مشاهده نسخه کامل
: چرا؟؟ یعنی از پاورشه؟؟ نمیدونم شما میدونین؟؟
hamed254
25-05-2010, 22:07
سلام به همگی!
بچه ها من سیستمم یه جورایی قاطی کرده اصلا بالا نمیاد.
یعنی هیچی رو صفحه نشون نمیده و مانیتور چراغش از سبز به زرد تغییر میکنه؛ بعدش هم هیچ کاری صورت نمیگیره.
یکی بهم گفت پاورت مشکل داره که نمیتونه برق سی پی یو رو تامین کنه.
حالا نظر شما چیه؟
آخه فکر میکنم پاورم ضعیفه.
بر خلاف اکثر مادربوردا ، به مادربورد من 4 تا پورت برق وصل میشه یه 10 تایی دو تا 4 تایی مربعی و یه 4 تایی معمولی که مربوط به فن و سیدیه! :40:
mohsenfhm
25-05-2010, 22:13
هارد و فن های سیستم کار می کنن ؟؟؟
David Jones
25-05-2010, 22:18
این موردی که شما میگی میتونه از پردازنده ، مین بورد ، گرافیک و اگر هم بوق ممتد میزنه از رم باشه ! فهمیدنش هم دو راه داره ، که دومیش خیلی به صرفه تره :
1- تک تک قطعات رو تعویض و با نو تست کنی .
2- یه دیباگر بندازی روش تا بگه کدوم قطعه مورد داره .
alirezak4
25-05-2010, 23:02
دوست عزیز اگه براتون ممکن هست یه مانیتور از یکی از دوستان بگیرید و یک بار مانیتورتون رو تست کنید.
اگه روی مین کارت گرافیک آنبورد دارید با گرافیک مین تست تصویر بگیرید.اگه تصویر داد مورد از کارت گرافیک هستش
hamed254
26-05-2010, 14:01
فن های سیستم که کار میکنه، هاردشم صدای چرخیدنش میاد ولی مانیتورم هم درسته ، راستی این دیباگر چی هست؟
هیچ بوقی هم نمیزنه ! آدرسه جایی رو دارین برم پیشش؟
2- یه دیباگر بندازی روش تا بگه کدوم قطعه مورد داره .
دربارش توضیح بده
David Jones
26-05-2010, 15:47
Debugger ... یک برد الکترونیکی کوچیک که نوع اولیه اش روی اسلات پی سی آی مادربورد نصب میشه ، مثله همه قطعات کامپیوتر که روی این اسلات سوار میشن . کارشم اینه که دو سه تا چراغ ال ای دی داره و هرکدوم یک کدی رو نمایش میدن و اون کد رو از تو دفترچه راهنماش میتونی ترجمه کنی . در واقع اون کد بهتون میگه که کدوم قطعه ایراد داره . اوناع دیگری هم جدیدا به لطف چینی ها وارد بازار شده که پورت یو اس بی و پارالل دارن اما توصیه ام اینه که از همون نوعه پی سی آیش استفاده بشه. درست توضیح دادم ؟ همه متوجه شدن ؟
نا گفته نماند یک دیباگر نرم افزاری هم وجود داره که کلا ربطی به عیب یابی سخت افزار نداره و کارش خطایابی کدهای برنامه نویسیه !
hamed254
26-05-2010, 18:24
Debugger ... یک برد الکترونیکی کوچیک که نوع اولیه اش روی اسلات پی سی آی مادربورد نصب میشه ، مثله همه قطعات کامپیوتر که روی این اسلات سوار میشن . کارشم اینه که دو سه تا چراغ ال ای دی داره و هرکدوم یک کدی رو نمایش میدن و اون کد رو از تو دفترچه راهنماش میتونی ترجمه کنی . در واقع اون کد بهتون میگه که کدوم قطعه ایراد داره . اوناع دیگری هم جدیدا به لطف چینی ها وارد بازار شده که پورت یو اس بی و پارالل دارن اما توصیه ام اینه که از همون نوعه پی سی آیش استفاده بشه. درست توضیح دادم ؟ همه متوجه شدن ؟
نا گفته نماند یک دیباگر نرم افزاری هم وجود داره که کلا ربطی به عیب یابی سخت افزار نداره و کارش خطایابی کدهای برنامه نویسیه !
ممنون اطالاعات جامعی دادی!
حالا بهش میشه اعتماد کرد؟ مدلو قیمتشم میشه بگی؟
diligent68
28-05-2010, 14:21
همین مشکل برای منم دیروز پیش اومده بود همه چی کاملا عادی بود فقط تصویر نداشتم یه مادربرد نو گرفتم تست کردم درت نشد یه پاور نو گرفتم تست کردم درست شد !!
ویک توصیه دوست من هرچه سریعتر پاورتو تست کن واجازه نده که پاورت در صورت ایراد احتمالی باعث نوسان و سوزاندن مادربرد یا سایر قطعات بشه !!
David Jones
28-05-2010, 22:13
ممنون اطالاعات جامعی دادی!
حالا بهش میشه اعتماد کرد؟ مدلو قیمتشم میشه بگی؟
بهترین مدلی که دیدم QuickPCI هست ، قیمتشم حدو 25 باید باشه ، در مورد اعتماد هم باید تو بازار بگردی یه کارت با قیمت مناسب تر با توجه به نیازت پیدا کنی و قبل از خرید از تو دفترچه راهنماش سایتش رو دربیاری و مدلی رو که میخوای بخری تو سایتش سرچ کنی تا مطمئن بشی ریمارک نباشه ... و قبل از خرید هم بایوش مینت رو یه ریست بکن ، یحتمل مشکلت برطرف شه . سئوال دیگری بود در خدمتیم .
تشکر یادت نره :5:
اینم عکس مدل QuickPCI
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
David Jones
28-05-2010, 22:27
همین مشکل برای منم دیروز پیش اومده بود همه چی کاملا عادی بود فقط تصویر نداشتم یه مادربرد نو گرفتم تست کردم درت نشد یه پاور نو گرفتم تست کردم درست شد !!
ویک توصیه دوست من هرچه سریعتر پاورتو تست کن واجازه نده که پاورت در صورت ایراد احتمالی باعث نوسان و سوزاندن مادربرد یا سایر قطعات بشه !!
واسه تست سالم بودن پاور هم باید از تستر استفاده بشه . توی عکس مشخصه که کار این دستگاه چه جوریه .
نوع آنالوگ
نوع دیجیتال از شرکت آینده سیما تولید کننده ی محصولات گرین.البته گرین یه مدل آنالوگ هم داره.
amd>intel
30-05-2010, 09:09
البته این تستر ها هیچ فشاری به پاور نمیارن که پاور درست تست بشه . مثل مولتی متر عمل میکنن . عملا کاربردی نیستند بطور کامل کار مولتی متر رو میکنند .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.