ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : AVGیا AVAST یا AVIRA

h1and1saman
25-05-2010, 14:34
من می خوام بدونم که از بین این چندتا آنتی ویروس کدوم بهتره
ملاک های برتری :1-سرعت اسکن بالا
2-اشغال کم رم و سی پی یو(سیستم رو کند نکنه)
3-پاک نکردن هرچی دم دستش اومد(بعضیا تا نصب میکنی فایل های ویندوز رو پاک می کنند گند مزنند به ویندوز-و فایلهای با پسوند exeحساسیت دارند)
5-آپدیت آسان(رایگان باشه)
من این 3تا رو گفتم اما اگه مورد دیگه ای هم هست بگید ممنون می شم-ترجیحا رایگان باشه
یه سوال دیگه avira میگن خوبه اما این خوب بودن شامل حال نسخه رایگانشم می شه یا فقط پولیاش
منتظر جوابم باتشکر

amir.7
25-05-2010, 21:24
سلام دوست من

در انتخاب هر چیزی اطلاعات در مورد اون چیز و سلیقه شخصی هر فرد نقش تعیین کننده دارن ، شما برای کسب اطلاعات در مورد آنتی

ویروسها به این آدرسهایی که براتون میزارم برید و بعد از مطالعه این تاپیکها یه سر هم به تاپیک مقایسه آنتی ویروسها مخصوصا پستهای

اولیه و چند پست آخر بزنید ، بعد از کسب اطلاعات لازم و شناسایی نقاط ضعف و قدرت آنتی ویروسها نوبت به تست شخصی شما از اونها

در مورد رابط کاربریشون میرسه که زحمت اون با خودتونه ولی برای از شک بیرون اومدن در هر کاری باید یه مقدار وقت گذاشت و زحمت

کشید ، اگه بازم کاری بود در خدمتیم .

موفق باشید

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .

rassool
25-05-2010, 21:32
نظر شخصی من avast 5 هست کاملا رایگانه واسه یک سال با یه کرک هم میتونی همه چیزش رو فعال کنی از جمله انتی اسپم فایر وال و ... نیازی به اسکن کامپیوترهم نداره خودش همه چیزو چک میکنه سرعتشم تقریبا خوبه راحتم اپدیت میشه خاستی بگو لینک بدم واسه دانلودش و کرکش و واست آپ کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h1and1saman
26-05-2010, 13:05
مرسی دوستان اما من پست های زیادی رو در مورد این 3 خوندم اما تو هر جا میریچند نفر می گن خوبه چند نفر می گن بده.واسه همین گیج شدم-خودم هم همه رو امتحان کردم اما نمی تونم جمع بندی کنم دوستان در نگاه کلی کدوم بهتره می خوام
اگه کمک بیشتر بکونید ممنون می شم

hraa
26-05-2010, 13:11
دوست عزیز واقعاً مشکل که آنتی ویروس دلخواهت رو انتخاب کنی، ولی پیشنهاد من از بین این سه گزینه با توجه به مشکلات رایج در سیستم های ایران مثل autorun و ... و با توجه به رایگان بودن و سرعت اسکن بالا و محیط زیبا و راحتی در دانلود فایل آپدیت آفلاین و ... انتخاب avast 5 هست.
جالبه بدونی که من 3 تاسیستم در اختیار دارم و روی هر کدوم یه چیز نصبه...

picher_s
27-05-2010, 07:31
درود

شما خودت از روی نمودارهای زیر که 5 سال عملکرد آنتی ویروسها بررسی شدن ، مقایسه کن و نتیجه بگیر.

فقط یک نکته یادت نره که بعد از انتخاب به کارکرد آسان با اون هم توجه کن.

1-سرعت اسکن بالا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2-اشغال کم رم و سی پی یو(سیستم رو کند نکنه)

3-پاک نکردن هرچی دم دستش اومد(بعضیا تا نصب میکنی فایل های ویندوز رو پاک می کنند گند مزنند به ویندوز-و فایلهای با پسوند exeحساسیت دارند)

5-آپدیت آسان(رایگان باشه)

آویرا بهترینه. روزی 50 بار هم به روز میشه، Update Offline هم داره.

6 هم که یادت رفته بود اینه بهترین تشخیص

حالا با این نمودار ها خودت انصاف بد که کدوم بهتره.

نظره منو بخواهی به طورکلی آویرا یا سیمانتک رو انتخاب کن.

mohsenfhm
27-05-2010, 07:52
نظره منو بخواهی به طورکلی آویرا یا سیمانتک رو انتخاب کن.

کاملا موافقم . من 2 سال اویرا دارم و هیچ مشکلی ندارم . اصلا هم سرعت سیستم رو نمیگیره . با avg هم کار کردم . آشغال ترین آنتی ویروس هست . ولی با avast کار نکردم .

amir.7
27-05-2010, 12:35
سلام

دوست عزیز ببین که چه فاکتوری برات از همه مهمتره و به همین ترتیب درجه بندی کن و در ضمن قدرت سیستمتون رو هم در نظر بگیرید

و اولویت بندی کنید ، من خودم بعد از کلی دردسر و امتحان کردن انواع آنتی ها و با توجه به قدرت سیستمم G DATA رو نصب کردم و الان

هم ازش راضی هستم و همونطور هم که قبلا خدمتتون عرض کردم سلیقه شخصی در این کار بسیار دخیل هستش .

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .