PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست طرح کارت

kian2
29-05-2010, 08:04
سلام دوستان
به امید خدا من می خوام یک مغازه لوازم یدکی خودرو راه اندازی کنم :27:
میخواستم خواهش کنم از دوستان هرکسی میتونه طراحی کارت برام بزنه من اون طرح برگزیده رو انتخاب کنم واسه کارت مغازم ( خیلی پرو شدم )
ممنون میشم از همتون
راستی مشخصات مغازه اینه ::46:

لوازم یدکی مجید
پراید - پژو - سمند
آدرس : ..................................
تلفن : ..................................

SIMON137
29-05-2010, 21:35
ببین عزیز دل ، اینجا انجمن فتوشاپه ، انجمن آموزشی هست
مشخصا کسی نمیاد کلی وقت بذاره کارت بزنه به صورت رایگان بعد شما یکیش رو انتخاب کنی !!!
اینجا به این منظور هست که شخص خودش طرح رو بزنه و برای رفع ایرادات و پرداختش از بقیه کمک بگیره
اگر یک نگاهی به تاپیک های مشابه هم بندازی می بینی که به جز چند تایی معدود ، که دوستان حوصله داشتن ، بقیش بی جواب مونده
محض اطلاعتون گفتم که وقتتون تلف نشه
موفق باشید

kian2
30-05-2010, 12:35
مشخصا کسی نمیاد کلی وقت بذاره کارت بزنه به صورت رایگان بعد شما یکیش رو انتخاب کنی !!!
اینجا به این منظور هست که شخص خودش طرح رو بزنه و برای رفع ایرادات و پرداختش از بقیه کمک بگیره
اگر یک نگاهی به تاپیک های مشابه هم بندازی می بینی که به جز چند تایی معدود ، که دوستان حوصله داشتن ، بقیش بی جواب مونده
موفق باشید

:41::41::41::41:

amir_eshgh01
02-06-2010, 14:54
موفق باشید

من جای ایشون اُذر (عذر ) خواهی میکنم :5:

SIMON137
02-06-2010, 17:45
من جای ایشون اُذر (عذر ) خواهی میکنم :5:
مساله اصلا عذرخواهی نیست ، خواستم اطلاع بدم بهشون ، که به امید اینکه یک کسی بیاد اینجا منتظر نباشه و یکوقت از کار و زندگیش نیفته ، جاهای دیگه هم به جز اینجا درخواست بده ، همین

amir_eshgh01
02-06-2010, 22:07
مساله اصلا عذرخواهی نیست ، خواستم اطلاع بدم بهشون ، که به امید اینکه یک کسی بیاد اینجا منتظر نباشه و یکوقت از کار و زندگیش نیفته ، جاهای دیگه هم به جز اینجا درخواست بده ، همین

قبول اما چرا پست های اینجوری رو حذف نمی کنید؟

IMAP
23-06-2010, 08:57
با SIMON137 موافقم اگه اموزش بود میشد یه کاریش کرد اما اینجوریش و دیگه .........