ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کیفیت نوت بوک های msi

maziarzar
25-05-2010, 17:16
من امروز با مدل های مختلف msi اشنا شدم و با مشخصات نوشته شده در کاتالوگ ها به چند مدل خوب وبا قیمت مناسب اشنا شدم امابهکیفیت ساخت ان ها وکارایی وکارکرد ان هامثل
CX420

CPU: Intel Arrandale Core i3 – 330M Hm55 mainboard up to Core i5
Ram: 4GB DDR3 1066Mhz
H.D.D: 320GB
O.D.D: DVDRW
VGA: ATI Radeon HD5470 1GB DDR3 Switchable
Display: LED 14"
Weight: 2Kg
Ports & Feautures: WiFi+GLAN+BT+D-sub+Webcam+HDMI +Card Reader+6cell Polymer Battery
Gift: msi Bag + Mouse

میخواستم ببینم که ایا کسی تجربه ی کار بااین برند یا مدل رادارد با تشکر

satanic0098
25-05-2010, 20:51
سلام

msi به نظر من علاوه بر قیمت مناسب ,کیفیتش هم بسیار عالی هست و باگارانتی معتبر و حداکثر پاسخگویی 1 هفته ای.

شما باخرید لپتاپهایی مثل DELL در واقع در هر 1 میلیون 100 الی 150 هزارتومن هزینه برند لپتاپ رو میدید .

تو خریدMSI شک نکن و حتما گارانتی ماتریکس باشه(2 سال) و بقیه گارانتی ها تقلبی و خارج از نمایندگی MSI در ایران هست.

من خودم CR400H رو با قیمت 650 تومن برداشتم و هیچ مشکلی باهاش ندارم ,در صورتی که تو برند های دیگه با این کانفیگ باید 800 تومن هزینه میکردم.

biostar
25-05-2010, 22:05
مدل های مشابه ی از دل و لنوو و ایسر هم عرضه می شوند ،قیمت این مدل دقیقا چقدر هست که بیبینیم صرفه خرید دارد یا خیر

satanic0098
26-05-2010, 13:24
910 تومن.....

satanic0098
26-05-2010, 15:23
در ضمن گرافیک این سری Switchable هست که بر حسب نیاز با کلیدی که روی بدنه تعبیه شده میتونید خروجی بگیرید.

و نکات قابل توجه دیگه قابلیت مین های سری cx420-cx620 قابلیت ارتقا cpu تا core i5 هستش.

در اخر اگه قصد خرید داشتید cx620 بردارید که led 15.6 اینچ داره و تفاوت قیمتشون نهایتا 20 تا 30 تومنه.

behmin2003
13-06-2010, 09:39
برای کسی که لپ تاپ رو می خواد بخره و از ایران ببره هم پیشنهاد می کنید؟

jamy_khoshtip
13-06-2010, 12:32
به نظر من بره و اونجا لپ تاپ بخره بهتره !!!

allllliiiii
13-06-2010, 12:55
نوت بوک های MSI ساخت کجاست؟؟
نمایندگی اصلی اش در ایران کجاست؟ سایت داره؟

(فکر کنم یکی از اسپانسر های فیلم دموکراسی تو روز روشن، همین MSI بود. چون کامپیوتر ها و لپ تاپ ها، همگی MSI بودند :31: )

behmin2003
13-06-2010, 13:43
به نظر من بره و اونجا لپ تاپ بخره بهتره !!!

اگه اونجایی که می خواد بره لپ تاپ گرونتر از ایرانه چی؟

unavailable
14-06-2010, 21:35
سوالي كه ذهن خيلي از خريداران محترم رو درگير كرده همينه.

