مشاهده نسخه کامل
: اینترنت استان کرمان
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
اینترنت من پوکید که :/
مشترک گرامی بدینوسیلھ بھ اطلاع میرساند با توجھ بھ اتمام تاریخ برخی از تعرفھ ھای مشترکین
٢٠ از طریق یکی از درگاھھای /١٢/ تعرفھ سرویس شما جزء موارد اعلام شده ذیل میباشد حداکثر تا تاریخ ٩٢
فروش نسبت بھ انعقاد قرارداد جدید ( انتخاب از طرح ھای جاری ) اقدام نمائید . بدیھی است پس از تاریخ ذکر شده و
عدم مراجعھ ، سرویس شما قطع خواھد شد.در صورتی کھ نام تعرفھ خود را نمیدانید برای دیدن آن میتوانید از جدول
جزئیات حساب و از مسیر ( سرویسھا > مشخصات سرویس >اینترنت پرسرعت) نام تعرفھ خود را مشاھده نمایید .
naran8482
14-03-2014, 12:16
اینترنت من پوکید که :/
مشترک گرامی بدینوسیلھ بھ اطلاع میرساند با توجھ بھ اتمام تاریخ برخی از تعرفھ ھای مشترکین
٢٠ از طریق یکی از درگاھھای /١٢/ تعرفھ سرویس شما جزء موارد اعلام شده ذیل میباشد حداکثر تا تاریخ ٩٢
فروش نسبت بھ انعقاد قرارداد جدید ( انتخاب از طرح ھای جاری ) اقدام نمائید . بدیھی است پس از تاریخ ذکر شده و
عدم مراجعھ ، سرویس شما قطع خواھد شد.در صورتی کھ نام تعرفھ خود را نمیدانید برای دیدن آن میتوانید از جدول
جزئیات حساب و از مسیر ( سرویسھا > مشخصات سرویس >اینترنت پرسرعت) نام تعرفھ خود را مشاھده نمایید .
این موارد مربوط به کدام شرکت هست ؟
من از دیده بان نت استفاده می کنم مدت زیادی 512 داشتم اوایل 4 گیگ بود بعد بدون افزایش قیمت شد 6گیگ سرعت هم 230 بود دو ماهی بود سرعت شده بود 450 اما به یکباره شد 64 زنگ زدم پشتیبانی میگه سرویس ها رو واقعی کردیم سرعت 2و4و6 مگ اضافه کردیم اما چه فایده دانلود رایگان نداره این ماه 512 نامحدود گرفتم سرعت 27 است می خوام ماه دیگه پارس بگیرم به نظر دوستان چه طوره؟مصرف در ماهمم وبگردی:5-6 گیگ دانلود:10-20گیگ
Saeedifar
20-03-2014, 01:25
من از دیده بان نت استفاده می کنم مدت زیادی 512 داشتم اوایل 4 گیگ بود بعد بدون افزایش قیمت شد 6گیگ سرعت هم 230 بود دو ماهی بود سرعت شده بود 450 اما به یکباره شد 64 زنگ زدم پشتیبانی میگه سرویس ها رو واقعی کردیم سرعت 2و4و6 مگ اضافه کردیم اما چه فایده دانلود رایگان نداره این ماه 512 نامحدود گرفتم سرعت 27 است می خوام ماه دیگه پارس بگیرم به نظر دوستان چه طوره؟مصرف در ماهمم وبگردی:5-6 گیگ دانلود:10-20گیگ
خوبه برادر به شرطیکه مصرف روزانه ات رو کنترل کنی چون پارس انلاین روزا مصرفش خیلی بالاست و حواست نباشه حجمت سریع تموم میشه اما با توجه به نیازتون برای شما 256 پارس آنلاین گزینه مناسبی بنظر میرسه
کسی اسیا تک نداره میخوام بگیرم دیدبان ک افتضاح شده
دیده بانت مرکز الغدیر افتضاح شده
سایت های ایرانیم به زور باز میشه
حتی بعضی از سایت های داخل ایرانم باز نمیشن وقتی قندشکن میزنی به زور باز میشن، تقزیبا از اول عید اوضاع همین شده واسم
دانلود به کنار ، دیگه 4 تا سایت هم باید خدا خدا کنیم باز بشه ...
بعد از 2-3 سال دیگه احتمالا این ماه تمدید نمیکنم برم شرکت دیگه ... بخوره تو سرشون با اون سرعت های REAL شون . مسخره کردن ...
منم دیدبان رو دیگه تمدید نمیکنم به دوستانتون هم ک دیدبان دارن بگید جریانشو رو خیلیها فکر میکنن موقتیه وخبر ندارن چ کلاهی دارن میزارن 4تا اشتراک دیدبان داریم دنبال شرکت خوب میگردیم نخل های وب اسیا تک یکی رو میگیرم
naran8482
14-04-2014, 10:52
بلاخره بعد از چند سال که مشترک دیده بانت بودم و اشتراکم رو این سری تمدید نکردم و رفتم یه شرکت دیگه که فوق العاده راضی هستم اونجا دیگه از کارهای که دیده بانت می کرد خبری نیست ( حجم دزدی , قطعی های مکرر , پینگ بالا , عدم در دسترس بودن پشتیبانی در صورت لزوم و جواب سر بالا دادن پشتیبانی )
وقتی یه شرکتی که یه زمانی برای خودش توی زمینه اینترنت حرفی داشت الان کارش شده کشاورزی و صادرات سیر و پیاز و گوجه به کشور های دیگه دیگه از این بهتر نمی شه شرکت رو ول کردن به امان خدا این قدر مشترک گرفتن توی مراکز مخابراتی
که منشی شرکتشون می گفت به ما گفتن برس رو بیارن پایین تا به همه لااقل یه سرویس داده باشن
خوب توی کرمان شرکت خدمات اینترنتی که کم نیست آدم وقتشو پولشو بریزه توی این شرکت نه خدمات درست حسابی بهش بدن نه با جواب سر بالا بخوان یه جوری دست به سرت کنن
در اینجا باید بگم خداحافظ دیده بانت برای همیشه به تمام دوستمام هم گفتم خط شون رو خالی کنن برن از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرن
خب از شرکت جدیدت هم بگو ما هم بیایم بگیریم اونجا هم شلوغ بشه:n19: بپکه! :32:بعد همه با هم
میریم یک شرکت دیگه
naran8482
16-04-2014, 12:55
خب از شرکت جدیدت هم بگو ما هم بیایم بگیریم اونجا هم شلوغ بشه:n19: بپکه! :32:بعد همه با هم
میریم یک شرکت دیگه
اسمشو نمی گم تبلیغ نشه ولی همون شرکتی تا 9 مگ میده تبلغاتشم همه جا هست
اسمشو نمی گم تبلیغ نشه ولی همون شرکتی تا 9 مگ میده تبلغاتشم همه جا هست
احتمالا های وب گرفتی من رو آسیا تک دارم تحقیق میکنم تعریفشو زیاد شنیدم های وب یکی از دوستام راضی نبود اگه های وب گرفتین یه آمار بدین خصوصی
abolfazlwest72
17-04-2014, 01:49
احتمالا های وب گرفتی من رو آسیا تک دارم تحقیق میکنم تعریفشو زیاد شنیدم های وب یکی از دوستام راضی نبود اگه های وب گرفتین یه آمار بدین خصوصی
های وب تا 8 مگ میده اون پاارس انلاینه که سرویساشو رو 9 مگ میبنده.
hardwaree
17-04-2014, 08:39
سلام دوستان کرمانی
کسی هست از مخابرات داشته باشه؟
دانلود شبانه رو برداشتن؟
metal0003
18-04-2014, 09:16
سلام من از مخابرات و یک شرکت دیگه دارم مخابرات شبانه نداره سرعت من یک مگ هست و سایت هارو به زور باز میکنه به نظر من به هیچ عنوان مخابرات نگیر پشیمون میشی من روز دوم پشیمون شدم از گرفتنش
شانس ما نه شاتل نه پارس انلاین پورت خالی برای الغدیر ندارن به مخابرات هم زنگ زدم دانلود شبانه فقط برای سرویس های یک ساله داره از طرز جواب دادن پشتیبانشونم معلوم بود چه شرکت مزخرفی هست حالا حالاها باید با دیدبان نت سر کنیم حداقل پشتیباناشون نمی خوان بزننت!!!!
مخابرات اصلا به درد نمی خوره مواظب باشین گول تبلیغاتشون رو نخورید.
hardwaree
23-04-2014, 08:40
سلام
دوستان راستش من یه کم شکر خوردم رفتم مخابرات ثبت نام کردم خداییش سرعت دانلودش خیلی عالیه ولی مشکلم شبانه این شرکت چرا باید تهران دانلود شبانه باشه و کرمان نباشه؟میدونین چرا چون ما کرمونیا به قول خودمون بی بخار تشریف داریم هرچی تو سرمون بزنن حقمون
بچه ها میخواستم نامه ای چیزی بزنیم به مخابرات یا حضوری چند نفر بریم اونجا
مخابرات یه شرکت خصوصیه مث صدتا شرکت دیگه چرا باید dlc فقط مختص این شرکت باشه و خون مردم رو تو شیشه کنه؟دانلود شبانه هم که دیگه خنده داره که برداشتنش
سلام
دوستان راستش من یه کم شکر خوردم رفتم مخابرات ثبت نام کردم خداییش سرعت دانلودش خیلی عالیه ولی مشکلم شبانه این شرکت چرا باید تهران دانلود شبانه باشه و کرمان نباشه؟میدونین چرا چون ما کرمونیا به قول خودمون بی بخار تشریف داریم هرچی تو سرمون بزنن حقمون
بچه ها میخواستم نامه ای چیزی بزنیم به مخابرات یا حضوری چند نفر بریم اونجا
مخابرات یه شرکت خصوصیه مث صدتا شرکت دیگه چرا باید dlc فقط مختص این شرکت باشه و خون مردم رو تو شیشه کنه؟دانلود شبانه هم که دیگه خنده داره که برداشتنش
کدوم تعرفه رو گرفتین؟قیمت و حجم و پینگ و سرعت دانلود رو چند هست؟
hardwaree
26-04-2014, 15:26
کدوم تعرفه رو گرفتین؟قیمت و حجم و پینگ و سرعت دانلود رو چند هست؟
تعرفه دو مگ من بحثم روی اینترنت شبانست چرا باید بردارن؟
تعرفه دو مگ من بحثم روی اینترنت شبانست چرا باید بردارن؟
در بی بخار بودن ک شکی نیست اما حداقل میتونی بری اشتراکت رو لغو کنی و ب همه بگی از مخابرات نگیرن
hardwaree
27-04-2014, 14:25
لامصبا میگن باید جریمه بدی راسته؟چون من یک ساله بستم
ولی من واقعا علامت سوال برام چرا شبانه رو برداشتن؟
دوستان اگه نوع شرکت - نوع سرویس - سرعت دانلود خودشون رو بگن فکر کنم برای انتخاب شرکت مناسب خوب باشه
من دیده بان نت - 512kb محدود - سرعت دانلود با منیجر 220KB در سایت های دانلود نرم افزار
سلام کسی از دوستان با پارس آنلاین بیشتر از 3 مگ سرعت داشته ؟ من هر کار میکنم سرعتم پبیشتر از این نمیشه
سلام کسی از دوستان با پارس آنلاین بیشتر از 3 مگ سرعت داشته ؟ من هر کار میکنم سرعتم پبیشتر از این نمیشه
مگه کدوم سرویس رو گرفتی ک 3مگ بر ثانیه دانلود داری
abolfazlwest72
08-05-2014, 09:48
مگه کدوم سرویس رو گرفتی ک 3مگ بر ثانیه دانلود داری
منظورش اینه که سرعتش از 3 مگ یعنی 360 بیشتر نمیشه چون سرویسای پارس انلاین رو 9 مگ بسته میشن.
دوستان در کرمان. از بین سرویس های نامحدود . 128 و 256 . های وب. اسیا تک. پارس انلاین و شاتل کدام را پیشنهاد می دهید
و برای 256 حجمی بین 4 الی 6 گیگ . کدام شرکت بهتره. و حتما دانلود شبانه نیز داشته باشد.
