را شناسایی و پشتیبانی میکنند. یعنی اگر شما بر روی سیستم خود بیش از 4 گیگ رم نصب کنید، در صورت استفاده از ویندوز 32 بیتی، تنها 4 گیگ رم از کل رم نصب شده بر روی سیستم قابل استفاده خواهد بود و مابقی آن بلااستفاده باقی میماند.
و شاید هم معنای "آدرس دهی" و "پشتیبانی" و نظایرش متفاوته که به خاطر تخصصی بودن موضوع من ازش سر در نمیارم..
در ضمن میزان رمی که الان نشون میده حتی 3 هم نیست! 2.75 هست.. که این طور که شنیدم به خاطر onborad بودن گرافیکه.. (این یکی رو درست گفتن؟!)
ess_1362
29-05-2010, 12:49
مشکل اینه که اگر تو گوگل سرچ فارسی بزنیم "تفاوت ویندوز 32 بیت و 64 بیت" نتایج متفاوتی از "میزان" این آدرس دهی پیدا می کنیم!
گوگل فارسی را کلا ولش کن
مشکل این گوگل فارسی این هست که وقتی شما یک سرچ ساده انجام میدی همه رقم نظریه از همه نوع فیلسوف و دانشمند بالا میاد
جالبتر اینکه اگر بری دنبال کسی که این مطالب را نوشته بعضی وقتها متوجه میشی که نویسنده و تئورسیان این مطلب یک نونهال 10 ساله هست
من پیشنهاد اکید می کنم که شما اگر دنبال سرچ مطلبی هستید از سایت مربوطه به دنبال نتیجه باشید
میکروسافت به روشنی توضیح داده که سیستم عامل های 32 بیتی بخاطر محدودیتی که در آدرس دهی ماژولهای حافظه را دارند به مقدار بیشتر از 3.25 را نمی تونند بپذیرند(حالا سیستم عامل 32 بیتی XP باشه یا ویستا یا 7 اصلا فرقی نداره )
اما اینکه سیستم شما 2.7 گیگ از حافظه را بیشتر نمیشناسه شاید یکی از دلایلش این هست که شما دارید از گرافیک آنبرد این مادربرد استفاده می کنید که از رمهای شما SHARE می کنه :
و شاید هم معنای "آدرس دهی" و "پشتیبانی" و نظایرش متفاوته که به خاطر تخصصی بودن موضوع من ازش سر در نمیارم..
در ضمن میزان رمی که الان نشون میده حتی 3 هم نیست! 2.75 هست.. که این طور که شنیدم به خاطر onborad بودن گرافیکه.. (این یکی رو درست گفتن؟!)
البته باز هم میگم که مشکل شما کاملا روشن هست ولی باز هم اگر ابهامی هست من از میکروسافت برای شما لینک معتبر میذارم!!؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.