چرا لپ تاپ msi بخريم؟ خوب هست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدوداً ۷۰ درصد از خريداران محترم در ابتدا با نام msi و محصولات اين شركت آشنا نيستن. لازم دونستم تو جايگاه يه مشاور يكم در مورد اين شركت و مزيت هاش نسبت به محصولات شركت هاي ديگر توضيح بدم. (سعي مي كنم خيلي مختصر و مفيد بگم كه شما هم سريع به اصل مطلب برسينو وقتتون گرفته نشه عزيزان)
به دوستان عزيز كه مي گن اسم شركت براشون در ساخت لپ تاپ آشنا نيست بايد بگم كه: شركت msi حدودا ۲۰ساله كه سازنده مادربورد و كارت گرافيك است و از سال گذشته جزو 3 برند برتر توليد مادربورد است. اين شركت كه تايواني مي باشد حدوداً 2 سال است كه ساخت نوت بوكهاش رو شروع كرده و حدود 7 ماه است كه فروش لپ تاپ خودش رو با كمك تنها نماينده انحصاريش تو ايران يعني شركت ماتريكس شروع كرده و در چند ماه اخير فروش خيلي گسترده اي داشته و روز به روز در حال افزايشه. msi تنها برندی است که در ایران نمایندگی رسمی داره. نماینده رسمی بودن چند مزیت داره که خدمتتون می گم: ۱- شرکت های سازنده، نقشه اصلی تعمیر مادربورد و کلا قسمت هایی از نوت بوک رو که میشه تعمیر کرد فقط به نماینده های رسمیشون می دن و چون ماتریکس نماینده رسمی و انحصاری است پس این نقشه به بخش خدمات و گارانتی شرکت ماتریکس داده می شه. ۲- قطعات اصلی برای زمانی که نیاز به تعویض قطعه داشته باشیم از سوی شرکت سازنده تامین میشه و مثل بقیه برند ها نیست که از دستگاه های استوک شده قطعه بردارن. ۳- نماینده رسمی و انجصاری بودن باعث شده قیمت این نوت بوک ها خیلی کم باشه چون بدون واسطه وارد ایران می شن. و همچنین همه جا قیمت ثابت داشته باشه msi تنها برندیه که همه جا قیمت ثابت دارد.
البته شركت ماتريكس در زمينه تبليغات خيلي خوب عمل كرده و هزينه خيلي زيادي براي تبليغات صرف كرده (بيليوردها، مجله ها، روزنامه ها هميشه هم در صفحه روي جلد هست) و واقعا هم خوب نتيجه مي گيره و مطمئن هستم برند msi تا سال آينده به برندي كاملاً شناخته در ايران تبديل مي شه چه بسا زودتر.
دلايلي كه به نظر من براي خريد لپ تاپ هاي اين شركت وجود داره (خواهشمندم دلايلم رو كاملاً و دقيق بخونيد نه بصورت سرفصلي):
1- گارانتي عالي: شركت ماتريكس تنها نماينده msi در ايران نوت بوك ها رو بمدت 400 روز گارانتي ميكنه و اينكه فقط يك جا گارانتي كننده محصولات هست باعث ميشه تا سردرگمي گارانتي نداشته باشيم و قيمت هاي گارانتي بخواد مثل برندهاي ديگه متغير باشه. در ضمن يكي از مزيت هاي گارانتي ماتريكس اينه كه باتري، شارژر و LED هم همراه دستگاه شامل گارانتي اند. بايد به خدمتتون هم عرض كنم كه چون خود ماتريكس مسئوليت فروش اين نوت بوك هارو بعهده داره پس طبيعتاً خدمات خوبي رو هم در زمينه گارانتي ارائه مي ده تا محصولاتش بفروش برن و اصلاً اذيت نمي كنن مطمئن باشين. به نظر من اين گارانتي خوب براي اين ايجاد شده تا عزيزاني كه هنوز با برند آشنايي كلي ندارند به اين دستگاه اعتماد كنن.
2- قيمت مناسب در عين وجود كيفيت عالي: قيمت نوت بوك هاي msi تقريباً50 تا 200هزار تومان كمتر از برندهاي ديگه هست و بعضي از عزيزان فكر مي كنن كه اشكالي در كار هست كه قيمت خيلي كمه. چند دليل براي اين قيمتهاي مناسب (نه كم) وجود داره: 1- در ابتداي عرايضم گفتم كه msi خودش سازنده مادربورد و كارت گرافيك هست، با توجه به اين موضوع اينو بگم كه چون خود اين شركت تكنولوژي ساخت بورد رو داره براي همين قيمت تمام شده دستگاهش كمتر از دستگاه هاي شركتهاي ديگري در مياد كه تكنولوژي ساخت بورد رو ندارن و ميدن به شركتهاي ديگه تا براشون بورد بسازه براي مثال تا 3سال msi سازنده بوردهاي لپ تاپ هاي hp بود. 2- سياست قيمت گذاري شركت ماتريكس همين هست كه نوت بوك رو با قيمت مناسب به ايرانيان عزيز بفروشه تا بازار رو در دستان خودش بگيره. 3- به نظر من نوت بوك هاي msi ارزانتر از بقيه شركت ها نيست بلكه قيمتش مناسبتر و واقعي تر است و ساير شركتها گران مي فروشند كه همه فكر مي كنند msi اران است. acer خيلي ارزانتره اما msi با توجه به سخت افزار و كيفيت خوب و همچنين گارانتي خيلي عالي اي كه داره قيمتش مناسبتر از شركت هايي ديگر مثل sony و Dell هست. اونها بيشتر پول ماركشون رو مي گیرن!
3- توجه msi به تمام سليقه ها: msi نوت بوكهاي خودش رو بنابر نوع استفاده كاربران به 7 گروه تقسيم كرده (كه در فرصتي بعد گروه هارو معرفي ميكنم) به اين دليل امكان نداره كاربري كه سليقه خاصي چه از نوع سخت افزاري و چه از نوع ظاهر دستگاه داشته باشه مدلي رو مناسب خودش پيدا نكنه.