منتظر جوابتان هستم. برای یکی از دوستانم می خواهم
من در حال حاضر از داده رسان یا همون دیده بان نت اشتراک دارم به نظرتون اشتراک را لغو کنم برم از جای دیگه بگیرم یا با همین بسازم ایا واقعا بقیه بهتر هستند؟من قطعی زیاد دارم کدام شرکت قطعی نداره؟
naran8482
12-06-2014, 22:24
من در حال حاضر از داده رسان یا همون دیده بان نت اشتراک دارم به نظرتون اشتراک را لغو کنم برم از جای دیگه بگیرم یا با همین بسازم ایا واقعا بقیه بهتر هستند؟من قطعی زیاد دارم کدام شرکت قطعی نداره؟
من خودم از دیده بانت سرویس داشتم تازگی ها خیلی گندشو در آوردن سویچ کردم به شرکت دیگه ایی شما هم بهتر همین کار بکنی الان فکر کنم پارس آنلاین بهتر از دیده بانت هست
من خودم از دیده بانت سرویس داشتم تازگی ها خیلی گندشو در آوردن سویچ کردم به شرکت دیگه ایی شما هم بهتر همین کار بکنی الان فکر کنم پارس آنلاین بهتر از دیده بانت هست
برای این کار باید اشتراکم را از دیده بان قطع کنم یعنی درخواست بدم یا بعد از اتمام اشتراک برم پارس انلاین؟
naran8482
13-06-2014, 10:24
برای این کار باید اشتراکم را از دیده بان قطع کنم یعنی درخواست بدم یا بعد از اتمام اشتراک برم پارس انلاین؟
اول زنگ بزنین پارس آنلاین که همون تباشیر هست بپرسین توی منطقه مخابراتیش شما پورت خالی دارن بعد اشتراک رو رزرو کنید بعد به دیده بانت درخواست تخلیه خط بدین
اول زنگ بزنین پارس آنلاین که همون تباشیر هست بپرسین توی منطقه مخابراتیش شما پورت خالی دارن بعد اشتراک رو رزرو کنید بعد به دیده بانت درخواست تخلیه خط بدین
شرکت نخل که از داتک سرویس ارائه میده شما اطلاعی دارین؟ خوب هست یا نه؟
naran8482
13-06-2014, 11:37
اطلاع دقیقی الان ندارم ولی یکی از دوستان داشت راضی بود هر چی باشه از دیده بانت بهتره
poorya_2
13-06-2014, 18:06
کرمانی های عزیز لطفا اگه اطلاع دارید >>> >>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بنده کمک کنید ، ممنون
این پارس آنلاین هم که هیچ جا پورت خالی نداره معلوم نیست چه کار میکنه
khadem179
27-06-2014, 10:15
من قبلا دیده بان نت بودم وراضی بودم.سرویس دیده بان نت من 512 وماهیانه 6 گیگ بود با ماهی21000تومان ولی سرعت دانلود درروز120 ودرشب به 70 می رسید وبا ف ی ل ت ر ش به 10 می رسید ولی سرویس 512 شرکت نخل شبانه رایگان نداره به جاش سرعت دانلود چه شب وچه روز 450 است.ضمنا ماهیانه 2 گیگ هست که من ترافیک اضافه خریداری می کنم. درکل بستگی داره که شما چه نوع سرویسهایی خریداری کنید وبرای شما ترافیک مهمترباشه یا سرعت دانلود ویا باز شدن سریع صفحات وب.:n26:
khadem179
27-06-2014, 10:26
اگر فقط برایتان سرعت دانلود مهمه و سرویس رایگان شبانه نمی خواهید به نظر من بهترین شرکت نخل هست که سرعت دانلود درروز وشب حدود450 هست. اگر دانلود رایگان شبانه می خواهید سرویس512 شرکت دیده بان نت در روز 120 ودرشب80 هست که با فی ل تر به 10 می رسه -پارس آنلاین تباشیر راهم قبل از دیده بانت نت داشتم که سرعت دانلودش پایین بود وچه شب وچه روز از80 بالاتر نمی اومد. قبل از تباشیر نیز با شاتل کار میکردم که سرعت دانلودش کم وزیاد میشد واز 200 بالاتر نمی رفت ولی اغلب مواقع روی 50 بود.شاتل ترافیک رایگان بعنوان هدیه زیاد می داد. دیده بان نت هم سرویس 512 با ماهی 6 گیگ ترافیک داشت به مبلغ ماهیانه21000تومان که برای افرادی که به ترافیک اهمیت می دهند خیلی خوبه.
درمجموع همه این شرکتها یکی هستند فقط برای جلب مشتری در سرویسهای خود تفاوت قائل میشوند. همه خدمات اینترنت در ایران دردست شرکت مخابرات هست .
khadem179
27-06-2014, 10:43
پارس آنلاین شلوغ شده وهیچ جا پورت نداره وسرعت دانلودش نیز خیلی خوب نیست ولی نرم افزار یا وب سایت خوبی د اره ودر سایت ان می توانید به راحتی نسبت به تمدید و خرید ترافیک اقدام کنید.
دیده بانت از پشتیبانی خوبی برخوردارهست.وب سایتش نیز نسبتا خوبه وخدمات خوبی ارائه می ده ولی سرعت دانلود 512 در روز از120 ودرشب از 80 بالاتر نمی ره.
نخل سرویس رایگان شبانه نداره ولی سرعت دانلودش خیلی خوبه.وب سایت چندان جالبی نداره وپشتیبانی اش نیز نسبتا خوب هست.با این سرعت دانلود باید دائم ترافیک بخرید که من چون به سرعت دانلود اهمیت بیشتری می دم از سرویس هایش راضی هستم.دیده بان نت 512 دارای 6 گیگ ترافیک ماهیانه به قیمت 21000تومان بود ولی نخل 512 سه ماهه با ترافیک 6 گیگ یا ماهیانه 2 گیگ به مبلغ 35000تومان هست .
khadem179
27-06-2014, 10:59
سلام من اینترنت دیدبان نت 1024 دارم اما اصلا از سرعتش راضی نیستم به نظرتون مشکل از شرکته یا مودمم یا چیز دیگه ای مشکل داره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که در اواخر خرداد93 کلا اینترنت درایران پوکید وسرعتها پایین اومد وقطعی زیاد داشت و اینها به شرکتهای اینترنتی ربطی نداشت ومربوط به شرکت زیر ساختار واقع در اصفهان بود ولی در تیرماه داره بهتر میشه. دوماً وقتی مشترکان از شرکتی تعریف می کنند همه به اونجا هجوم می برند و شلوغ میشه و سرعتها پایین میاد . به نظر من این شرکتها هیچ فرقی باهم ندارند و همه اونها یک حجم وپهنای باند یکسانی رااز مخابرات خریداری میکنند وبسته به تعداد مشترکانی که دارند خدماتشون فرق میکنه یعنی تفاوت آنها صرفا در زمینه قیمت ،پشتیبانی وترافیک هست .بنابراین همه ما باید هرچند وقت یکبار شرکت اینترنتی را عوض کنیم وشرکت خلوتی رابرگزینیم تا سرعت دانلود و پیج صفحات بالاتر بره.
من خودم اویل شاتل بودم بعد رفتم تباشیر بعد رفتم دیده بان نت وبعد رفتم نخل وچند وقت دیگه هم می رم جای دیگه.چون همه اینها تا مدتی خوب هستند وبعد افتضاح میشن.
khadem179
27-06-2014, 11:14
منم از دیدبان گرفتم یک ساله اما جدیدا کلاهبردار شدن مثلا سرعت رو بردن بالا 2-4-8 مگ اوردن با پشتیبانی صحبت کردم خلاصه اینکه 128 قدیم یعنی 2 مگ و 256 قدیم یعنی 4 مگ الان و 512 قدیم یعنی 8مگ جدید با این تفاوت باید دوبرابر پول بدی دوستان از بقیه شرکتها کدوم بهتره پارس انلاین؟ تباشیر؟ آسیا تک هم که هر روز داره مسج میده نخل چطوره اونا هم ب روش دیدبان رو آوردن؟؟؟
همه چی دست مخابراته که پهنای باند یکسانی به همه این شرکتها میده. این ماهستیم که با هجوم به یک شرکت ،اونجا رو شلوغ می کنیم واونا مجبور میشوند که پهنای باند یکسانی راکه دارند به افراد بیشتری به اشتراک بگذارند واینطوری سرعت پایین میاد. وگرنه سرعتها درایران افزایش پیدا نکرده واینها همه کلک شرکتهاست که اینترنت 8 مگ می دهند. هیچ فرقی با سابق نکرده یعنی سرعت باز شدن صفحات هیچ فرقی نکرده فقط اومدن پهنای باند را به جای 8 نفر به 6 نفر یا کمتر واگذار می کنند ودرزمانی که هر8 نفر آنلاین باشند سرعت پایین میاد واگر فقط یک نفر آنلاین بشه سرعت براش زیاد معلوم میشه. اگر شبانه دانلود رایگانه درعوض سرعت اینقدر پایینه که حالت بهم می خوره واز خیرش می گذری.ضمن اینکه قطعی زیاد داره وخواب خودت راهم گرفتی وشاید تنها بتونی یک فیلم 100 کیکابایتی رادانلود کنی.
در ایران برای رفع مشکلات فقط باید پهنای باند مخابرات افزایش یابد.
از مخابرات هم اشتراک نخرید که پشیمون می شوید. زیرا اپراتورها یا پشتیبتانی اش بسیار بد هست وبی ادب هستند ومثل طلبکارها صحبت می کنند.انگار پدرشون رو کشتی.حداقل شرکتهای اینترنتی مودبانه صحبت می کنند هرچند هیچ اختیاری در افزایش پهنای باند ندارند. هرچه فریاد دارید برسر مخابرات بزنید که انحصاری عمل میکنه وبه جا پاسخگو نیست.یعنی اصلا مخابرات دردست وزارت خانه فن آوری وارتباطات نیست.
mehranpp
12-07-2014, 13:37
شرکت نخل سرویس دهیش عالیه ! بهترین آی اس پی تو کرمان :)
سلام!!
آقا من الان زنگ زدم گفت 512 نامحدود سرعت دانلودش 300 کیلوبایت هست؟؟!!
راسته؟؟!!
Dark Soul
14-07-2014, 15:47
سلام!!
آقا من الان زنگ زدم گفت 512 نامحدود سرعت دانلودش 300 کیلوبایت هست؟؟!!
هزینه ش چقدره ؟
دیده بان نت هم یه 512 داره 23 تومن یکی دیگه 93 تومن ! (ضریب اشتراک متفاوت )
minoo_libra
03-08-2014, 00:41
با سلام، منم می خواستم از تجربیاتم در زمینه ی اینترنت چند شرکت بگم. نکته ای که خیلی ها بهش توجه نمی کنن اینه که اینترنت هر محله و منطقه ای سرعتش فرق می کنه، خیلی مهمه که وقتی از کیفیت اینترنتتون می نویسین محله ی خودتون رو هم بگین، در غیر اینصورت بی فایده ست.
تجربیات من: اینترنت وایمکس مبین نت سرعتش در خیابان آلاشت و مدرس عالیه، ولی همونطور که همه می دونن مبین نت یک شاه دزد حساب میشه و به نظر من دست دیده بان نت رو هم از پشت بسته، به علت بالا بودن هزینه ی ترافیک ها، عدم اعلام هزینه ی ترافیک اضافه ی هر طرح و شیرین کاری هایی که در مورد دانلود رایگان شبانه می کنه.
اینترنت دیده بان نت هم که به نظر میاد نیاز به توضیح نیست! همه شاکی هستن، منم در این 2 منطقه امتحان کردم که سرعتش افتضاح بود و ترافیک دزدی که بازهم همه اطلاع دارن.
و اما اینترنت مخابرات! سرعتش در خیابان مدرس خیلی خوب بود، من 3 ماهه دانلود نامحدود داشتم با سرعت 512 که 72 تومن شد و اصلا هم قطعی نداشت، شاید 1-2 بار در کل 3 ماه! ولی مشکل من پشتیبان های این شرکت بود که اندازه ی یک روستایی هم از اینترنت اطلاع نداشتن و اساسا هیچ وقت جوابی برای هیچی ندارن و از کلمه ی "نمی دونم" خیلی راحت و بدون عذاب وجدان استفاده می کنن، کلا خدماتشون افتضاحه، خوبه تا وقتی که مشکلی نداشته باشی. ضمن اینکه مشکل دیگه ی من مودم بود که از یک مودم دی لینک استفاده می کردم که برد مودم خیییلییی ضعیف بود و اگر هم می خواستم مودم بخرم حتما باید از مودم خودشون استفاده می کردم که شنیدم فقط تی پی لینک دارن و طی تحقیقاتم مودم به درد نخوریه، و اصولا اگر هم بشه از مودم مارک دیگه ای استفاده کرد دیگه فکر کنم کلا باید بی خیال پشتیبانی بشید! به همین علت من تصمیم گرفتم شاتل رو امتحان کنم چون شنیدم در این منطقه ها سرعتش خوبه و راضی هستن، ضمن اینکه هزینه ش از موبین نت پایین تره، کسی در این منطقه ها شاتل داره؟
hossein1u
07-08-2014, 02:57
سلام از دوستان کسی اینترنت مخابرات جشنواره تابستان با دانولد شباه رایگان رو برداشته یا خیر ؟
من قبلا 512 داشتم سرعتم روی 220 بود تقریبا
الان که دو مگ برداشتم بازم همون سرعت هست تغییری کرده
sajjadsa
08-08-2014, 00:45
کلا توصیه میکنم دانلود نا محدود هاشو برندارین سرعت دانلودشون افتضاحه!
من الان روی فیبر نوری از مخابرات گرفتم. قطعیش یکم زیاده ولی سرعت دانلودش خیلی خوبه. حداقل 200 هست و گاهی حتی تا 500 هم یه سری میزنه! البته کافو نوری با ما نزدیکه.
سرویسم 512 با 5 گیگ هست.
Dark Soul
08-08-2014, 15:24
کلا توصیه میکنم دانلود نا محدود هاشو برندارین سرعت دانلودشون افتضاحه!
من الان روی فیبر نوری از مخابرات گرفتم. قطعیش یکم زیاده ولی سرعت دانلودش خیلی خوبه. حداقل 200 هست و گاهی حتی تا 500 هم یه سری میزنه! البته کافو نوری با ما نزدیکه.
سرویسم 512 با 5 گیگ هست.
مخابرات دانلود رایگان شبانه شو برداشته بود الان چطوره ؟
yasin 1362
08-08-2014, 16:37
سلام از دوستان کسی اینترنت مخابرات جشنواره تابستان با دانولد شباه رایگان رو برداشته یا خیر ؟
من قبلا 512 داشتم سرعتم روی 220 بود تقریبا
الان که دو مگ برداشتم بازم همون سرعت هست تغییری کرده
من شش ماهی هست که یکساله 512 5گیگ تمدید کردم سرعت روزا و رایگانم هم حدودای 240-260....من دارم ماهی 16300پول سرویسم رو میدم سرویس شمام هم باید حدودا ماهی پانزده تومن باشه در نتیجه نباید گول اسمای 1مگ 2مگ رو خورد مخابرات قبلش حساب کتاباش رو کرده این نامردا بر اساس پولی که میدیم سرعت میدن
sajjadsa
08-08-2014, 18:55
مخابرات دانلود رایگان شبانه شو برداشته بود الان چطوره ؟مدتیه دوباره راه انداخته ...
sajjadsa
08-08-2014, 18:57
یه خوبی مخابرات نسبت به شرکتای خصوصی داره اینه که دانلود شبانه اش همون سرعت روزا رو داره. شرکتای خصوصی اگر هم دانلود شبانه داشته باشن سرعتشون کمه ... فکر کنم عمدا کم میکنن ...
