ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل از کارت گرافیک یا مانیتور؟

HMD_KRO
27-05-2010, 22:07
با سلام خدمت همه دوستان.

چند روزیه که یه مشکلی برام پیش اومده. میخواستم اگه امکان داره راهنماییم کنید.

چند روزه که سیستممو روشن میکنم کیفیت تصویری که بالا میاد ، شبیه حالت NTFS یا PAL تو بعضی از تلویزیونها (البته اگه برخورد کرده باشین) شده یعنی بعضی از رنگها انگار جاشون جابه جا شده و بعد از چند دقیقه کارکردن و یا 2-3 بار رستارت کردن به حالت عادی بر میگرده.

به نظر شما مشکل از کارت گرافیکمه یا مانیتورم؟

کارت گرافیکم: ATI Radeon X1550
م
مانیتورم هم سامسونگ DFX 17650 که تقریبا 3 ساله که دارمش.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

EXTREME
27-05-2010, 22:24
مانیتور و کابل گرافیک رو چک کنید
اگه اینا مشکل نداشت به احتمال زیاد از گرافیکه برای اینکه اطمینان پیدا کنید که گرافیک ایراد داره گرافیک رو روی یه سیستم دیگه
امتحان کنید

HMD_KRO
27-05-2010, 22:33
نه از کابلها نیست. نمیشه از یه راهی مطمئن شد که مانیتور ساله یا ایراد داره؟

HORROR
28-05-2010, 18:16
سلام
مانیتورو رو یه سیستم دیگه امتحان کن.... ولی شاید تنظیمات مانیتورو شما دستکاری یا کسه دیگه ای دستکاری کرده.....
برو تنظیمات مانیتورو چک کن:46:

امید.آ
29-05-2010, 14:37
سلام من تقریبا2ماهه که مادربرد و سی پی یو و پاور رو ارتقاء دادم سیم وصل مانیتور به گرافیکم دیگه تو جای اول کار نمیکنه بایذ بزنمش تو جای اچ دی ام ای ولی مانیتورم ال سی دی نیست 1756 سامسونگه کیفیت تصویرم افتضاح شده فقط یه بار اون اولا تو جای اصلیش کار کرد دیگه نکرد زدمش تو اچ دی ام ای.نور خیلی بد شده خواهش میکنم جوابمو بدین خیلی اذیتم میکنه خواهش میکنم منتظرم...graphic8600 gt dde3 512 ram 1gig geil mother board g41 intel foxconn cpu intel dual cure e5300

TREASURES
29-05-2010, 17:23
سلام من تقریبا2ماهه که مادربرد و سی پی یو و پاور رو ارتقاء دادم سیم وصل مانیتور به گرافیکم دیگه تو جای اول کار نمیکنه بایذ بزنمش تو جای اچ دی ام ای ولی مانیتورم ال سی دی نیست 1756 سامسونگه کیفیت تصویرم افتضاح شده فقط یه بار اون اولا تو جای اصلیش کار کرد دیگه نکرد زدمش تو اچ دی ام ای.نور خیلی بد شده خواهش میکنم جوابمو بدین خیلی اذیتم میکنه خواهش میکنم منتظرم...graphic8600 gt dde3 512 ram 1gig geil mother board g41 intel foxconn cpu intel dual cure e5300

یا مانیتورت مشکل داره یا کابل رابط :5: ( از تبدیل استفاده کردی؟ )

امید.آ
30-05-2010, 17:11
بله از تبدیل رابط گرافیک استفاده کردم ولی قبلا که مشکلی نداشت.لطفا کمکم کن

TREASURES
30-05-2010, 19:52
بله از تبدیل رابط گرافیک استفاده کردم ولی قبلا که مشکلی نداشت.لطفا کمکم کن

با مانیتور دیگه امتحان کردی؟ شاید مشکل مانیتوره شایدم SETTING ش بهم ریخته با یه تبدیل دیگه هم امتحان کن

امید.آ
30-05-2010, 23:45
منظورت کدوم سیتینگ هست به یکی گفتم گفت احتمالا باید تو بایوس مادربردت یه تغیراتی بدی نه مانیتورو رو سیستمه دیگه امتهان نکردم ولی چون که گرافیکه انبورد هم داره و امتحان کردم رو اون متمینم که سالمه مانیتورم البته رو انبورد بدون تبدیل تورو خدا کمکم کن دیگه از دست این وضع خیلی عصبانی شدم

امید.آ
31-05-2010, 11:09
جواب بده دیگه داداش

TREASURES
31-05-2010, 12:56
منظورت کدوم سیتینگ هست به یکی گفتم گفت احتمالا باید تو بایوس مادربردت یه تغیراتی بدی نه مانیتورو رو سیستمه دیگه امتهان نکردم ولی چون که گرافیکه انبورد هم داره و امتحان کردم رو اون متمینم که سالمه مانیتورم البته رو انبورد بدون تبدیل تورو خدا کمکم کن دیگه از دست این وضع خیلی عصبانی شدم

ستینگ خود مانیتور رو میگم ( هم رو گرافیک آنبورد و هم رو گرافیک جدا این طوریه؟ ) حالا مانیتور رو هم رو سیستم دیگه تست کن ضرری که نداره :31: ( من از ستینگ های گرافیک آنبورد تو بایوس سر در نمیارم چون با آنبورد تا حالا کار نکردم )

امید.آ
31-05-2010, 18:22
ای بابا
:13:

god of war2012
02-06-2010, 19:17
با سلام خدمت همه دوستان.

