PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در راه اندازی مادربورد ایسوس با چیپ 890 جی ایکس (M4890GX GTD PRo)

aliarya
25-05-2010, 19:09
با سلام
من یک مادربورد با چیپ 890جی ایکس ( asus M4890GX GTD PRO) خریدم . ولی مانیتور روشن نمیکنه . مشکل از نظر پاور نداره ( پاورم 535 گرین ) و سی پی یو هم نو و تازه خریدم ( AMD 550 AM3 ) . رم هم نو هست ( 2G kingston 1333 ) . الان هم نمیدونم چکار کنم دستم به جایی بند نیست . لطفا متخصصین کمک کنن.
همه جامپر و کلید ها شو پیش فرض کردم .

ess_1362
25-05-2010, 19:21
شما با کابل HDMI به مانیتور متصل کردین؟

مدل مانیتور چی هست؟؟

اگر این کار را کردین طبیعی هست که تصویر نداشته باشین

شما یا با کابل HDMI سیستم را با LCD TV چک کنید یا با کابل DVI سیستم را به مانیتور متصل کنید

aliarya
25-05-2010, 19:32
سلام ممنون از جواب

من با DVI وصل شدم و مانیتورم هم hp 22 اینج است و HDMI نداره . با D-sub هم همین طور بود . نمشه با کارت گرافیک PCIE معمولی به کارت وصل کنم ؟

D3vil_A
26-05-2010, 09:07
سلام..
شما به کارت گرافیک OnBoard متصل کردید؟!
امکان داره مشکل از BIOS مادربرد باشه شم اگر میتونید یک کارت گرافیک PCI-Express به مادربرد وصک کنید به داخل Bios برید و گرافیک رو Enable کنید......

موفق باشید....

TREASURES
26-05-2010, 09:31
سلام ممنون از جواب

من با DVI وصل شدم و مانیتورم هم hp 22 اینج است و HDMI نداره . با D-sub هم همین طور بود . نمشه با کارت گرافیک PCIE معمولی به کارت وصل کنم ؟

مانیتورتون سالمه؟ سیستم بوق سلامت میزنه ؟ :20:

aliarya
26-05-2010, 10:27
سلام
من این مادربورد رو تازه خریدم و برای اولین بار میخواستم راه اندازیش کنم و مانیتورم سالمه چون دو تا مانتیتور دارم معمولی و یک ال سی دی . در مورد بایوس نمیدونم چون نو است گفتم شاید ایراد نداشته باشه . من کارت گرافیک اکسپرس ورژن 2 ندارم ، اکسپرس معمولی دارم آیا ساپورت میکنه. به نظر شما مشکل از کجاست.

aliarya
26-05-2010, 10:34
در ضمن هیچ بوقی نمیزنه حتی وقتی رم رو خارج میکنم و اسپیکر کیس هم هیچ صدایی بیرون نمیاد و وقتی بازر جدا وصل میکنم دو سر فیش اسپیکر مادربورد باز هم هیچ صدایی نداره ولی وقتی با ولت متر دو سر پین اسپیکر روی مادربورد اندازه میگیرم ولتاژ 5 ولت وقتی که روشن میشه نشون میده ( خوده مادربورد هم بازر نداره )
ممنون میشم راهنمایی کنید.

TREASURES
26-05-2010, 10:37
در ضمن هیچ بوقی نمیزنه حتی وقتی رم رو خارج میکنم و اسپیکر کیس هم هیچ صدایی بیرون نمیاد و وقتی بازر جدا وصل میکنم دو سر فیش اسپیکر مادربورد باز هم هیچ صدایی نداره ولی وقتی با ولت متر دو سر پین اسپیکر روی مادربورد اندازه میگیرم ولتاژ 5 ولت وقتی که روشن میشه نشون میده ( خوده مادربورد هم بازر نداره )
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پس مشکل همون مادربرده :31: از سلامت پاور و رم و سی پی یو اطمینان دارید؟
بوق نزدن سیستم 3 علت داره :
1-پاور
2- سی پی یو
3- مادربرد

aliarya
26-05-2010, 11:32
سی پی یو نو و پلمپ خریدم و پاور هم سالمه ... دوستان نظر دیگه ای ندارن

D3vil_A
26-05-2010, 13:26
شما کارت گرافیک که موجود دارین رو بزارید روی سیستم ببینید آیا سیستم تصویر میده ؟! اگر تصویر داد به داخل تنظیمات Bios برید و گرافیک Onboard رو فعال کنی بعد کارت گرافیک PCI-Express رو بردارید و مونیتور رو به خروجی Onboard متصل کنید.....
نیازی هم به Update Bios نیست!