MILAD2799
14-08-2014, 15:53
دوستان عزیز من نتم از شرکت دیده باننت هست بعد 6 سال میخوام عوضش کنم . میخوام برم مخابرات این طرح تابستونیش خوبه بنظرم من طرفای شرکت فرش میشینم میخواستم ببینم کسی اونجا از مخابرات داره؟ کیفیتش چطوره؟ پینگش چی؟
کلا نظرتون چیه؟
MILAD2799
15-08-2014, 13:16
دوستان عزیز من نتم از شرکت دیده باننت هست بعد 6 سال میخوام عوضش کنم . میخوام برم مخابرات این طرح تابستونیش خوبه بنظرم من طرفای شرکت فرش میشینم میخواستم ببینم کسی اونجا از مخابرات داره؟ کیفیتش چطوره؟ پینگش چی؟
کلا نظرتون چیه؟
کسی نبود؟؟؟
MILAD2799
20-08-2014, 08:02
کلا نظرتون چیه؟
هنوز منتظرم ها
farshad.88
20-08-2014, 08:39
سلام. اینجا کسی از رفسنجان هست ؟ از مخابرات رفسنجان کسی اینترنت داره ؟ چطوره ؟ نامحدود داره ؟
از رفسنجان نه ولی از کرمان نامحدود دارم. نه تعریفی نه بد اگه زیاد حساسیت نداشته باشی میشه باهاش سر کرد منم چون وقت و حوصله سر و کله زدن با پشتیبانی رو ندارم با همین میسازم دیگه ولی قدیماً از بچه های همین تاپیک از رفسنجان اینترنت داشتن خیلی راضی بودم چندین صفحه قبل اگه بگردی هست ولی الان اوضاع رفسنجان چطور باشه دیگه نمیدونم
mohammad.dad
20-08-2014, 15:21
سلام . از کرمان کسی از شاتل سرویس گرفته ؟ خوبه یا نه ؟ پینگ بالا و تایم اوت نداره؟
الان سرویسم عصر تلکام هست به معنی واقعی کلمه افتضاح هستن ...نه پشتیبانی ! نه هیچی !
sajjadsa
20-08-2014, 20:48
کلا نظرتون چیه؟
اونجا اگر بتونی روی فیبر نوری از مخابرات بگیری عالیه
من خودم با 512 پینگ بین 30 تا 150 متغیره و به راحتی باهاش آنلاین هم بازی میکنم.
اقا چرا استان کرمون اینقدر گمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا تاپیک اینقدر خلوته؟؟؟؟؟؟ کلا فقط تو این سایت یه تاپیک داره!!!!!!!!!!!:n28:
یک شرکت خوب معرفی کنید اینترنت بگیرم حجم مصرفی هم بالاست
من بچه رفسنجانم یه چیز بگم باورتون نمیشه به خدا اگه این دروغ باشه دوست من 10 روز رفته بود مشهد قبل رفتن کلا کابل برق کامپیوتر و مودم رو کشیده بود وقتی اومد 6 گیگ حجم ازش کم شده بود من که شاخ در آوردم تازه کلید رو هم به هیچ کس نداده بودن که بره سری به خونه بزنه قبلش میگفت حجمم زیاد کم میشه من باور نداشتم.رفتیم مخابرات رفسنجان میگن همچین چیزی امکان نداره ولی جون خودم مخابرات رفسنجان خودش مشکل داره من هم این چند روز اینجوری شدم خیلی حجم کم میشه تازه این محله ی ما هم فیبر نوریه غیر مخابرات هیچی نمیشه. شما میگید ما چیکار کنیم؟؟؟:n28:
من بچه رفسنجانم یه چیز بگم باورتون نمیشه به خدا اگه این دروغ باشه دوست من 10 روز رفته بود مشهد قبل رفتن کلا کابل برق کامپیوتر و مودم رو کشیده بود وقتی اومد 6 گیگ حجم ازش کم شده بود من که شاخ در آوردم تازه کلید رو هم به هیچ کس نداده بودن که بره سری به خونه بزنه قبلش میگفت حجمم زیاد کم میشه من باور نداشتم.رفتیم مخابرات رفسنجان میگن همچین چیزی امکان نداره ولی جون خودم مخابرات رفسنجان خودش مشکل داره من هم این چند روز اینجوری شدم خیلی حجم کم میشه تازه این محله ی ما هم فیبر نوریه غیر مخابرات هیچی نمیشه. شما میگید ما چیکار کنیم؟؟؟:n28:
داداش کسی از یوزر و پستون استفاده نمیکنه؟ امنیت مخابرا خیلی کمه.
داداش کسی از یوزر و پستون استفاده نمیکنه؟ امنیت مخابرا خیلی کمه.
امروز پس دوستم عوض شده داریم میریم واسه پیگیری
سلام دوستان کسی از مخابرات جشنواره تابستان اینترنت 1 مگ یا دو مگ داره ؟ اوضاعش چطوره ؟ دانلود شبانه که داره سرعتش روی چنده لطفاً جواب بدین
سلام دوستان کسی از مخابرات جشنواره تابستان اینترنت 1 مگ یا دو مگ داره ؟ اوضاعش چطوره ؟ دانلود شبانه که داره سرعتش روی چنده لطفاً جواب بدین
اره داداش سرعتا رو دوبرابر میبندن یعنی مثلا سرویس دومگ سرعتش حدودن 450 460 هست.1 مگ هم حدودی 250 260 هست.شبانه هم همینقدره.شبی حدودی با سرویس دو مگ میشه 8 9 گیگ دان کرد.
Babak_King
12-10-2014, 11:01
سلام دوستان من میخام سرویس بگیرم در حال حاضر بنظرتون بهترین سرویس دهنده کرمان کدوم شرکت هست ؟
نامحدود میخام سرعت بالا تا 100 تومن هم ماهی طوری نیست فقط سرعت 200 300 بمونه
سلام دوستان من میخام سرویس بگیرم در حال حاضر بنظرتون بهترین سرویس دهنده کرمان کدوم شرکت هست ؟
نا محدو اکثر شرکتا مصرف منصفانه دارن.ولی به نظر ارتهای شاتل خوبن
برو مخابرات 2 مگ نامحدود بگیر 260 کی هم سرعت میده دنبال شرکت نگرد که خود شرکت هم از مخابرات میگیرن
mostafa682
14-10-2014, 18:45
مخابرات و دیده بانت اتفاقا بدترین ISP های کرمان هستن اون دیده بانت که خیلی جواده همه دارن ازش:n02:
سلام دوستان کسی از 3g ایرانسل یا همراه اول توی کرمان استفاده کرده ؟ اوضاعش خوبه ؟
Babak_King
24-10-2014, 23:23
برو مخابرات 2 مگ نامحدود بگیر 260 کی هم سرعت میده دنبال شرکت نگرد که خود شرکت هم از مخابرات میگیرن
داداش رفتم پرسیدم اصلن مخابرات سرویس نامحدود الان نداره ... تازه میگفت شبانه رایگانم از رو سرویسای محدودشم برداشته ... چه صیغه ایه ؟:n28:
ولی میگفت قراره یه بخشنامه جدید بیاد اوضاع بهتر بشه کسی در جریان هست این چی هست ؟:n21:
Saeedifar
24-10-2014, 23:59
داداش رفتم پرسیدم اصلن مخابرات سرویس نامحدود الان نداره ... تازه میگفت شبانه رایگانم از رو سرویسای محدودشم برداشته ... چه صیغه ایه ؟:n28:
ولی میگفت قراره یه بخشنامه جدید بیاد اوضاع بهتر بشه کسی در جریان هست این چی هست ؟:n21:
آقا اینترنت مخابرات رو نخورید من 2 مگ گرفتم یک ساله که ترافیک شبانه رایگانم داره 20 روز اول عالی بود و سرعت حدود 500 تا 550 بود اما الان که یوزرها اضافه شدن مزخرف شده .... خظم از روی 6 مگ روی 2 مگ بسته شده و شبی حتی 3 گیگ خم به زور دانلود میکنه برخلاف اون بیست روز که نزدیک 200 گیگ دان کردم .... لعنت خدا برشان باد:sq_5:
Babak_King
25-10-2014, 00:32
آقا اینترنت مخابرات رو نخورید من 2 مگ گرفتم یک ساله که ترافیک شبانه رایگانم داره 20 روز اول عالی بود و سرعت حدود 500 تا 550 بود اما الان که یوزرها اضافه شدن مزخرف شده .... خظم از روی 6 مگ روی 2 مگ بسته شده و شبی حتی 3 گیگ خم به زور دانلود میکنه برخلاف اون بیست روز که نزدیک 200 گیگ دان کردم .... لعنت خدا برشان باد:sq_5:
داداش بهتر از اینم مگه هست ؟ رفتم پارس آنلاین گرفتم اینم که مالش نیست
Babak_King
25-10-2014, 18:54
آقا این های وب چجوریه کسی داره ؟
Babak_King
25-10-2014, 19:11
آقا این های وب چجوریه کسی داره ؟
های وب کیفیتش سراسریه.یه سر به تاپیکش بزنی همه چی دستت میاد
..........
مخابرات از کی دانلودشبانه رو برداشته؟
قبلا وقتش از چند تا چند بود؟
----------------------------------
ارسال شده از هوآوی G۶۱۰
farshad.88
28-10-2014, 07:04
اقا شما که شیره مخابرات رو کشیدی با اون 200 گیگ. چی دانلودی کردی مگه ؟ :n13:
من پارس انلاین رفسنجان هستم. سرعت روزانه که خیلی خوبه. 2 مگ محدود دارم. ساعات رایگان ها هم الان مصرفم کم شده و عقده ای دانلود نمیکنم. شبی 1 یا 2 گیگ امکان داره دانلود داشته باشم. فعلا پارس انلاین اوضاعش خوبه. فقط حجمم وقتی از قند شکن استفاده میکنم و میرم " چهره کتاب " !! خیلی زود تموم میشه :n27:
yaser100000
06-11-2014, 17:44
سلام دوستان من طرح 512 یکساله مخابرات کرمان خریدم میخواستم ببینم کسی از دوستان این طرحو داره؟ شبانه رایگان چی داره؟
imanprjr
08-11-2014, 16:07
سلام من پارس دارم . :n13:
تازگی ها افتضاح شده پینگ سرور پارس بالای 200. حتی پینگ 4.2.2.4 روی 250
سرعت در طول روز خوبه ولی سرعت باز شدن صفحات افتضاح
شبانه رایگان دیگه مثل قبل حتی 1 گیگ هم نمی تونم دانلود کنم . :n14:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من پارس دارم . :n13:
تازگی ها افتضاح شده پینگ سرور پارس بالای 200. حتی پینگ 4.2.2.4 روی 250
سرعت در طول روز خوبه ولی سرعت باز شدن صفحات افتضاح
شبانه رایگان دیگه مثل قبل حتی 1 گیگ هم نمی تونم دانلود کنم . :n14:
پینگ فعلا همه جا داغونه.ولی برای دانلود مخابرات توصیه میشه با سرویس دو مگ شبی 9 گیگ میشه دان کرد.
پینگ فعلا همه جا داغونه.ولی برای دانلود مخابرات توصیه میشه با سرویس دو مگ شبی 9 گیگ میشه دان کرد.
کجا شبی 9 گیگ!!! من در رویاهام هم شبی بیش از دو سه گیگ با سرویس دو مگ مخابرات نمی بینم اگه یک روز صبح بلند شم ببینم 9 گیگ دانلود کرده غش کنم فکر کنم. ولی جداً سرعت سرویس من که خیلی مزخرفه عجب کاری کردیم یک ساله هم گرفتیم موندم چکار کنم حالا
کجا شبی 9 گیگ!!! من در رویاهام هم شبی بیش از دو سه گیگ با سرویس دو مگ مخابرات نمی بینم اگه یک روز صبح بلند شم ببینم 9 گیگ دانلود کرده غش کنم فکر کنم. ولی جداً سرعت سرویس من که خیلی مزخرفه عجب کاری کردیم یک ساله هم گرفتیم موندم چکار کنم حالا
داداش زنگ بزن 2020 به صراحت بگو خطم رو روی 6 مگ بزار.اگه نزاشت دوباره زنگ بزن.من خودم شبی 9 تا10 گیگ دان دارم البته اگه کل شب رو بزارم.پیشنهادم اینه که همین الان زنگ بزن چون پشنیبانی خلوته.
haestaph
08-11-2014, 23:33
داداش زنگ بزن 2020 به صراحت بگو خطم رو روی 6 مگ بزار.اگه نزاشت دوباره زنگ بزن.من خودم شبی 9 تا10 گیگ دان دارم البته اگه کل شب رو بزارم.پیشنهادم اینه که همین الان زنگ بزن چون پشنیبانی خلوته.
منم مثل شما دانلودهام بالا بود (شبی 9-10 گیگ)، تا اینا بهم زنگ زدن و گفتن چیا دانلود میکنی؟:|
من گفتم میام مخابرات بعد 4تایی (مسئول ثبت نام، فروش و پشتیبان با یکی دیگه) ازم سوال میپرسیدن.
پشتیبانه میگفت شما اینقدر دانلود میکنی من پیش خودم گفتم حتما آرشیو خوبی داره با دوستام تصمیم گرفتیم ازت خرید کنیم.. خلاصه از اون تاریخ تا الان فوقش شبی 4-5 گیگ میگرم به استثنای دیشب که 7 گیگ گرفتم.. ببین اینا چقدر بیکارن میان ببینن کی بیشتر از بقیه دانلود میکنه :n21:
منم مثل شما دانلودهام بالا بود (شبی 9-10 گیگ)، تا اینا بهم زنگ زدن و گفتن چیا دانلود میکنی؟:|
من گفتم میام مخابرات بعد 4تایی (مسئول ثبت نام، فروش و پشتیبان با یکی دیگه) ازم سوال میپرسیدن.
