ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : tablet pc بخرم یا لپ تاپ معمولی؟

raahi
26-05-2010, 18:27
سلام
می خوام یه لپ تاپ بخرم . اما در حال حاضر نمی دونم tablet pc بخرم که صفحه اش لمسیه یا یک لپ تاپ معمولی ؟!
از دوستانی که اطلاع دارند یا باهاشون کارکردن خواهش می کنم منو راهنمایی کنند.

برداشت خودم اینه که tablet pc مثلا HP TouchSmart TX2 یا HP TouchSmart Tm2 یا چیزی شبیه به اینها همون کارایی لپ تاپ های معمولی را دارند و علاوه بر آنها قابلیتهایی دارند که لپ تاپ های معمولی ندارند . بنابراین بهتره که tablet pc بخرم . که هم لپ تاپ داشته باشم و هم تبلت.

لطف کنید اگر اشتباه می کنم یا اطلاعات تکمیلی دارید راهمایی کنید.

piroooz
26-05-2010, 21:37
بله تبلت هم زیر مجموعه ی دسته ی لب تاپ هاست با این تفاوت که صفحه تمام لمسی و مجهز به چرخش صفحه نمایش هستند...
بنابرین برای کاربرد معمولی توصیه نمیشود و بیشتر متناسب گرافیست ها و طراحان هست...
حال اگه اصرار دارید میتونید بگیرید ولی به نظر من یه لب تاپ با کانفیگ مناسب و قابلیت حمل مناسب برای شما بهتره ...
البته اگر کاربری خاصی ندارید

raahi
29-05-2010, 10:22
بله تبلت هم زیر مجموعه ی دسته ی لب تاپ هاست با این تفاوت که صفحه تمام لمسی و مجهز به چرخش صفحه نمایش هستند...
بنابرین برای کاربرد معمولی توصیه نمیشود و بیشتر متناسب گرافیست ها و طراحان هست...
حال اگه اصرار دارید میتونید بگیرید ولی به نظر من یه لب تاپ با کانفیگ مناسب و قابلیت حمل مناسب برای شما بهتره ...
البته اگر کاربری خاصی ندارید

با تشکر

این طور که معلومه شما هم نظر منو تایید می کنید که tablet pc چیزی بیشتر و بهتر از لپ تاپ است.
با توجه به اینکه من اگه بخرم در شرایط مختلف ( سر کلاس ، مترو، مسافرت ، پشت میز ، نشسته ، ایستاده و... ) به منظور مطالعه و تایپ و یادداشت برداری ، کار با اینترنت ، دیدن فیلم ، گوش کردن موسیقی ، نرم افزارهای آفیس ، و ... می خوام ازش استفاده کنم ، بهتر نیست که tablet pc بخرم که قابلیت لمسی و مسطح شدن رو داره؟

piroooz
29-05-2010, 12:11
با تشکر

این طور که معلومه شما هم نظر منو تایید می کنید که tablet pc چیزی بیشتر و بهتر از لپ تاپ است.
با توجه به اینکه من اگه بخرم در شرایط مختلف ( سر کلاس ، مترو، مسافرت ، پشت میز ، نشسته ، ایستاده و... ) به منظور مطالعه و تایپ و یادداشت برداری ، کار با اینترنت ، دیدن فیلم ، گوش کردن موسیقی ، نرم افزارهای آفیس ، و ... می خوام ازش استفاده کنم ، بهتر نیست که tablet pc بخرم که قابلیت لمسی و مسطح شدن رو داره؟
بله برای کارهای متوسط توصیه میشود ...
ولی خوب برای کسانی که کانفیگ بالا مد نظرشون هست نوت بوک بیشتر توصیه میشود

raahi
29-05-2010, 14:26
بله برای کارهای متوسط توصیه میشود ...
ولی خوب برای کسانی که کانفیگ بالا مد نظرشون هست نوت بوک بیشتر توصیه میشود

البته این مدلهایی که مثال زدم مثل :
HP's TouchSmart tm2 کانفیگ خوبی هم داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] el_on_white_%281%29_540x459.jpg

