ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در هم ريختگي رنگها و هنگ مانيتور

ghazal86
26-05-2010, 10:21
سلام
من به تازگي با مشكلي روبرو شدم كه گفتم شايد مربوط به كارت گرافيكم باشه.
جديدا وقتي يه عكس توي نت باشه يه نقطه هايي از اون كه هيچوقت هم مكان ثابتي ندارن رنگش به هم ميريزه و بيشتر زرد و سبز هست مثل اينكه كارت گرافيك درست نصب نشده باشه. اين قضيه فقط توي صفحات نت هست و توي خود كامپيوتر موقع ديدن عكس و اين چيزها وجود نداره ولي وقتي ماي كامپيوتر رو باز ميكنم و يا با پنجره ها كار ميكنم اين حالت اتفاق ميوفته.
همزمان با بوجود اومدن اين مشكل يه موقع هايي هم يه هو سيستم ميره تو حالت اسليپ و مانيتور به حالت استندباي درمياد و هيچ كاري هم نميتونم بكنم مگر اينكه سيستم رو استندباي كنم و دوباره روشن كنم يا اينكه ري استارتش كنم.
نميدونم مشكل براي چي هست. لطفا اگر كسي ميدونه راهنماييم كنه چون اصلا نميتونم با كامپيوترم كار كنم.
ممنون.

ess_1362
26-05-2010, 12:14
من بیشتر شکم روی مانیتور شما هست

مدل دقیق مانیتور شما چی هست؟؟

CTR هست یا LCD ؟

ghazal86
26-05-2010, 12:49
من بیشتر شکم روی مانیتور شما هست

مدل دقیق مانیتور شما چی هست؟؟

CTR هست یا LCD ؟

سلام
سامسونگ syncmaster mb 1763
ال سي دي هم نيست.در ضمن من آلان با مود وي جي اي بالا اومدم ديگه مشكل درهم ريختگي رنگ رو ندارم.

EXTREME
26-05-2010, 13:18
اینجور مشکلا یا مربوط به مانیتور هست یا کابل گرافیک یا خود گرافیک
آخرین وررن درایور رو نصب کنید اگه با اینکار مشکل حل نشد و مانیتور و کابل یالم بود گرافیک رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید
تا معلوم بشه گرافیک ایراد داره یا نه

ghazal86
26-05-2010, 13:42
اینجور مشکلا یا مربوط به مانیتور هست یا کابل گرافیک یا خود گرافیک
آخرین وررن درایور رو نصب کنید اگه با اینکار مشکل حل نشد و مانیتور و کابل یالم بود گرافیک رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید
تا معلوم بشه گرافیک ایراد داره یا نه

سلام
من فكر ميكنم از كارت گرافيكم هست چون آلان بعد از دو روز كه اصلا نميتونست با سيستمم كار كنم با مود وي جي اي بالا اومدم دارم راحت كار ميكنم نه از هنگ خبري هست و نه از درهم ريختگي.
كارت گرافيكم آتي هيدراويژن هست از كجا بايد آخرين درايورش رو پيدا كنم؟
حالا اگر ايراد از كارت گرافيك باشه چيكار بايد بكنم؟

ghazal86
27-05-2010, 08:45
سلام
من هنوز مشكلم حل نشده كسي نيست كمك كنه؟

JEskandari
27-05-2010, 16:10
کارت HydraVision تا بحال ندیده بودم البته ATI یک نرم افزار HydraVision داره که با کمک اون صفحه را روی چندتا مانیتور گسترش میده

این مشکلم یعنی یا مانیتور داره به رحمت ایزدی میپیونده یا کارت گرافیم باید به فکر یک مجلس ختم برایش بود.

azad63
02-06-2010, 13:32
سلام خسته نباشید

من فرید صاحب گیم نت جهانی ترمیناتور هستم با این مشکل شما فراوان مواجه شدم

به نظر من کارت گرافیک شما با مدربرد سیستم سازگاری ندارد لطفا نام و مدل این دو قطعه +رم را برای من ارسال کنید

azad63 مرسی

azad63
02-06-2010, 13:38
ghazal 86 به احتمال %90 گرافیک شما با مادربرد سازکاری ندارد و من چشم بسته بگویم که اگر مادربرد شما گیگابایت و کارت گرافیک شما atiاست شک نکنید که مشکل شما همینه

کوچیک شما azad63

azad63
02-06-2010, 13:43
mehrdad mm گرافیک ghazal 86 با مادر برد سازگاری ندارد خصوصا اکر مادربر L I GROP باشد یا گرافیک ati باشد

من در زمان خرید سیتم برای گیم نت با این مشکلات مواجه شدم

کابل مانیتور یا مانیتور ؟؟؟!!!!!!!!!!! نه نه نه

مرسی azad63

EXTREME
02-06-2010, 22:04
mehrdad mm گرافیک ghazal 86 با مادر برد سازگاری ندارد خصوصا اکر مادربر L I GROP باشد یا گرافیک ati باشد

من در زمان خرید سیتم برای گیم نت با این مشکلات مواجه شدم

کابل مانیتور یا مانیتور ؟؟؟!!!!!!!!!!! نه نه نه

مرسی azad63
حوب مگه من چی گفتم !
منم گفتم یا مانیتور یا کابل گرافیک یا ممکنه ایراد از خود گرافیک باشه پستمو دوباره بخون