پشتیبانه میگفت شما اینقدر دانلود میکنی من پیش خودم گفتم حتما آرشیو خوبی داره با دوستام تصمیم گرفتیم ازت خرید کنیم.. خلاصه از اون تاریخ تا الان فوقش شبی 4-5 گیگ میگرم به استثنای دیشب که 7 گیگ گرفتم.. ببین اینا چقدر بیکارن میان ببینن کی بیشتر از بقیه دانلود میکنه :n21:
داداش من الان یه سال از مخابرات اینترنت دارم شاید ماهی 200 گیگ دان میکنم ولی هنوز که از این خبرا نشده فقط یه بار دان استریم اومد رو1 که زنگ زدم پشتیبانی دوباره گذاشتش روی 6
سلام دوستان من طرح 512 یکساله مخابرات کرمان خریدم میخواستم ببینم کسی از دوستان این طرحو داره؟ شبانه رایگان چی داره؟
طرح های یکساله دارن شما یه شب بیدار بمون چک کن یه فایل 200 مگی بزار دان شه بعد حجمتو نگاه کن راستی سرعتت چنده؟؟؟ اگه کمه زنگ بزن پشتیبانی بگو دان استریم رو بزارن رو 2 مگ
داداش من الان یه سال از مخابرات اینترنت دارم شاید ماهی 200 گیگ دان میکنم ولی هنوز که از این خبرا نشده فقط یه بار دان استریم اومد رو1 که زنگ زدم پشتیبانی دوباره گذاشتش روی 6
جدی میگی دوست عزیز ؟
اینا جون به عزرائیل نمی دن بعد با یه زنگ زدن بزارن شبی 9 گیگ دانلود کنی ! :n04:
دوستان کسی دیگه ای امتحان کرده ؟ (زنگ زده )
جدی میگی دوست عزیز ؟
اینا جون به عزرائیل نمی دن بعد با یه زنگ زدن بزارن شبی 9 گیگ دانلود کنی ! :n04:
دوستان کسی دیگه ای امتحان کرده ؟ (زنگ زده )
داداش انگل که ندارم دروغ بگم یکی از بچه ها هم تو چند صفحه قبل دان استریمش روی 6 بود که اورده بودنش رو 2 گفتم بهش زنگ بزن.ولی یکم پینگش اذیت میکنه ولی بقیه چیزاش اوکیه مخصوصا دانلودش
داداش انگل که ندارم دروغ بگم یکی از بچه ها هم تو چند صفحه قبل دان استریمش روی 6 بود که اورده بودنش رو 2 گفتم بهش زنگ بزن.ولی یکم پینگش اذیت میکنه ولی بقیه چیزاش اوکیه مخصوصا دانلودش
چطور مفتی اینکار می کنند ؟ ضرر نمی کنند ؟
چطور مفتی اینکار می کنند ؟ ضرر نمی کنند ؟
داداش اینا از اکانتینگ سرویس شما رو روی 4 مگ محدود میکنن حالا شما میگی دان استریم رو روی 6 بزارن تا 4 مگو کامل بگیری.چه ضرری میکنن اونا که اینترنت رو نامحدود میگرن و این ساعت براشون یه ساعت مردست
yaser100000
15-11-2014, 16:44
طرح های یکساله دارن شما یه شب بیدار بمون چک کن یه فایل 200 مگی بزار دان شه بعد حجمتو نگاه کن راستی سرعتت چنده؟؟؟ اگه کمه زنگ بزن پشتیبانی بگو دان استریم رو بزارن رو 2 مگ
نه نداره تعجب میکنم اخه توی سایت زده شبانه رایگان مال طرح های یکساله است.منم که یکساله دارم نمیدونم چرا برا من نداره زنگ بزنم پشتیبانی میتونه وصلش کنه؟وصلش میکنه؟
نه نداره تعجب میکنم اخه توی سایت زده شبانه رایگان مال طرح های یکساله است.منم که یکساله دارم نمیدونم چرا برا من نداره زنگ بزنم پشتیبانی میتونه وصلش کنه؟وصلش میکنه؟
پشتبانی نمیدونم زنگ بزن امتحانش ضرر نداره ولی شما دقیق از روی ساعت سامانه دانلودت رو شروع کن بعد از ساعت 1 اگه بازم مشکل داشت شکایت کن تو سایت 195 البته یه زنگ هم به پشتیبانی بزن.
imanprjr
16-11-2014, 09:52
سلام امروز پارس توی سیستمش پیام داده دانلود شبانه به صورت یک سوم محاسبه میشه از 10 آذر به بعد .
10 ساله کاربر پارس هستم اینجوریش رو ندیده بودم دیگه . :n13:
farshad.88
16-11-2014, 10:04
سلام امروز پارس توی سیستمش پیام داده دانلود شبانه به صورت یک سوم محاسبه میشه از 10 آذر به بعد .
10 ساله کاربر پارس هستم اینجوریش رو ندیده بودم دیگه . :n13:
سال 83 فقط پیشگامان ADSL ارائه میداد. اونم فقط به تهران و یزد. سال 85 فکر کنم ADSL به استان کرمان اومد. شما احتمالا اولین نفری هستید که توی استان کرمان ADSL داشتید !!!
--------------
کسی مخابرات رفسنجان نیست ؟ میخوام از پارس انلاین برم مخابرات . طرح نامحدود تا چه سرعتی داره ؟ طرح دانلود شبانه هم داره ؟
سال 83 فقط پیشگامان ADSL ارائه میداد. اونم فقط به تهران و یزد. سال 85 فکر کنم ADSL به استان کرمان اومد. شما احتمالا اولین نفری هستید که توی استان کرمان ADSL داشتید !!!
--------------
کسی مخابرات رفسنجان نیست ؟ میخوام از پارس انلاین برم مخابرات . طرح نامحدود تا چه سرعتی داره ؟ طرح دانلود شبانه هم داره ؟
کلا مخابرات کرمان نامحدود نداره و برای شبانه هم باید یکساله و فک کنم 6 ماهه بگیرید
yaser100000
17-11-2014, 12:14
دوست من اگه زنگ بزنم پشتیبانی شبانه رایگانو وصل میکنن؟
دوست من اگه زنگ بزنم پشتیبانی شبانه رایگانو وصل میکنن؟
زنگ بزن شاید بتونن
MOHAMMAD2010
17-11-2014, 20:52
تو شهر کرمان های وب بهتره یا اسیا تک ؟ اینجا کسی هست های وب داشته باشه ؟
sia-saketi
18-11-2014, 14:13
پارس آنلاین با ابتکار جدیدی و به قول خودشون سیاست جدیدی که برای ساعت شبانه در نظر گرفته منو از ادامه استفاده از خدماتش منصرف کرد و بلافاصله بعد از اتمام قراردادم درخواست جمع آوری سرویس رو می خوام بدم
می خواستم بهم یه ISP خوب معرفی کنید که حتما 3 فاکتور توش رعایت بشه همیشه:
1. سرعت بیش از سرعت اسمی که شرکت میده (در ساعات روز) و کف سرعت، سرعت اسمی سرویس باشه و نه سقفش! مثل کاری که تقریبا پارس آنلاین می کنه
2. کم بودن قطع شدن های اعصاب خردکن و بی خود و بی موقع و بدون اطلاع که سراسری و کشوری نیستن و مربوط به خود ISP میشه
3. اینترنت رایگان شبانه (نیم بها و 1/3 بها و این چرندیات قابل پذیرش نیست که یه روش مزحک برای خالی جیب مردم شده)
اگه ترجیحا پشتیبانی فنی و دانش خوبی هم برای رفع مشکلات داشته باشن که چه بهتر
تشکر پیشاپیش
amo.reza
18-11-2014, 14:53
پارس آنلاین با ابتکار جدیدی و به قول خودشون سیاست جدیدی که برای ساعت شبانه در نظر گرفته منو از ادامه استفاده از خدماتش منصرف کرد و بلافاصله بعد از اتمام قراردادم درخواست جمع آوری سرویس رو می خوام بدم
می خواستم بهم یه ISP خوب معرفی کنید که حتما 3 فاکتور توش رعایت بشه همیشه:
1. سرعت بیش از سرعت اسمی که شرکت میده (در ساعات روز) و کف سرعت، سرعت اسمی سرویس باشه و نه سقفش! مثل کاری که تقریبا پارس آنلاین می کنه
2. کم بودن قطع شدن های اعصاب خردکن و بی خود و بی موقع و بدون اطلاع که سراسری و کشوری نیستن و مربوط به خود ISP میشه
3. اینترنت رایگان شبانه (نیم بها و 1/3 بها و این چرندیات قابل پذیرش نیست که یه روش مزحک برای خالی جیب مردم شده)
اگه ترجیحا پشتیبانی فنی و دانش خوبی هم برای رفع مشکلات داشته باشن که چه بهتر
تشکر پیشاپیش
مخابرات بهترین گزینه.
دو مگ مخابرات کرمان (سیرجان)
imanprjr
19-11-2014, 13:20
دوستانی که مخابرات هستند . مثلا یک مگ حجمی یا دو مگ سرعت هاتون از لحاظ تلورانس چطوریه کمو زیاد می شه یا نه ؟
و اینکه شبانه رایگان مخابرات دوباره اضافه شده ؟ از چه ساعتی تا چند ؟:n11:
دوستانی که مخابرات هستند . مثلا یک مگ حجمی یا دو مگ سرعت هاتون از لحاظ تلورانس چطوریه کمو زیاد می شه یا نه ؟
و اینکه شبانه رایگان مخابرات دوباره اضافه شده ؟ از چه ساعتی تا چند ؟:n11:
تو سرعت دانلودنوسان خاصی نداره ولی پینگ از 130 تا 250 متغیره بله کمپینها مثل اینکه شبانه دارن از من کمپین تابستانست.از 1 تا 7 درضمن سرعت دان 1 مگ 250 و دو مگ 500 هست
imanprjr
20-11-2014, 14:05
دوستان اینجا کسی آسیا تک و یا های وب داره ؟
من شنیدم نخل هم خوبه کرمان کسی داره ؟
مخابرات خیلی افتضاح شده از ساعت 9 صبح به بعد سرعت میشه حدود 30 پینگ 800 تا 1000 تازه خیر سرم سرویس دو مگ تابستونه دارم مثلاً 4 مگ مرکز الغدیر هم هستم که پشتیبانی درست حسابی نداره 2020 که میگه ما اطلاعات شما رو نداریم 20 تا شماره هم میده که هیچ وقت جوابگو نیستن
بقیه دوستان اوضاعشون چطوره ؟ مخصوصاً مخابراتی ها
مخابرات خیلی افتضاح شده از ساعت 9 صبح به بعد سرعت میشه حدود 30 پینگ 800 تا 1000 تازه خیر سرم سرویس دو مگ تابستونه دارم مثلاً 4 مگ مرکز الغدیر هم هستم که پشتیبانی درست حسابی نداره 2020 که میگه ما اطلاعات شما رو نداریم 20 تا شماره هم میده که هیچ وقت جوابگو نیستن
بقیه دوستان اوضاعشون چطوره ؟ مخصوصاً مخابراتی ها
از من که عالیه سرویس دو مگ سرعت 500 و پینگ 200تا 250.سیرجان
دوستان کرمان کسی از اوضاع مخابرات نمیگه ؟ خیلی خراب شده
ADSL مخابرات گند زده :n21: روزی 100 بار قطع میشه
haestaph
02-12-2014, 23:32
تایید میشه واسه منم تا نیم ساعت پیش قطع بود :n23:
z ali reza z
07-12-2014, 10:48
راستش من از اینترنت و شبکه خیلی کم سر در میارم چند وقت پیش برا adslثبت نام کردم
بعد از کانفینگ مودم توی مخابرات حدود یک ماه بخاطر مشغله کاری والبته بلد نبودن استفاده نکردم تا اینکه چند روز پیش خودم با وصل کردن مودم و کنجکاوی ودستکاری به شبکه وصل شدم حالا چند سوال دارم لطف کنید به این تازه وارد جواب بدید
سوال اصلی من اینه
ایا ممکنه من اشتباه وصل شده باشم و داره قبض خونه ما کنتور میخوره (یعنی منظورم اینه که همونطور که میدونید برای استفاده از اینترنت موبایل دو روش خرید بسته رویایی و روش عادی وجود داره که روش عادیش بسیا هزینه بر هستش ایا برای adslهم اینجوریه و وقتی بستت تمموم شد میره روی عادی
سوال دوم
چطوری از حجم اینترنتم باخبر بشم به سایت کرمان تل رفتم وadslبراساس روشی که گفته شده در پروفایم ثبت نام کردم چیزی نشون نمیده فکر کنم درست ثبت نام نکرده باشم
خواهشا در این مورد هم راهنماییم بکند به این همشهری نابلد کمک کنید
farshad.88
07-12-2014, 17:35
راستش من از اینترنت و شبکه خیلی کم سر در میارم چند وقت پیش برا adslثبت نام کردم
بعد از کانفینگ مودم توی مخابرات حدود یک ماه بخاطر مشغله کاری والبته بلد نبودن استفاده نکردم تا اینکه چند روز پیش خودم با وصل کردن مودم و کنجکاوی ودستکاری به شبکه وصل شدم حالا چند سوال دارم لطف کنید به این تازه وارد جواب بدید
سوال اصلی من اینه
ایا ممکنه من اشتباه وصل شده باشم و داره قبض خونه ما کنتور میخوره (یعنی منظورم اینه که همونطور که میدونید برای استفاده از اینترنت موبایل دو روش خرید بسته رویایی و روش عادی وجود داره که روش عادیش بسیا هزینه بر هستش ایا برای adslهم اینجوریه و وقتی بستت تمموم شد میره روی عادی
سوال دوم
چطوری از حجم اینترنتم باخبر بشم به سایت کرمان تل رفتم وadslبراساس روشی که گفته شده در پروفایم ثبت نام کردم چیزی نشون نمیده فکر کنم درست ثبت نام نکرده باشم
خواهشا در این مورد هم راهنماییم بکند به این همشهری نابلد کمک کنید
دوست عزیز شما وقتی ADSL ثبت نام کردید دیگه هیچ هزینه اضافه ای تا پایان مدت قراردادتون نباید پرداخت کنید ( چه هزینه تلفن و چه هزینه های دیگه)
فقط در صورتی هزینه ای پرداخت میکنید که حجم شما زودتر از تاریخ اتمام قرارداد به پایان رسیده باشه و یا قراردادتون به پایان رسیده باشه که در مورد اول شما حجم اضافه خریداری میکنید و در مورد دوم برای تمدید قرارداد به مخابرات مراجعه میکنید
من از مخابرات ندارم اما اکثر شرکت ها توی سایتشون قسمتی برای مدیریت یا ورود کاربران دارن که یوزر و پسورد همون سوزر و پسورد ADSL تون هست. از اونجا شما میتونید حسابتون رو مدیریت کنید ( مشاهد حجم باقی مانده. تمدید قرارداد و خرید حجم و ... )
برای قبض تلفن خونه هم اصلا نگران نباشید. ADSL هیچ هزینه ای برای تلفن ندارد. چون خط صدا از داده جدا هست. مخابرات برای خط صدا هزینه دربافت میکنه و خط داده که برای ADSL استفاده میشود کاملا رایگان است. حتی اگر 6 ماه حط تلفن شما قطع باشد بازم ADSL شما وصل خواهد بود و میتوانید از اینترنت استفاده کنید
البته مخابرات فکر کنم هزینه رو روی قبض بهتون میده.که برای ADSL همیشه یک مقدار ثابتی خواهد بود و میتونید هر ماه چک کنید و اگر متفاوت بود ( در صورتی که حجم اضافه خریداری نکرده باشید) به مخابرات اعلام کنید
z ali reza z
08-12-2014, 19:54
خیلی ممنون
farshad.88
در تکمیل حرفای اقا فرشاد
دوستایی که به صورت حضوری اشتراک adslگرفتن و یا مال اطراف کرمون هستن و از سایت کرمان تل اطلاع ندارن
به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برن
و به جای نام کاربری ********9834
وبه جای رمز عبور !********
بذارید
این ستاره ها شماریه 8 رقمی تلفونتونه
توی رمز عبور حتما بعد شمارتون علامت تعجب بذارید
اینا رو گفتم چون تا قبل این _خودم نمی دونستم_
...ALI...