چند روزه که سیستممو روشن میکنم کیفیت تصویری که بالا میاد ، شبیه حالت NTFS یا PAL تو بعضی از تلویزیونها (البته اگه برخورد کرده باشین) شده یعنی بعضی از رنگها انگار جاشون جابه جا شده و بعد از چند دقیقه کارکردن و یا 2-3 بار رستارت کردن به حالت عادی بر میگرده.

م

مشکل شما دقیقا از خازن های پلاریته مانیتورتون هست که نشتی پیدا کرده
بعد از مدتی که به حالت شارژ کامل درمیاد مشکلتون بر طرف میشه
اگه مانیتورتونو باز کنید میبینید که بعضی از خازن ها از شکل طبیعی خارج شده

Hektor
02-06-2010, 20:09
با سلام خدمت همه دوستان.

م

منظورت NTSC بود دیگه؟! :31:
1- نمایشگر را باز کن یکی دیگه بذار جاش و با همون کابلی که اون رو وصل میکردی اینم با همون کابل وصل کن تا مطمئن شی تصویر دهی کارت درسته و ایراد از نمایشگره یا خیر یا از کابله
2- اگه با نمایشگری دیگه امتحان کردی و تصویر سالم بود دو حالت پیش میاد: یا کابل رابط معیوبه یا نمایشگر
3- اگه با نمایشگر دیگه امتحان کردی و تصویر خراب بود میتونه از کارت گرافیک باشه
کارت را باز میکنی و روی یک سیستم دیگه میبندی و روی اون سیستم دیگه چک میکنیش
هر وقت اینکارا را کردی بیا پست بده نه اینه راهنمایی بقیه ی بچه ها را نیم بند نیم بند انجام میدی هی میگی یکی کمک کنه!!! انتظار نداری که دعایی جادویی چیزی یادت بدیم؟

امید.آ
03-06-2010, 13:14
ای بابا داداش من کاری با گرافیکه ان بوردم ندارم گفتم گرافیک 8600م تو رو خدا کمکم کنین

امید.آ
03-06-2010, 13:16
بابا گرافیک غیر انبوردمو کیگم

HMD_KRO
03-06-2010, 22:07
مشکل شما دقیقا از خازن های پلاریته مانیتورتون هست که نشتی پیدا کرده
بعد از مدتی که به حالت شارژ کامل درمیاد مشکلتون بر طرف میشه
اگه مانیتورتونو باز کنید میبینید که بعضی از خازن ها از شکل طبیعی خارج شده

دقیقا حرف شما درسته، بعداز چند دقیقه خود به خود درست میشه.

میشه بگید چیکار باید بکنم؟

امید.آ
04-06-2010, 17:12
تورو خدا کمکم کنید

امید.آ
06-06-2010, 10:30
جواب بدید خیلی ناراحت شدم وقتی جواب نمیدید آخه کل ایران از شما کمک میگیرن و تخصص اینجاست
:41:

HMD_KRO
07-06-2010, 13:13
مانیتور رو خودم میتونم درست کنم؟ یکم از برق سررشته دارم. مانیتوره داره اذیت میکنه. اگه بگید چیو باید عوض کنم ممنون میشم.

ess_1362
07-06-2010, 19:01
جواب بدید خیلی ناراحت شدم وقتی جواب نمیدید آخه کل ایران از شما کمک میگیرن و تخصص اینجاستلازم نیست شما هندوانه زیر بقل اعضا بزنید:31:

شما اول تنظیمات کارت گرافیک را چک کنید که به شکل زیر هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا شما نمیتونید از HDMI برای اتصال PC به مانیتور استفاده کنید

اگر در منزل LCD TV دارید کیس را با HDMI به TV وصل کنید اگر تصویرش درست بود یعنی اینکه شما باید از رابط DVI یا VGA یا D-SUB استفاده کنید

امید.آ
08-06-2010, 11:54
نه ال سی دی نداریم اما میگم تو جای اول کار نمیکنه چکار کنم

ess_1362
08-06-2010, 12:13
نه ال سی دی نداریم اما میگم تو جای اول کار نمیکنه چکار کنم

همسایه ، فامیل ، آشنا....

به هر حال شما نمیتونید از رابط HDMI برای اتصال PC به مانیتور استفاده کنید

موفق باشید

امید.آ
13-06-2010, 23:13
منم نگفتم از کابل اچ دی ام ای استفاده میکنم گفتم همون کابل قبلی با همون رابظ رو میزنم تو اون جای زرد یعنی جای سفید دیگه کار نمیکنه

Hektor
29-06-2010, 10:58
همسایه ، فامیل ، آشنا....

به هر حال شما نمیتونید از رابط HDMI برای اتصال PC به مانیتور استفاده کنید

موفق باشید
چرا نشه؟ نمایشگرهای جدید رابط مستقیم HDMI دارند
LG M228WA
HP w2228h
ASUS MK241H
BenQ G2400W
ASUS LS221H
BenQ E2200HD
HP DreamColor LP2480zx
Samsung SyncMaster 245T
Samsung SyncMaster 2693HM
Viewsonic VX2260wm
Samsung SyncMaster 2493HM
,...
مدلهایی از PC نیز که خروجی DVI دارند در صورتیکه در مشخصات کارت گرافیکشون ذکر شده باشه میتوانند از تبدیل DVI به HDMI برای پشتیبانی از صدا و تصویر و اتصال به نمایشگر استفاده کنند