منبع:ماتریکس

malaki_mall
14-06-2010, 21:50
msi چینیه.

unavailable
15-06-2010, 00:39
msi رو کشورهای تایوان-چین-برزیل ...تولید میکنند.

Mehrdad092000
15-06-2010, 03:32
msi خیلی باحال بود
میشهcpuبعدا ارتقا داد
خوده طرف میگفت
لپتاپ های گیمش که عالین قیمتشم خوبه

allllliiiii
15-06-2010, 11:48
یک سایت نداره برای ایران این شرکت ماتریکس که مدل ها و قیمت ها رو توش زده باشه؟

maziarzar
15-06-2010, 12:50
ولی می تونی به شماره 2700زنگ بزنی وبپرسی یابری بازارکامپیوترتهران واز نزدیک ان هاراببینی وبروشور مشخصات وقیمت رابگیری

symbian-freak
15-06-2010, 13:30
یک سایت نداره برای ایران این شرکت ماتریکس که مدل ها و قیمت ها رو توش زده باشه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی طراحیش جالب نیست

Arashdn
16-06-2010, 07:06
به نظر من جای ام اس ای برید سراغ ایسر ....

maziarzar
19-06-2010, 11:32
الان اگه بخواهیم cpuرابهcore i5ارتقادهیم باید چه قدر خرجش کنیم

majidhosseini
15-07-2010, 14:18
دیگه کسی نظر نمیده راجع به msi?
بگین ببینیم چطوریاس

babakwind
21-07-2010, 16:23
دیگه کسی نظر نمیده راجع به msi?
بگین ببینیم چطوریاس

شرکته خوشنامیه. ولی مدته زیادی نیست که وارده تولیده لپتاپ شده. فکر کنم 2 ساله اومده

majidhosseini
23-07-2010, 11:44
msi خیلی باحال بود
میشهcpuبعدا ارتقا داد
خوده طرف میگفت
لپتاپ های گیمش که عالین قیمتشم خوبه
به نظرم چرت و پرته
شما لپ تاپی میخرین از یه مجموعه ای از سی پی یو ها ساپورت میکنه
ولی مشکلش اینه..باید باز بشه..اما msi باز نمیشه.....حفاظ پشتشو مثله تعویض رم باز میکنی...و عوض میکنی
الته همون سی پی یو های خاص اون مدل رو

شرکته خوشنامیه. ولی مدته زیادی نیست که وارده تولیده لپتاپ شده. فکر کنم 2 ساله اومده

نمی دونم..یمشه بهش اعتماد کرد
میگن کیفیت متوسطه

hamed2004_70
06-09-2010, 14:04
این که می گن ام اس ای داغ می کنه راسته؟

mr.blackinblack
07-09-2010, 01:07
بله دوست عزیزداغ میکته ولی خیلی زیاد نیست که نگرانش شد البته به مرافبت نیاز داره.
به نظره من msi بسیار عالی هست و شخصا تا 1 یا 2 هفته دیگه مدل gx640-h رو میخرم.
فکر کنم اون موقع بهتر بتونم قضاوت کنم.اگه سوالی دارید در خدمتمالبته با اطلاعاته داغونم

Kasra 91
07-09-2010, 01:55
مثلا با 1.200 که یه سونی وایو معمولی میشه خرید با این قیمت MSI با چه مشخصاتی میشه خرید؟

mr.blackinblack
07-09-2010, 13:11
شما اطمینان داشته باشد که با 1200 میتونید یه لپ تاپ با مشخصاتی بیشتر از سونی بگیرید.حدودان مشیه با cpu cori 5 و vga ati 5730 بگیرید البته اگه به سایته ماتریس برید خیلی بهتر هست چون هم قیمت داره هم مشخصات کامل.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

natani
13-09-2010, 16:25
این که می گن ام اس ای داغ می کنه راسته؟
من هم HP دارم، موقع بازی خیلی داغ میکنه! ولی چیزیش نیست!
اگه کول پد بگیری کلا مسئله حل می شه

بله دوست عزیزداغ میکته ولی خیلی زیاد نیست که نگرانش شد البته به مرافبت نیاز داره.
به نظره من msi بسیار عالی هست و شخصا تا 1 یا 2 هفته دیگه مدل gx640-h رو میخرم.
فکر کنم اون موقع بهتر بتونم قضاوت کنم.اگه سوالی دارید در خدمتمالبته با اطلاعاته داغونم

آقا هنوز نگرفتید این لب تابو؟
قیمتش 1900000 هست دیگه؟
به نظرت asus g51 با گرافیک بهتر و امکانات بیشتر جالبتر نیست؟ البته قیمتش 300 تومن گرونتره
با سپاس