موفق باشید...

aliarya
26-05-2010, 18:13
سلام
دوستان یک مشکل عجیب دارم ...
وقتی خونه هستم مانیتور روشن نمیشه ولی وقتی کیس میبرم جایی دیگه روشن میشه ... حالا این در حالی که در خونه هم با مانیتور معمولی و هم با ال سی دی یعنی با سوکت DVI,D-SUB تست کردم و حتی کابل پاور و مانیتر رو تعویض کردم و در ادامه کیس و مانتیتور رو مستقیم به برق وصل کردم ولی بازم روشن نمیشه ...به نظر شما اشکال کار از کجاست

Behrouz_se60
26-05-2010, 23:58
داشتم بررسی میکردم که چه مادربوردیه ولی مطمئنی که به جامپر دست زدی ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچ بوقی نمیاد معمولا به معنی سوختن سی پی یو هست بعضی از مادربورد ها وقتی CPU سوخت هیچ صدایی نمیدهند. یا اینکه خوب به پایه های CPU نگاه ببین مورد شکسته داره یا نه ؟ خیلی مواظب باشی وقتی در میاری .

aliarya
27-05-2010, 10:18
سلام
تمام جامپر ها دیفالت هستن و سی پی یو هم سالمه فقط با بعضی مانیتور ها میاره بالا و با بعضی بالا نمیاره. در ضمن و قتی مانیتوری که باهاش بالا نمیاره وصل میکنی ، جدا از روشن نکردن مانیتور نه بوقی میزنه و نه سیستم نرمال روشن و بوت میشه ( البته ندیدم چون مانیتور روشن نمیشه فقط چون از کیبورد استفاده کردم و عمل نکرد اینو میگم ) به نظر شما با آپدیت بایوس خوب میشه .
و یک سوال مهم میتونم از کارت اکسپرس معمولی بجای اکسپرس 2 استفاده کنم

Behrouz_se60
27-05-2010, 10:50
بله چرا که نه ؟

می فرمایید که با بعضی مونیتور میاره با بعضی نمیاره ؟؟
1- اصلا مونیتور کامل جدا کن بوق میزنه ؟ که به معنای سالم بودن هست .اگه نزد رم در بیار ببین بوق میزنه ؟ اگه زد یعنی سالمه اگه نزد به مورد 6 مراجعه کن
2- حالا با کارت معمولی ولی این بار مونیتور معمولی با D-sub وصل کن نه LCD.چی واکنش میده ؟
3- بعد با LCD ابتدا با D-sub بعد با DVI بزن چی واکنش میده ؟
4- گفتی
ولی وقتی کیس میبرم جایی دیگه روشن میشه این بیشتر توضیح بده .
5- جامپر مربوط به پاک کردن CMOS انجام دادی؟
6- یک فلاپی آماده کن وصلش کن همی چیز در بیار که فقط CPU و رم و با فلاپی باقی بمونه روشن کن ببین چی میشه اگه فلاپی در 10 ثانیه آخر یا چند ثانیه آخر روشن شده یعنی اینکه بایوس خراب شده.چون سعی میکنه فایل اصلی بایوس بخونه و بایوس خراب شده رو ترمیم کنه.

لطف کن تک تک تست کن و تک تک جواب بده.

aliarya
27-05-2010, 22:39
مشکل از تنظیمات دیفالت بایوسه ( البته ظاهرا) . و در آخر با امتحان چند کابل VGA مانیتور روشن شد ولی معنی تنظیمات زیر رو در بایوس نفهمیدم مثلا جملات زیر مخفف چی هستن

GFX0-GPP-IGFX-PCI
GPP-GFX0-IGFX-PCI
PCI-GFX0-GPP-IGFX
IGFX-GFX0-GPP-PCI

من دیفالت روی گزینه 3 بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behrouz_se60
28-05-2010, 00:05
GFX0 مربوط به کارت گرافیک اکسپرس
GPP مربوط به اسلات اکسپرس با سرعت x1
IGFX مربوط به کارت گرافیک آنبورد
PCI مربوط به اسلات PCI

چون روی 3 تنظیم شده یعنی ابتدا اگر کارت گرافیک روی PCI بود با اون روشن میشه بعد کارت گرافیک اکسپرس سپس اسلات اکسپرس x1 در آخر روی گرافیک آنبورد.اینها به ترتیب هستند که مادربورد با توجه به ترتیب از روی آنها بوت میشه.

حالا چون کارت گرافیک اکسپرس داری روی شماره یک تنظیم کن

aliarya
28-05-2010, 21:32
GFX0 مربوط به کارت گرافیک اکسپرس
GPP مربوط به اسلات اکسپرس با سرعت x1
IGFX مربوط به کارت گرافیک آنبورد
PCI مربوط به اسلات PCI

چون روی 3 تنظیم شده یعنی ابتدا اگر کارت گرافیک روی PCI بود با اون روشن میشه بعد کارت گرافیک اکسپرس سپس اسلات اکسپرس x1 در آخر روی گرافیک آنبورد.اینها به ترتیب هستند که مادربورد با توجه به ترتیب از روی آنها بوت میشه.

حالا چون کارت گرافیک اکسپرس داری روی شماره یک تنظیم کن

نه گرافیکم آنبرده خب پس چرا با پورت VGA آنبرد روشن میشه مانیتور ولی با پورت DVI روشن نمیشه در ضمن این تنظیمات مربو ط به چیپ 890gx است.

Behrouz_se60
31-05-2010, 19:07
اشکال به خود مونیتور بر میگرده