Product name HP Touchsmart TM2-1070US Intel Core 2 Duo 12.1" Notebook PC
Operating System Windows 7 Home Premium 64-Bit Edition
Processor Type Intel Core 2 Duo
Processor Speed 1.3 GHz
Processor Model

SU7300
Processor Cores Dual Core
Display Type Rotating Touch Screen Display
Display Backlight LED Display Backlight
RAM 4.0 GB RAM
Screen Size/Resolution 12.1" 1,280 x 800
High Definition Capable Screen Yes
Hard Drive 320.0 GB Hard Drive
Wireless Network 802.11b/g/n
Integrated WebCam/Microphone Yes
RAM Shared with Video Yes
Pointing Device Touch Pad
Biometric Security Features Integrated Biometric Fingerprint Security
Laptop Weight 4.72 Lbs
USB Ports 3 USB Ports
USB Port Version USB Port Version 2.0
Wired Network Interface 10/100Mb Ethernet Network Interface
Other Storage/Expansion Slots

5 in 1 Integrated Digital media reader supports: Secure digital(SD), Multimedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture Cards.
Battery Type 6 Cell Lithium-Ion Battery
RAM Expandability Expandable to 8.0 GB RAM
Video Memory Up to 1,695 MB Shared Video RAM
3D Graphics Video Type

Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD
HDMI Port Yes
Bus Speed 800 MHz Bus
Cache Memory 3 MB Level 2 Cache
Enhanced Sound

Altec Lansing with Dolby Advanced Audio

mamsana
29-05-2010, 14:36
شما اگه می خوای تو مترو و تو هر جایی بتونی استفاده کنی،مینی لپ تاپ بگیری بهتره
تبلت ها نسبت اماکاناتی که می دن،قیمت زیادی دارن

mortezaon
29-05-2010, 14:37
سلام دوست من
من هم مثل شما يه ماه دارم تحقيق مي كنم در انتها تا چند روز ديگه اين مدل رو مي گيرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tx2-1250
البته cpu: amd
هست كه يكم زياد جالب نيست احساس مي كنم تا چند ماه ديگه قيمت اين سري پائين ميياد چون نسل جديد cpu i7 اومده

.

raahi
29-05-2010, 14:48
سلام دوست من
من هم مثل شما يه ماه دارم تحقيق مي كنم در انتها تا چند روز ديگه اين مدل رو مي گيرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tx2-1250
البته cpu: amd
هست كه يكم زياد جالب نيست احساس مي كنم تا چند ماه ديگه قيمت اين سري پائين ميياد چون نسل جديد cpu i7 اومده

.

دوست عزیز من یک هفته ای هست که دارم تحقیق می کنم.
هرچی بیشتر دارم می گردم گیج تر می شم.
می تونی کمکم کنی؟

raahi
29-05-2010, 18:29
این مدل چطوره؟

HP EliteBook 2740p Tablet PC

Processor:

Intel® Core™ i7 Processors with Turbo Boost Technology
Intel® Core™ i5 Processors with Turbo Boost Technology

Maximum memory:

Upgradeable to 8 GB

Internal drives:

SATA II (5400 rpm)
From: 160 GB
Up to: 250 GB
Solid State Drive
From: 80 GB
Up to: 160 GB

Display type:

12.1"

Graphics:

Intel® HD Graphics
Microsoft DirectX 10 (Shader 4.0) and OpenGL 2.0 capable

Energy efficiency:

ENERGY STAR® qualified configurations available

raahi
30-05-2010, 17:41
یک خبر تازه اینکه
مدل HP TouchSmart tm2 در ایران موجوده و قیمتش هم 1،200،000 تومان است.:20:

REGISTERED-USER
30-05-2010, 20:04
من خودم TM2 HP داشتم ... البته کوتاه دستم بوده ولی اینو بگم وقتی ویندوز سون روی این تاچ لپ تاپ میریزی ، دلت نمیخواد دیگه به هیچ سیستمی دست بزنی ... الحق سیستم های فوق العاده خوبی هستند بخصوص برای پرزنشن ورکز

اگه بودجه اش رو داری پیشنهاد میشه حتما تهیه کنید

raahi
31-05-2010, 08:51
من خودم TM2 HP داشتم ... البته کوتاه دستم بوده ولی اینو بگم وقتی ویندوز سون روی این تاچ لپ تاپ میریزی ، دلت نمیخواد دیگه به هیچ سیستمی دست بزنی ... الحق سیستم های فوق العاده خوبی هستند بخصوص برای پرزنشن ورکز

خیلی ممنون می شم اگه بیشتر در مورد این سیستم توضیح بدید

اگر هم یک سری به این تاپیک جدید بزنید حتما می تونید اطلاعات مفیدی به دوستان علاقه مند منتقل کنید.

