ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سی دی بازی در جعبه 5770 سافیر

Behrouz_se60
26-05-2010, 15:10
سلام
من بعد از مدتی که از کارت استفاده کردم متوجه شدم که سایت سافیر میگه مدل اولیه 5770 که به بازار اومد در داخلش بازی Dirt 2 هست و مال من هم نداره مثل اینکه یک کثیف کاری در بازرار صورت گرفته که دی وی دی بازی از روی جعبه بر میدارند و می فروشند ؟ نمیدونم یونیکام در این ماجرا دخالت داره ؟ البته بگم وقتی من خریدم متوجه شدم که بر چسب یک خورده شل هست مثل اینکه کسی باز کرده ولی من فکر کردم شاید بر چسب خراب بوده.حالا این بازی که با اسم Game Edition نام برده میشه با دیگر ,ورژن معمولی چه فرقی داره ؟ هستند که در مدل 5870 و 5850 این کار رو میکنن ؟

JEskandari
26-05-2010, 16:06
جعبه کارتت را نگاه کناگه مدلی باشه که همراهش بازی بوده حتما روی جعبه نوشته میشه.
در ضمن فرقی ندارند فقط بر خلاف اونهایی که توی بازار میفروشن غیر قانونی و کرک شده
نیست و کاملا قانونی هستش.

xerxes again
27-05-2010, 15:02
آره باید عکس بازی رو جعبه باشه.(اگه عکسش باشه خودشم باید باشه:25:)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alborz_k
28-05-2010, 12:15
سلام
من بعد از مدتی که از کارت استفاده کردم متوجه شدم که سایت سافیر میگه مدل اولیه 5770 که به بازار اومد در داخلش بازی Dirt 2 هست و مال من هم نداره مثل اینکه یک کثیف کاری در بازرار صورت گرفته که دی وی دی بازی از روی جعبه بر میدارند و می فروشند ؟ نمیدونم یونیکام در این ماجرا دخالت داره ؟ البته بگم وقتی من خریدم متوجه شدم که بر چسب یک خورده شل هست مثل اینکه کسی باز کرده ولی من فکر کردم شاید بر چسب خراب بوده.حالا این بازی که با اسم Game Edition نام برده میشه با دیگر ,ورژن معمولی چه فرقی داره ؟ هستند که در مدل 5870 و 5850 این کار رو میکنن ؟
سلام. خود بازی همراهشون نیست ، ففقط شماره سریال بازی هست!! یعنی شما باید یک دیرت2 از نوع کرک نشده!! گیر یارید و شماره سریال رو بهش بدین ، اون وقت تبدیل به بازی اوریجینال می شه!

JEskandari
28-05-2010, 23:05
خوب اینجوری که یک مقدار ناجور میشه .
من خودم بازی Sacred 2 را میخواستم .سه تا DVD 9 بود و یک DVD 5 دقیقا داونلودش 6 هفته و 4 روز از روی Torrent
طول کشید.

alborz_k
02-06-2010, 12:02
خوب اینجوری که یک مقدار ناجور میشه .
من خودم بازی Sacred 2 را میخواستم .سه تا DVD 9 بود و یک DVD 5 دقیقا داونلودش 6 هفته و 4 روز از روی Torrent
طول کشید.
متأسفانه مشکل همینه ، باز خوبه شما امکان دانلود دارین ، بعضی ها همین رو هم ندارن! :دی

amd>intel
02-06-2010, 12:10
محتویات پکیج روی جعبه مینویسند . متاسفانه عادت ناخنک زدن تو بازار ما یک امر خدا پسندانه شمرده میشه .

alborz_k
03-06-2010, 13:22
محتویات پکیج روی جعبه مینویسند . متاسفانه عادت ناخنک زدن تو بازار ما یک امر خدا پسندانه شمرده میشه .
درسته ، متأسفانه در خرید های غیر حضوری ، مثل اینترنتی این مشکل خیلی شایع هست و از دست خریدار هم هیچ کاری بر نمی اد!!