PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا بعضی از برنامه های قفل گذاری شده رو بعضی از سیستم ها، با وجود دادن کد فعال ساز، با هر اجرا باز کد فعال ساز می خوان؟

Mar-yam
26-05-2010, 14:42
سلام
یک نرم افزار نوشتم که قفل نرم افزاریش رو از شرکت کولاک گرفتم(به درخواست اداره ای که توش کار می کنم) .این نرم افزار برای اجرا نیاز به یه کد فعال ساز داره. کد یونیکی که بر اساس سخت افزار کامپیوترشون در اختیارشون گذاشته می شه. اینکه چقدر این قفل به درد بخور هست یا نه "مهم" نیست! مشکلی که الان پیش اومده اینه که بعضی از کاربرا با اینکه کد فعال ساز رو می گیرند اما برای هر بار اجرا نیاز به وارد کردن کد دارند. از شرکت کولاک پیگیری کردم میگن شاید برنامه ای روی سیستم کاربر نصبه که مدام رجیستری رو پاک می کنه و ...
به هر حال می خوام بدونم از کجا باید بفهمم که کدوم برنامه است که باعث این اختلال میشه و آیا دلیل دیگه ای وجود داره و راه حل چیه. *** مرسی***

ehsan30
26-05-2010, 14:54
سلام

ببین نرم افزار فریز روی سیستمهایی که مشکل دارند نصب هستند؟احتمال زیادی هست که مشکل
از این نرم افزار و یا نرم افزار های مشابه باشه.

بای

MZ_Love17
26-05-2010, 15:07
شركت كولاك بهتون درست جواب دادن
چون خودم با اين نرم افزارها كار كردم اينو دارم بهتون مي گم
به احتمال زياد مشكل از همون ريجستري هستش
يعني ممكنه فرد يه نرم افزاي نصب كرده باشه كه ريجيستري رو كنترل مي كنه و يا نرم افزاي مثل the registry TuneUp روي كامپيوترشون نصب هستش كه ريجستري رو تعمير مي كنه و كليدها رو اشتباهي پاك مي كنه
البته يه احتمال ديگه هم هست
كه دوست خوبمون
ehsan30
اشاره كردن
ممكنه نرم افزار فريز روي كامپيوتر اون فرد نصب باشه

Mar-yam
26-05-2010, 16:43
ممنون از شما :)
میگم چک کنن (هر چند کاربرا معمولاً بی گناهند و به قول خودشون جز ویندوز هیچی رو سیستمشون نصب نیست . بعدش که حضوری میری می بینی wow فقط کم مونده نرم افزارای کنترل ماهواره های ناسا رو روی سیستمشون نصب کنن;))
به هر حال مرسی