ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیچ امین الدوله

M Like Mother
26-05-2010, 16:07
سلام به شما و به طبیعت زیبا

1- چرا پیچ امین الدوله بعد از مدتی (یکی دو سال) به حالت چوب خشکه در می آید. یعنی شاخه های زیرین همه حالت چوب پیدا می کنند و فقط روی آنها برگ می دهد و از اون شادابی و طراوات می افتند؟

آیا راهی هست همیشه شاداب بمانند؟ من کمی ناشی هستم لطفا ساده توضیح دهید و از اصطلاحات باغبانی پرهیز کنید.

2- به جای پیچ امین الدوله چه چیز مشابه دیگری پیشنهاد می کند. آیا پیچ گلیسین در زمستان برگ دارد؟

pocke
26-05-2010, 20:31
می شه مکس گلت رو آپ کنی بزاری؟؟؟

باغبون
26-05-2010, 23:03
خوب شاید اگه هرسش کنین و تحریکش کنین به رشد رویشی دیگه همیشه شاخه تازهه داره و برگ میده و جون میمونه ولی شاخه وقتی پیر میشه حالت چوبی پیدا میکنه و کمتر برگ میده
در پیچلیسین زمستون برگ نداره ،در مورد گیاه مشابه امین الدوله هم که باید یکم فکر کنم بعدا بهتون میگم

[/QUOTE]

M Like Mother
29-05-2010, 16:09
چون فعلا خودم اونجا نیستم نمی تونم عکس بذارم. ولی شما حتی تو پارکها یا در و همسایه می تونین ببینین که با اینکه روی گیاه سبزه اما زیرش فقط ساقه هایی مانند چوب خشک می بینین.

فکر کنم مدل این گیاه همین شکلی هست!

M Like Mother
03-06-2010, 17:01
اینم عکس. اون قسمتهایی که دورش قرمز کشیدم بیشتر مشخصه.

البته تو عکس کامل مشخص نشده اما زیر برگهای سبز همه چوب خشکه شده.

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

noora254
27-08-2011, 10:35
سلام.من یه نهال کوچولوی امین الدوله خریدم و تو باغچه کاشتمش.الان نزدیک به 4 ماه میگذره .نه تنها رشدی نکرده بلکه برگهاشم داره میسوزه ومیریزه.البته یه تعداد جوونه زده ولی رشدش خیلی خیلی کمه.ومیشه گفت متوقف شده.قابل ذکره که هوای شهر ما الان تو تابستون به 43-44 درجه هم رسیده.ممکنه از گرما باشه یا چیز دیگه ایه؟من هر دوهفته یه بار بهش کود مایع هم میدم.روزی دوبار آبیاریش میکنم وغبار پاشی هم میشه.

M Like Mother
28-08-2011, 15:39
سلام.من یه نهال کوچولوی امین الدوله خریدم و تو باغچه کاشتمش.الان نزدیک به 4 ماه میگذره .نه تنها رشدی نکرده بلکه برگهاشم داره میسوزه ومیریزه.البته یه تعداد جوونه زده ولی رشدش خیلی خیلی کمه.ومیشه گفت متوقف شده.قابل ذکره که هوای شهر ما الان تو تابستون به 43-44 درجه هم رسیده.ممکنه از گرما باشه یا چیز دیگه ایه؟من هر دوهفته یه بار بهش کود مایع هم میدم.روزی دوبار آبیاریش میکنم وغبار پاشی هم میشه.

سلام دوست عزیز
من که اصلا به امور کشاورزی وارد نیستم. ولی چون تو تهران خودم دارم :

هوا که خیلی گرم بشه کلا برگها شروع میشه به سوختن. من غیر از ریشه به خود برگها رو هم آب پاشی می کنم سرحال تر میشه.

اما برای من رشدش محسوس بود. شاید تو فصلی تابستون کاشتی. چون بیشترین رشد رو جونه های جدید رو برای من تو بهار زد. اگه صبر کنی تا بهار. به نظرم هم رشدش رو ببینی هم برگاش همه سبز باشند

اطلاعاتم آماتوریه ببخشید دیگه

بدرود