10-12-2014, 14:22
بچه ها کسی از 3g ایرانسل استفاده نکرده ببینه چطور از رایتل بهتره یا نه؟
سلام. یه isp خوب برای شهر کرمان می تونید معرفی کنید فقط برای گیمینگ می خوام( پینگ ثابت کمتر از 120) قیمتش زیاد برام مهم نیست. :»
z ali reza z
05-01-2015, 10:53
میخوام مخابرات یک ساله بگیرم کسی داره؟
شباش رایگانه یا نه؟
در کل چطوره؟
mojtaba007
10-01-2015, 12:13
مخابرات طرح نامحدود و برداشته لطفا بگید از کجا نامحدود ارزون بگیرم
کرمانم
mostafa682
18-01-2015, 19:31
سلام. یه isp خوب برای شهر کرمان می تونید معرفی کنید فقط برای گیمینگ می خوام( پینگ ثابت کمتر از 120) قیمتش زیاد برام مهم نیست. :»
همچین چیزی مگه توی کرمانم رویت میشه؟:n02:
dandelion_1995
25-01-2015, 00:07
چرا اینجا کسی در پورد شرکت های جدید صحبت نمیکنه ؟
نظرتون در پورد آسیاتک چیه ؟ جواب میده ؟
بین آسیاتک و پارس آنلاین کدوم بهتره ؟ فقط بین همین 2 شرکت لطفا
mostafa682
25-01-2015, 09:45
چرا اینجا کسی در پورد شرکت های جدید صحبت نمیکنه ؟
نظرتون در پورد آسیاتک چیه ؟ جواب میده ؟
بین آسیاتک و پارس آنلاین کدوم بهتره ؟ فقط بین همین 2 شرکت لطفا
فعلا اسیاتک
dandelion_1995
26-01-2015, 20:07
فعلا اسیاتک
من میخوام نمایندگی بگیرم ، نمیدونم کدوم یکی بهتره ، کرمان نیستم که تست کرده باشم
mostafa682
29-01-2015, 17:24
من میخوام نمایندگی بگیرم ، نمیدونم کدوم یکی بهتره ، کرمان نیستم که تست کرده باشم
پارس قطعی زیاد داره ولی اسیا نه
باسلام:
مدت چهارسال است که از شاتل باسرعت یک گیگ و حجم دانلود سه گیگ ماهیانه به مبلغ بیست وپنج هزار تومان استفاده میکنم خیلی هم راضیم:n16:
با سلام:
یک سری هم به سایت شاتل بزن آنوقت میتوانی از ADSL پر سرعت لذت ببری.
با سلام:
من درمحدوده ابوحامد هستم واز شاتل استفاده میکنم و تا کنون هیچ مشکلی نداشتم.
باسلام:
مدت چهارسال است که از شاتل باسرعت یک گیگ و حجم دانلود سه گیگ ماهیانه به مبلغ بیست وپنج هزار تومان استفاده میکنم خیلی هم راضیم:n16:
با سلام:
یک سری هم به سایت شاتل بزن آنوقت میتوانی از ADSL پر سرعت لذت ببری.
با سلام:
من درمحدوده ابوحامد هستم واز شاتل استفاده میکنم و تا کنون هیچ مشکلی نداشتم.
باشه قبول شاتل (ملقب به دزد کبیر) از همه بهتره ! :n02:
ha3an_khafan
05-02-2015, 01:25
دوستانی که از مخابرات استفاده می کنند توی وایبر و واتس آپ مشکل آپلود ندارن؟
دوستانی که از مخابرات استفاده می کنند توی وایبر و واتس آپ مشکل آپلود ندارن؟
نه دقیق مشکلت چیه؟
ha3an_khafan
05-02-2015, 20:14
سرعت دانلودم خیلی خوبه ولی به تازگی حتی یک عکس کم حجم رو هم نمیتونم فوروارد کنم .
MOHAMMAD2010
06-02-2015, 21:01
اینترنت کرمان کاملا افتضاح شده !
قبلا از پارس آنلاین سرویس داشتم بعضی وقتا سرعتم افتضاح میشد زنگ میزدم پشتیبانی میگفتن پهنای بانده کرمان مشکل داره !
حالا از آسیا تک سرویس گرفتم اونم از دیروز سرعت خرابه زنگ میزنم میگن پهنای باند کرمان کلا مشکل داره !
دوستم هم نخل ( داتک ) داره زنگ زده اونا هم همینو گفتن !
مهم نیست چه شرکتی دارین مهم اینه اینترنت کرمان کلا مشکل داره ( پهنای باند )
imanprjr
14-02-2015, 17:06
قبلا از پارس آنلاین سرویس داشتم بعضی وقتا سرعتم افتضاح میشد زنگ میزدم پشتیبانی میگفتن پهنای بانده کرمان مشکل داره !
حالا از آسیا تک سرویس گرفتم اونم از دیروز سرعت خرابه زنگ میزنم میگن پهنای باند کرمان کلا مشکل داره !
محمد جان دوستان آسیاتک داشتن استفاده کردم خطش رو 10 مگ بسته شده بود افتضاح بود باز هم گلی به پارس :n15: نظرت چیه ؟!
من هنوز سرویسم پارس هست و جمع نکردم خطم رو احتمالا پارس بمونم فعلا که شرکتی بهتر پیدا نکردم ./
MOHAMMAD2010
14-02-2015, 19:39
محمد جان دوستان آسیاتک داشتن استفاده کردم خطش رو 10 مگ بسته شده بود افتضاح بود باز هم گلی به پارس :n15: نظرت چیه ؟!
من هنوز سرویسم پارس هست و جمع نکردم خطم رو احتمالا پارس بمونم فعلا که شرکتی بهتر پیدا نکردم ./
من الان 20 روزی هست اومدم آسیا تک
خطم روی 5 مگ هست ، سرعت روزانم حدود 400-500 هست که خیلی بالاتر از پارس هست
شبانه هم حدود 90
سرویس 1 مگ گرفتم
فقط پینگش یه خرده بالاتز از پارس هست که برا من اصلا پینگ مهم نیست
درسته که آنچنان خوب نیست ولی از پارس آنلاین آشغال خیلی بهتره !
وقنی شرکتی شبانه رو پولی میکنه دیگه ارزش موندن نداره !
چند ماهه که از پارس افلاین استفاده میکنم . اوایل خوب بود و برای بازی بد نبود ولی حدود یک ماهه که افتضاح شده قطعی زیاد داره پکت لاست هم وحشتناک زیاد شده
اگر درست نشه دیگه تمدیدش نمی کنم .نوع سرویس 128 نامحدود کسی دیگه هم تو کرمان این مشکل رو داره ؟
مخابرات 2 مگ با 5 گیگ ترافیک طرح یک ساله هم دارم که کیفیتش برای بازی قابل قبوله اگر این نبود که خودکشی میکردم
دوستان کدوم شرکت نتش برای بازی اینجا خوبه ؟ ( البته فکر نکنم وجود داشته باشه :n02:)
همین الان پارس آفلاین
asiatechgil
25-05-2015, 00:52
این مشکل در گیلان و استان های محرون دیگه هم وجود داره
متاسفانه در این کشور فقط تهران استانه و بقیه از همه چیز محروم هستند
علتش هم شرکت زیر ساخت و مخابراته که همه چیز رو در انحصار خودش داره و در انتقال پهنای باند شرکت های دیگر از مراکز استان به شهرهای دیگر و حتی مراکز مخابراتی دیگر اختلال به وجود میاره تا کاربرا مجبور بشن فقط از مخابرا سرویس بگیرن ، در گیلان محروم ترین شهرها اینترنت 10 مگ مخابرات دارن (بدون سرویس نامحدود ، بدون شبانه ، بدونه پشتیبانی با سواد ، بدون هر چیز دیگه) اما شرکت های دیه سالها باید تلاش کنن تا موافقت نامه بگیرن برای ارائه خدمات و بعد هم به بهانه های مختلف مانع افزایش پهنای باند آنها میشن ، حالا هر چی وزیر بیاد پهنای باند رو افزایش بده تا وقتی مخابرات همه امور را در دست دارد و باید تایید کند مشکل حل نمیشه
asiatechgil
25-05-2015, 00:59
توسعه ارائه سرویس اینترنت +ADSL2 پرسرعت آسیاتک "رتبه 1 اینترنت پرسرعت کشور" در مرکز مخابراتی استان کرمان
مراکزی که به تازگی راه اندازی شده :
مرکز مخابرات شهر زرند
مرکز مخابراتی شهید باهنر در شهر بردسیر
مرکز مخابراتی پیامبر در شهر بم
مرکز مخابراتی شهر بابک
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک ، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت +ADSL2 آسیاتک در استان کرمان می رساند ، پس از راه اندازی مرکز فنی شرکت انتقال داده های آسیاتک در مراکز مخابرات این استان و ارائه خدمات در شهرهای اصلی ، همکنون آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت +ADSL2 به کاربران و متقاضیان در مراکز جدید می باشد
ثبت نام و خرید آنلاین ویژه کاربران کرمان با 15 تا 84 % تخفیف ماه اول از طریق خرید از وبسایت ما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان سوالی در مورد سرویس ها یا نحوه خرید آنلاین دارند : از طریق پیام خصوصی ، یا از طریق شماره تماس های درج شده در سایت ما ، یا از طریق بخش تماس با ما در سایت ما مطرح کنند ، در اولین فرصت پاسخ داده میشه
دوستانی که از مخابرات اینترنت دارند بعد از این چند روز قطعی آیا حجمی چیزی اضافه کردنن بهشون یا نه ؟
asiatechgil
02-06-2015, 15:54
مرکز مخابراتی کهنوج
و 2 مرکز مخابراتی "حسین زاده" و "شادروان حسینی " شهر جیرفت
راه اندازه شد
ثبت نام و خرید آنلاین اینترنت پرسرع آسیاتک با 15 ا 84 % تخفیف از طریق وبسایت ما
دوستانی سوالی داشتید از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید
mananger
07-07-2015, 20:11
دوستان الان مخابرات سرویس حجمی داره که دانلود شبانه رایگان داشته باشه؟
دوستان الان مخابرات سرویس حجمی داره که دانلود شبانه رایگان داشته باشه؟
طرح بهار تا بهار فک کنم داره
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
mananger
08-07-2015, 17:13
طرح بهار تا بهار فک کنم داره
میگن تموم شده!
میگن تموم شده!
به احتمال زیاد یه طرح برا تابستون بدن
خاک بر سر این مخابرات با این سروساش الان 5 روزه اینترنت مرکز الغدیر قطع شده نمیتونن درستش کنن تازه دیروز کل تلفنها و شبکه موبایل هم به هم ریخته بود.
Saeedifar
05-08-2015, 10:44
سرعت دانلودم خیلی خوبه ولی به تازگی حتی یک عکس کم حجم رو هم نمیتونم فوروارد کنم .
