مشاهده نسخه کامل
: وانت 2 کابین زیر 20 ملیون تومان
ho3in_eblic
26-05-2010, 20:09
سلام به جامعه مهندسین بزرگوار...
خدمت دوستان عزیز عرض شود که بنده یه چند وقتیه که فکرم مشغول برای خرید یک وانت 2 کابین 2 گانه سوز...
ماشالا هر چقدر که تو گوگل سرچ میکنی وانت 2 کابین بیشتری پیدا میکنی از قبیل
تویوتا هایلوکس، نیسان پیکاپ، مزدا 2 کابین ، وانت کاپرا ، وانت شوکا، وانت DEER ، پاژن 2 کابین،وانت صحرا ،و خیلیایه دیگه که آلان حضور ذهن ندارم...
کمکی که از شما دوستان میخوام اینکه با این شرایط که در زیر عرض میکنم بهترین انتخاب چیه؟!
1-2 گانه سوز بودن
2-قیمت زیر 20 کلیون تومان
3-شکیل بودن
4-موتور و خدمات
پیشاپیش از کمک همگی مهندسین بزرگوار تشکر میکنم
AmiRreZA_RAcEr
26-05-2010, 22:10
اگه بتونی بودجه ات رو افزایش بدی فکر کنم کاپرا 26 باشه ، خودم که دیدمش ظاهر قشنگی داشت و یکی از دوستانمون که داشت ازش راضی بود ولی به نظر خودم چون چینیه چیز به درد بخوری نیست ، البته موتورش نیسانه ( اینم درست یادم نیست، ولی مطمئنم موتورش ژاپنیه )
rami_hemi
27-05-2010, 08:36
چون چینیه چیز به درد بخوری نیست ، البته موتورش نیسانه ( اینم درست یادم نیست، ولی مطمئنم موتورش ژاپنیه )
هر چینی بی کیفیت نیست لطفا درست راهنمایی کنید .موتور کاپرا میتسوبیشی هستش .
دوست عزیز تنها وانتی که بیشتر انتظارات شما رو بر آورده میکنه مزدا دو کابین هستش قیمت دوگانه سوز 16 میلیون
بیشتر وانتهای دیگه بالاتر از 20 میلیون هستن و یا تک کابین مثلا deer یا شوکا
من تا جایی که یادمه تنها 3 وانت دوگانه سوز داریم
مزدا 2000-پیکان وانت-نیسان جونیر یا همون زامیاد
بین اینها هم فقط مزذل دو کابین داره و ماشین خوبی هستش تنها مشکل این ماشین بدنه ضعیف اون هسش که کوچکترین ضربه به ورق بدنه آسیب مبزنه.
وانتهای دو کابین دیگه مثل نیسان پیک آپ و کاپرا بالای 20 میلیون هستن و پیک آپ شناخته شده هستش ولی کاپرا هنوز یه تازه وارد هستش .پیک آپ یکی از مورد اطمینانترین ماشینها میتونه باشه .
در مورد وانتهای دیگه مثل شوکا که یک تغییر بدنه کلی نیسان گاوی هستش(شاسی و موتور یکسان)و deer هم بنا به گفته مالکینش ماشین خوبی هستن ولی خب تک کابین هستن .
پاژن وانت هم میتونه در بازه قیمت 20 میلیون انتخاب خوبی باشه ولی پاژن در اصل یک off road هستش نه یک وانت .
در آخر هم میمونه تویتا هایلوکس که گرونترین وانت موجود هستش .قیمتش بالای 2 برابر قیمتی هستش که شما میخواین.
AmiRreZA_RAcEr
27-05-2010, 22:47
کاپرا رو چون خودم دیدم و تست کردم میگم غیر از موتورش بقیه اش به درد نمیخوره و چینیه به درد نخوره ، از دوستم هم که توی بهمن خودروئه یه بار پرسیدم گفت باید امتحان پس بده ولی احتمال زیاد ماشین خوبی از آب در نمیاد
موتورش هم یادم نبود درسته میتسوبیشیه :11:
mortezaon
27-05-2010, 22:51
من كاپرا ديدمش يه سري معايب داره
تو نمايندگي هاي بهمن خودرو پيش فروش مي كنند
.
ho3in_eblic
28-05-2010, 10:26
با تشکر از دوستان عزیز...
راستشو بخواهین معمولا که گروه بهمن ماشینای خوبی ارائه میده ولی میدونین که کاپرا 2 گانه نیست،مهم ترین مشکل منم همین میتونه باشه...در رابطه با شوکا ، فکر کنم من 2 کابینشو تو یکی از سایتا دیدم و لی ظاهرا مثل پراید میمونه تو انجمن هایی هم که خوندم هنوز کسی چیزی در موردش ننوشته بودن!
من چند روز پیش یک شرکت تو گوگل پیدا کردم به نام زهاو خودرو .اینم آدرسشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک وانت 2 کابین داره ظاهرا که ماشین خوبی به نظر میاد....شما دوستان در مورد این ماشین اطلاعاتی دارین؟
ho3in_eblic
28-05-2010, 10:30
یه شرکت دیگه هم یادم رفت بگم شرکت دیار خودرو اونم یک وانت 2 کابین داره... در مورد این شرکت هم دوستان چیزی میدونن؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
farshad bugatti
28-05-2010, 12:48
در رابطه با شوکا ، فکر کنم من 2 کابینشو تو یکی از سایتا دیدم و لی ظاهرا مثل پراید میمونه تو انجمن هایی هم که خوندم هنوز کسی چیزی در موردش ننوشته بودن!
من تو شوکا نشستم از لحاز طراحی داخلی خیلی خوبه اما یه عیب بزرگی داره که کیفیت موادی که توش به کاربرده شده کمه (البته این عمر طبیعیه!) و زود کیفیت خودش رو از دست میده...
اما به هر حال چاره ای نیست هرچی باشه قیافه ای خیلی بهتر از نیسان داره و به قول معروف ابرو منده!
ho3in_eblic
29-05-2010, 12:08
ممنونم فرشاد جان واجب شد برم آمار شوکارو در بیارم،ببینم چه جوریاس!!
ho3in_eblic
30-05-2010, 08:42
راستی دوستان از این 2 تا شرکت که بهتون آدرسشونو دادم کسی اطلاعاتی نداره؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.