با عنوان بررسی لپ تاپ های لمسی یا Tablet PC ها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

raahi
02-06-2010, 09:12

به نظر شما وزنش زیاد نبود؟

raahi
18-07-2010, 15:36
سلام
الان نزدیک 2 ماهه که دارم بررسی می کنم و سرچ می کنم که چه تبلت پی سی بخرم .
اما دیگه کم کم دارم از خریدش پشیمون می شم.
چرا؟
1- چون هرچی بیشتر سرچ می کنم و بررسی می کنم بیشتر گیج می شم.
2- تعداد کسانی که از این نوع سیستم ها استفاده کرده باشند خیلی کم هستند و بقیه هم فقط یه چیزهایی از اینور و اونفر شنیده اند و خودشون باهاش کار نکردن. بنابراین اطلاعات درست و موثقی از کارایی اونها وجود نداره.
3- شاید یکی از بزرگترین فاکتورهایی که داره منو نا امید می کنه قیمت خیلی بالای اونها نسبت به لپ تاپ های معمولیه.
مثلا یه مدلی که من ازش خوشم اومد و قابلیتهای خوبی داشت و کانفیگ خوبی هم داشت یعنی HP ELITEBOOK 2740P اولا در ایران نبود و باید 150 دلار اضافی می دادم تا برام بیارن و ثانیا قیمتش تو خود آمریکا حدود 2400 دلار بود. درصورتی که شاید با این کانفیگ یه لپ تاپ غیر لمسی شاید یک میلیون تومان ارزونتر باشه.
4- نمیدونم آیا واقعا این فیچرها و قابلیتهایی که تبلت پی سی ها داره می ارزه که انقدر پول بیشتر بالاش بدم؟
ممنون می شم اگر از این سردرگمی نجاتم بدید.

raahi
21-07-2010, 17:36
کسی نیست راهنمایی کنه؟

piroooz
21-07-2010, 19:31
سلام
الان نزدیک 2 ماهه که دارم بررسی می کنم و سرچ می کنم که چه تبلت پی سی بخرم .
اما دیگه کم کم دارم از خریدش پشیمون می شم.
چرا؟
1- چون هرچی بیشتر سرچ می کنم و بررسی می کنم بیشتر گیج می شم.
2- تعداد کسانی که از این نوع سیستم ها استفاده کرده باشند خیلی کم هستند و بقیه هم فقط یه چیزهایی از اینور و اونفر شنیده اند و خودشون باهاش کار نکردن. بنابراین اطلاعات درست و موثقی از کارایی اونها وجود نداره.
3- شاید یکی از بزرگترین فاکتورهایی که داره منو نا امید می کنه قیمت خیلی بالای اونها نسبت به لپ تاپ های معمولیه.
مثلا یه مدلی که من ازش خوشم اومد و قابلیتهای خوبی داشت و کانفیگ خوبی هم داشت یعنی HP ELITEBOOK 2740P اولا در ایران نبود و باید 150 دلار اضافی می دادم تا برام بیارن و ثانیا قیمتش تو خود آمریکا حدود 2400 دلار بود. درصورتی که شاید با این کانفیگ یه لپ تاپ غیر لمسی شاید یک میلیون تومان ارزونتر باشه.
4- نمیدونم آیا واقعا این فیچرها و قابلیتهایی که تبلت پی سی ها داره می ارزه که انقدر پول بیشتر بالاش بدم؟
ممنون می شم اگر از این سردرگمی نجاتم بدید.
به نظر من برای کاربری معمولی صرف نمیکنه 2 تومن داد تبلت...
اگه برای یک گرافیست بود اوضاع فرق میکرد...
خلاصه بهترین راه اینه که از نزدیک ببینید و کار کنید...