مقدار MTU مودمت رو تغییر بده مشکلت حل میشه عزیزدلم :n16:
Saeedifar
05-08-2015, 10:51
با سلام و خسته نباشید خدمت همه همشهری های عزیز
میخاستم بپرسم دوستانی که سرویس دو مگ مخابرات دارن خطشون روی چند مگ رانژه شده و سرعت دانلودشون دقیقا چقدر هست ... ؟؟؟
با تشکر:n01:
با سلام و خسته نباشید خدمت همه همشهری های عزیز
میخاستم بپرسم دوستانی که سرویس دو مگ مخابرات دارن خطشون روی چند مگ رانژه شده و سرعت دانلودشون دقیقا چقدر هست ... ؟؟؟
با تشکر:n01:
سلام
من شهربابکم
سرویس 1 مگ روی 4 بسته شده و سرعت 360 370
سرویس 2 هم قبلا داشتم روی 6 بسته شده بود و سرعت دانلود 520 530 بود.
بهترین mtuهم 1400 هست برای مخابرات
Saeedifar
08-08-2015, 08:00
ای خدا از زبونت بشنوه برادر
منم 2 مگ داشتم تا اواسط فروردین سرعتم همون 520-530 بود اما نمیدونم بعدش لعنتی چی شده الان 4 ماهه سرعتش 440-450 شده
میخاستم ببینم همه یک افت سرعتی داشتن یا مال من فقط اینجوری کم شده مرسی عزیز دل
حالا باز اگه از دوستان و آشنایان که 2 مگ دارن توسنتی آماری برای من بگیری ممنونت میشم :sq_9:مرسی ممنونم دوست عزیز :sq_9:
ای خدا از زبونت بشنوه برادر
منم 2 مگ داشتم تا اواسط فروردین سرعتم همون 520-530 بود اما نمیدونم بعدش لعنتی چی شده الان 4 ماهه سرعتش 440-450 شده
میخاستم ببینم همه یک افت سرعتی داشتن یا مال من فقط اینجوری کم شده مرسی عزیز دل
حالا باز اگه از دوستان و آشنایان که 2 مگ دارن توسنتی آماری برای من بگیری ممنونت میشم :sq_9:مرسی ممنونم دوست عزیز :sq_9:
خواهش میکنم
استریم خطت رو چنده؟
یه اسکرین از وضعیت خطت بده.
سلام خدمت همشهری های عزیز
من کرمان هستم سرویس دومگ مخابرات دارم الان چند روزیه آی پیم افتاده رو کشور رومانی! هیچ ------ و قندشکنی هم ندارم
الان وقتی سایت whereisip.net رو باز میکنم منو توی رومانی نشون میده! میخواستم ببینم کسی از دوستان اینطوری شده و یا راه حلی براش هست که آی پیم دوباره بیفته روی ایران؟ چون خیلی از سایتای ایرانی(مثل بیشتر سایتای دانلود فیلم) فقط به کاربرای با IP ایران سرویس میدن
Saeedifar
09-08-2015, 13:56
من کرمان هستم سرویس دومگ مخابرات دارم الان چند روزیه آی پیم افتاده رو کشور رومانی! هیچ ------ و قندشکنی هم ندارم
الان وقتی سایت whereisip.net رو باز میکنم منو توی رومانی نشون میده! میخواستم ببینم کسی از دوستان اینطوری شده و یا راه حلی براش هست که آی پیم دوباره بیفته روی ایران؟ چون خیلی از سایتای ایرانی(مثل بیشتر سایتای دانلود فیلم) فقط به کاربرای با IP ایران سرویس میدن
سلام آقا سرعت دانلودت چنده ؟
سلام آقا سرعت دانلودت چنده ؟
حدود 490 کیلوبایت بر ثانیه
دوستان الان هیچکدوم از سرویسا مخابرات شبانه دارن؟
(سرویسم اوایل شهریور تموم میشه)
سلام
داداش رنج ای پیت رو چنده؟؟
برا من یا با 5 یا با 2 شروع میشه و روی شیراز هست(تو اسپید تست)
سلام
داداش رنج ای پیت رو چنده؟؟
برا من یا با 5 یا با 2 شروع میشه و روی شیراز هست(تو اسپید تست)
داداش رنج آی پی رو چجوری بفهمم چنده؟ یکم آماتورم تو این زمینه!
اینم مثلا تست Speedtest هست همونجوری که میبینی منو تو رومانی تشخیص داده و حتی سروری هم که انتخاب میکنه برای تست توی رومانی هست
داداش رنج آی پی رو چجوری بفهمم چنده؟ یکم آماتورم تو این زمینه!
اینم مثلا تست Speedtest هست همونجوری که میبینی منو تو رومانی تشخیص داده و حتی سروری هم که انتخاب میکنه برای تست توی رومانی هست
چیز خاصی نیست
این عدد ها میبینی اینا ای پی هست منظور منم از رنج ای پی اینه که با چه عددی ای پیت شروع میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مثلا من الان خونه داداشمم که اسیاتک دارن و ای پی با 79 شروع شده
ای پی کشور رومانی یکم عجیبه شما اول با پشتیبانی مطرح کن ببین چی میگن اگه جواب درست و حسابی ندادن تو سامانه 195 شکایت کن مسلما پیگیر کارت میشن و درست میشه
چیز خاصی نیست
این عدد ها میبینی اینا ای پی هست منظور منم از رنج ای پی اینه که با چه عددی ای پیت شروع میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مثلا من الان خونه داداشمم که اسیاتک دارن و ای پی با 79 شروع شده
ای پی کشور رومانی یکم عجیبه شما اول با پشتیبانی مطرح کن ببین چی میگن اگه جواب درست و حسابی ندادن تو سامانه 195 شکایت کن مسلما پیگیر کارت میشن و درست میشه
الان آی پیم با 89 شروع میشه
فکر کنم کلا مخابرات مشکل پیدا کرده چون یکی دیگه از دوستان هم دو مگ مخابرات داره آی پیش افتاده روی فرانسه!! پشتیبانیشون هم که معمولا از هیچی سر در نمیارن فکر کنم باید صبر کنم خودش درست شه
ممنون داداش
Saeedifar
12-08-2015, 07:48
فکر کنم کلا مخابرات مشکل پیدا کرده چون یکی دیگه از دوستان هم دو مگ مخابرات داره آی پیش افتاده روی فرانسه!! پشتیبانیشون هم که معمولا از هیچی سر در نمیارن فکر کنم باید صبر کنم خودش درست شه
ممنون داداش
- - - Updated - - -
ممنون داداش
سلام؛
سرویس شبانه رایگان مخابرات شهرستان رفسنجان کی دوباره میاد؟
سلام دوستان
مخابرات بی شرف پهنا باند کم اورده ( خبرش تو نت هست)
به جا اینکه پهنا باند اضافه کنه سرعتا رو کم کردن
چقدر اینا بی شرف هستن
سرویس 1 مگ تا دیروز روی 3 مگ بسته شده بود و سرعت 380 بود
روی 2 بستنش و الان سرعت 250 هست
آره منم همینطور تا دیروز 400 بودا...
سرویس 5 مگ میفروشن ؟
شبانه داره ؟
این درست بشو نیست؟:n27:
باید بریم سرعت بالاتر بخریم؟
این درست بشو نیست؟:n27:
باید بریم سرعت بالاتر بخریم؟
از من که هعی قط و وصل میشه
5مگ اگه شبانه داشته باشه عالیه
دوستان از شما هم خرابه ؟؟؟
سرعت امروز من 30 کیلوبایت
امروز رفتم مخابرات تخلیه
میگه هفته اینده
منم اومدم تو سامانه 195 شکایت کردم
سایت مخابرات رو مثلاً آپدیت کردن ولی هیچ کاری نمیکنه یوز و پسور های قبلی رو هم نمیشناسه اصلاً وارد سایت بشیم بقیه صفحه هاش هم خالیه. الان تعرفه های مخابرات چجوریه ؟ شبانه داره یا نه دیگه ؟
سایت مخابرات رو مثلاً آپدیت کردن ولی هیچ کاری نمیکنه یوز و پسور های قبلی رو هم نمیشناسه اصلاً وارد سایت بشیم بقیه صفحه هاش هم خالیه. الان تعرفه های مخابرات چجوریه ؟ شبانه داره یا نه دیگه ؟
یوزر و پس جدید رو از پشتیبانی دریافت کنید
سرویس شبانه دار هم نمیدونم دارن یا نه باز میتونید از 2020 سوال کنید
atishlove
07-09-2015, 19:01
سلام
میخواستم بدونم الان کدوم شرکت هست که دانلود شبانش کاملا رایگانه و سرعتشم خوبه
ملاکم فقط و فقط اینه که ساعات دانلود شبانه داشته باشه
ممنون
سلام
ممنون
اسیاتک و های وب
این مخابرات طرح شبانه دار نداد؟
سلام دوستان من می خواهم از دیدبانت برم های وب به نظرتون خوبه یا نه در ضمن برام دانلود شبانه مهمه(سرعت دانلود 512یا1مگ چنده؟)
فرایندش چه جوریه اول زنگ بزنم خط رو جمع کنم(چند روز طول میکشه؟)بعد برم داخل سایت های وب ثبت نام انلاین انجام بدم دیگه تمومه(دو سه روز بعد اینترنت وصل میشه یا نه؟)
ممنون
مخابرات شهرستان رفسنجان طرح دانلود رايگان شبش رو هنوز نزاشته ؟ :sq_10:
كسي ميدونه كي مياد ؟ اصلا چرا برش داشته بودن
سلام دوستان من می خواهم از دیدبانت برم های وب به نظرتون خوبه یا نه در ضمن برام دانلود شبانه مهمه(سرعت دانلود 512یا1مگ چنده؟)
فرایندش چه جوریه اول زنگ بزنم خط رو جمع کنم(چند روز طول میکشه؟)بعد برم داخل سایت های وب ثبت نام انلاین انجام بدم دیگه تمومه(دو سه روز بعد اینترنت وصل میشه یا نه؟)
ممنون
های وب کافی به تاپیکش مراجعه کنی که چقدر داغونه
بله اول تلفنی یا حضوری به نمایندگی مراجعه میکنی و بعد انلاین یا حضوری ثبت نام میکنی
عموما 72 ساعت برای تخلیه و 72 ساعت برای رانژه طول میکشه
مخابرات شهرستان رفسنجان طرح دانلود رايگان شبش رو هنوز نزاشته ؟ :sq_10:
كسي ميدونه كي مياد ؟ اصلا چرا برش داشته بودن
نه هنوز خبری نیست
شاید پاییز دوباره یه طرحی چیزی بدهند
دیده بان ننت اوضاعش چطوره ؟ سرعتش تا چند بازه ؟ دانلود شبانه داره یا نه ؟
یعنی اینجا کسی از دیده با نت سرویس نداره ؟ سرعت شبانه سرویس های مختلفش چنده ؟
rafsanjan gsm
28-09-2015, 18:25
مخابرات رفسنجان شبانه نده به هیچ دردی نمیخوره ، مخابرات فقط رایگان شبانش خوب بود که اگه دیگه نده مفتش گرونه
مخابرات رفسنجان شبانه نده به هیچ دردی نمیخوره ، مخابرات فقط رایگان شبانش خوب بود که اگه دیگه نده مفتش گرونه
من شهربابکم
کلا نت مخابرات غیر قطعی هاش که مثل اینکه رفع شده با سامانه جدید
کیفیتش خیلی خوبه
پینگ ثابت از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 روی 130 تا 150
تک کانکشن هم سرعتش مثل چند کانکشنه و هیچ تفاوتی نداره
فقط شبانه میداد خیلی به صرفه بود
atishlove
29-09-2015, 03:43
با سلام
میخواستم بدونم کسی اینجا از دیده بان نت سرویس داره؟سرعت شبانش چطوره؟میخوام 10مگ 6ماهه بخرم ازش که شبانه رایگان داره،اکه راهنمایی کنید که وضعیت دانلود شبانش چطوره خیلی ممنون میشم
با سلام
میخواستم بدونم کسی اینجا از دیده بان نت سرویس داره؟سرعت شبانش چطوره؟میخوام 10مگ 6ماهه بخرم ازش که شبانه رایگان داره،اکه راهنمایی کنید که وضعیت دانلود شبانش چطوره خیلی ممنون میشم
سلام
دیده بان نت نمایندگی پیشگامانه
تو تاپیک پیشگامان بپرس بهتر بهت جواب میدن
سلام دوستان .ببخشید می خواستم سرویس اینترنت بگیرم.مرکز مخابراطی الغدیر.محل سکونت هم شهرک هوانیروز هست.بهترین شرکت کدومه.اینجا یا آسیاتک میده یا های وب و یا دیده بان:n04::n24::n13:.دیده بان نت دارم ولی سرعت افتضاحه.کدوم بهتره.راستی شنیدم توی شهرک هوانیروز فقط از دیده بان نت می شه خدمات گرفت درسته:n35::n35:؟ممنون میشم جواب بدین.پیشاپیش ممنون.:n12::n12:
سلام دوستان .ببخشید می خواستم سرویس اینترنت بگیرم.مرکز مخابراطی الغدیر.محل سکونت هم شهرک هوانیروز هست.بهترین شرکت کدومه.اینجا یا آسیاتک میده یا های وب و یا دیده بان:n04::n24::n13:.دیده بان نت دارم ولی سرعت افتضاحه.کدوم بهتره.راستی شنیدم توی شهرک هوانیروز فقط از دیده بان نت می شه خدمات گرفت درسته:n35::n35:؟ممنون میشم جواب بدین.پیشاپیش ممنون.:n12::n12:
با سلام
سلام بستگی به منطقه داره من با سرویس 512 سرعت دانلودم 600 بود شبانه هم تا 3 گیگ راحت دانلود می کردم اما قعطیش زیاد بود حالا نمی دونم مشکل نویز بود یا خود دیدی
سلام من خودم الغدیرم قبلا دیده بان داشتم معمولا 512 می گرفتم سرعت دانلود این اواخر 600 بود شبانه تا 3 گیگ دانلود می کردم معمولا بدون مشکل ولی قعطیش زیاد بود حالا نمی دونم مشکل نویز بود یا خود دیدی در حال حاضر های وب گرفتم 512 سرعت بین 400 تا 500 شبانش بدرد نمی خوره به زور 400-500 مگابایت بگیره قعطیشم زیاده ولی الان می دونم که نویز خطم زیاده تنها دلیلی که فعلا تمدید می کنم سرویس فشفشه هست که 2000تومان میدی 3گیگ 24 ساعته میگیری یکی دو سال پیش چندین بار برای پارس انلاین اقدام کردم ولی الغدیر پورت خالی نداشتن منم کلا بیخیال شدم
سلام
ممنون
دیده بان و شاتل و های وب خودم از دیده بان و های وب استفاده کردم دیده بان شبانش خیلی خیلی بهتره
یعنی اینجا کسی از دیده با نت سرویس نداره ؟ سرعت شبانه سرویس های مختلفش چنده ؟
سرویس 512 سرعت دانلود حدود 600 شبانه تا 3 گیگ دانلود ولی قعطی زیاد
مخابرات رفسنجان طرح " دانلود رایگان شب " رو گزاشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریع برین بگیرین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که فردا دارم میرم بگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات رفسنجان طرح " دانلود رایگان شب " رو گزاشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریع برین بگیرین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که فردا دارم میرم بگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دیروز زنگ زدم مخابرات گفت دانلود رایگان شب اومده ولی الان که زنگ میزنم میگن همچین طرحی نیست:n04:
دوستان من دیروز زنگ زدم مخابرات گفت دانلود رایگان شب اومده ولی الان که زنگ میزنم میگن همچین طرحی نیست:n04:
شرکتای دیگه ندارن؟
مخابرات اینجا(سیرجان)سرعت دانلود از 400 کرده 250 :n35:
راستی مخابرات کلا یوزر و پس منو نمیشناسه همشم خالیه:|
چیکار کنم؟:n35:
شرکتای دیگه ندارن؟
من که رفتم اسیاتک 10 مگ رو گرفتم
راستی مخابرات کلا یوزر و پس منو نمیشناسه همشم خالیه:|
چیکار کنم؟:n35:
زنگ بزن 2020 مشکلت رو حل کنن
شرکتای دیگه ندارن؟
سامانه عوض شده
زنگ بزن 2020 یوزر و پسورد جدیدت رو بگیر
سرویست 1 مگه؟
تغییر سرویس بده به دومگ سرعت میاد روی 500
من شاتل دام خیلی حجم دزدی داره.
