ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار با چند دوربین

mno1362
25-05-2010, 22:43
با سلام
من میخوام فیلم گرفته شده توسط 3 دوربین را به فرمت avi بیارم و بطور خودکار مثلا هر سه ثانیه از یک دوربین فیلم در خروجی نمایش یابد . تنظیم خودکار زمان سوییچشون رو نمی دونم ، لطفا اگر کسی اطلاعی دارد راهنمایی کنید . ممنون

Mr Andersson
28-05-2010, 17:48
درود;

فکر نکنم ادیوس همچین قابلیتی داشته باشه.. برای همچین کارهایی باید از ماکرو استفاده کرد.

.......

ya abbas
08-06-2010, 09:14
سلام
من به طور خودکار رو بلد نیستم
ولی اگه f8 رو بزنی قابلیت multi cam فعال میشه
که تو اینجا میتونی هر چند تا دوربین رو سوییچ کنی وپیش نمایشش رو هم ببینی!

علي طهماسبي
10-06-2010, 20:29
يه سرج آموزش كاملش هست ....

Mr Andersson
11-06-2010, 03:36
درود;

علی جان چی هست؟ ادیوس خودکار سوئیچ میکنه؟

.......

علي طهماسبي
12-06-2010, 14:51
سلام دوستان
مهيار جان خودكار سوئيچ كه نمي كنه بعد تنظيمات فقط با اعداد كار كني تقريبا راحته ديگه

mno1362
13-06-2010, 11:42
با سلام
خودم بعد از سرچ کردن چیزی که دستگیرم شد این بود که اتوماتیک نمیشه جا به جا شد بین دوربین ها ولی راهش اینه :
اول با f8 خاصیت multicam باید فعال بشه و در منوی mode گزینه monitors تعداد مونیتورهایی که لازم داریم را مشخص می کنیم و فیلم ها را در ترک های video جدا می آوریم . سپس فیلم را پخش می کنیم و با کلیدهای بخش عددی شماره دوربینی که می خواهیم در حال حاضر تصویر آن در master ذخیره بشه را می زنیم (باکلیک روی خود مونیتورها هم می شد) .
با تشکر از دوستان

ya abbas
13-06-2010, 15:21
خب اینکه همون حرف من بود. البته با اضافات:31:

Mr Andersson
14-06-2010, 03:13
درود;

خوب این چه سوالی بود و چه جوابی؟ ........................... حالا یه سوال دیگه:
میشه تلویزون خودکار کانال عوض کنه؟ نه... ولی اگه ریموت نداری صندلیتو جلو تلویزون میزاری هر وقت دلت خواست با پات کانال رو عوض میکنی!!! تقریبا کاری نداره..:31:

.......

علي طهماسبي
14-06-2010, 16:08
مهيار جان مشكل كجاست ؟
من نمي دونم مي خواي چي رو ثابت كني اگه پست 2 رو نگاه كني دوستمون عباس يه راه حلي پيشنهاد كرده بود و ما گفتيم كه توضيح كاملش هست ديگه به اينكه اتوماتيكه يا نيست هم بعدش گفتيم سوئيچ نمي كنه يه راه حلي اتوماتيك كه نه ولي دستي و راحت پيش پاش گذاشتيم .
يا حق

Mr Andersson
15-06-2010, 00:45
درود;

علی جان تیمت باخته؟ تو که اینطوری حساس نبودی:31: شوخی کردم..

تنظیم خودکار زمان سوییچشون رو نمی دونم = تنظیم غیر خودکارشو میدونم

خوب اصل سوال اینه که اتوماتیک میشه یا نه؟؟ جواب میشه نه... دیگه اون قسمتش که .... نمیدونم. احتمالا بدرد دوستمون یا بقیه دوستان خورده دیگه...

علي طهماسبي
16-06-2010, 11:02
با سلام

علی جان تیمت باخته؟
مهيار جان تيم ما از موقعي باخته كه جام جهاني و .... برامون آرزو شده و هزاران كه نه بي نهايت حرفهاي ديگه

شوخی کردم..

خاطرت عزيزه

خوب اصل سوال اینه که اتوماتیک میشه یا نه؟؟ جواب میشه نه... دیگه اون قسمتش که .... نمیدونم. احتمالا بدرد دوستمون یا بقیه دوستان خورده دیگه...
چنين نرم افزاري كه فعلا نيست حداقل ترين راه رو با كمك دوستان براش گفتيم ديگه
يا حق