ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستمم تبدیل به باغ وحش ویروس ها شده؟

senaps
27-05-2010, 14:35
سلام
احساس میکنم که اینترنتم کند تره شده،احساس میکنم که چیزایی که نباید داره تو سیستمم اتفاق می افته(چیزایی که نباید باشن تو تسک منیجزم اونجا هستن)
درضمن وقتی تیک شو هایدن فایل رو میزنم تیکش خودکار برداشته میشه!
یعنی نمی تونم فایل های نامرئیس رو برگردونم....
برا همینم یه عکس از تسک منیجزم گرفتم،تا بخونیدش و بهم بگید من پشت یه باغ وحش که یه کامپیوتر توشه نشستم،یا پشت یه کامپیوتر که یه چند جک و جونور توشن؟!!!! :41:
خواهشا دوستان راهنمایی کنن......
درضمن اگه بخوام ببینم دقیقا چه نرمافزارهایی دارن از اینترنت استفاده میکنن،چیکار باید بکنم؟(ایا نرم افزاری هست که بعد از اجرا نشون بده مثلا فلان برنامه ها دارن از اینترنت دریافت می کنن یا دارن می فرستن؟) ممنون میشم اگه راهنمایی کنین....

عکس تسک منیجرم درست بعد از روشن کامپیوتر و بدون دستکاری هرگونه چیزی!:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BEHZAD2007
27-05-2010, 14:43
سلام دوست عزیز شما باید یه وضعیتی از سیستمتون رو بگید ولی میشه حدس زد که ویروس هستش من عکس رو ندیدم
اول شما یه با ویندوز نصب کن بعد اصلا به هاردت کاری نداشته باش چون به راحتی دوباره ویروس ها فعال میشوند بعد یه آنی ویروس مثل nod32 دان کنید و آپدیت کنید امیدوارم مشکلت حل بشه

mehdi2843
27-05-2010, 15:00
با سلام خدمت دوست عزیزم
کاری که شما باید بکنی اینه کهاول یک آنتی ویروس خوب که Licence داشته باشه بخری.(یعنی آنتی ویروس قفل شکسته نباشهمن خودم از Bit defender استفاده میکنم قیمت 3 یوزرش 45 تومنه البته قبلا 2 یوزرش 16 تومن بود.در کل ازش راضیم.)
بعد ویندوزت رو پاک کنی و دوباره اون رو نصب کنی البته من ویندوز XP سرویس پک 3 رو بهت پیشنهاد میدم
بعد باید قبل از نصب هر چیزی حتی درایور های سیستمت این آنتی ویروس رو نصب کنی (قبل از نصب آنتی ویروس به هیچ وجه درایو های دیگه ی هاردت رو باز نکن چون باعث سرایت تروجانها به درایو c میشن)حالا نوبت آپدیت میرسه اگه به اینترنت ADSL دسترسی داری که هیچ اگه نداری سیتمت رو به شبکه یک کافی نت وصل کن و اونو آپدیتش کن حالامیتونی هر نرم افزاری که خواستی نصب کنی و از پیغام دلیت شدن ویروسها لذت ببری:8:

senaps
27-05-2010, 15:40
من نود 32 دارم که هر روز اپدیت میشد!(الان یه چند روزیه که دیگه اپدیت نمی کنه البته اون زیر می نویسه فایل ها به روزن و اپدیت لازم نیست!)
لینک به عکس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

متاسافنه امکان عوض کردن ویندوز رو ندارم......به دلایلی

rahimihaghighi
28-05-2010, 15:11
سلام دوست عزیز من در پست زیر برای یکی از دوستان توزیحاتی نوشتم یه نگاه بنداز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته هنوز توسط مدیران سایت تعیید نشده