الان کدوم شرکت اینترنت نامحدود خوب میده؟ که دانلود زیاد کنی نکنه تو blacklist
مخابرات شبانه ریاگان میده؟
من شاتل دام خیلی حجم دزدی داره.
الان کدوم شرکت اینترنت نامحدود خوب میده؟ که دانلود زیاد کنی نکنه تو blacklist
مخابرات شبانه ریاگان میده؟
شاتل من داشتم اصلا حجم دزدی نمیکرد نرم افزار glasswire و networx رو نصب کن شاید ویندوزت اپدیت میشه یا نرم افزاری زیاد استفاده میکنه
نامحدود هیچ کدوم. بهترین نامحدودا ارتهای شاتل هست
نه
rafsanjan gsm
15-10-2015, 11:56
منم دیروز حضوری رفتم مخابرات سعدی گفتن اصلا طرح شبانه رایگان نیست فعلا
- - - Updated - - -
منم دیروز حضوری رفتم مخابرات سعدی گفتن اصلا طرح شبانه رایگان نیست فعلا
مخابرات نامحدود نمیده؟
اون سرویسایی که مثلاً زده 1m با حجم 0 چجوریه؟:n01:
مخابرات نامحدود نمیده؟
اون سرویسایی که مثلاً زده 1m با حجم 0 چجوریه؟:n01:
نه نمیده
یعنی هیچ ترافیکی بهت نمیدن خودت باید ترافیک جدا بخری
نمیشه با روشی غیر از زنگ زدن به 2020 یوزر و پسور رو گرفت؟
باید از مخابرات کوفتی بِکنم برم پول تلفن خونه زیاد میاد به من گیر میدن:|
شرکتای دیگه شبانه رایگان ندارن؟
آپ....
واقعا کارم گیره:n14:
برای شبانه جایی بهتر از مخابرات نیست
های وب و اسیاتک بدک نیستن
برای شبانه جایی بهتر از مخابرات نیست
های وب و اسیاتک بدک نیستن
نمیشه بدون زنگ زدن به 2020 یوزر و پس جدیدمو بگیرم؟:n28:
آآآآآآآآآآآآآآآآآآپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپ
خوب چرا زنگ نمیزنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب چرا زنگ نمیزنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زنگ زدم یه بار گرفتم ولی درست نشنیدم:|
اعصاب حرف زدن هم ندارم
اوضاع دیده بان نت چطوره ؟ زنگ زدم پشتیبانیش میگه روزا سرعتتا 10 مگ بازه شبا هم سرعت اسمی. آیا دوستان تائید می کنین ؟
ha3an_khafan
21-10-2015, 14:17
سلام
دوستان اینترنت نامحدود رو از کدوم سرویس دهنده پیشنهاد میدین ؟
- - - Updated - - -
سلام
سلام
- - - Updated - - -
سلام
ارتهای شاتل
ha3an_khafan
21-10-2015, 14:39
ارتهای شاتل
الان از شاتل art 6 رو داریم پینگ افتضاحی داره .
میخوایم بریم یه جای دیگه
الان از شاتل art 6 رو داریم پینگ افتضاحی داره .
میخوایم بریم یه جای دیگه
کیفیت سرویس ها نامحدود جالب نیست
ولی به طور کلی کیفیت پارس انلاین چه در محدود و چه نامحدود بالاتره ولی ارتهای شاتل بنظرم به صرفه ترن
دیروز پیام دادن که آپلود نامحدود شده:n20:
واقعا کار خوبی کردن.:n33:
اینترنت مخابرات از دیروز ظاهراً وصله ولی هیچ صفحه ای باز نمیکنه 2020 هم کلا میگه تمامی خطوط اشغال است. آیا کسی راه حلی داره ؟
Saeedifar
13-11-2015, 19:20
با سلام
دوستان شرکتی رو میشناسید که بجز مخابرات روی فیبر ADSL بده؟
در کرمان منظورم هست
با تشکر
با سلام
در کرمان منظورم هست
با تشکر
سلام
متاسفانه نیست
بدترین مرکز مخابراتی کرمان بعد از هوانیروز (الغدیر) که همه میدونند ، همین مرکز صدوقی 1 هست که یا به خاطر شلوغی اینجوریه یا به خاطر قدیمی بودن ، که احتمالا همون مورد دومه ، چون شما اون سر شهر برین همه چی بهتره هم adsl هم اینترنت موبایل ، توی بلوار 3g و lte به زور آنتن میدن ولی تو کوچه پس کوچه های خواجو فول آنتن میدن ! adsl هم تو مرکز های مخابراتی سرآسیاب و سلسبیل بهتره تا تو شفا ، اون جا هم دیگه خبری از فیبر نوری و pmc و این بهانه ها نیست ! شما 16 مگ رو کامل دارین
با سلام
در کرمان منظورم هست
با تشکر
دوست عزیز فیبر بهانه هست ! فیبر نوری تو کرمان فقط بین خود مراکز مخابراتی هست ، از مرکز تا کافو سیم مسی هست که پست هاشو همه جا خودتون میبینین و قدمتش رو هم خودتون می تونین حدس بزنین ..
چند وقت پیش یک مطلب خوندم که مخابرات تهران به سازمان مهندسی گفته که خونه های جدید فیبر کشی نوری داشته باشند ، چون بزودی فیبر قراره برسه در خونه ها !! وقتی اونجا همچین چاخانایی سر هم می کنن دیگه از کرمان چه انتظاری میشه داشت؟
من خودم مجارستان رفتم دیدم فیبر چه جوریه از در خونه به کابل شبکه lan تبدیل میشه اونجوری میدن به کامپیوتر ، هیچ کس فیبر مستقیم به کامپیوتر نمیده که اینا همچین قصه هایی سر هم کردن ...
الانم بهترین راه حل برای کرمان و شهرهای مشابه کابل های هوایی فیبر نوری هست کنار کابل برق که هم الغای مغناطیسی نمیشن هم کسی جرات نمیکنه بهشون دست بزنه ، تو ژاپن دارن الان اینجوری فیبر نوری میدن به مردم ولی کو گوش شنوا
چن وقتیه اینترنت من قطعی زیاد داره!
این مشکل رو همه دارن؟
اگه این مشکل ادامه داشته باشه میرم از یه جا دیگه نت میگیرم!
مخابراتی های حرومخور!
این مشکل رو همه دارن؟
مخابراتی های حرومخور!
من اسیاتک داستم الان های وب دارم هیچ قطعی نداشتم و ندارم
این مشکل رو همه دارن؟
مخابراتی های حرومخور!
مشکل از تنظیمات خود مخابراته که اگر از اینترنت یک یا دو ساعت استفاده نکنید اینترنت رو قطع میکنه و باید ریست کنید و متاسفانه بار ها پیگیری کردم و توی کل مخابرات یک نفر نیست که این تنظیم مسخره رو برداره حتی حال ندارند از کسی بپرسند و درستش کنند. متاسفم برای مخابرات بی حال کرمان. مخابرات خیلی از شهر های دیگه مثل تهران و یزد و تبریز و غیره اینترنت نا محدود و اینترنت تا سرعت 16 مگ دارن اونوقت کرمان یک تنظیم ساده رو هم نمیتونه درست کنه
mojtaba007
13-01-2016, 10:48
اینترنت من چند روز دیگر تمام میشه قراردادم با مخابرات
میشه یه شرکت خوب معرفی کنید برای دانلود میخوام و ارزون
مشکل از تنظیمات خود مخابراته که اگر از اینترنت یک یا دو ساعت استفاده نکنید اینترنت رو قطع میکنه و باید ریست کنید و متاسفانه بار ها پیگیری کردم و توی کل مخابرات یک نفر نیست که این تنظیم مسخره رو برداره حتی حال ندارند از کسی بپرسند و درستش کنند. متاسفم برای مخابرات بی حال کرمان. مخابرات خیلی از شهر های دیگه مثل تهران و یزد و تبریز و غیره اینترنت نا محدود و اینترنت تا سرعت 16 مگ دارن اونوقت کرمان یک تنظیم ساده رو هم نمیتونه درست کنه
از قصد این کار رو انجام میدن و اونم فقط به یک دلیل ای پی ادرس کم دارند
اینترنت من چند روز دیگر تمام میشه قراردادم با مخابرات
میشه یه شرکت خوب معرفی کنید برای دانلود میخوام و ارزون
فقط اسیاتک هست که تعرفه هاش گرونن
mojtaba007
13-01-2016, 11:23
فقط اسیاتک هست که تعرفه هاش گرونن
من خودم دو مگ مخابرات دارم که شبا از 1 تا 7 رایگانم
سرعت دانلودم هم حدود 500 کیلو بایت هست و راضی هم هستم
ولی قرار دادم تمام میشه چند روز دیگر و این رایگان بودن از 1 تا 7 رو برداشتن
الان میخوام یه شرکت خوب بهم معرفی کنید تا شب ها با سرعت خوبی بتونم چند گیگ دانلود کنم گرون نمیخوام
من خودم دو مگ مخابرات دارم که شبا از 1 تا 7 رایگانم
سرعت دانلودم هم حدود 500 کیلو بایت هست و راضی هم هستم
ولی قرار دادم تمام میشه چند روز دیگر و این رایگان بودن از 1 تا 7 رو برداشتن
الان میخوام یه شرکت خوب بهم معرفی کنید تا شب ها با سرعت خوبی بتونم چند گیگ دانلود کنم گرون نمیخوام
تمام شرکت هایی که شبانه دارند
1. اسیاتک : تعرفه هاش گرونن / 6 ساعت شبانه / سرعت سرویس شهاب 256 و یا 500
2. های وب : قیمتش خوبه / 3 ساعت شبانه /سرعت سرویس 1 مگ 250
3.دیده بان نت : چون کرمان نیستم اطلاعی از سرعت و کیفیتش ندارم
4. شاتل: تعرفه هاش متوسط / 7 ساعت شبانه / سرعت شبانه بالاس ولی بعد چند شب محدود میشی مگر اینکه شبی 1 1.5 گیگ دانلود کنی
*سرعت های گفته شده برای اسیاتک و های وب سرعت شبانس و سرعت تایم غیر رایگان دو برابر این مقداره
*به قیمت و کیفیت و سرعت مخابرات جایی نمی تونی نت پیدا کنی
imanprjr
22-01-2016, 13:32
سلام من ابوذر کرمان هستم . :n01:
از شرکت پارسس آنلاین نت گرفتم . قبلا که شبانه بود خیلی حال می کردیم .:n02:
این روزا نمی دونم چی شد که نویز خط پایین می یاد و نت قطع میشه دوباره وصل می شه جوری که کفری کرده منو ,
موندم چه کنم واقعا افتضاح شده , آیا دوستان دیگر این مشکل من را در کرمان دارند ؟:n12:
دنبال نت شبانه رایگان می گردم کسی شرکتی پیشنهاد نداره ؟!
