ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل خاموش روشن شدن هارد!....

aliarnold
27-05-2010, 11:47
سلام
دوستان سیستم من حدود ۲هفته بود که ویروس sality رو داشت و پیشرفت کرد تا ویندوز رو پاک کردم و کل هار رو فرمت کردم.
os پایه رو لینوکس نصب کردم و الان ویندوز اصلا ندارم اما بازم مشکل هست
مشکل هم اینه که وقتی سیستم داره بوت میشه هارد دیسک بصورت مداوم خاموش روشن میشه و در نتیجه سیستم هم بالا نمیاد.البته بعضی مواقع با چند بار خاموش روشن شدن میاد بالا اما برخی اوقات هم اصلا نمیاد !
حالا میخوام ببینم آیا از ویروسه؟یعنی ممکنه روی بوت نشسته باشه ؟ اگر اینطوره چطور میشه پاکش کرد؟

در ضمن فکر نمیکنم از دمای هارد باشه چون یه فن مجزا براش گذاشتم و باز هم همین مشکل بود.
خواهش میکنم کمک کنید.... :19: :19: :19:

aliarnold
27-05-2010, 12:01
کمک............................................ ..................

mehdi2843
27-05-2010, 15:04
با سلام
اول کابل برق هاردت رو چک کن ببین اشکال از اون نیست
بعدش بایوست رو آپدیت کن
بعدش اگه بازم مشکلت بر طرف نشد با یه هارد دیگه سیستمت رو امتحان کن:10:

aliarnold
27-05-2010, 17:12
با سلام
اول کابل برق هاردت رو چک کن ببین اشکال از اون نیست
بعدش بایوست رو آپدیت کن
بعدش اگه بازم مشکلت بر طرف نشد با یه هارد دیگه سیستمت رو امتحان کن:10:
چه اشكالي بايد داشته باشه؟

angello1920
27-05-2010, 17:26
سلام.سيستم من هم همينطوري مثل تو شد .البته اين مشكل مي تونه دلايل متفاوت داشته باشه ولي در اكثر موارد مشكل از پاور هست كه كثيف شده.پاور فن در پشت و بالاي كيس هست كه بايد پيچاش رو باز كني درش بياري تميزش كني.مشكل من اينجوري حل شد.
اگر مي خواي با مشكل من مقايسه كني خودت رو بايد بگم كه سيستم ري استارت مي شد و ديگه بالا نمي اومد چون دائما و پشت سر هم ري استارت مي شد.بعد من هم چند بار سيستم رو از برق مي كشيدم و دوباره مي گذاشتم تا كار كنه.ولي در واقع مشكل همون گرد و خاك روي پاور بود.پاورم تار عنكبوت هم زده بود!!

aliarnold
27-05-2010, 19:32
سلام.سيستم من هم همينطوري مثل تو شد .البته اين مشكل مي تونه دلايل متفاوت داشته باشه ولي در اكثر موارد مشكل از پاور هست كه كثيف شده.پاور فن در پشت و بالاي كيس هست كه بايد پيچاش رو باز كني درش بياري تميزش كني.مشكل من اينجوري حل شد.
اگر مي خواي با مشكل من مقايسه كني خودت رو بايد بگم كه سيستم ري استارت مي شد و ديگه بالا نمي اومد چون دائما و پشت سر هم ري استارت مي شد.بعد من هم چند بار سيستم رو از برق مي كشيدم و دوباره مي گذاشتم تا كار كنه.ولي در واقع مشكل همون گرد و خاك روي پاور بود.پاورم تار عنكبوت هم زده بود!!

من پاورم رو چند وقت به چند وقت تميز ميكنم.اما با يه كامپيوتري مشورت كردم گفت امكان داره از كابل پنجم پاور باشه كه در كابل من نيست و برق كم مياره
ميشه؟؟

rahimihaghighi
28-05-2010, 15:38
دوست عزیز احتمال داره پاورت نیمسوز شده باشه احتیاط کن.