مشاهده نسخه کامل
: -- خون و مقادیری که در بازی به صورت نوار-bar-هستند
AliSH-AM
26-05-2010, 07:40
سلام...از آقایانی که در این مورد اطلاعی دارند لطفا یه آموزش -فرقی نمی کنه با کدوم نرم افزار باشه-
بزارن تا هرکس در این مورد سوالی داره به جوابش برسه.:10:من قبلا اینو پرسیدم ولی به جواب
قطعی نرسیدم پس لطفا طریقه -- کردن این نوع مقادیر نواری را اینجا بگذارید:10::31::31::11:
دست گلتون درد نکنه:20: با تشکر:thumbsup:
Arrowtic
26-05-2010, 11:33
خوب من بهت یاد میدم فقط بگم با برنامه ی Cheat Engine بلدم.ولی الآن برنامرو ندارم.دان که کردم همین پستو ویرایش میکنم.
می خوای جون و تیر و از این جور چیزا رو عوض کنی؟
Arrowtic
27-05-2010, 14:07
فکر نکنید سر کاری بودا!این لامصب دان نمیشه.تازه وقتی دان بشه یه کتاب آموزشی میسازم به نام:
آموزش مقدماتی Cheat Engine
فقط یکی یه برنامه ی خوب معرفی کنه برا ساخت PDF.
parvizamd
27-05-2010, 14:37
FOX IT EDITOR
Arrowtic
27-05-2010, 21:35
آموزش با Cheat Engine:
در ابتدا از منوی Process بازی رو انتخاب کنید.(بازی باید اجرا و Minimize شده باشه)
بعد در قسمت search تیک all رو بزنید و بعد اینتر رو بزنید تا سرچ کنه.حالا تو بازی یه کاری بکنید که مقدار متغیرتون تغییر کنه.یعنی اگه متغیر جونتونه کاری کنید جونتون کم بشه.بعد در همون قسمت سرچ در تیک all رو بردارید و جلوی Scan type گزینه ی decrease value (اگر جونتونو تو بازی زیاد کردید increase value) رو بزنید و سرچ کنید و اونقدر با جونتون بازی کنید که یه متغیر به دست بیاره.(گاهی اوقات هم چندتا متغیر مشخص و ثابت پیدا میکنه).بعد رو متغیر دابل کلیک کنید و value اون رو به هرچی که میخواید تغییر بدید.
تموم!
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
در ضمن پرویزجون ممنون ولی این برنامه قابلیت فارسی نداره!نمیشه فارسی نوشت توش.
(راستی بهترین مثال برای تمرین بازی GTA:SAN هستش)
parvizamd
27-05-2010, 21:48
چرا قابلیت فارسی داره بیا این فایل رو نگاه کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Arrowtic
27-05-2010, 22:34
توی DVD های Lord هم نوشته قابلیتو نداره.ولی حالا دان میکنم.
AliSH-AM
28-05-2010, 07:48
سلام آقای ساب زیرو ممنون از آموزش... من یه مشکلی دارم وقتی بعد از اینکه all رو تیک میزنم
و روی first scan کلیک میکنم یه اروری میده:Scan error:threat0:Please fill something in
گزینه unknown...رو هم انتخاب کردم ولی باز هم اررور میده من میخوام بازی Witcherرو -- کنم
Arrowtic
28-05-2010, 10:04
ولی واسه من کار میکنه!عجیبه.صبر کن شاید اشکالو بفهمم بهت بگم.
جاویدان باشید
Arrowtic
28-05-2010, 10:24
رفیق یه چیو نگفته بودم:شما باید در ابتدا unknown ... رو انتخاب کنید.درسته که هیچ چی نشون نمیده ولی سرچ میکنه ولی چون تعداد زیاده نیشون نمیده.در اسکن های بعدی به حای Unknown اگه کم شده بود متغیرت Decrease Value و اگه زیاد شده بود Increase Value رو میزنید.دیگه تموم!
خودم آموزش پی دی افش درست می کنم میذارم واسه دانلود برید بحالید:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.