سلام کسی می تونه از هر شرکتی که داره یه نقد بزاره ببینیم چی به چیه لطفا مرکز مخابراتی و پیش شماره هن بگین سپاس از همگی
من قرارداد ۱ یکساله دارم آخر این ماه میتونم پورتمو تخلیه کنم؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
من قرارداد ۱ یکساله دارم آخر این ماه میتونم پورتمو تخلیه کنم؟
سلام از کدوم شرکت دارین؟ بله شما می تونید ولی باید بگید مشکلی دارید یا بگید می خوام خونمو عوض کنم ولی فکر نکم پولی بهتون بدن موفق باشید
mojtaba007
25-01-2016, 10:41
1. اسیاتک : تعرفه هاش گرونن / 6 ساعت شبانه / سرعت سرویس شهاب 256 و یا 500
سرویس شهابش شبی چند گیگ میشه دانلود کرد؟
MOHAMMAD2010
25-01-2016, 20:24
دیشب اینترنت کل شهر کرمان رو از ساعت 12 تا 8 صبح قطع کردن ! ( یا به قول خودشون دچار اختلال بود ) ما دیگه فکر کردیم بعدش میخواد سرعت بهتر بشه ولی همون گ ه ی که بود هست !
من که آخر این ماه پورتمو تخلیه میکنم پول یک مگ میدی ۱۲۸ هم نیست
سلام دوستان کسی تو نطقه مرکز مخابراتی الغدیر به غیر از دیده بان نت و مخبرات سرویس دیگه ای داره و اینکه دیدی مگه نماینده پیشگامان نیست و نباید سرویس هایی که اونا دارن رو ارایه بده مثلا اون طرح 50گیگ 50روزه 5000 تومن که توسایت
pishgaman.net وسط صفحه هست
سلام دوستان کسی تو نطقه مرکز مخابراتی الغدیر به غیر از دیده بان نت و مخبرات سرویس دیگه ای داره و اینکه دیدی مگه نماینده پیشگامان نیست و نباید سرویس هایی که اونا دارن رو ارایه بده مثلا اون طرح 50گیگ 50روزه 5000 تومن که توسایت
pishgaman.net. وسط صفحه هست
pishgaman.net. وسط صفحه هست
سلام من الغدیرم های وب دارم قبلا دیده بان داشتم
ی جورایی مستقله مثل شرکت های مخابرات که هر استان طرح های خودشون رو دارن
مقایسه
های وب - قیمت پایین - سرعت دانلود بالا 400 - قعطی کم - سرعت باز کردن صفحات و ویدیو آنلاین پایین - پشتیبانی متوسط(به طور میانگین 5 دقیقه ای باید توی صف باشی)
دیده بان - قیمت بالا - سرعت بالای 600 - قعطی زیاد برای من(یکی دو بار در روز) - سرعت باز کردن صفحات عالی - پشتیبانی خوب(معمولا سریع وصل میشه)
ننتیجه
اگه مصرف زیاده و می خوای به صرفه باشه های وب ولی اگه کیفیت برات مهمه دیده بان
ی بار هم می خواستم برم مخابرات زنگ زدم پشتیبانی ببینم شبانه رایگان داره یا نه با عصبانیت:n04: گفت از نمایندگی ها سوال کن و با سابقه ای که از مخابرات:n21: خبر دارم کلا دیگه سراغش نرفتم
mojtaba007
07-02-2016, 09:20
من 2 مگ دیده بان نت خریدم ماهی 7 گیگ از 2 تا 7 صبح هم رایگان سرعت دانلودم هم 1.25 مگ است
4 روزه دارمش قطعی هم نداشتم تا حالا فعلا خیلی راضی ام
Dark Soul
07-02-2016, 22:53
من 2 مگ دیده بان نت خریدم ماهی 7 گیگ از 2 تا 7 صبح هم رایگان سرعت دانلودم هم 1.25 مگ است
4 روزه دارمش قطعی هم نداشتم تا حالا فعلا خیلی راضی ام
یکی از بچه ها به من گفت ولی من باور نکردم ، واقعا سرعت دانلود شبانه 1.25 هستش ؟
mojtaba007
08-02-2016, 12:58
یکی از بچه ها به من گفت ولی من باور نکردم ، واقعا سرعت دانلود شبانه 1.25 هستش ؟
اره عزیز شبی نزدیک 15 تا 20 گیگ دانلود دارم
Dark Soul
08-02-2016, 21:42
پس حیف که خطم فیبر نوریه ... من قبلا دو سال از دیده بان نت داشتم خیلی راضی بودم .
پس حیف که خطم فیبر نوریه ... من قبلا دو سال از دیده بان نت داشتم خیلی راضی بودم .
حاجی خط منم فیبر البته تو خود اون مرکز نه تا خونه البته من دقیق نمی دونم چی جوریه ولی فقط دیدی با مخابرات می تونن رو فیبر بدن من مرکز مخابراتی الغدیر هستم و فقط هم از همیت دو تا می تونم سرویس بگیرم
Dark Soul
09-02-2016, 10:18
حاجی خط منم فیبر البته تو خود اون مرکز نه تا خونه البته من دقیق نمی دونم چی جوریه ولی فقط دیدی با مخابرات می تونن رو فیبر بدن من مرکز مخابراتی الغدیر هستم و فقط هم از همیت دو تا می تونم سرویس بگیرم
رو فیبر فقط مخابرات و اسیاتک می دن برای همین هم من از دیده بان نت نتونستم بگیرم و مهاجرت کردم به اسیا .
رو فیبر فقط مخابرات و اسیاتک می دن برای همین هم من از دیده بان نت نتونستم بگیرم و مهاجرت کردم به اسیا .
شما مطمئنی که آسیاتک رو فیبر میتونه نت بده؟ چون من دو سال پیش رفتم پارس آنلاین که گفتن خطت فیبره و فقط مخابرات میتونه بهت نت بده
اگه واقعا آسیاتک میتونه رو فیبر نت بده که من برم مخابراتو تخلیه کنم آسیاتک بگیرم
Dark Soul
09-02-2016, 10:53
شما مطمئنی که آسیاتک رو فیبر میتونه نت بده؟ چون من دو سال پیش رفتم پارس آنلاین که گفتن خطت فیبره و فقط مخابرات میتونه بهت نت بده
اگه واقعا آسیاتک میتونه رو فیبر نت بده که من برم مخابراتو تخلیه کنم آسیاتک بگیرم
اره من خودم الان چند ماهه از اسیا تک دارم ، اونموقع به یکی دوتا شرکت معروف زنگ زدم سرویس نمیدادن البته الان شاید شرکتهای دیگه هم بدن ، شما کلا از هر شرکتی می خواهی یا تو سایتشون بزن یا تماس بگیر .
اره من خودم الان چند ماهه از اسیا تک دارم ، اونموقع به یکی دوتا شرکت معروف زنگ زدم سرویس نمیدادن البته الان شاید شرکتهای دیگه هم بدن ، شما کلا از هر شرکتی می خواهی یا تو سایتشون بزن یا تماس بگیر .
پس دوستان مثل اینکه سرویس دادن هم روی فیبر منطقه به منطقه فرق می کنه عجیبه هاا؟؟؟؟
Saeedifar
01-03-2016, 20:49
پس دوستان مثل اینکه سرویس دادن هم روی فیبر منطقه به منطقه فرق می کنه عجیبه هاا؟؟؟؟
من که فیبر نوری هستم و تمام شرکت های کرمانم زنگ زدم ... بجز مخابرات هیچ جا سرویس نمیده ....:n35:
هیچ راهی نیست که بشه اینترنت رو قبل از عید تخلیه کرد و یه اینترنت جدید گرفت؟
هیچ راهی نیست که بشه اینترنت رو قبل از عید تخلیه کرد و یه اینترنت جدید گرفت؟
بستگی به شرکتش داره ، بعضی شرکت ها تلفنی هم زنگ بزنین براتو ن تخلیه میکنن ، از وقتی پول میگیرن بابت رانژه خیلی بهتر شده شما یهو میبینین مثلا ساعت 5 بعد از ظهر که همه خوابن خططون رانژه شد
بستگی به شرکتش داره ، بعضی شرکت ها تلفنی هم زنگ بزنین براتو ن تخلیه میکنن ، از وقتی پول میگیرن بابت رانژه خیلی بهتر شده شما یهو میبینین مثلا ساعت 5 بعد از ظهر که همه خوابن خططون رانژه شد
مخابرات اینجوری نیس؟
مخابرات اینجوری نیس؟
نه دوست عزیز ، مخابرات باید برین مرکز سید الشهداء توی آبنوس ، اونجا هم اگه بدهی ، قبض داشته باشین میفرستنون بانک بعد برمیگردین براتون تخلیه میکنن
این شرکتایی که مرکز پاسخگوییشون تو تهرانه تلفنی براتو ن تخلیه میکنن
سلام من سرویس 256 با 5 گیگ ترافیک ماهانه رو خریداری کردم
سرعت دانلودم تو idm بین 120تا 150 متغیره
به نظرتون سرعتش خوبه یا زنگ بزنم بگم افت سرعت دارم ؟
چون قبلا 512 و 128 .هم گرفتم همینقدر بود سرعتش
farshad.88
02-04-2016, 13:14
سرعت خوبه به نظرم. کلا 5 گیگ داری. باید مدیریت کنی این 5 گیگ رو. وگرنه هر چه سرعتت بالاتر باشه سریعتر دست به جیب میشی ( البته اگه تایم رایگان نداشته باشی )
سلام دوست عزیز شما باید به تنظیمات مودم برید و مطمن بشید یه مشکل نویز یا کمبود پهنای باند نداشته باشید اما به هر حال می تونید به پشتیبانی شرکت زنگ بزنید و بگید که پهنای باند تون را افزایش بدن. و در نهایت میشه بگید از کدام شرکت سرویس دارین؟
سلام دوست عزیز شما باید به تنظیمات مودم برید و مطمن بشید یه مشکل نویز یا کمبود پهنای باند نداشته باشید اما به هر حال می تونید به پشتیبانی شرکت زنگ بزنید و بگید که پهنای باند تون را افزایش بدن. و در نهایت میشه بگید از کدام شرکت سرویس دارین؟
از مخابرات
محمد7966
02-04-2016, 15:18
از مخابرات
سلام باید ببینید شرکت خط شما رو روی چند مگ بسته
یه نگاه به استاتوس مودم بزنید اونجا مشخصه روی چند مگ بسته
هر چند ممکنه خود مخابرات سرعت رو براتون محدود کرده باشه
من وظیفه ی خودم دونستم که به اطلاع همشهریان عزیز برسونم که همزمان با پروژه عظیم زیرگذر آزادی ، چند مسیر در طول شریعتی داره مخابرات کابل برگردان میکنه که اینترنت توپ ارائه بده ! و در سر آسیاب و سلسبیل مراکز جدید مخابراتی درست کردن اندازه بیمارستان ، باور نمیکنین خودتون برین ببینید . تجهیزات اونا احتمالا از مراکز سی تی اسکن هم گرون تره !
اون وقت این ور شهر تو بلوار که تقاضای واقعی هست برای اینترنت طرف باید کله ملق بزنه 1 مگ گیرش بیاد ، من نمیدونم اینا سر خودشونو میخوان کلاه بزارن یا واقعا سیاست دولت اینه که مناطق محروم اینترنت توپ تری داشته باشن ..
اینترنت موبایل هم دقیقا ! همین طوره از سر آزادی به طرف مناطق اوباش نشین 4 جی ایرانسل فول آنتن میده اینجا فقط سر چهارراه تو خیابون آنتن میده اونم هوشمند ! نصفه نیمه
کرمان ماشالله تو محرومیت زایی از همه جا سبقت گرفته
من وظیفه ی خودم دونستم که به اطلاع همشهریان عزیز برسونم که همزمان با پروژه عظیم زیرگذر آزادی ، چند مسیر در طول شریعتی داره مخابرات کابل برگردان میکنه که اینترنت توپ ارائه بده ! و در سر آسیاب و سلسبیل مراکز جدید مخابراتی درست کردن اندازه بیمارستان ، باور نمیکنین خودتون برین ببینید . تجهیزات اونا احتمالا از مراکز سی تی اسکن هم گرون تره !
اون وقت این ور شهر تو بلوار که تقاضای واقعی هست برای اینترنت طرف باید کله ملق بزنه 1 مگ گیرش بیاد ، من نمیدونم اینا سر خودشونو میخوان کلاه بزارن یا واقعا سیاست دولت اینه که مناطق محروم اینترنت توپ تری داشته باشن ..
اینترنت موبایل هم دقیقا ! همین طوره از سر آزادی به طرف مناطق اوباش نشین 4 جی ایرانسل فول آنتن میده اینجا فقط سر چهارراه تو خیابون آنتن میده اونم هوشمند ! نصفه نیمه
کرمان ماشالله تو محرومیت زایی از همه جا سبقت گرفته
به نظر من هم دقیقا حق با شماست
اون ور شهر باید دولت همون مسکن مهر رو تکمیل کنه که جوانان غیور که میخان قبل از گرفتن گواهینامه ازدواج کنن بتونن کارشون رو بکنن ،
مخابرات اگه میخاد حداقل درآمدش کفاف خرجش و بده و مجبور نشه برای تامین پهنای باند کمپین های گوناگون ش دست به دامن آریا شاتل و پدیدار نشه ؛ بیاد زیر ساخت مخابراتی این ور شهر رو درست کنه که تقاضای واقعی هست و مردم پول میدن بالاش ، انقدر کمپین راه انداختن که خودشون توش موندن ، یه روز جوانان ، یه روز زنان ، یه روز نوجوانان ، پس فردا هم لابد معتادان
اون وقت دوستان هنوز تو کف فیبر موندن ببینن کدوم شرکت رو فیبر ارئه میده آقا فیبر کجا بود همش سیم مسیه !
سلام
من از مخابرات خط adsl خریداری کردم چهار سال پیش منتها الان یه چند ماهی میشه وقتی اطلاعات ایپی رو چک میکنم سرویس دهنده رو میزنه شاتل تو گوگل هم سرج کردم صاحب آیپی رو شرکت شاتل میزنه !
چرا اینطوریه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.