مشاهده نسخه کامل
: سئوالي درباره گرافيك بعضي لپ تاپ؟
در برخي مدلهاي لپ تاپها گرافيكشونو به اين صورت نوشته منظور چيه و چقدر قدرت داره؟
اول اينكه با nv شروع ميشه مثلا :
nv gt 130m
nv 3100m
nv 9600
nv gt 320m
مدير محترم اين سوال رو چواب دادن و گغتن در اينجا ادامه بدم
اينم جواب ايشون:
"منظور همون nVidia سازنده چیپ گرافیکی هست ، همه اونهایی که اسم بردید از سری Geforce و دومی از سری Quadro NVS .
سوالات اینچنینی رو در تالار بحث و تبادل نظر بپرسید
بسته شد"
اما ادامه بحث
1- تقسيم بندي اين سري ها از nvidia از نظر قدرتشون چه جوريه؟
مثلا اين مداها چه جور تقسيم بندي ميشم: 102m و 105m و 220m و 320m و ...
2- مثلا تفاوت 320m با 325m چقدره؟
خلاصه در مورد اين نوع گرافيكها يه اطلاعاتي به من بديد
ممنون
خب پیشنهاد میکنم اول این لینک رو ببینید ( تقسیم بندی و مشخصات کلی چیپست های گرافیکی برای لپ تاپ ها ) :
Mobile GPU Benchmarks ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چیپست های گرافیک از خانواده جیفورس ( Geforce ) قبل از اینکه 3 رقمی بشه 4 رقمی بود مثل Geforce 9600 GT ولی بعد از اتمام دوره این چیپ ها انویدیا معماری داخلی چیپ های خودش رو عوض کرد و در قالب یک تکنولوژی جدید تر از سری 1 شروع کرد مثل Geforce G105 .
مدلهایی که شما گفتید هرکدوم در سری خودشون باید مقایسه بشن ، تقریبا هرچی شماره مدل بالاتر باشه اون چیپ قویتر و کارا تر خواهد بود ، مثلا همین GeForce GT 325M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و GeForce GT 320M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در تست های مقایسه و Benchmark امتیاز زیر رو دارند :
GT325 : 10585
GT320 : 7795
که نشون دهنده برتری پردازشی 325 نسبت به 320 هست .
چیپ GT325M تقریبا همرده NVIDIA GeForce Go 7900 GTX SLI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و چیپ GT320M همرده ATI Mobility Radeon HD 3670 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .
کلا چیپست هایی که nVidia میسازه چندین سری مختلف دارند که عمومی ترین و پر استفاده ترین در لپ تاپ ها مخصوصا مدلهای Gmaing سری Geforce هست . برای کاربردهای مهندسی و استفاده های حرفه ای طراحان گرافیک و صنعت سری حرفه ای Quadro استفاده میشه .
با اين حساب گرافيكهاي nv خيلي كمنر از ati هست چرا كه من از nv325 بالاتر نديدم ولي ati 5730 رو داره! اين درسته؟
يه جوابي بديد خوشحال بشيم
pooria1370
15-06-2010, 12:04
به نظر من ATI توی لپ تاپ خیلی بهتره . Geforce هم داره ولی خیلی هزینه بالای می خواد . مثل Geforce GTX 280
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.