مشاهده نسخه کامل
: عدم اجرای برنامه ها در Web Matrix در ویندوز 7
Smartie7
26-05-2010, 13:48
من Web Matrix ورژن 0.5 رو روی سون نصب کردم ، با .Net Framework ویندوز سون که ورژن 3 هست سازگار نیست وقتی هم که .Net framework ورژن 1 رو نصب میکنم موقع اجرای برنامه ها این خطا رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی Web Matrix سازگار با ویندوز سون سراغ داره؟؟؟
خود دات نت تو پیام خطاش گفته چیکار کنی که!!!
Smartie7
03-06-2010, 23:42
خود دات نت تو پیام خطاش گفته چیکار کنی که!!!
فایده نداره!!!
سلام.
من احساس میکنم که شما به صورت دستی از خواندن فایل استفاده کردین به خاطر همین پیغام Access داده و چون دسترسی به فایل ها در وب محدوده امکان این کار وجود نداره.بهتره منتظر استادان ASP باشید:10:.
موفق باشید.
Smartie7
04-06-2010, 19:54
سلام.
من احساس میکنم که شما به صورت دستی از خواندن فایل استفاده کردین به خاطر همین پیغام Access داده و چون دسترسی به فایل ها در وب محدوده امکان این کار وجود نداره.بهتره منتظر استادان ASP باشید:10:.
موفق باشید.
این یعنی چی؟ :41:
این یعنی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اینکه مثلاً شما داخل کدهاتون جایی از فایل استفاده کرده باشین.
Smartie7
05-06-2010, 09:03
یعنی اینکه مثلاً شما داخل کدهاتون جایی از فایل استفاده کرده باشین.
ببخشید متوجه نمی شم ... چه فایلی؟
فایده نداره!!!
فقط تو windows 7 به جای کاربر ASPNET باید کاربر NETWORK SERVICE رو اضافه کنیا. در ضمن دست اضافه نکن حتما find کن کاربرها رو بعد از تو لیست انتخاب کن.
امیدوارم حل بشه.
این مشکل ربطی به فایل و این چیزا نداره. چون هر برنامه ASP.NET ای باید دسترسی به اون فایل داشته باشه حتما.
Smartie7
06-06-2010, 11:13
فقط تو windows 7 به جای کاربر ASPNET باید کاربر NETWORK SERVICE رو اضافه کنیا. در ضمن دست اضافه نکن حتما find کن کاربرها رو بعد از تو لیست انتخاب کن.
امیدوارم حل بشه.
این مشکل ربطی به فایل و این چیزا نداره. چون هر برنامه ASP.NET ای باید دسترسی به اون فایل داشته باشه حتما.
همين رو چطوري انجام بدم لطف ميكنيد توضيح بديد؟
اول رو فولدر کلیک راست کن و properties رو کلیک کن بعد تو برگه security :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Smartie7
07-06-2010, 12:36
اول رو فولدر کلیک راست کن و properties رو کلیک کن بعد تو برگه security :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ، تاحدی درست شد ... الان فایل های .html رو نشون میده ولی واسه فایل های .aspx همون خطای پست اول رو میده... :41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.