مشاهده نسخه کامل
: کمک از اساتید محترم فوری فوری
tiktak20
29-05-2010, 00:54
با سلام 2 تا سوال داشتم و خیلی هم مهم هستن این سوالام (البته واسه دوستان باید آب خوردن ماشه )ماکه تازه کاریم واسمون سخته
اول درمورد برنامه توضیح بدم که دوستان کامل متوجه شین چی میخوام اخه ما تازه کاریم
من یه برنامه نوشتم که
نام نام خانوادگی نام پدر شماره ملی شماره عضویت کد درخواست و نوع در خواست در اون هست اینها رو به پایگاه اکسس ارتباط دادم سوالم از اینجا شروع میشه تقریبا
برای نوع در خواست یک لیست باکس قرار دادم که توی اون این گزینه ها قرار داره :1. آب 2. برق 3. تلفن (البته بطور مثال عرض میکنم )
حالا میخوام وقتی آب و برق رو باهم انتخاب میکنم تو پایگاه داده ها در قسمت نوع در خواست آب و برق توی فیلد هر دو تاش باشه نمایش داده بشه
سوال دوم
درمورد یه بک آپ از پایگاه داده در برنامه میخوام که مثلا برنامه هر هفته یک بک آپ از پایگاه داده های خودش بگیره و در مسیری مشخص(مسیری که ما بهش میدیم ) ذخیره کنه
این برنامه رو با ویژوال بیسیک نوشتم
پیشاپیش از همکاری تون ممنونم
M i L @ D
30-05-2010, 11:37
برای نوع در خواست یک لیست باکس قرار دادم که توی اون این گزینه ها قرار داره :1. آب 2. برق 3. تلفن (البته بطور مثال عرض میکنم )
دوست عزیز باید توجه داشته باشید که اگر دو صفت معنی دار در جدول کنار هم باشند ، جدول آنومالی پیدا خواهد کرد !
پس بهتر است برای اینکار سه فیلد جدا از هم در پایگاه داده مربوط به آب و برق و تلفن تعریف کنید و نوع آن ها را برابر با Yes/No بگذارید و در ویژوال بیسیک برای انتخاب آن ها از DataCombo استفاده کنید !
درمورد یه بک آپ از پایگاه داده در برنامه میخوام که مثلا برنامه هر هفته یک بک آپ از پایگاه داده های خودش بگیره و در مسیری مشخص(مسیری که ما بهش میدیم ) ذخیره کنه
1- برای اجرا برنامه در زمان خاص میتونید به تاپیک زیر برید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- برای انتخاب مسیر توسط کاربر میتونید از CommonDialog استفاده کنید !
3- دستور تهیه ی نسخه ی پشتیبان بصورت SQL :
بطور مثال :
=-=-=-=-=
حالا خودت یجوری این کدها رو سرهم کن ...
امیدوارم چیزی فهمیده باشی ! ( خودم چیز زیادی نفهمیدم ) :31:
با سلام 2 تا سوال داشتم و خیلی هم مهم هستن این سوالام (البته واسه دوستان باید آب خوردن ماشه )ماکه تازه کاریم واسمون سخته
اول درمورد برنامه توضیح بدم که دوستان کامل متوجه شین چی میخوام اخه ما تازه کاریم
من یه برنامه نوشتم که
نام نام خانوادگی نام پدر شماره ملی شماره عضویت کد درخواست و نوع در خواست در اون هست اینها رو به پایگاه اکسس ارتباط دادم سوالم از اینجا شروع میشه تقریبا
حالا میخوام وقتی آب و برق رو باهم انتخاب میکنم تو پایگاه داده ها در قسمت نوع در خواست آب و برق توی فیلد هر دو تاش باشه نمایش داده بشه
سوال دوم
این برنامه رو با ویژوال بیسیک نوشتم
پیشاپیش از همکاری تون ممنونم
با عرض سلام
در مورد سوال اول بايد بگم نظر من هم با نظر دوست خوبم Lee_Young_Ae2027 موافم . براي سوال دومتون
هم اينو بهتون پيشنهاد ميكنم :
1 - ميتونيد با استفاده از CommonDialog و چند تا دستور كاري كنيد كه كاربر خودش مسير دلخواه رو انتخاب كنه
بعد ديتابيس مورد نظر رو اونجا ذخيره كنه .
2 - ميتونيد به برنامه بگيد هر 10 دقيقه يك بار اين كارو انجام بده يا هر 1 ساعت وقتش مهم نيست .
براي انجام دادن هر دو روش ابتدا به مسير زير رفته و گزينه Microsoft Scripting Runtime رو انتخاب كنيد .
مسير : Project ----> References
روش اول :
يك CommonDialog بر روي فرم خود ايجاد كنيد . خاصيت Name رو برابر با cmd بذاريد بعد در دكمه Backup اين
كدهارو بنويسيد .
dim a as new filesystemObject
a.copyfile Masir Database ,cmd.filename
اگر ديتابيس شما در پوشه اي هست كه فايل EXE برنامتون هم اونجاست در مسير ديتا بيس ميتونيد از
App.path استفاده نماييد . نجوه استفاده از App.path
به جاي مسير ديتابيس اينو بنويسيد :
App.path & "\Name Database.mdb"
تموم شد . فقط اينم بگم App.path زماني كاربرد داره كه ديتابيس كنار فايل EXE برنامتون باشه البته اگه از EXE
برنامتون Shortcut ايجاد كنيد كار ميكنه .
2- يك تايمر بذاريد Interval = 1000 و يك Label بذاريد . اين كدهارو در تايمر بنويسيد :
label1.caption = val(label1.caption)+1
if label1.caption = "Zaman Mord nazar" then
"a.copyfile "Masir Database ", "Masir mordnazar ka mikhahid Anja Zakhireh Shavad
end if
با تشكر . :40::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.