ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دريافت سريال براي بازي كردن online و بدون دردسر

gharbal
25-05-2010, 13:41
سلام به همگي...براي اينكه بتونيد بازي ها رو به صورت online و بدون دردسر و بدون crack بازي كنيد نياز داريد كه سربال نامبر ارجينال بازي رو در اختيار داشته باشين.....
براي تهيه سريال بازي ها تو ايران ميتونين به ادرس زير مراجعه كنين:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

worldpcgame
26-05-2010, 10:24
سلام به همگي...براي اينكه بتونيد بازي ها رو به صورت online و بدون دردسر و بدون crack بازي كنيد نياز داريد كه سربال نامبر ارجينال بازي رو در اختيار داشته باشين.....

این یک تاپیک هستش !!! ؟؟؟

mhv_kntu
26-05-2010, 12:39
اولا حداقل یه نگاه به پست خودتون بدازین بعد از نوشتنش که اینجوری ناقص نباشه
دوما 0-0
کدوم بازی ها ؟ همه بازی ها رو ؟!!

gharbal
26-05-2010, 15:53
عزيزم اين سايت من نيست كه شما ناراحت ميشي...اينو گفتم براي كسايي كه نميدونن سربال نامبر رو جدا هم ميفروشن...و الكي نرن dvd ارجينال بازي رو بخرن به قيمت بالا..
حالا شما مشكلت كجاست؟
.................................................. .............................................
سريال اكثر بازي هايي كه online شون حال ميده رو داره..
------------

masoud93
26-05-2010, 18:16
این آدرسه که نقطه چینه.

amin_fixfox
26-05-2010, 18:50

باید چیز جالبی باشه!
پستتو ویرایش کن و بین حروف آدرس سایت فاصله بزار:46:

gharbal
27-05-2010, 12:11
سلام اينم ادرس سايت
w w w . g a m e - i r . c o m
اگه بازم نقطه چين بود بهم ايميل بدين.
hootan_gofi@yahoo.com

mhv_kntu
27-05-2010, 16:03
عزيزم اين سايت من نيست كه شما ناراحت ميشي...اينو گفتم براي كسايي كه نميدونن سربال نامبر رو جدا هم ميفروشن...و الكي نرن dvd ارجينال بازي رو بخرن به قيمت بالا..
حالا شما مشكلت كجاست؟
.................................................. .............................................
سريال اكثر بازي هايي كه online شون حال ميده رو داره..
------------
lol
2 نفر دیگه بعد از من گفتن تا متوجه بشین منظورم اینه که لینک مشکل داره !! من از اون ناراحت بودم ! کاری ندارم سایت واسه کیه!

MobinS
14-06-2010, 17:11
ایول سایت توپی هست! میشه توضیح بدی چطوریه کارشون؟ یک سیدی میدن حاوی سی دی کی؟

MobinS
17-06-2010, 21:39
25 هزار تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آدم میره اوریجینالشو می خره دیگه!!!!!!! زحمت کشیدن واقعا!

gharbal
17-06-2010, 23:17
شما با 25 هزار تومن بازي ارجينال ميخري؟؟؟!!!!!!:13:
شما براي بازي ارجينال بايد 50 تا 60 هزار تومن هزينه كنيد...حالا هر كه ميخواد انتخاب كنه...
.................................................. .......................
در جواب شما دوست عزيز اين سايت فقط يك cd key به شما ميده و شما با اون ميتونين بازي ها رو راحت به صورت آنلاين بازي كنيد

SnoWall
18-06-2010, 08:55
مثل اینکه آقا "قربال" نمیخواد لینک سایت رو ویرایش کنه. واسه من یکی که همش نقطه چین بود...:46:
یه نگاهی به پست اولت بنداز...:13:

m.r.s
18-06-2010, 09:37
مثل اینکه آقا "قربال" نمیخواد لینک سایت رو ویرایش کنه. واسه من یکی که همش نقطه چین بود...:46:
یه نگاهی به پست اولت بنداز...:13:
توي پست شماره 7 اسمشو نوشت.

در كل سايت خوبيه ولي فقط بازيهايي ارزش خريد اورجينالو دارند كه خيلي توي كرك ها سخت بگيرند.مثل Gta يا بعضي بازيهاي EA.

sahar-hd
18-06-2010, 09:54
Modern war far 2
سلام واسه شبکه بازی کردن سریال یا پچی هست؟؟؟

m.r.s
18-06-2010, 10:13
Modern war far 2
سلام واسه شبکه بازی کردن سریال یا پچی هست؟؟؟
سريال مورد نيازه.البته اگه اصل هم نباشه ميشه. تو همين سايت يك تاپيك خوب در اين باره داريم.

*Mehran*
22-06-2010, 18:16
با سلام ، با عرض پوزش از تمامی کاربران این تاپیک ، این تاپیک نباید در اینجا مطرح بشه و اگر به سریالی نیاز داشته باشین باید به لینک زیر مراجعه کنین و در آنجا در خواست سریال بازی مورد نظر را ذکر کنین ،:

لطفا یکی از همکار ها این تاپیک رو ببنده ...

FerineFast
23-06-2010, 18:39
ممنون عالی بود