ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دلایل قرمزی چشم

MORINIO
26-05-2010, 20:53
سلام

من چند وقتیه ( حدود یک هفته) چشمام خیلی سرخ میشه...اوجش هم بعد از بیدار شدن از خوابه !

میخواستم بدونم چه دلایلی باعث این قرمزی چشمام شده ..

ممنون :40:

pcnondaily
26-05-2010, 22:48
دلایل مختلفی داره. من خودم این مشکل رو دارم، البته واسه من حساسیت فصلی و حساسیت به نور شدیده. بهترین کار اینه که شما به یه پزشک مراجعه کنید چوم چشم عضو حساسیه و ممکنه لطمات جبران ناپذیری بهش وارد بشه. بعضی بیماری های عفونی، آلودگی های محیطی و حساسیت از جمله علل قرمزی چشم هستن. باید نگاه کنی از کی شرع شده. آیا سابقه داشته؟ و در نهایت حتما به چشم پزشک مراجعه کنید.
:31:

MORINIO
27-05-2010, 12:41
ممنون از جوابتون

سابقه که نداشته فقط همین 7-8 روزه که اینجوری شده .. چشم پزشک هم حتما میرم هفته دیگه هم واسه این مسئله هم واسه معاینه چشمام !

pcnondaily
27-05-2010, 12:44
ممنون از جوابتون

سابقه که نداشته فقط همین 7-8 روزه که اینجوری شده .. چشم پزشک هم حتما میرم هفته دیگه هم واسه این مسئله هم واسه معاینه چشمام !
اگه چند روزه هست، احتمالا یه جور عفونت ویروسی یا باکتریایی. امیدوارم زود خوب بشید.:40:

morsadr
28-05-2010, 20:07
سلام

من چند وقتیه ( حدود یک هفته) چشمام خیلی سرخ میشه...اوجش هم بعد از بیدار شدن از خوابه !

میخواستم بدونم چه دلایلی باعث این قرمزی چشمام شده ..

ممنون :40:

علائم همراه آن مثل خارش سوزش و یا آبریزش هم دارید یا خیر ؟
درد چطور ؟
آیا با ماده شیمیایی خاصی تماس ندارید ؟
بی خوابی شدید نداشته اید؟

MORINIO
28-05-2010, 22:40
علائم همراه آن مثل خارش سوزش و یا آبریزش هم دارید یا خیر ؟
درد چطور ؟
آیا با ماده شیمیایی خاصی تماس ندارید ؟
بی خوابی شدید نداشته اید؟

نه خارش و سوزش و آبریزش دارم نه درد نه بی خوابی(فکر کنم خوابم از حد معمول هم یه کم بیشتره)

در مورد ماده شیمیایی هم نه تماس نداشتم

آلودگی هوا ممکنه تاثیر داشته باشه؟

pcnondaily
28-05-2010, 22:56
نه خارش و سوزش و آبریزش دارم نه درد نه بی خوابی(فکر کنم خوابم از حد معمول هم یه کم بیشتره)

همه چیز تاثیر داره، شاید هم حساسیت باشه. معمولا حساسیت اینجوریه، ممکنه به آلودگی هوا حساس شده باشی.

mohsen_gh1991
28-05-2010, 23:00
منم همین شکل رو دارم روی چشم چپم.البته وقتی کم خوابی دارم خیلی زیاد میشه.

Old_Chater
28-05-2010, 23:17
چيز زياد مهمي نيست احتمالا آلودگي هوا و ذرات معلق چشمتو با آب ولرم شستوشو بده اگه باز ادامه داشت به دكتر مراجعه كن

morsadr
29-05-2010, 15:08

این مورد می تونه یک واکنش حساسیت باشه .البته حساسیتها معمولا خارش و یا سوزش دارند که شما ندارید .
آلودگی هوا یا محیط کار یا زندگی شما بسیار محتمله .
دقت کنید ببنید در چه شرایط و چه جاهایی و یا چه روزهایی بدتر می شه .
یک ویزیت چشم پزشک خیلی مفیده .

hamid_diablo
30-05-2010, 12:52
شاید زیاد پشت کامپیوتر میشینی

یا اینکه دست میزنی به چشات من حتی اگه چشمام هم خارش بگیره دست نمیزنم