ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست: راهنمایی در مورد خرید گوشی آندرویدی تا مرز 650 هزار تومان

huti_421
25-05-2010, 23:53
سلام خدمت همه‌ی عزیزان

قصد خرید گوشی اندرویدی دارم با امکانات مورد نظر زیر :

- نمایشگر بالای 3.5 اینچ، خازنی، با قابلیت بازدهی خوب و سریع هنگام لمس، ترجیحاً 16 میلیون رنگ و کنتراست قابل قبول

- پردازشگر قابل قبول و پر سرعت

- جک 3.5 میلی‌متری

- پشتیبانی از A2DP

خودم به دو تا گزینه بر خورد کردم، یکی Xperia X10 و بعدی Milestone که ترسم فقط از لحاظ پردازشگر 600 مگاهرتزی مایلستون هست که نمی‌دونم بازده خوبی داره یا نه ولی از صفحه‌ی Wide مایلستون خیلی خوشم اومده، همینطور کیبورد فیزیکی، البته HD2 هم مث که گوشی بدی نیست فقط می‌خوام بدونم جریان دوئال بوت شدنش صحت داره؟ اگه داره می‌خوام ببینم آندروید فوریو ( 2.2 ) روش قابل نصب خواهد بود؟

یه سوال دیگه اینکه جریان مولتی تاچ بودن HD2 چیه؟ ویندوز موبایل 6.5 که ساپورت مولتی تاچ نداره !!!

گوشی حال حاضرم Apple iPhone هست و مشخص می‌کنه که سطح انتظاراتم از گوشی چی هست ( نرم‌افزاری و نمایش تصویر )

اگه احیاناً گوشی قراره تو همین یکی دو ماه آتی هم ریلیز بشه بفرمایید چی هست و آیا ارزش صبر کردن داره یا نه

پیشاپیش ممنون از توجه و حسن نظرتون

sasan816
26-05-2010, 12:42
Xperia X10 رو پيشنهاد مي کنم.

huti_421
26-05-2010, 14:33
از هر کی می‌پرسم میگه کیفیت X10 خوب نیست :|

جریان از چه قراره ؟

fire159
26-05-2010, 14:39
سلام خدمت همه‌ی عزیزان

قصد خرید گوشی اندرویدی دارم با امکانات مورد نظر زیر :

- نمایشگر بالای 3.5 اینچ، خازنی، با قابلیت بازدهی خوب و سریع هنگام لمس، ترجیحاً 16 میلیون رنگ و کنتراست قابل قبول

- پردازشگر قابل قبول و پر سرعت

- جک 3.5 میلی‌متری

- پشتیبانی از A2DP

خودم به دو تا گزینه بر خورد کردم، یکی Xperia X10 و بعدی Milestone که ترسم فقط از لحاظ پردازشگر 600 مگاهرتزی مایلستون هست که نمی‌دونم بازده خوبی داره یا نه ولی از صفحه‌ی Wide مایلستون خیلی خوشم اومده، همینطور کیبورد فیزیکی، البته HD2 هم مث که گوشی بدی نیست فقط می‌خوام بدونم جریان دوئال بوت شدنش صحت داره؟ اگه داره می‌خوام ببینم آندروید فوریو ( 2.2 ) روش قابل نصب خواهد بود؟

milestone
-- ARM8 is the best cpu today
-- milestone can oveclock to 1.2 ghz
milestone made by best quality and assemble -- the body made by metall - not cheap pelastic
milestone and nexus are first android phone that get update to 2.2 froyo

GiggleClub
26-05-2010, 17:35
به نظر منم milestone
کیفیت ساختش خیلی بالاست

نکسوز نمیخوای؟

faravahar
26-05-2010, 17:39
گه احیاناً گوشی قراره تو همین یکی دو ماه آتی هم ریلیز بشه بفرمایید چی هست و آیا ارزش صبر کردن داره یا نه
galaxy s سامسونگ قراره بیاد که خیلی خفنه و به نظرم ارزش صبر کردن داره...
صفحه نمایشش که فکر میکنم جز بهترین ها باشه. 4 اینچ s amoled.
پردازنده 1 ghz هم که داره و رم 512 و آندروید 2.1 .

Hamid4777
26-05-2010, 20:25
نظر دوستان درمورد htc desire چی هست؟ فکر کنم بهترین گوشی آندروییدی باشه، صفحه AMOLED که مصرف باتری رو کم میکنه، تاچ خازنی، رم 576، سی پی یو 1GHZ، ولی حیف که تو ایران گارانتی نمیشه.

GiggleClub
26-05-2010, 21:12
Desire بهترینه فعلا تو اندروییدیا ولی قیمتش بالای ۷۰۰ه
وگرنه اونو پیشنهاد میدادم

huti_421
26-05-2010, 21:31
آره در مورد اورکلاک مایلستون شنیدم + آپدیت برای فوریو

سامسونگ که اصلاً حرفشم نزن :دی

در مورد نکسوس 1 هم خیلی هم‌سطح آیفون هست ( به غیر از پردازشگر و سیستم عامل ) دوس دارم یه تجربه جدید داشته باشم

با این حساب مایلستون می‌تونه متفاوت و خوب باشه

در مورد Desire هم مطابق گفته‌ی دوستمون قیمتش بالاس

آدم عاقل می ره نهایت 600 پول گوشی می‌ده، در کنارش یه آیپاد یا آیپد می‌گیره تا از دنیای مک عقب نمونه :دی

ممنون از راهنمایی تک تک دوستان :-ایکس

Anonymous13
26-05-2010, 22:57
ميلستون حرف نداره
كيفيتش خيلي بهتر از همه گوشي هاي htc هست